|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt duben 10, 2008 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
Ty středy se mi tolik nehodí, takže neslibuju, že bych dorazil. |
|
|
|
|
 |
čt duben 10, 2008 4:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Sraz |
|
|
30.4. se mi moc nehodí (ale kdyžtak si věci přeorganizuju), jinak je mi to dost jedno.
A přijdu jako vždy  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt duben 10, 2008 3:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Bude koho upalovat?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt duben 10, 2008 3:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
bright napsal: | Co už ve středu 30.4. o filipojakubské noci? |
Výlet (doslova) na Petrovy kameny nebo na Brocken?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st duben 09, 2008 11:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Zase budou ty dva "dlouhé" víkendy čtvrtek až neděle. Co už ve středu 30.4. o filipojakubské noci nebo 7.5.? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st duben 09, 2008 11:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Taky souhlasím, rozhodně lepší začátek než konec května, to mám kromě prvních zkoušek i exkurze do přírody. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st duben 09, 2008 11:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Jsem pro. |
|
|
|
|
 |
st duben 09, 2008 10:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Začátek května by byl ideální, budu si brát v práci 14 dní studijní dovolené. Co třeba pátek druhého? _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
st duben 09, 2008 8:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Vzhledem k množícím se dotazům (mohli byste to taky napsat rovnou sem ) a blížícímu se zkouškovému období, navrhuji se shodnout na nějakém termínu začátkem května. Návrhy? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 9:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
bright napsal: | TXB, Maku: Pohoršoval máslo a já. Vy se musíte víc snažit...  |
Jenže Vy na to potřebujete sraz... mně stačí forum , abych pohoršoval svými názory |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 7:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB, Maku: Pohoršoval máslo a já. Vy se musíte víc snažit...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 7:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
TXB napsal: | Wítek: Impersonální společenskou konverzaci je možné realizovat kdekoli. Pokud se srazy pořádají v gay klubech, má to důvody. Těmi důvody je samozřejmě vše, co by v jiných podnicích mohlo být považováno za společensky neúnosné. Je snad přehnané, když předpokládám, že by si všichni účastníci srazu mohli být předem vědomi toho, že v gay klubu může dojít k něčemu tak otřesnému, nevkusnému a opovrženíhodnému, jako je pusa a pár doteků?
Ale na druhou stranu mám radost. Za celý svůj život se mi ještě nepodařilo nikoho takhle pohoršit  |
Vítej do klubu  |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 7:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Wítek: Impersonální společenskou konverzaci je možné realizovat kdekoli. Pokud se srazy pořádají v gay klubech, má to důvody. Těmi důvody je samozřejmě vše, co by v jiných podnicích mohlo být považováno za společensky neúnosné. Je snad přehnané, když předpokládám, že by si všichni účastníci srazu mohli být předem vědomi toho, že v gay klubu může dojít k něčemu tak otřesnému, nevkusnému a opovrženíhodnému, jako je pusa a pár doteků?
Ale na druhou stranu mám radost. Za celý svůj život se mi ještě nepodařilo nikoho takhle pohoršit  |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 7:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | vám nikdo nic nedělá | Jádro pudla?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 7:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
děcka, co blbnete?
já pořád nechápu proč (to dělaj všichni bojovníci za svatou věc) to berete tak, jakože nedostatek zdrženlivosti jiných ohrožuje vaše hodnoty
když už jste si vymysleli svět jinej než jakej opravdu je, tak aspoň nemoralizujte - vám nikdo nic nedělá
připomíná mi to všechny ty kretény, co tvrdí, že teplouši by se neměli na veřejnosti líbat, protože to okolí znechucuje _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Wítek: vyřeš to jako já a nechoď tam. |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 2:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
ad máslo: Škatulkování je špatné. Zdá se, jako by měl někdo problém s tím, že se tam dobře bavil.
ad het: Přišli se, stejně jako my, bavit. Bavit do gay baru.
sergej: Možná, kdybys pustil někoho semtam ke slovu...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 2:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Sergeji, že si se tedy netulil, osahával taky ... a nebo jsem si toho nevšiml ... ??? Hm ??? |
Já jsem vždy čistý jak lílie a nevinný jak novorozenec, i mniši jsou proti mě hříšníci  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 2:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | ... nebo že to dělá heterosexuál? ... |
totálně s tvým příspěvkem souhlasím, akorát bych měl jednu poznámku... místo slovíčka heterosexuál bych radší použi kvazi-heterosexuál  _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
Psychologist: Well, that's a start. |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 1:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Maku napsal: |
Řešil bych to pokud by to některý z aktéru nechtěl. |
No a já vím nejméně o dvou kteří to na srazu nechtěli viz. heterosekce ... ale máslo to není ... mě jen vadí že někteří naoko tvrdí že jsou hetero a prosazují přítelkyni a na druhou se "obírají" před zraky ostatních v baru s klukama ... to mi příjde když už nic jiného jako divné, kdyby mu bylo 14 tak to beru ale ve 20 ???
Sergeji, že si se tedy netulil, osahával taky ... a nebo jsem si toho nevšiml ... ??? Hm ??? _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 1:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
No já si myslím, že to řešíte trochu neoprávněně.
Pokud to aktéři chtějí - proč by to nemohli dělat. (ostatním se to třeba nemusí i může libit ale to už není tak úplně jejich věc)
Řešil bych to pokud by to některý z aktéru nechtěl. |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 1:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Wítek: To tě pohoršuje z důvodu že ti to připadá nevkusné, se takto "sendvičovat" na veřejném místě, nebo že to dělá heterosexuál? Ten první důvod...no budiž, každý máme jinak nastavené laťky toho co nám přijde nevkusné a co ne...ten druhý důvod...no já se řídím heslem "sranda muší bejt"  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 12:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | A oslavenec má jistě právo na trochu pozornosti, no ne?
"navalit se z"
... bright někde sendvičoval? |
Milý Manueli začněme oním oslavencem ... na co má a na co nemá právo ... v podstatě má právo na vše co neomezuje ostatní ... avšak morálně jeho pseudohomo chování odsuzuji ... a tak i ty co ho k tomu vyzívali před mýma očima ... v soukromí ať si dělají co chtějí ale takto na srazu se mi to zdá nevhodné ... a ano vyrostl jsem v rodině která má určité hranice vkusu ... a ke slovům navalit se ... to je možná slovo z východních čech ... nevím ... ale vím že vystihuje úplně situaci která se tam přihodila.
Popisuje pocit přeplněného žaludku a to co se dějě poté ...
A pokud vím Bright nikde nesendvičoval ... pokud tedy máme namysli oba to samé ... tzn. jídlo  _________________ ------------------------------------------------------
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 6:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Wítek: Teda, skoro bych řekl, že tě vychovali na anglickém dvoře někdy v 80. letech 19. století. Vždyť se tam celkem nic nedělo (teda nemyslím na tom dvoře). A oslavenec má jistě právo na trochu pozornosti, no ne?
Mimochodem - co znamená "navalit se z"? To je slangový výraz, nebo je to z nějakého dialektu? Tenhle typ obratů člověk ve slovníku standardně nenajde.
... a že by bright někde sendvičoval? To mi zcela uniklo.  |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 1:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | před sebou by jsi měl mít brýle noviny a papuče  | Ty mě právě vidíš? Jak to děláš?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 11:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Brighte ty už máš toto za sebou před sebou by jsi měl mít brýle noviny a papuče  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 2:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Máslo ... kam se na tebe hrabe Bright | Hele, to už mám jako dávno za sebou, jo?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 12:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Wítek napsal: |
Tak tohle jsi samozřejmě nemohl myslet vážně, jak nevinně ... to jako jsi byl komatu, že jsi to necitil ... neviděl ??? No v každém případě druhý den jsi si to asi vybral na kocovině nebo se pletu ?  | Já jen reagoval na to, jak jsi to na mě zas všechno hodil .
Jinak kupodivu další den v pohodě... byl jsem takovej přešlej, ale sprcha to spravila. Zbytek dne mi spíš bylo nezvykle dobře (asi z toho, že jsem dlouho spal). _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 11:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Tak tohle jsi samozřejmě nemohl myslet vážně, jak nevinně ... to jako jsi byl komatu, že jsi to necitil ... neviděl ??? No v každém případě druhý den jsi si to asi vybral na kocovině nebo se pletu ?  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 11:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo: Máslový sandwich byl zřejmě dárek k těm tvým narozkám.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|