|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so říjen 04, 2008 7:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
Předmět: |
|
|
Tak 25.10. plánuji mini sraz v Brně ... přidá se někdo ??? _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
ne březen 09, 2008 9:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: SRAZ BRNO !!!! |
|
|
Tak tedy informuji ze 11-12.4-2008 pořádám sraz v Brně tak kdo přijedete dejte vědět.
Plány co a jak bude napíšu ... nebo kdyby někdo měl nápad či chuť kam se podívat ... PIŠTE. _________________ ------------------------------------------------------
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
ne březen 09, 2008 12:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Ano. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so březen 08, 2008 9:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | Co druhý víkend v dubnu?  |
k to by slo ... 11.-12. duben ... souhlas ? _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
so březen 08, 2008 8:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Co druhý víkend v dubnu?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so březen 08, 2008 8:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Tak prvni v dobnu ... co ty na to ? _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
so březen 08, 2008 8:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Posledni víkend v březnu je v Praze Febiofest...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so březen 08, 2008 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Tak kluci sice se blíží sraz v Praze ale já se rozhodl udělat poznávací výlet po Brně s tím že by se večer někam zašlo. V termínu koncem března. Co vy na to ? _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
so listopad 10, 2007 1:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Re: To Wítek: |
|
|
Martin napsal: | Sem pražak ak brrno.  |
 _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
pá listopad 09, 2007 11:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Wítek: |
|
|
Tož z praglu, ne? Sem pražak ak brrno.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 09, 2007 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
čekal bych že budeš polichocen Wink _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 09, 2007 2:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx: Drzoune! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 09, 2007 2:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Ent: stejně ti spíš bude vadit, že tě nikdo balit nebude  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 09, 2007 2:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: Re: Hééélp |
|
|
Wítek napsal: | Ent napsal: |
Takže může mi nekdo poradit nějaký podnik v Brně či Praze kde se tohle koná pravidelně a kde by nevadilo kdyby tam byla holka?
|
No nevím jestli jsi kápl na správý fórum já teda mluvím za sebe ale nikdy jsem se na tohle téma nezajímal takže ti tady těžko poradím. Zkus něco vygooglovat a nebo rada Brighta na pražských srazech  |
nebo se zeptat přímo brighta  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 08, 2007 2:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Re: Hééélp |
|
|
Ent napsal: |
Takže může mi nekdo poradit nějaký podnik v Brně či Praze kde se tohle koná pravidelně a kde by nevadilo kdyby tam byla holka?
|
No nevím jestli jsi kápl na správý fórum já teda mluvím za sebe ale nikdy jsem se na tohle téma nezajímal takže ti tady těžko poradím. Zkus něco vygooglovat a nebo rada Brighta na pražských srazech  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
čt listopad 08, 2007 2:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Ent tester
|
Předmět: Hééélp |
|
|
Zdar, potřeboval bych nutně poradit jaksi jsem slíbyl kamarádce že ji vezmu na nějaký pánský striptýz a at se snažím jak se snažím, s vyjímkou akcí přímo na objednávku který sou docela mastný nemohu nic najít.
Nebo třebas i nepravidelně teď někdY koncem listopadu, začátkem prosince?
A pokud možno kde by se nikdo nepokoušel zbalit mě. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 08, 2007 1:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
AD Hantec AD hantec: Ano, zabavit, šak to poudám, ne? O ničom jinom než o tom zabavení to nejni. Gór gdyž je na blízku někdo vod Prahe. Hantec ovládá už jen Bolek Polívka, "Peca" Pecha a sem tam nějaký starší brněnský domorodec. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt listopad 08, 2007 1:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Re: To Adam: |
|
|
Martin napsal: |
nějaké pražácké paďór se nam zde bude vitahovat se svójó káró! |
Martine odkud že ty jsi ? _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
čt listopad 08, 2007 1:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Adam napsal: | stoupá ve mně vlna českého separatistického uvědomění. |
Adame takhle v noci jsi mě dost rozesmál a ta umělá propast mezi Brnem a Prahou ... stále víc si myslím že je hraná ze strany pražáků.
AD hantec :
Náhodou je super když někdo hantec zvládá dá se tím výborně zabavit  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
čt listopad 08, 2007 12:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Sergej: Byl bych jenom rád, kdyby to dělali pro pobavení občanů hlavního města, ale obávám se že to není ten případ. Záleží na tom, co považuješ za spisovnou češtinu. Mluvěji v každym případě s přízvukem. Se zcela čistou a spisovnou češtinou jsem se setkal akorát (poněkud bizarně) u Západočechů, zejména Karlovaráků.
Ovšem jako standard bych přijímal pražský dialekt - je to ostatně dialekt nejpočetnější.
Jo a pro zvědavce přikládám mapu ČR pro pražáky:
http://www.home.karneval.cz/0223262701/blbinky/pict/mapa%20cr%20pro%20prazaky.png _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st listopad 07, 2007 10:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
No tak pokud byl fest namazanej tak nějaké ožralecké žvatlání mohlo i připomínat jisté moravské dialekty.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st listopad 07, 2007 10:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Opilec v sobotu v nočním autobusu nevypadal, že tak mluví pro něčí pobavení  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st listopad 07, 2007 9:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Ale ona to je pravda, že Moraváci mluví spisovně, co znám Moraváky, je směšná spíš ta jejich spisovná mluva než nářečí. Nějaké nářečí používají možná jen někde v nějakých zapadlých beskydských údolích a asi jen lidi nejstarší generace. Například pověstný brněnský hantec vzniklý smíšením češtiny a němčiny v době kdy Brno bylo napůl německé je dneska prakticky vyhynulý jazyk a ovládá ho už málokdo. Přežilo v běžné mluvě jen minimum výrazů typu šalina nebo hafo a ty neobvyklejší výrazy nebo různé nesrozumitelné tvarosloví používají Moraváci hlavně pro pobavení Pražáků. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st listopad 07, 2007 7:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Adam: |
|
|
- nějaké pražácké paďór se nam zde bude vitahovat se svójó káró! _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st listopad 07, 2007 3:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Brněnština okořeněná jadrnými jihomoravismy je nechutná..... Moraváci se neustále chlubí, jak mluví spisovně a jak jsou bodrý zemitý národ, ale jakmile nějakej strejc pronese hlášku níže uvedeného typu pod vinohradem nebo ve "sklípku" a hrne se probodnout gumy nejbližšímu autu s pražskou značkou, stoupá ve mně vlna českého separatistického uvědomění. |
|
|
|
|
 |
st listopad 07, 2007 1:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
To je parodie ta brněnská řeč...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st listopad 07, 2007 12:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Nick Guest napsal: | Wítek: Negómám, že se kořeni pohrnó do štatlu v takovy klandře  |
Tak to by jsi se divil hrnul oči na špagát _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
st listopad 07, 2007 11:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Wítek: Negómám, že se kořeni pohrnó do štatlu v takovy klandře  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
st listopad 07, 2007 11:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Jaký zas ? Já tak někdy skončil ?  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
st listopad 07, 2007 11:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Wítek: Abys zas neskončil sám na roli, kemo  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|