|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Spíš se svým klukem v objetí? |
Ano, bez problému. |
|
36% |
[ 9 ] |
Jak kdy. |
|
40% |
[ 10 ] |
Nidky, neusnul bych tak. |
|
24% |
[ 6 ] |
|
Celkem hlasů : 25 |
 |
st duben 16, 2008 12:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
Předmět: |
|
|
Adam napsal: | Máslo: prozření! | Nějak se nechytám . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
po duben 14, 2008 10:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Třeba tomu chceme věřit;) |
|
|
|
|
 |
ne duben 13, 2008 11:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
O invazi marťanů ve zprávách ani zmínky...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne duben 13, 2008 11:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Ale pánové, vy se toho hned chytáte jako kdyby nevím co..... Tady můžu přece vesele lhát. Základy světa jsou velmi pevnou záležitostí a na zázraky snad kromě křesťana pemela nevěříte  |
|
|
|
|
 |
ne duben 13, 2008 11:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Tak tohle zamávalo se samými základy světa.
Gratuluju;) |
|
|
|
|
 |
ne duben 13, 2008 11:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Zázraky se dějí  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne duben 13, 2008 10:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Světloplach: NE!
Maku: Teda jako nevim, co má chuligánství na fotbale společného s absencí bf, ale proč ne..... A i kdyby, tak se mě to zrovna v tento moment netýká.... Tvoje doporučení příšlo trochu pozdě. Ale to je tajný!
Na medvídka nebudu velikej nikdy. Mám ho od 5 let, je to lední méďa, má svoje jméno, dostal jsem ho pod stromeček od babičky a je to snad jediná materiální infantilita, kterou si s sebou táhnu a nenechám si ji hanit. |
|
|
|
|
 |
ne duben 13, 2008 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Adame, nejsi na spinkání s plyšáčkem už moc velikej kluk? A mimochodem je to dost nedostačující náhražka - doporučoval bych ti najít si kluka... medvídek se snaží ale nestačí na to - tvůj komplex už vážně narůstá do závratných všin. |
|
|
|
|
 |
ne duben 13, 2008 10:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Světloplach uživatel
|
|
|
Adam napsal: | Tady se rozvíjejí nějaké podivuhodné konstrukce.... Tak abych to vyjasnil:
Adam spí nahatý na svém břiše, plyšový medvídek v objetí hned vedle! Hough. |
Takže Adam přece jen spí v rouše Adamově! A můžeme se někdy přijít podívat?  _________________ Co jest platno člověku, by všechen svět získal, své pak duši uškodil? Neb jakou dá člověk odměnu za duši svou? |
|
|
|
|
 |
ne duben 13, 2008 3:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | Adam spí nahatý na svém břiše | To je víc informací, než kdokoli potřeboval znát. Máš jediný štěstí, že jsem to četl až po obědě.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne duben 13, 2008 2:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tady se rozvíjejí nějaké podivuhodné konstrukce.... Tak abych to vyjasnil:
Adam spí nahatý na svém břiše, plyšový medvídek v objetí hned vedle! Hough. |
|
|
|
|
 |
ne duben 13, 2008 2:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Světloplach uživatel
|
|
|
bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | Taky spím na břiše. A s plyšákem! | Kde se ten nebožák přitom nachází? | Na břiše. | Adamově? |
Plyšák spí na svém břiše, ale na podbřišku Adamově (který navíc spí určitě v rouše Adamově...)  _________________ Co jest platno člověku, by všechen svět získal, své pak duši uškodil? Neb jakou dá člověk odměnu za duši svou? |
|
|
|
|
 |
pá duben 11, 2008 10:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | Taky spím na břiše. A s plyšákem! | Kde se ten nebožák přitom nachází? | Na břiše. | Adamově? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá duben 11, 2008 10:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | Adam napsal: | Taky spím na břiše. A s plyšákem! | Kde se ten nebožák přitom nachází? |
Na břiše. _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá duben 11, 2008 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | Taky spím na břiše. A s plyšákem! | Kde se ten nebožák přitom nachází? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá duben 11, 2008 10:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Máslo: prozření!
Taky spím na břiše. A s plyšákem! |
|
|
|
|
 |
pá duben 11, 2008 6:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Odpověď na otázku v názvu tématu: Ano. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
pá duben 11, 2008 6:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Světloplach napsal: | (akorát by mne zajímalo, jak to máš pak s ranní erekcí... ) |
Já se přiznám, že na tohle jsem se nikdy nezaměřoval, mám po ránu většinou starosti s budíkem. Zkusím to někdy zjistit... Ale faktem je, že jsem si ho ještě neulomil, tak asi to nějak zvládám |
|
|
|
|
 |
pá duben 11, 2008 3:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | youngman: Do živýho se musí vrazit mnohem víc peněz a ne jen jednorázově...a není jisté jestli zůstane | to máš sice pravdu, ale živej je živej, toho ti plyšák nenahradí ... |
|
|
|
|
 |
pá duben 11, 2008 12:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Yeah, that's really sick, girlfriend. Lepší je se pevně držet nějakého záchytného bodu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá duben 11, 2008 11:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Spát se svým klukem v objetí? Dotýkat se ho?? To je zrhlé... blééé 
Naposledy upravil Nikom dne pá duben 11, 2008 12:25 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá duben 11, 2008 10:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
pá duben 11, 2008 12:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
R. mi někdy dával ruku na hrudník. Většinou mě to vzbudilo, a tak jsem mu ji shazoval, což se neobešlo bez mumlavých protestů. Š. mi k tomu z Brna zaslal dvojverší:
Dlaň na hrudi/ ta tě vzbudí.
S J. jsme si vzájemně mlčky odsouvali ruce uprostřed noci. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
čt duben 10, 2008 9:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Světloplach napsal: | Asi byste museli spát jeden na druhém. | Ten chudák dole by se asi moc pohodlně nevyspal  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
čt duben 10, 2008 8:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rainbow uživatel

|
|
|
Tiez spim niekedy na bruchu... |
|
|
|
|
 |
čt duben 10, 2008 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Světloplach uživatel
|
|
|
Shmudla napsal: | Já jsem to nezkoušel nikdy, takže nevím. Ale vzhledem k tomu, že spím na břiše, tak nevím, jakou polohu tulení bych musel zaujmout. |
Asi byste museli spát jeden na druhém. Jinak spát na břiše mi přijde celkem zvláštní, já to teda nikdy nezkoušel... Ale když Ti to je příjemné, non disputandum... (akorát by mne zajímalo, jak to máš pak s ranní erekcí... ) _________________ Co jest platno člověku, by všechen svět získal, své pak duši uškodil? Neb jakou dá člověk odměnu za duši svou? |
|
|
|
|
 |
čt duben 10, 2008 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Já jsem to nezkoušel nikdy, takže nevím. Ale vzhledem k tomu, že spím na břiše, tak nevím, jakou polohu tulení bych musel zaujmout. |
|
|
|
|
 |
čt duben 10, 2008 5:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rainbow uživatel

|
|
|
Je to dost problematicke - jedna ruka je navyse, len zavadzia. A tiez je problem najst nejaku vhodnu polohu. Ale da sa to  |
|
|
|
|
 |
čt duben 10, 2008 4:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Spací zvířata |
|
|
Plyšák je dobrej. Mám velikého hrocha s tělem ve tvaru válce, červeného s bílými puntíky, dlouhého asi 75cm, a toho mám v posteli.
Jinak jsem zvyklá spát lecjak.
Jednu dobu stočená mezi dvěma kocourama a psem, případně dvěma psy a kocourem.
Teď vedle toho válcovitého hrocha a dost často přijde kocour. Když se kolem mě moc omotá, tak ho vyhazuju.
.....
Kdysi dávno jsme měli exotického kocoura Fedora. Měl jedno ucho zakrnělé a byl to trochu debil a trochu mimozemšťan. Nejradši spal tak, že se omotal člověku přes obličej, takže vlastně seděl. Tím člověkem pod ním jsem byla nejčastěji já - a pak se mi zdály sny o tom, jak jsem uvízla v jeskyni zavalena velkým kamenem. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt duben 10, 2008 3:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
youngman: Do živýho se musí vrazit mnohem víc peněz a ne jen jednorázově...a není jisté jestli zůstane _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|