|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Jak řešíš nepříjemné povinnosti |
Jdu do nich po hlavě |
|
21% |
[ 3 ] |
Vsugeruji si, že to není nepříjemné a jdu do toho |
|
0% |
[ 0 ] |
Nemám nepříjemné povinnosti |
|
0% |
[ 0 ] |
Odkládám |
|
35% |
[ 5 ] |
Odkládám, odkládám a pak když to konečně řeším je to ještě nepříjemnější než předtím |
|
42% |
[ 6 ] |
|
Celkem hlasů : 14 |
 |
čt únor 14, 2008 1:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Radek uživatel+

|
Předmět: |
|
|
tyjo, jsem myslel, že budu sám.
moe taktika spočívá v tom, že ty věci tak dlouho odkládám, až přestanou být aktuální a vlastně už s tím nemůžu nic dělat tak se s tím vklidu smířím. Což je teda docela nepraktická vlastnost. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 16, 2006 2:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Odkladani |
|
|
Stonerock napsal: | Jsem srab, takže většinu energie věnuju na to, abych nepříjemný věci tlačil před sebou, než na to, abych je řešil. Pokud jde ale o věci, který mají nějakou "deadline", tak ty jsem se naučil odkládat naprosto záměrně. Mam totiž tu nepříjemnej vlastnost, že čim víc času na něco mam, tim dýl to dělam. Takže odkladám, co to jde, a doufam, že se to nakonec nějak zvládne... Samozřejmě je docela umění najít ten poslední okamžik, kdy je třeba se do nějakýho toho vopruzu dát, aby se to ještě nechalo stihnout - byť s vypětim všech sil... Zatim mi to ale až překvapivě vychází... Proto už delší dobu netrpělivě čekam na to, až si konečně nabiju dršku...  |
Popisujes tak trochu me. Ja vcera opet uspesne odlozil...A megaprusvih se blizi a bude narustat...
Ta charakteristika na me sedi. Ty me znas, zes mne tak dobre pospal?  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Jsem srab, takže většinu energie věnuju na to, abych nepříjemný věci tlačil před sebou, než na to, abych je řešil. Pokud jde ale o věci, který mají nějakou "deadline", tak ty jsem se naučil odkládat naprosto záměrně. Mam totiž tu nepříjemnej vlastnost, že čim víc času na něco mam, tim dýl to dělam. Takže odkladám, co to jde, a doufam, že se to nakonec nějak zvládne... Samozřejmě je docela umění najít ten poslední okamžik, kdy je třeba se do nějakýho toho vopruzu dát, aby se to ještě nechalo stihnout - byť s vypětim všech sil... Zatim mi to ale až překvapivě vychází... Proto už delší dobu netrpělivě čekam na to, až si konečně nabiju dršku...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 8:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Jo, občas taky nepříjemné věci odkládám. Pokud jde o nepříjemné věci, které se nemusejí udělat, tak to je trochu jiná věc - dříve jsem se jim vyhýbal úplně, ale v poslední době se jim naopak nevyhýbám a skoro se na ně těším - asi se u mě začíná projevovat nějaká forma duševního masochismu ...nebo psychicky dospívám  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 6:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Odkládám též. Dokud to nepřestane být únosné. Pak si užívám ten shon a zoufalství. Jj, jsem flegmatik s citem pro paniku  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 5:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Nepříjemné věci |
|
|
Jak řešíš nepříjemné věci do, kterých se ti nechce Ale jsou třeba?JA casto odkladam a odkladam. A delam si potize a komplikace. A pak se z nich nervuji. A ty? Odkladas nebo do toho jdes rovnou? At to mas za sebou. Ci konstruktivne? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|