|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út březen 11, 2008 12:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Dotaz pro právníky |
|
|
Mám tu dotaz pro místní právníky, neboť myslím, že jsem objevil spor, ke kterému jistě každý z nich najde alespoň tři odlišné právní názory.
Otázka zní, zda příspěvky na fóru, podobnému tomuto, jsou autorským dílem a vztahuje se na ně ochrana podle autorského zákona.
Jde konkrétně o to, aby bývalý uživatel fóra mohl požadovat smazání všech příspěvků, co v minulosti napsal... Podle mě je to nesmysl a případný soudní spor by dotyčný prohrál, ale znáte to - selský rozum se vždy neshoduje s literou zákona...  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po březen 10, 2008 10:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
A klid a mír opět zavládl nad naší duhovou krajinou  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po březen 10, 2008 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
bright napsal: | Jseš si jistej, že Adarhaz psal o tom, co ty, a že jen neurážel za tu protikuřáckou kampaň. Znovu si přečti na co reagoval (na Nikomův povzdech o spolužácích, které osobně zná) a jak obecně svůj příspěvek formuloval.
citace: | asi tak 99% a do toho počítam většinu gayů (buď tady nebo kt. znam osobně), | =99% všech mediků (vč. gay mediků) jsou příšerní lidé, zná to mj. z tohoto fóra
citace: | sotva je to tak ve druháku, už to počítá prašule a je chytrá až na půdu (a o životě ví hov*o a o netoleranci nemluvě | Tady už jen chce provokovat místní mediky za jejich postoje vůči svým názorům.  |
 _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
po březen 10, 2008 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jseš si jistej, že Adarhaz psal o tom, co ty, a že jen neurážel za tu protikuřáckou kampaň. Znovu si přečti na co reagoval (na Nikomův povzdech o spolužácích, které osobně zná) a jak obecně svůj příspěvek formuloval.
citace: | asi tak 99% a do toho počítam většinu gayů (buď tady nebo kt. znam osobně), | =99% všech mediků (vč. gay mediků) jsou příšerní lidé, zná to mj. z tohoto fóra
citace: | sotva je to tak ve druháku, už to počítá prašule a je chytrá až na půdu (a o životě ví hov*o a o netoleranci nemluvě | Tady už jen chce provokovat místní mediky za jejich postoje vůči svým názorům.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po březen 10, 2008 9:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Wítku, pokud jsem to pochopil správně, pak Adarhaz mluvil o 99% lidí, mezi něž řadí i buzny. ne 99% buzen...
Adarhaz: souhlas...když jsem poprve vyletěl ze školy a pak zase nastoupil (už souběžně s prací na plný úvazek), drtivá většina studentů si představovala, že za míň, jak 30 nástupního pracovat nebudou pevně doufám, že se jim na pracáku líbí, nebo že si našli firmu, kde nevědí co s penězi...
PS: off-topic to určitě není, reakce vždy stojí za to  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po březen 10, 2008 4:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Adarhaz napsal: |
asi tak 99% a do toho počítam většinu gayů (buď tady nebo kt. znam osobně), sotva je to tak ve druháku, už to počítá prašule a je chytrá až na půdu (a o životě ví hov*o
|
Hlavně že ty víš o životě hodně ... 99% gayu ... to pocitas ty co znáš z televizních telenove ne ? Pro takovýhle názory bych dokázal ublížit (třeba oběsil na strom)!!!  _________________ ------------------------------------------------------
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
po březen 10, 2008 11:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adarhaz uživatel+

|
|
|
to bylo trochu off topic, "zábava mix" ) _________________ vampiria |
|
|
|
|
 |
po březen 10, 2008 10:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adarhaz uživatel+

|
|
|
Nikom napsal: | Škola začala naostro.
Jak tak pozoruju budoucí generaci doktorů rostou nám znamenití a nadaní odborníci. Bohužel ale taky příšerní lidé.  |
asi tak 99% a do toho počítam většinu gayů (buď tady nebo kt. znam osobně), sotva je to tak ve druháku, už to počítá prašule a je chytrá až na půdu (a o životě ví hov*o
a o netoleranci nemluvě _________________ vampiria |
|
|
|
|
 |
po březen 10, 2008 6:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Tak vám tady asi zase budu občas strašit. Neřvěte radostí příliš nahlas, vypadali byste jako magoři.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
so březen 08, 2008 6:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Přijedeš podpořit ???  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
so březen 08, 2008 1:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
|
|
 |
čt březen 06, 2008 10:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nick Guest napsal: | Generace pacientů, která dorůstá, bude však ještě horší...  | K nemalé radosti právníků...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt březen 06, 2008 9:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Jak tak pozoruju budoucí generaci doktorů rostou nám znamenití a nadaní odborníci. Bohužel ale taky příšerní lidé.  |
Generace pacientů, která dorůstá, bude však ještě horší...  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
čt březen 06, 2008 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Mr. Gay Internacional |
|
|
Článek na webu "www.colourplanet.cz" Pan mezinárodní gay _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út březen 04, 2008 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Jak to bylo myšleno ?  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
út březen 04, 2008 12:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Škola začala naostro.
|
|
|
|
 |
čt únor 28, 2008 5:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Dnes jsem se po přerušení zapsal ke studiu. Nastává mi opět kolotoč učení a zkoušek  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
pá únor 22, 2008 5:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
máslo napsal: | Ten avatar.... to podle mě nemůže být nikdo odtud. Takhle vypadaj somálci v dobách největšího hladu  |
Tak tos asi nepotkal nikoho opravdu vychrtlýho. Tenhle má na sobě masa ...! |
|
|
|
|
 |
čt únor 21, 2008 1:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Radek uživatel+

|
|
|
Nikom napsal: | Na tom atavaru jsem přece já... its quite obvious. |
citace: |  |
tak to sorry |
|
|
|
|
 |
čt únor 21, 2008 12:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Na tom atavaru jsem přece já... its quite obvious. |
|
|
|
|
 |
st únor 20, 2008 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Radek uživatel+

|
|
|
citace: | Jakej zase lynch? Máš snad na sobě dehet a peří? Jsem se tě slušně zeptal, kdo je na tvém avataru a ty jako správná drama queen z toho uděláš aféru na několik kB. |
yes, thats me
jako bys mě neznal
bez frašky nemůžu žít.... |
|
|
|
|
 |
st únor 20, 2008 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jakej zase lynch? Máš snad na sobě dehet a peří? Jsem se tě slušně zeptal, kdo je na tvém avataru a ty jako správná drama queen z toho uděláš aféru na několik kB. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 20, 2008 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Radek uživatel+

|
|
|
nikdy jsem do antikvariátu žádnou knihu neprodal
tzn. jsi žádnou po mě nemohl dostat
ale jako vtip celkem obstojně míň trapné než lynč níže |
|
|
|
|
 |
st únor 20, 2008 9:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Radek napsal: | jsem vášnivý milovník starého papíru | Já furt, proč mi nejdou některé stránky knih z antikvariátu od sebe odlepit.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 20, 2008 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Radek uživatel+

|
|
|
mám copright na chlapce s knihami
jsem vášnivý milovník starého papíru, tak mi nespílej furt
co už mohlo být víc neutrálnější...? |
|
|
|
|
 |
st únor 20, 2008 9:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
O5 se tu chlubíš cizím péřím?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 20, 2008 9:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Radek uživatel+

|
|
|
jsem zproštěn obvinění  |
|
|
|
|
 |
st únor 20, 2008 9:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Ten avatar.... to podle mě nemůže být nikdo odtud. Takhle vypadaj somálci v dobách největšího hladu  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
st únor 20, 2008 9:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Radek napsal: | vzušující případ radkova avataru, kdo byl ten kůň co tam byl posledně? oh, a co má společného s powerpuffgirls? | To už by chtělo zavolat A. C. Clarka  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
st únor 20, 2008 9:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Radek uživatel+

|
|
|
jsem
drama je můj vzduch
můžeš si říct co chceš za avatar, ak to nemusíme furt řešit, bereš? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|