|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so červenec 12, 2008 3:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: |
|
|
Jon Sníh napsal: | Mama Cass jsem slyšel až v... Beatiful Thing? Kvalita.) | Řekl bych, že jsi ji slyšel dřív, jen o tom nevíš. Byla totiž součástí kapely The Mamas and Papas, která má na svém kontě několik velice úspěšných odrhovaček z 60-tých let - za všechny Monday, monday, nebo California Dreamin' (a ta zas třeba zazněla ve filmu Forrest Gump). _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
so červenec 12, 2008 12:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Mama Cass jsem slyšel až v... Beatiful Thing? Kvalita.) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
pá červenec 11, 2008 3:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Yep, Mama Cass forever. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 11, 2008 2:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: 2bright |
|
|
Bright:
Dík za nenásilné přinucení. Dnes jsem se znovu podíval na BT, abych našel nějakou příkladnou nepatřičnost, a zjistil jsem, že jsem žádnou nenašel, film se do mě místo toho velice hluboko zavrtal
Zkrátka jsem potěšen a jdu poslouchat Mama Cass Elliot
Vojto, díky  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
čt červenec 10, 2008 5:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Vodafone: Dramatické filmy jsou jen zhuštěnými příběhy ze života. V životě se také často stává, že si člověk nějaký problém neuvědomuje, jiný přeceňuje či podceňuje a něco jiného považuje za problém, ačkoli to ve skutečnosti žádný problém není.
Určitě by bylo dobré se na ty filmy kouknout znovu, a to nejen kvůli lepšímu porozumění dialogům a rozeznání postav, ale rovněž proto, že v opravdu dobrých filmech divák nachází stále nové věci v závislosti na vývoji svého coming outu a na vlastních životních zkušenostech. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 10, 2008 5:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
bright napsal: | Vodafone: Oba filmy mají v rámci okolností happy endy. Jaké jiné konce jsi čekal? | Nejde tady o konec, jde tady o to, kudy se děj vyvíjí. Já prostě strašně trpím, když mi film ukáže nějaký na problém, aniž by ukázal jeho řešení, situace, která by se vyvíjet měla, se nevyvíjí, atd. Těžko popisovat, co se mi děje v hlavě... Hlavně jsem BT viděl jen jednou a už je to dávno, takže si přesně nevzpomínám. Možná se podívám znovu a dám konkrétní příklad.
Taky jsem vypozoroval, že mám problém od sebe rozeznávat jednotlivé herce a herečky (naprosto obecně u všech filmů). V kombinaci s tím, že neporozumím oslovením pak netuším kdo o kom mluví, a pak se toho moc vypozorovat nedá  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st červenec 09, 2008 1:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Vodafone: Oba filmy mají v rámci okolností happy endy. Jaké jiné konce jsi čekal?
Každé slovo či větu divák nepochytí, ale z děje se dá dost odvodit, o čem se spolu baví. Zvlášť po x-tém shlédnutí.
Nikom: Souhlas. Trevor Wright zvládnul jen samotnými pohledy "odehrát" tolik, že by na to jinak muselo být několik dialogů. Štěstí, radost, nezkušenost, obavu z budoucnosti, lásku... Myslím tím zejména během té postelové scény než přijde ten bratr. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červenec 09, 2008 11:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: ad Shelter |
|
|
Tak jsem na to taky koukal. A opět jsem si ověřil, jak málo rozumím mluvené angličtině. V podstatě jsem pobral všechna možná zájmena, způsobová slovesa, příslovce, atd, ale nechytal jsem podměty, předměty a přísudky
A možná právě díky tomu to ve mě zas tak velký dojem nezanechalo. Ostatně stejně jako Beautiful Thing (i když tam to bylo jiné - tam jsem hlavně trpěl, že se děj nevyvíjí, jak bych si přál) _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne červenec 06, 2008 12:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Shelter |
|
|
Pánové, tak Shelter: 9/10
Po dlouhé době konečně nějaký pořádný gfilm. Pohádka - jistě - ale velmi chytře natočená.
Jsem už unavenej z pitomů, co sice docela dobře vypadají, ale jinak jsou to dřeva. hraní jim nejde, postrádají jakýkoli cit pro intimnější scény a vystačí si neobsáhlou baterií šklebů.
Shelter stojí a padá na hlavní postavě a díky bohu - Trevor Wright - pitoma není. Nemůžu si pomoct ale fakt mě dostal. Byl přirozený, věřil jsem mu a je prostě krásný.
Zac, hlavní postava, je jistě těžce idealizovaný - jak taky jinak v americkým filmu - ale je v něm cosi tápajícího, nesuverénního, přitažlivého.
Možná píšu pod momentálním dojmem a možná se na to za čas budu koukat jinak, ale tady a teď jsem naměkko
pzn. Ačkoli teda nejsem vůbec silný v angličtině, Bright má pravdu, rozumět se tomu celkem dá. |
|
|
|
|
 |
so červenec 05, 2008 6:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Reinas (Queens) je skvělá komedie, zdroji děkuji za doporučení
Není to ani tak komedie o homosexuálech, jako spíš o jejich (potrhlých) matkách (a jednom otci) a událostech posledních tří dnů před velkou svatbou 20 párů. Stylem, jakým je ta komedie natočená, mi připomíná americké komedie ze 60. let, tzn. zmatek, zmatek, chaos a zázračné rozuzlení. Rozhodně stojí za shlédnutí, navíc, na titulky.com jsou k dispozici české titulky, ve kterých jsem si za celý film všiml snad jen tří nebo čtyř chyb překladu nebo překlepů.
PS: Unax Ugalde a Hugo Silva...  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so červenec 05, 2008 11:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jon: Bohužel, filmu Shelter se týká jen první odkaz, ale titulky jsou samý otazník.
Nikom: Filmu se dá rozumět i bez titulků. Děj nemá nijak složitej. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so červenec 05, 2008 8:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Nedá, je to seznam požadavků na titulky, ke kterému se můžeš připojit (request).
Našel jsem titulky na:
http://www.allsubs.org/search-subtitle/shelter+2007/
Nutné najít si verzi, zadat autentifikační kód a pak zhruba v půlce nově otevřené strany "Download Subtitles......"blalblabla
Pak by to mělo fungovat. Nezkoušel jsem, film nemám.
ps. Jsou tam i anglické a údajně dvě české varianty. _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
so červenec 05, 2008 4:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
No hele asi jsem tupej jak auto bláta, ale vůbec jsem nepochopil, jak se to z týhle stránky dá stáhnout. |
|
|
|
|
 |
so červenec 05, 2008 1:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Beautiful Thing byl fajn:)
Ostatní zkouknu... _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
pá červenec 04, 2008 8:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Hetrik napsal: | Chtěl bych se pls zeptat jaký coming-out film je nejlepší..chtěl bych si ňáký stáhnout a přece už to maate shliidlyy tak neškrťte a poraďte  | Mě se líbila Letní Bouře (Sommersturm). _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
pá červenec 04, 2008 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
|
|
 |
pá červenec 04, 2008 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: Shelter |
|
|
Shelter?
sehnali jste někdo někde titulky... nedělám si iluze, aspoň anglické? |
|
|
|
|
 |
pá červen 27, 2008 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
#1 je Beautiful Thing. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá červen 27, 2008 7:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hetrik uživatel

|
|
|
Chtěl bych se pls zeptat jaký coming-out film je nejlepší..chtěl bych si ňáký stáhnout a přece už to maate shliidlyy tak neškrťte a poraďte  |
|
|
|
|
 |
po červen 23, 2008 10:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Head On
Nejen kvůli hlavnímu hrdinovi:   _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červen 04, 2008 9:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
st červen 04, 2008 8:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Hele brighte, nepředbíhej! Kdopak tě na ní upozornil
Dodám, že je to parodie nejen StarTreku, ale i Hvězdných válek a jednou scénou odkazují na Minority Report.
Rozhodně doporučuju, koukal jsem na to ráno ve vlaku cestou do práce, slzel a hýkal jsem smíchy, až jsem děsil ostatní lidi v kupé  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
st červen 04, 2008 7:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
petrbr tester
|
|
|
|
|
 |
st červen 04, 2008 5:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: trojka |
|
|
Nikom napsal: | Skvěle! Ačkoli moc vztahové to asi nebude, co? |
No klasická "trojka" to není, ale docela se mi ten film líbil. |
|
|
|
|
 |
st červen 04, 2008 4:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: (T)Raumschiff Surprise - Periode 1 |
|
|
Pokud se chcete pobavit parodií na Star Trek, doporučuju (T)Raumschiff Surprise - Periode 1.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út květen 27, 2008 11:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Nikom napsal: |
Existuje a jmenuje se Boy Culture:
Skvěle!
Ačkoli moc vztahové to asi nebude, co? |
Ale já myslím, že by Tě to docela mohlo uspokojit.
Vyčerpávající informace včetně návodu ke stažení najdeš na:
http://www.gaytitulky.info/forum/viewtopic.php?t=406 |
|
|
|
|
 |
út květen 27, 2008 11:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Bart napsal: | Nikom napsal: | Neexistuje nějaký film s gay tématikou - nejlépe, aby tam nebyl pár, ale trojice? Nemyslím trojúhelník - tak úplně - prostě vztah třech kluků? |
Existuje a jmenuje se Boy Culture:
http://www.csfd.cz/film/229701-boy-culture/ |
Skvěle!
Ačkoli moc vztahové to asi nebude, co? |
|
|
|
|
 |
út květen 27, 2008 1:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza: "It's weird. But a good sort of weird."  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po květen 26, 2008 11:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
bright: njn, scéna "what happened, potatoe bug?" je nezapomenutelná  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po květen 26, 2008 4:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza: Nějak jsem čekal, že se ozveš.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|