|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po leden 14, 2008 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Princ_Stefanek uživatel
Založen: 14.1.2008 Příspěvky: 37 Bydliště: Roudnice nad Labem
|
Předmět: Finové |
|
|
Než jsem našel svou pravou lásku, miloval jsem zpěváka (Lauri Ylönen - The Rasmus)... Sehnal jsme dokonce jeho icq a byl na koncertě, ale i pouhý plný pokoj jeho plakátů mě duševně uspokojoval. Byl jsem staršně šťastný, když jsem ho mohl milovat... _________________ Jsem člověk, který by moc rád našel přátelství. Lásku už jsem poznal a mám jí stále, ale přátelstív mi dala jen jedna osoba, se kterou už nemám moc kontaktů... Ukáže mi někdo, jak krásné může být přátelsví?? |
|
|
|
|
 |
pá leden 11, 2008 12:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | s litinovým (či hliníkovým) srdcem.  |
hmm medicína dnes dovede zázraky _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st leden 09, 2008 1:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Alcarmo uživatel
|
|
|
Sorry, ale to ještě neumím a nějak mě to ani netrápí  _________________ There must be kept the Balance |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 11:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Dobrý nápad  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
V tom případě by se (dle pravidel etikety) měl buzík chovat galantně především sám k sobě... |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Alcarmo napsal: | nejsem ani jedno, jsem buzik, tak jakýpak fraky  | Naopak, jsi tím pádem obojí. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Alcarmo uživatel
|
|
|
bright napsal: | Gentlemeni se neptají, dámy ani nenaznačují!  |
nejsem ani jedno, jsem buzik, tak jakýpak fraky
ale tak si to nech, každý máme právo na své tajemství  _________________ There must be kept the Balance |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Gentlemeni se neptají, dámy ani nenaznačují!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 10:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Alcarmo uživatel
|
|
|
bright napsal: | Dlouhej seznam... chceš je i s rodnejma číslama?  |
že váháš  _________________ There must be kept the Balance |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No je to tak, s výrobními čísly a s litinovým (či hliníkovým) srdcem.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Lásky s výrobními čísly  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Taky mám platonické lásky, asi každý tuší jaké  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Dlouhej seznam... chceš je i s rodnejma číslama?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Alcarmo uživatel
|
|
|
bright napsal: | Alcarmo: No to rozhodně nejsi.  |
Tak povídej, kdo dostal tebe  _________________ There must be kept the Balance |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 7:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Alcarmo: No to rozhodně nejsi.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Alcarmo uživatel
|
|
|
mám platonické lásky většinou s heterákama nebo filmovými herci asi nejsem první ani poslední  _________________ There must be kept the Balance |
|
|
|
|
 |
čt září 27, 2007 11:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Taky mám platonickou lásku z dětství ... je divné ale je to holka byla krásná nosila culíky a v nich sponky s beruškama ... jmenovala se Barbora a byla to první osoba od které jsem dostal pusu nikdy na to nezapomenu bylo to pod naším balkónem a hrozně jsme se styděli a dávali pozor aby nás nikdo neviděl. Myslím že jsme to i nějakou dobu plánovali ... jó to byl čas  |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 4:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | Vrhnul jsem se do hledání. Je to 14 let, co jsem ze školky, on odešel před 15 lety, školka je uzavřená 12 let. Pamatuju si jen jednu učitelku a pár dětí chodilo se mnou na základku i na gympl. Andreje asi nikdy nenajdu  |
Eeee a proč se nezeptáš nějakejch těch lidí z toho gymplu, někdo by si třeba vzpoměl na doplňující informace, a pak se můžeš pustit do pátrání Taková veselá bojovka na prázdniny....  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 9:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
pemel napsal: | Adam napsal: | Nikom napsal: | Adame, podle mého názoru energie investovaná do tohoto projektu vysoce převyšuje jeho výtěžnost. To kurva nemáš co na práci? Koukej se soustředit na hledání něčeho živějšího, ne nějakýho přeludu ze školky...  |
Od toho je to platonické
......... kromě toho nic živýho v okolí neni nebo mě to nechce. |
Kolem mě je toho živýho až moc Jenže je to na všechno na holky  |
Tak přesně ti, jsou pro nás mrtví |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 9:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | Adame, podle mého názoru energie investovaná do tohoto projektu vysoce převyšuje jeho výtěžnost. To kurva nemáš co na práci? Koukej se soustředit na hledání něčeho živějšího, ne nějakýho přeludu ze školky...  |
Od toho je to platonické
Kolem mě je toho živýho až moc Jenže je to na všechno na holky  |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 9:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Adame, podle mého názoru energie investovaná do tohoto projektu vysoce převyšuje jeho výtěžnost. To kurva nemáš co na práci? Koukej se soustředit na hledání něčeho živějšího, ne nějakýho přeludu ze školky...  |
Od toho je to platonické
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 9:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Adame, podle mého názoru energie investovaná do tohoto projektu vysoce převyšuje jeho výtěžnost. To kurva nemáš co na práci? Koukej se soustředit na hledání něčeho živějšího, ne nějakýho přeludu ze školky...  |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Vrhnul jsem se do hledání. Je to 14 let, co jsem ze školky, on odešel před 15 lety, školka je uzavřená 12 let. Pamatuju si jen jednu učitelku a pár dětí chodilo se mnou na základku i na gympl. Andreje asi nikdy nenajdu  |
Takovejch informací a házíš flintu do žita? Z tebe Sherlock Holmes asi nebude... Už jen to nápadný křestní jméno je dobrý vodítko... Tušíš, proč ze školky zmizel? Odstěhoval se? _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 9:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Vrhnul jsem se do hledání. Je to 14 let, co jsem ze školky, on odešel před 15 lety, školka je uzavřená 12 let. Pamatuju si jen jednu učitelku a pár dětí chodilo se mnou na základku i na gympl. Andreje asi nikdy nenajdu  |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 9:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | Snažím se už přes půl roku dopátrat se své dětské lásky ze školky Andreje přijímení neznámého. Školku zrušili už dávno, záznam jsem nenašel a teď Pošto pro tebe raď.  |
Přihlaš se tam, Andrej bude mít radost. A já budu moct na tebe ukazovat a říkat, že tě znám.  |
Kdepak, jenom koukat. Připadám si jako ti důchodci na vesnicích, co se nad vším dojímají a pláčou při telenovelách. Jsem děsná měkota.  |
Hm, to ti nezbyde než plakat do měkkého. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
pemel napsal: | TXB napsal: | pemel napsal: | ... jak se má, co dělá... |
...a hlavně s kým, že?  |
To mě nějak ani nenapadlo Ale když jsi mě na tu myšlenku přivedl, tak musím uznat, že by mě příjemně překvapilo, kdyby byl gay  |
To je ono! Před pár týdny jsme měli sraz ze základky - po mnoha letech - a byl tam kluk, do kterýho jsem byl tehdá dost zamilovanej a i jsme jako puberťáci překročili nějaký hranice... Teď žije spořádaný rodinný život, vychovává dceru a podle všeho skočí na každou hezkou holku. Nicméně dlouhé pohledy a řeči typu 'vzpoměň si, co jsme spolu všechno prožili' mě lehce nahlodávaly v souvisloti s jeho sexuální hyperaktivitou. Někdy si s ním o tom musím promluvit (asi zase za 10 let na srazu;-)) |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Co zkusit vypátrat nejdříve nějakého zaměstnance školky? Jméno alespoň některého z nich by si mohl pamatovat někdo, kdo tě tam vodil (např. rodiče). Pokud bys sehnal některou z učitelek, bylo by docela reálné, že by si ke jménu mohla pamatovat i příjmení. Přecijen dvanáct let není zas až tak dlouhá doba... |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 9:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Adam napsal: | Snažím se už přes půl roku dopátrat se své dětské lásky ze školky Andreje přijímení neznámého. Školku zrušili už dávno, záznam jsem nenašel a teď Pošto pro tebe raď.  |
Přihlaš se tam, Andrej bude mít radost. A já budu moct na tebe ukazovat a říkat, že tě znám.  |
Kdepak, jenom koukat. Připadám si jako ti důchodci na vesnicích, co se nad vším dojímají a pláčou při telenovelách. Jsem děsná měkota.  |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 9:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | Snažím se už přes půl roku dopátrat se své dětské lásky ze školky Andreje přijímení neznámého. Školku zrušili už dávno, záznam jsem nenašel a teď Pošto pro tebe raď.  |
Přihlaš se tam, Andrej bude mít radost. A já budu moct na tebe ukazovat a říkat, že tě znám.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Snažím se už přes půl roku dopátrat se své dětské lásky ze školky Andreje přijímení neznámého. Školku zrušili už dávno, záznam jsem nenašel a teď Pošto pro tebe raď.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|