|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út březen 18, 2008 9:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
Předmět: |
|
|
Nikom: v tom případě by bylo ale logičtější, aby platili právě oni...kolikrát za měsíc je u doktora děcko a kolikrát průměrný důchodce? _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 9:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Čím jsou "víc důchodci" než ti mladší ...? |
Co takhle: Víc nemocní?  |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 8:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Poplatky pro děti jdou ale proti duchu téhle "reformy", vždyť dítě (obzvlášť kojenec) těžko zneužije úmyslně zdravotní péči. Tam regulovat nemá smysl. Taky nerozumím, proč se mají vyjmout důchodci až od 70 let. Čím jsou "víc důchodci" než ti mladší ...?
bright: Rodit se může (bohužel) i jinde. |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 8:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
bright napsal: | Jak je to vůbec s porodem? Je povinně proveditelný pouze v porodnici? Pak by měl být od poplatků osvobozen. |
mno nevim, jestli by te to melo trapit  _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
Psychologist: Well, that's a start. |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 6:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jak je to vůbec s porodem? Je povinně proveditelný pouze v porodnici? Pak by měl být od poplatků osvobozen. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 6:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
To to tu zase zásviníme:-)
Maku: Narození není nemoc, v tom případě ale u porodu nemusí být lékař, porodnice nemusí být součástí nemocnic.... Poplatek je do zdravotnictví, ne za nemoc.
Maku: To jsou mi důchodci milejší. Celý život pracovali a na růžích ustláno nemají. Takové dítě nevytvořilo žádnou hodnotu. |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 6:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam: No já si myslím, že narození není nemoc a že porodnost je nízká, takže by to mělo být bez poplatků.
Nedávno mě zaujaly ty případy, kdy se domáhají odškodnění za narození svých dětí po neúspěšně provedeném potratu/sterilizaci. Podle mého názoru by se v takových případech mělo do budoucna postupovat následovně: 1.) potrat/sterilizace na žádost - za plnou cenu (stejně jako např. u kosmetické operace), která by pokryla i nadstandardní pojištění odpovědnosti lékaře, nebo 2.) potrat/sterilizace ze zdravotních příčin - pak je to hrazeno ze zdravotního pojištění a lékař odpovídá jako u každé jiné nemoci, tzn. pokud neléčil de lege artis, jinak ne.
Ale stejně jsou vůči svým dětem ty matky hyeny. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 6:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Sergeji, oprava: Byl členem ODS.
Adam: Nesouhlasím ani s jedním (platit a to všichni). Když bych chtěl být hnusný, tak radši uvolním děti. Máme malou porodnost. A důchodců moc - když ubude - neuškodí to  |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 5:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Sergej: Moldan je fajn a Klaus je čím dál sveřepější dědek. Už se definitivně zbláznil. A když jsem viděl tu jeho novou milenku, tak se zbytkem soudnosti ztratil i vkus.
No a poplatky si nechám pro sebe, protože můj názor je vám dlouhodobě znám. Snad jen malá korekce: vyjmout důchodce nad 65 let. Spratky ne. Kdo chce rodit, má být na dítě zajištěn. Nebo mít aspoň tolik slušnosti a donosit to, aby si pak nestěžoval(a), že musí platit měsíc za inkubátor  |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 4:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Nemám v zásadě nic proti regulačním poplatkům ve zdravotnictví! Ale proč nejdou do systému a místo toho jdou do kapsy doktorovi, je mi tedy záhadou...jo já vlastně vim, oni by chudáci pomřeli hladem  |
Není to jedno, jestli si je nechají rovnou, nebo protečou přes účet zdravotní pojišťovny? Btw, paní doktorka se zmínila, jaký má problém s pacienty, kteří ten poplatek nezaplatí, ona je ošetří a pak ty peníze za ně shání odjinud, aby neměla problémy. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 4:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Nemám v zásadě nic proti regulačním poplatkům ve zdravotnictví! Ale proč nejdou do systému a místo toho jdou do kapsy doktorovi, je mi tedy záhadou...jo já vlastně vim, oni by chudáci pomřeli hladem  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 3:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Zjištění, že ty poplatky u lékařů vážně splnily svůj účel. Minimální čekání v čekárně, žádné posílání s žádankami v ruce po poliklinice, žádná fronta v lékárně. Dokonce jsem byl svou praktickou lékařkou nazván oblíbeným pacientem. Nevídáno, neslýcháno. Teď aby mě taky uzdravili... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 2:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Dnes ráno na přednášce pan profesor Moldan zdůraznil na začátku přednášky, že ačkoliv je členem ODS, s názory pana "profesora" (zde již úmyslně v uvozovkách narozdíl od Moldana) Klause a jeho poskoka Jakla na globální změnu klimatu se naprosto neztotožňuje a názor má přesně opačný. Dále nazval Klausovy přednášky a tvrzení o klimatu křikem vzdorovitého umíněného dítěte!!! Máte moje sympatie, pane profesore!  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po březen 17, 2008 4:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Já jsem skoro neměl kocovinu. S ohledem na zkonzumovaná množství je to menší zázrak. |
|
|
|
|
 |
ne březen 16, 2008 10:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Rentgenová přehlídka Chandra na Google Sky _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
ne březen 02, 2008 4:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Koupil jsem si dnes v IKEA novou židli k psacímu stolu. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so březen 01, 2008 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Brýle jako fetiš? To není moc běžné. Ale radši si je nechám. Jednak na památku a pak - člověk nikdy neví... a při dnešních cenách obrub...  |
|
|
|
|
 |
so březen 01, 2008 9:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Lze to interpretovat tak, že tvé staré brýle jsou nadále uvolněné pro fetišisty?  |
|
|
|
|
 |
pá únor 29, 2008 7:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Dnes ještě žádný příspěvek... What a shame!
Radost mi udělala záchrana mých oblíbených filmů. Máslo, díky za pomoc!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt únor 28, 2008 9:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Na to, že jsem druhý den po, relativně dobře. Na levé oko perfektně a pravé se zatím stále lepší (a doufám, že nepřestane )
http://www.klinikazlin.cz/ |
|
|
|
|
 |
čt únor 28, 2008 8:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Jak vidíš? nové brýle, nebo dokonce operace? |
|
|
|
|
 |
čt únor 28, 2008 7:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB: Gratuluju. Doufám, že se k tomu taky někdy dokopu. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt únor 28, 2008 2:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Vidím...(!) |
|
|
|
|
 |
čt únor 28, 2008 1:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nakousávači..  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt únor 28, 2008 1:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
To je nepublikovatelný . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
st únor 27, 2008 11:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Nové boty, to že jsem dohnal 5ti hodinový deficit v měsíčním fondu odpracovaných hodin, že se mi dnes v jednom projektu podařilo během šesti hodin skloubit dohromady a zprovoznit to, co se mi nepovedlo za posledního půl roku, to, že se díky dvoudennímu školení vyhnu pravidelné celofiremní poradě, písnička Zap Zap od Cut Copy, atd. atd. _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út únor 26, 2008 9:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Nikome, ale víš co je ještě lepší? Že když jdu ráno na autobus, tak už je taky skoro světlo. Konečně ve mě světlo nevzbuzuje hrůzu, že jsem zase zaspal  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út únor 26, 2008 8:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: světlo!!! |
|
|
Když jsem šel dneska z práce bylo světlo. Ne, nešel jsem dřív. Šel jsem jako obyčejně...
bye bye zimo |
|
|
|
|
 |
ne únor 24, 2008 4:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
tak s nemocným motorem, 45l oleje a cca 40l nafty na 100km jsem zdárně dojel dojel s "drobečkem" domů  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
ne únor 24, 2008 2:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Honza: pak je tu ještě jedna možnost...zřídit si účet u paypal, lze to i s kartou, která neumožňuje platby po internetu (teda alešpoň u ČS) _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|