|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po leden 07, 2008 8:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nepraustaburnis uživatel

Založen: 5.7.2007 Příspěvky: 7 Bydliště: Ledeč n. S. / Žižkov
|
Předmět: |
|
|
muj kluk ma uplne dokonalej styl, ze se az za sebe stydim
ja hodnotim, ale ze by to znameno neco extra to ne... |
|
|
|
|
 |
st srpen 08, 2007 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
PaulHalliwell uživatel
|
|
|
PXGCZ napsal: | Dneska se trochu oteplilo, tak kluci hned chodili v kraťasech a topech. Právě ty topy se mi moc líbí.
 |
Problem je že na ty topy potřebuješ dobrou postavu My co ji nemam je nosit nemužeme. Na druhou stranu mě to nijak nemrzi, nic extra v tom nevidim  |
|
|
|
|
 |
po květen 22, 2006 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++

|
|
|
Dneska se trochu oteplilo, tak kluci hned chodili v kraťasech a topech. Právě ty topy se mi moc líbí.
 |
|
|
|
|
 |
po květen 22, 2006 11:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Chris003 uživatel
|
|
|
...hmm, mne sa strasne na chalanoch paci, ked sa obliekaju tak... volne... nezavisle, alebo neviem ako to inak povedat...
...napr. ako tu =
 |
|
|
|
|
 |
so duben 29, 2006 3:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
the.cracker uživatel+

|
|
|
Fuj, taky nesnasim ruzovou barvu... A jeste zvony, za to bych primo zabijel  |
|
|
|
|
 |
pá duben 28, 2006 10:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++

|
|
|
Nesnáším, když má na sobě kluk růžové triko/mikinu/svetr. Tu barvu zcela upřímně nenávidím. Nevím proč, ale je to tak. |
|
|
|
|
 |
út březen 28, 2006 1:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
citace: | Třeba takové ty kalhoty zčásti manšestr, zčásti džíny. |
Tak z těch mám taky dost  |
|
|
|
|
 |
st březen 01, 2006 5:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Vidíš, ta křiklavá trička mi nikterak nevadí. Někdy se těm vtipům i zasměju když jsou dobré. Já to tak neberu. Když to k tomu klukovi sedí, tak proč ne? |
|
|
|
|
 |
st březen 01, 2006 12:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Co me vadi |
|
|
Me nejak vadi takova ta kriklava tricka se sexistickymi obrazky. Nebo takove ty drsne radoby vtipy..To me od toho kluka odrazuje... _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st únor 22, 2006 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Přiznám se, že občas hodnotím. Nebo si spíš povzdechnu. Sám nenosím to, co bse mi líbí, protože je to nepohodlné. Dávám přednost pohodlí před parádou. Ale jsou věci, které bych opravdu nenosil a když je vidím na jiných, protočím oči v slopu. Třeba takové ty kalhoty zčásti manšestr, zčásti džíny. To mě děsí. Nebo elasťáky, vytahané nátělníky. Brrr. Jinak snad k ničemu odpor nemám. Když se to teda nějak naprosto úděsně nezkombinuje... |
|
|
|
|
 |
st únor 22, 2006 6:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Hodnotis na druhych (vcetne) kluku to co maji na sobe? |
|
|
Hodnotite kluka podle toho co ma na sobe? Jakou kombinaci byste si nikdy na sebe nevzali? Priznam se, ze jsem co se mody tyka barbar. Kolegin eto dnes v menze strasn eresili. Prislo me to takove slepiceni..ale kdo vi. Chci vas anzor. Ja proste nejak neberu na vedomi neco konkretniho..Nekomu to slusi jinemu ne..Ale pro veci dalsi to zas takovy vliv nema. to mamka rikala, ze sla jednou na rande. Ten kluk mel na kabatu utrzeny knoflik. A proot ikdyz bylpry fajn s nim na dalsi rand euz nesla. Je to mozne? Mel jsem chut si v duchu rici, ze s echovala jako husa. Pry si rikala, z ekdyz mu nezalezi na odevu nebude mu zalezet na ni. Ja nevim, ja to proste tka mco neprozivam??? Nekdy si rikam, ze bych mel. Ale me to tak extra nebere. A Tebe? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|