|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st březen 19, 2008 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
máslo za nic nemůže, on si mezi "ty dva" opravdu nesednul. Spíš jeden z "těch dvou" zařídil, aby byl mezi nima. Ale nějak tě nechápu. Kdybych nevěděl, že máš kluka, působila by na mne tvá reakce jako prachsprostá závist  |
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
máslo napsal: | Wítek: Já jsem v tom samozřejmě nevinně. Mělo mi dojít, že si nemám sedat mezi ty dva . |
ses takovej kecka :-d
sis to az moc dobre uvedomoval;) _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
Psychologist: Well, that's a start. |
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 10:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Wítek: Já jsem v tom samozřejmě nevinně. Mělo mi dojít, že si nemám sedat mezi ty dva . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 10:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
na vsem bych ale videl neco pozitivního, hlavně, že jsme se vsichni bavili;) _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 10:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
máslo napsal: | Wítek napsal: | Tak se taky připojuji s hodnocením srazu. Brighte styď se jako vždy,... | Tak já se taky připojim. Brighte - ty se opravdu styď. Tvé chování mě tak pohoršovalo, že jsem myslel, že kvůli tobě snad odejdu .
|
Máslo tvoje chování bylo taky dost nevhodné ... chvílemi se mi z tebe navalovalo ... kam se na tebe hrabe Bright ... ty jsi byl králem večera avšak né v pozitívním slova smyslu ... :-& _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 9:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo napsal: | Brighte - ty se opravdu styď. Tvé chování mě tak pohoršovalo, že jsem myslel, že kvůli tobě snad odejdu . | Nápodobně, sandwichmane!
máslo napsal: | slavil jsem ty narozky, tak se dalo čekat, že voda se pít nebude . | Já na to ve svém ibalgino-vodkovém stavu úplně zapomněl... tak dodatečně HAPPY BIRTHDAY, Mr. President!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 8:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Wítek napsal: | Tak se taky připojuji s hodnocením srazu. Brighte styď se jako vždy,... | Tak já se taky připojim. Brighte - ty se opravdu styď. Tvé chování mě tak pohoršovalo, že jsem myslel, že kvůli tobě snad odejdu .
Jinak to teda bylo takové standardní poklidné - prostě normálka. Ráno mi pomohla až pořádná sprcha, ale co...slavil jsem ty narozky, tak se dalo čekat, že voda se pít nebude . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 12:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nick: poukazem na můj nick nevyžehlíš, že v řeckých gayích nebyla špetka ironie, ale jen sarkasmus.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2008 12:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
|
|
Tak teď je mi líto, že jsem to vůbec komentoval s tím mým nickem meany-mizera, holomek, ničema, sobec  _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 11:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Ironie |
|
|
Jejda, já zapomněl, že expertem na ironii je tu bright, už volbou nicku (bystrý, chytrý, zářící)...
 _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 11:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
Předmět: Wikipedie |
|
|
Hmm, lépe než Wiki bych to nevyjádřil.
Ironie? _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 11:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wikipedie: Ironie je převážně humoristickou formou, která spočívá ve vyslovení opaku toho, co chceme vyjádřit, při zachování dojmu, že to, co říkáme, je v nesouhlasu s tím, co chceme vyjádřit. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 10:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
"Řecké gaye" jsem samozřejmě použil ironicky. Myslel jsem, že je to zřejmé. Ale asi není.
 _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 10:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
"terminologický nátěr".... ROFL   
nevim proc, ale totalne me tento výraz rozesmal...
THX Brajte... _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Šmarja, Nicku, neprzni tu historii. Řečtí muži. Není tomu třeba dávat současný terminologický nátěr.
A nešlo o módu, jen se chovali přirozeně. _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne út březen 18, 2008 10:07 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 9:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
njn, držet se za ruku s módou, to je velmi důležitý... ale teďka jak o tom uvažuju, móda je rodu ženskýho, takže úprava "držet se za ruku s móďákem..."  _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Jaký "sklony"? Prostě to bylo v módě . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 7:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Nick Guest: Od toho tu máme spoustu jiných - třeba tebe  |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 11:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Pěkně Nicku...
pzn. termín "řečtí gayové" mi připadá divnej. Nehodilo by se tam spíš něco jako "občené mětstkého státu s homosexuálními sklony"? |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2008 1:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
TBX: Zkus napsat někdy něco vtipného, není to zas tak těžké.
|
|
|
|
 |
po březen 17, 2008 11:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: Re: Škoda |
|
|
Nick Guest napsal: | Bolelo mě v krku, škoda. |
To skoro zní, jako by se to vázalo k předchozí větě (tehdy)  |
|
|
|
|
 |
po březen 17, 2008 11:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Škoda |
|
|
Čte se to hezky.
Před dvěma a půl tisíci lety se řečtí gayové scházeli, aby popíjeli a debatovali, a vznikla z toho filosofie.
Bolelo mě v krku, škoda.
Snad příště.
|
|
|
|
 |
po březen 17, 2008 4:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Manuel de Falla napsal: |
A chválím tradiční spáče, že to ve Valentinu tentokrát nezařízli.  |
Proto jsem to raději zařízl ještě před Valentinem, chrápat můžu i doma a pohodlněji  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po březen 17, 2008 4:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Já taky musím kontatovat, že to bylo velmi milé, jakkoliv vyčerpávající, domů jsem dojel lehce po osmé. A nohy mám dřevěný ještě teďka.
A chválím tradiční spáče, že to ve Valentinu tentokrát nezařízli.  |
|
|
|
|
 |
ne březen 16, 2008 10:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Wítek: Někdy ti budu muset osvětlit historický kontext  |
|
|
|
|
 |
ne březen 16, 2008 8:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Tak se taky připojuji s hodnocením srazu. Brighte styď se jako vždy, ale ubytování u tebe bylo špičkové jsi třída, Lukki příště musíme víc pokecat, Waki fotky co nejdříve vystavím a napíšu ti, Nokine politologie , Pemele ty jsi taky třída ale ještě jsem nepřišel jestli v pozitivním nebo negativním pohledu , Manuel doufám že jsi nezanevřel i na mě (ale já opravdu nesouhlasím s Jirkovými názory) Heterosekce (zváště máslo co má máslo na hlavě)... panebože !!!! Sergeji občas máš takovou kadenci slov že nestíhám ale rád pokecám o asistentech do hloubky , Maku znakovou řeč zatím neovládám ale dělal jsem co jsem mohl , TXB ty jsi nějaký dotykový léčitel (vypadal jsi tak) ??? Stonerock zajímavé kreace ... Tak snad jsem na nikoho nezapomněl ... ale díky bavil jsem se  _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
ne březen 16, 2008 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
Předmět: The party revision |
|
|
To Bright: Yah.. To valentino se opravdu povedlo.. ta hudba (semtam) a hlavně ta atmosféra;)
Dokonce sem ani nespal ve vlaku... mno taky po tech 5 redbulech:-d
Menší dodatek: Asi bych si stejně nevybavil všechny informace, které jsem nastřádal, takže je tu opakovat nebo připomínat nebudu, ale musím všem poděkovat za účast, i když jsem s některými prohodil třeba jenom pozdrav nebo dokonce jenom pohled. Možná bych měl nápad jak to vylepšit... Měl by někdo dělat Brie Van De Camp, připravit speciální zasedací pořádek, a možná i nějaké pozvánky na čas, aby všichni doráželi postupně a pokaždý jsme měli nějaký ten čásek na vyptávání se;)
Sem fakt rad, ze sem se o5 vydal na takovej bezva sraz...
See ya' soon guys! I like you! _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Psychologist: Well, that's a start.
Naposledy upravil Lukki dne ne březen 16, 2008 10:19 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne březen 16, 2008 4:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Brighte, proto je lepší pít poctivé české pivo a občas ho proložit vídeňskou kávou
Moc rád jsem vás všechny po dlouhé době zase viděl. Výborně jsem si s váma popovídal o nemocech, kouření, plavání, politice...
Mimochodem, co plánujete na Velikonoce? Nechtěli byste vyrazit na výlet do jarní přírody? _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne březen 16, 2008 12:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Ten jahodovej džus mi neudělal dobře... Ale ve Valentinu bylo tentokrát fajn.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so březen 15, 2008 5:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Nechcete někdo vyrazit na sraz dřív a trochu se projít? Venku je tak hezky. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|