|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po květen 05, 2008 5:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
Rozhodně ten zbytek populace. Jako referenční vzorek pro srovnání je totiž nevyhovující. |
|
|
|
|
 |
po květen 05, 2008 1:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
bright napsal: | NG: Jak se tvůj gayrealismus projevuje navenek?  |
Jsem v tom uvízlý emočně, takže bych asi byl poněkud kousavý. Myslím, že z různých příčin je koncentrace lidsky zralých a odpovědných jedinců v gay prostředí nižší než u zbytku populace. Nezkoumám, kdo je na vině. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
po květen 05, 2008 1:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
NG: Jak se tvůj gayrealismus projevuje navenek?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po květen 05, 2008 12:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
bright napsal: |
Hehe, tak se koukám začínáme pomalu ale jistě dělit na gayoptimisty, gayskeptiky a gaypesimisty. Kde jsem to už jenom slyšel...  |
Já bych se označil za gayrealistu. Někomu bych ovšem mohl připadat jako těžký případ gaypesimisty . _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
st duben 30, 2008 5:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Bart napsal: | Mě hlavně baví, když vím, že jsem tam mezi "svými". |  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st duben 30, 2008 5:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
bright napsal: | Bart: Jsem myslel spíš tvoji domněnku, že gay pláž = pláž pohledných mužů.
Hehe, tak se koukám začínáme pomalu ale jistě dělit na gayoptimisty, gaypesimisty a gayskeptiky. Kde jsem to už jenom slyšel...  |
Já vím, já jsem Ti porouzuměl, ale vzal jsem to víc zeširoka a obecněji. No, na gay plážích u moře fakt převládají pohlední kluci, třeba to tak u nás jednou bude taky... Ale na druhou stranu nerad bych diskriminoval starší chlapy jen kvůli věku. Mě hlavně baví, když vím, že jsem tam mezi "svými". |
|
|
|
|
 |
st duben 30, 2008 5:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Bart: Jsem myslel spíš tvoji domněnku, že gay pláž = pláž pohledných mužů.
Hehe, tak se koukám začínáme pomalu ale jistě dělit na gayoptimisty, gayskeptiky a gaypesimisty. Kde jsem to už jenom slyšel...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st duben 30, 2008 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
bright napsal: | Bart napsal: | ve společnosti pohledných mužů | Ty jsi koukám životní gayoptimista.  |
No asi jo. Když tady čtu samé příspěvky skeptiků, pochybovačů, nespokojenců a kritiků, tak mě to k optimismu přímo provokuje. |
|
|
|
|
 |
st duben 30, 2008 5:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Bart napsal: | ve společnosti pohledných mužů | Ty jsi koukám životní gayoptimista.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st duben 30, 2008 4:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Bart napsal: | Prostě mě víc baví být na pláži, kde jsou nazí kluci, než se dívat na rozvalený nahý ženský. |
To je zajímavý, a já myslel že filozofie nudismu je úplně jiná, alespoň co jsem slyšel a četl jejich argumenty pro koupání bez plavek.
Že by byl opravdu primárně o tom očumování???? |
Proč to hned takhle hrotit? Samozřejmě, že nudismus je o něčem jiné, ale ve společnosti pohledných mužů je to prostě příjemnější, což je snad pochopitelné...  |
|
|
|
|
 |
st duben 30, 2008 3:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No nehledě na to že tam asi než nazí kluci budou spíš nazí dědečci  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st duben 30, 2008 3:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Bart napsal: | Prostě mě víc baví být na pláži, kde jsou nazí kluci, než se dívat na rozvalený nahý ženský. |
To je zajímavý, a já myslel že filozofie nudismu je úplně jiná, alespoň co jsem slyšel a četl jejich argumenty pro koupání bez plavek.
Že by byl opravdu primárně o tom očumování???? _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st duben 30, 2008 3:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Já hlavně nechápu, proč musí být nějaká "gay nuda pláž". Když už se chci koupat bez plavek, můžu přece na klasickou nudi pláž, ne? A jestli je to jen kvůli možnosti očumování, pak nezbývá než konstatovat než že to musí být vpravdě nechutné... |
Já na tom nic nechutného nevidím. Prostě mě víc baví být na pláži, kde jsou nazí kluci, než se dívat na rozvalený nahý ženský. |
|
|
|
|
 |
st duben 30, 2008 3:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Já hlavně nechápu, proč musí být nějaká "gay nuda pláž". Když už se chci koupat bez plavek, můžu přece na klasickou nudi pláž, ne? A jestli je to jen kvůli možnosti očumování, pak nezbývá než konstatovat než že to musí být vpravdě nechutné... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st duben 30, 2008 2:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Adam napsal: | Nezlobte se na mě, ale nuda pláž v souvislosti s čímkoliv "gay" mi připadá jako typická buzní realita, kdy každý s každým a nezáleží na tom, kdo to je a kde to je....
Barte, nejsi to ty, kdo se na Brno tak těší? |
Adame, nejsem rozhodně ten, kdo se na Brno nějak těší, pouze si myslím, že je to dobrá a potřebná akce. Co se gay pláží týče, absolutně nejsem¨typ, který by tam hledal příležitost, aby "mohl s každým". Naopak, už řadu let žiju ve zcela monogamním svazku. |
|
|
|
|
 |
st duben 30, 2008 2:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nezlobte se na mě, ale nuda pláž v souvislosti s čímkoliv "gay" mi připadá jako typická buzní realita, kdy každý s každým a nezáleží na tom, kdo to je a kde to je....
Barte, nejsi to ty, kdo se na Brno tak těší? |
|
|
|
|
 |
st duben 30, 2008 1:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Re: Jižní Morava bez gayů? |
|
|
Nick Guest napsal: | Bart napsal: | Ani jedna gay pláž u žádného z přírodních koupališť, ani jeden bar, restaurace. Je to možné, nebo se mýlím? Opravdu je jiho-východní cíp Moravy bez gayů?  |
A ty jsi fakt neslyšel o Ostrožské Nové Vsi - zadní nádrži?
 |
Slyšel a několikrát jsem tam byl, ale že bych tam narazil na gaye, to bohužel ne. Udržovaná mini-nuda-pláž byla okupovaná heteráky, navíc dost nepříjemnými. Okolní místa v rákosí mi připadala nepříjemná.
Lepší je to podle mě u předního velkého jezera (kde je oficiálně zákaz koupání) ze strany od Uherského Ostrohu. |
|
|
|
|
 |
út duben 01, 2008 3:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Ještě sem někdo hoďte seznam holand a já se jdu picnout.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út duben 01, 2008 2:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Bart napsal: | Ani jedna gay pláž u žádného z přírodních koupališť, ani jeden bar, restaurace. Je to možné, nebo se mýlím? Opravdu je jiho-východní cíp Moravy bez gayů?  |
A ty jsi fakt neslyšel o Ostrožské Nové Vsi - zadní nádrži?
 _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
út duben 01, 2008 1:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
út duben 01, 2008 12:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza: Bys jim tam aspoň rozryl písek  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út duben 01, 2008 12:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright napsal: | A Honza má, zdá se, o program na léto postaráno.  |
To sotva . já a nuda ......  |
|
|
|
|
 |
út duben 01, 2008 12:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
A Honza má, zdá se, o program na léto postaráno.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út duben 01, 2008 7:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Honza napsal: | Bart napsal: | Ani jedna gay pláž u žádného z přírodních koupališť, |
V Česku jsou gay pláže ? Kde ? ... tedá já mám fakt nedostatky v základním vzdělání  |
Ne vysloveně celé pláže, ale spíš části pláží a menší zákoutí u vody, třeba na rybníku Oplatil severně od Pardubic, na štěrkovně v Antošovicích u Ostravy, na Větřkovické přehradě u Kopřivnice, nebo na Ovčárech u Prahy, atd. Pokud vím, je toho víc, jistou dobu se přehled takových míst dal najít i na internetu. |
|
|
|
|
 |
út duben 01, 2008 12:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Bart napsal: | Ani jedna gay pláž u žádného z přírodních koupališť, |
V Česku jsou gay pláže ? Kde ? ... tedá já mám fakt nedostatky v základním vzdělání  |
|
|
|
|
 |
po březen 31, 2008 2:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Když si propočtu, kolik je vysloveně gay podniků v Praze, Brně a jiných krajských městech na počet obyvatel, tak mi z toho vyplývá, že jeden takový podnik potřebuje k uživení se cca 100-150 tisíc obyvatel, tj. cca 2-3 tisíc gayů (při 4%) coby potencionálních hostů. Pokud má přísun turistů nebo pořádá i jiný program, může se asi uživit i v menším místě. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po březen 31, 2008 1:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
niklak uživatel

|
|
|
to víš, že tam sou, ale nepotřebujeme buzince, aby na nás páprdi čučeli... právěže je to tam ještě uvolněnější, nestraníme se, netvoříme si vlastní podniky ... kecám, z části... ale abych řekl pravdu... to je právě ten důvod, proč to tam mám rád... jdu do normálního (schválně neříkám hetero, protože to je prostě pro všechny) podniku a tam se potkám se svými přáteli ať takovými či makovými a nepotřebuju se rozhodovat, jestli tam nebo tam, protože mám přátele takého i takého zaměření  |
|
|
|
|
 |
po březen 31, 2008 1:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Pemel: My tě nemít, co bychom si bez tebe my hloupí nevědoucí počali? |
|
|
|
|
 |
po březen 31, 2008 12:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
pemel napsal: | To Bart:
To víš, Jižní Morava je tradiční lidovecká oblast  |
To samozřejmě vím, ale přesto mi to přijde divné. V posledních letech se v tomto nádherném konci republiky konečně rozjíždí cestovní ruch, takže bych předpokládal jisté "uvolnění" atmosféry. |
|
|
|
|
 |
po březen 31, 2008 12:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
To Bart:
To víš, Jižní Morava je tradiční lidovecká oblast  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|