|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt březen 20, 2008 3:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: |
|
|
Aspoň že tak .... když jinak všechno stojí za hovno  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 2:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Pýtická mnohoznačnost |
|
|
Waky: Tvoji Pražané Ti rozumějí.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 2:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Pýtická mnohoznačnost |
|
|
1. Cokoliv, co se může posrat, se taky zásadně posere.
2. Zatímco ostatní lidi se buď potkávají nebo nepotkávají, já můžu zásadně jen zjišťovat, že "zkušenost je jen zdánlivě bolestná, ale ve skutečnosti je to cenná možnost vyznat se sám v sobě a zbavit se spousty odpadu". Nesnáším takové kydy ve stylu New Age.
3. Jsem sice určitě šílené dítě štěstěny, že zatímco průměrné šedé existence neuvědoměle vegetují v nějakých vztazích, já se setkávám v kuchyni s univerzem, ale docela ráda bych poslala celé univerzum do prdele.
4. Když už člověk nenarazí na kreténa, je poslaný do té kuchyně za univerzem.
5. Omlouvám se za nesrozumitelnost svého příspěvku, ale je mi žinantní psát konkrétně. Aspoň jsem si trochu ulevila na dušil. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 11:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Nikom napsal: | N50Kč měsíčně... |
Já mám účet u Mbanky už skoro měsíc a zatím jen samé kladné ohlasy ... plnohodnotnou bankou s Inkasem atp. bude od července. Nehledě že transakce jsou tam velmi ale opravdu velmi rychlé  _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 8:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
No a co mi brání potom zrušit účet? Pokud vím, tak se, na rozdíl od toho 02, smluvně nezavazuju.
Zatím ovšem jednoznačně vede a to o dost. Už mě unavuje platit poplatky za přijatou platbu a pak ještě za účetní položku . Mám studenský tarif, takže neplatím za vedení účtu, kartu ani nic jinýho a přesto mě to stojí přes 50Kč měsíčně... |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 2:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: mBank |
|
|
Taky si myslím, že za tím bude nějaký háček, protože nic na světě není nikdy zadarmo...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 12:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
Předmět: Re: mBank |
|
|
Nikom napsal: | sice toho zatím moc neumí, ale vypadá slibně... | Se podívej do zemí, kde už je delší dobu. Tam jí ty nulové poplatky taky moc dlouho nevydržely... to je asi takové to od O2 založte si u nás učet a první měsíc máte 30 volných minut ZDARMA! _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 12:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: mBank |
|
|
sice toho zatím moc neumí, ale vypadá slibně... |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 12:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Slamník ... hm ... a já kde mám ty schovaný miliony dík _________________ ------------------------------------------------------
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 12:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Spořka je na dvě věci...nejlepší je mít nasyslený zlatý pruty na půdě a zlaťáky zašitý ve slamníku... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 12:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Tak na hov.. jsou všechny maily ... A ta č. spořitelna taky ... všechno u ní ruším ... to jak se ke mě chovají je dost hrozné ... dodělali to poplatky za výpisové sms  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
nahodou je sem opravdu, a to fakt nekecam, dost spokojenej s celym googlem, a ty jeho dalsi sluzby... kam se hrabe yahoo atd... fakt _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
Psychologist: Well, that's a start. |
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Nelobuj jo?  |
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 10:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Maku napsal: | Podívám se na první svůj e-mail...
za dva dny 47 vzkazů 39 z nich od České spořitelny a ty podvodné maily... hruza, nechápu dávám to pořád do spamu a ten seznam to není schopen cpát do spamu rovnou
Kouknu na druhý mail a dalších 25 mailů od České...  |
chudáčku, jeste jsi nepochopil, ze seznam.cz je opravdu, ale opravdu na hovno? :-d _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Maku: Cpát do spamu přímo nebo rovnou mazat to bude až potom co si nastavíš filtry! Já si je v mejlu nastavil, a žádný spamy od Český Spořielny mi už nechodí. |
Díkec, chyba nalezena a opravena  |
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 8:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Maku: Cpát do spamu přímo nebo rovnou mazat to bude až potom co si nastavíš filtry! Já si je v mejlu nastavil, a žádný spamy od Český Spořielny mi už nechodí. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 8:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Podívám se na první svůj e-mail...
za dva dny 47 vzkazů 39 z nich od České spořitelny a ty podvodné maily... hruza, nechápu dávám to pořád do spamu a ten seznam to není schopen cpát do spamu rovnou
Kouknu na druhý mail a dalších 25 mailů od České...  |
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 7:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Dnes ráno jsem na realitních stránkách našel úžasný a hlavně levný byt v Košířích, tak jsem hned kontaktoval makléře, abych si domluvil prohlídku. Když mi odpoledne zavolal zpátky, tak mi sdělil, že majitelka zvýšila cenu  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 8:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
tak to s tim klausem mi opravdu, ale opravdu zvedlo naladu :-d _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 6:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Maku napsal: | Což nic nemění na faktu, že globální oteplování se přeceňuje.  | Stačí, aby Klaus promluvil, a je jasné, že se naprosto ale naprosto nepřeceňuje.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 6:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
bright napsal: | Počasí  |
Což nic nemění na faktu, že globální oteplování se přeceňuje.  |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 10:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
škola... počasí  _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 9:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Počasí  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne únor 17, 2008 11:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB: Poptám se. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne únor 17, 2008 11:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
|
|
To jsem ani nechtěl, Adame. _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
 |
ne únor 17, 2008 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
bright: Bratr se před časem podílel na vyhodnocování nějakého anonymního výzkumu mezi důchodci a ještě nižší částky nebyly ničím neobvyklým... |
|
|
|
|
 |
ne únor 17, 2008 11:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Prosím, pánové, hlavně neotevírejte sociální "spravedlnost", jinak budu zase nazván militantem.
Mimochodem ta práce na sobě je jedna z mála věcí, ve které souhlasím s naším panem prezidentem... |
|
|
|
|
 |
ne únor 17, 2008 11:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
|
|
taky mohl lhát, to je teď národní sport. vím, máš pravdu, ale pojmy jako sociálně spravedlivý systém a pod. jsou podle mě utopií.
prostě nemám svůj den. _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
 |
ne únor 17, 2008 11:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Meany: Chápu tvé rozhořčení, nicméně něco o důchodovém zabezpečení vím. Ten pán toho v životě nemohl moc napracovat, resp. pokud pracoval, tak z toho neodváděl daně. Jiné vysvětlení jeho nízkého důchodu po všech těch valorizacích být nemůže.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne únor 17, 2008 11:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
|
|
tak jsem u našich zaslechl kus přiblblýho pořadu x-faktor, jak tam důchodce vyprávěl o tom, že má důchod 6800 a 5000 dá za pokoj v domově důchodců. to je na tom ještě dobře. u nás v dílně jsou lidi, kterým zbývá ještě míň. nesnáším ty kecy o tom, že každý má stejný šance a když se vzdělává, pracuje na sobě a maká jak magor, tak se pak vypracuje a má se skvěle. mimochodem, tenhle názor zastává i pan prezident. proto se ze zásady neúčastním žádných debat typu "prezidentská volba" a čehokoli kolem politiky, protože se mi chce z toho všeho zvracet, když vidím, jak se tam kšeftuje, morálka úplně v hajzlu a pak se ještě tihle dobytci postaví přede všechny a dávají rady a "kázání". nemají vůbec potuchy o běžným životě. poznamenalo mě, že jsem se ve svý práci setkával s lidmi v absolutní nouzi, na pokraji společnosti, sociálně slabými, lidmi v tíživých životních situacích, sebevrahy, ... a proto už nemůžu být objektivní. čas od času se ale neskutečně naštvu, když vidím celej ten po.... systém. tak se omlouvám, ale potřeboval jsem se z toho někde vyřvat. hlavně nechci rozpoutat žádnou debatu o bezdomovcích, sociálním systému a tak. jen mě to naštvalo, tak jsem to ze sebe chtěl dostat. nic víc. stejně s tím nic neudělám a zítra, až to tu budu po sobě číst, řeknu si, že jsem blbec. ach jo _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|