Gay komunita

Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  

Obsah fóra Gay komunita Od začátku Pro všechny příchozí a nováčky ... zapoj se do povídání
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 32, 33, 34  Další

ne leden 06, 2008 12:48 pm
Autor Zpráva
bright
šaman

Předmět: Citovat

jojx: To bylo naprosto obecné sdělení... Razz

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

ne leden 06, 2008 12:38 pm
Autor Zpráva
jojx
guru+++

bright: aspoň že mluvíš za sebe

Na začátek stránky  

ne leden 06, 2008 12:28 pm
Autor Zpráva
bright
šaman

Nick Guest napsal:
My totiž tady většinou nejsme gayíčkové Laughing
Jen buzny a buzničky Very Happy

Na začátek stránky  

ne leden 06, 2008 5:07 am
Autor Zpráva
Nick Guest
šaman

To holka z japonska:

Jókoso dóséaišá-komunita-e Smile Osobně jsem moc rád, že tu jsi, protože i když se tu občas hašteříme, chápu tohle fórum jako otevřené a primovní: vlastně je to nejlepší z možných světů Wink .

Výsledky mojí malé noční rešerše:

http://www.ta-gita.cz/

http://www.lesba.cz/

A tady se ptám poprvé: Jsi opravdu lesbička, nebo lesba? My totiž tady většinou nejsme gayíčkové Laughing .

A ještě jen tak na okraj - patřilo by to spíš do knižní větve - nejlepší lesbický román, co jsem četl, byl Rok perel (nevím, jestli ho už někde nezachytila Waky):

http://www.lama-web.cz/llk/muzeum/knihy/rok_perel.htm

Aha, málem bych zapomněl na projekt Bengáles:

http://www.bengales.cz/les-uvod/

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

ne leden 06, 2008 1:22 am
Autor Zpráva
TXB
šaman

holka z japonska napsal:
Chodí to třeba tak, že v budoucnu budu mít kamaráda, kterej bude gay a budu s ním hrát hru na společnost, která se mi pořád ptá, proč někdo takovej jako já nemá chlapa? Myslím to čistě tak, jak to říkám, čisté kamarádství, mít fotku, kterou bych se mohla ohnat, když se mi na to "babičky a tetičky" budou ptát.

O tomhle jsem před CO taky dost uvažoval. Bohužel jsem neznal jedinýho gaye, natožpak lesbičku, abych to mohl realizovat. Dokonce jsem přemýšlel i o hypotetickém manželství s lesbičkou, která by měla stejný společenský problém - oběma lidem by to vyřešilo dost problémů, pro okolí by byli spokojeným manželským párem a sami by se netrápili tím, že klamou svého partnera. V dnešní společnosti tohle problém není, takže není třeba do něčehot akového jít, ale zajímalo by mě, jestli se něco takového v minulosti neudálo. Jediná podmínka je, aby se takoví lidé našli.

Na začátek stránky  

ne leden 06, 2008 1:11 am
Autor Zpráva
jojx
guru+++

Proč bychom se jako měli proti holkám vymezovat? Teď by se asi hodilo něco jako "holky jsou fajn" ale to je hloupá generalizace. Prostě pokud jde o přátelské vztahy na pohlaví nezáleží. Takže se spolužačkama z gymplu hraju mariáš a chodíme spolu do hospody a občas probíráme kluky. Když má člověk vlastnosti, které nemám rád, nemá výhody protože je kluk, naopak, když je třeba kluk hysterka, mám pro to ještě míň pochopení (a že ho neni moc Smile )

Btw. je na to tady někde celé vlákno s jedním nebo dvěma podnětnými názory Smile

Rozhodně budem rádi, když tady zůstaneš (teda aspoň já budu) protože ženskej prvek nám tady zastupuje (velmi kvalitně a fundovaně ovšem) jenom Waky a občas určitě potřebuje trochu pomoct Smile Spíš jde o to, jestli se tu s náma nebudeš nudit.

Na začátek stránky  

ne leden 06, 2008 1:04 am
Autor Zpráva
máslo
guru

Pokud jsi z Prahy tak můžeš někdy přijít na nějaký sraz Smile. Mimochodem na ty srazy chodí i waky, která je také opačného pohlaví, a někdy mám pocit, že tuhle komunitu občas i táhne Smile.

Na začátek stránky  

ne leden 06, 2008 12:56 am
Autor Zpráva
holka z japonska
uživatel

A kamarádíte s holkama? Myslela jsem, že se vymezujete obecně proti ženskejm. Chodí to třeba tak, že v budoucnu budu mít kamaráda, kterej bude gay a budu s ním hrát hru na společnost, která se mi pořád ptá, proč někdo takovej jako já nemá chlapa? Myslím to čistě tak, jak to říkám, čisté kamarádství, mít fotku, kterou bych se mohla ohnat, když se mi na to "babičky a tetičky" budou ptát. Možná je to hloupej dotaz, ale já o tom nic nevím, jen vím, že to nebudu schopná v příštím období vyslovit ani před mojí mámou, který věřím ze všech lidí nejvíc.

Na začátek stránky  

ne leden 06, 2008 12:32 am
Autor Zpráva
holka z japonska
uživatel

Jste fakt moc hodný, je to fajn, že mi přijímáte, i když sem vlastně nepatřímSmile. Je to zvláštní, jak tam nacházím paralely. Přesně přemejšlím nad novejma hodnotama, který mám hledat. Dali jste mi svými příspěvky docela naději, že i mezi gayi existujou fajn lidi...Jenže stejně se s tím nechci srovnat a přemejšlím, jak by to šlo obejít, abych mohla soužít s mužem, jenže sama vím, že svoje nitro prostě neobejdu. Snad máte pravdu a bude líp(i když se mi tomu nechce věřit). Youngmane, četla jsem Tvé příspěvky, nestuduješ náhodou práva v Brně? Já že znám jednoho docela fajn člověka, kterej studuje dvě Vš, tak jsem si jen říkala, že by to byla hodně velká náhoda, kdybys to byl ty.
Můžu se ještě ptát?
Jak vy žijete, co jsou pro Vás teď ty priority?

Na začátek stránky  

so leden 05, 2008 10:24 pm
Autor Zpráva
youngman
uživatel++

holka z japonska napsal:
Stejně Ti děkuju, ono v mojí situaci pomůže i pár milejch slov od člověka, kterej třeba chápe, co prožívám. Je mi fakt divně, mám pocit, že budu celej život sama...Cítím se divně bezmocná. Vždycky jsem si představovala manželství s mužem, děti, zázemí, teď se to nějak rozsypalo.

Nemáš za co děkovat, to čím dnes procházíš ty jsem si prožil cca před půl rokem (viz. můj úvodní příspěvek http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=879&postdays=0&postorder=desc&start=180 ), takže si až moc dobře pamatuji jaké to je (bylo to asi takto Sad Crying or Very sad Sad Crying or Very sad ), ale je do důležitý zlom v tvém životě a věř že od teď už bude líp Exclamation mě se za toho půl roku docela dost ulevilo, neříkám, že jsem 100% v pohodě, ale je to mnohem lepší, věř mi, vím co říkám. Njn, s tou rodinou než to přebolí je to asi na delší dobu, to mě zatím také bolí, ale snad se s tím člověk časem vyrovná. Holt člověk musí hledat trochu jiné životní hodnoty, zatím ale sám nevím, které z nich mi třeba nahradí vlastní děti.
A klidně sem piš, myslím si, že to nikomu vadit nebude Wink

Na začátek stránky  

so leden 05, 2008 9:54 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Též nevidím důvod odchodu. Problémy jsou stejné, jen to pohlaví je jiné. A co vím, tak označení gay se používá už i pro holky.

Jinak co jsi popsala, tak to samé jsem prožil před 2,5 lety. prostě z ničeho nic, ze dne na den, resp. taky v noci se potvrdilo to, co v podvědomí bylo už dlouho. Ale popravdě já spíš nevěděl co dál, kam teď, co dělat, prostě prázdno, došlo mi, že bych si mohl někoho najít, ale jak, to jsem ještě nedělal. Najednou něco, co nevíš jak. To se podá neboj. A taky jsi to pocítila jako úlevu?

Na začátek stránky  

so leden 05, 2008 8:52 pm
Autor Zpráva
Meany
uživatel+

Přiznám se, že jsem pravidla nečetl, ale nějak si nedovedu představit, že by zrovna tady zakazovala přístup lidem podle jejich orientace. Takže, pokud Ti nebude vadit, že tu není většina lesbiček, není důvod, proč bys tu nemohla být. Aspoň doufám.

Na začátek stránky  

so leden 05, 2008 8:25 pm
Autor Zpráva
holka z japonska
uživatel

Aha, promiňte, já myslela, že tohle fórum je i pro holky. Tak to se nezlobte, budu hledat dál.

Na začátek stránky  

so leden 05, 2008 8:19 pm
Autor Zpráva
pemel
šaman

To youngman:
Problém je v tom, že většina z nás webové stránky pro lesbičky nevyhledává Wink Snad by něco mohla vědět Waky Idea

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

so leden 05, 2008 8:15 pm
Autor Zpráva
holka z japonska
uživatel

Stejně Ti děkuju, ono v mojí situaci pomůže i pár milejch slov od člověka, kterej třeba chápe, co prožívám. Je mi fakt divně, mám pocit, že budu celej život sama...Cítím se divně bezmocná. Vždycky jsem si představovala manželství s mužem, děti, zázemí, teď se to nějak rozsypalo.

Na začátek stránky  

so leden 05, 2008 6:21 pm
Autor Zpráva
youngman
uživatel++

holka z japonska napsal:
Ahoj, nevím, jak začít, uvědomila jsem si, že jsem lesbička...Je mi 20 a upřímně říkám, že to je pro mě šok...Vůbec nejsem zběhlá, nevím, jak se chovat, co dělat...Ráda bych navštívila nějakou akci, kde bych se seznámila s tímhle prostředím, protože teď vím, že je mi doživotně souzený, tak se s tím potřebuju nějak sžít. Jenže když se podívám na internet, všude jsou jen kluby a já tenhle způsob zábavy nemám ráda...navíc si vůbec neumím představit, že tam přijdu sama a začnu se seznamovat. Potřebovala bych to pomaleji. Dnes jsem surfovala skoro celou noc (a definitivně se utvrdila, zbytek noci proplakala Surprised) a našla jsem coming out skupinu, taková by mi asi vyhovovala, ale byla jen pro kluky. Můžete mi, prosím, někdo poradit, zda existuje něco podobného pro holky? Spíš kamarádské prostředí, než hned seznamovací? Praha nebo klidně okolí nebo i Plzeň, kam mám jít?
Moc Vám děkuju za odpověď

ahoj Smile , rád bych ti nějak pomohl, ale bohužel žádné takové stránky pro holky - lesbičky neznám, tady na foru také nejsem moc dlouho, čekla jsem, že ti odpoví někdo z lidí co tu jsou delší dobu, tak alespoň takto, sand sem ještě někdo něco napíše, když bude něco vědět Exclamation

Na začátek stránky  

so leden 05, 2008 11:33 am
Autor Zpráva
holka z japonska
uživatel

Ahoj, nevím, jak začít, uvědomila jsem si, že jsem lesbička...Je mi 20 a upřímně říkám, že to je pro mě šok...Vůbec nejsem zběhlá, nevím, jak se chovat, co dělat...Ráda bych navštívila nějakou akci, kde bych se seznámila s tímhle prostředím, protože teď vím, že je mi doživotně souzený, tak se s tím potřebuju nějak sžít. Jenže když se podívám na internet, všude jsou jen kluby a já tenhle způsob zábavy nemám ráda...navíc si vůbec neumím představit, že tam přijdu sama a začnu se seznamovat. Potřebovala bych to pomaleji. Dnes jsem surfovala skoro celou noc (a definitivně se utvrdila, zbytek noci proplakala Surprised) a našla jsem coming out skupinu, taková by mi asi vyhovovala, ale byla jen pro kluky. Můžete mi, prosím, někdo poradit, zda existuje něco podobného pro holky? Spíš kamarádské prostředí, než hned seznamovací? Praha nebo klidně okolí nebo i Plzeň, kam mám jít?
Moc Vám děkuju za odpověď

Na začátek stránky  

pá říjen 12, 2007 11:04 am
Autor Zpráva
bright
šaman

Wítek napsal:
bright napsal:
Wítek napsal:
Záááse vééédleee Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

Ty jsi tajemnej jako hrad v Karpatech Wink

And you are so lonely ???

Yep, when I'm alone Very Happy

Na začátek stránky  

pá říjen 12, 2007 10:28 am
Autor Zpráva
Wítek
guru+

bright napsal:
Wítek napsal:

And you are so lonely ???

Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku).

Na začátek stránky  

pá říjen 12, 2007 10:19 am
Autor Zpráva
bright
šaman

Wítek napsal:

Na začátek stránky  

pá říjen 12, 2007 9:56 am
Autor Zpráva
Wítek
guru+

Manuel de Falla napsal:
bright napsal:
hlava v klobouku?

Wítek nemá rád Rumcajse! Very Happy

Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku).

Na začátek stránky  

čt říjen 11, 2007 5:55 pm
Autor Zpráva
Manuel de Falla
guru++

bright napsal:
hlava v klobouku?

Wítek nemá rád Rumcajse! Very Happy

Na začátek stránky  

čt říjen 11, 2007 4:10 pm
Autor Zpráva
bright
šaman

Wítek napsal:
Zajímavé co kazdemu muj obrazek rika ... no ani jeden jste se netrefil Smile
A je to vůbec tučňák, nebo hlava v klobouku?

Na začátek stránky  

čt říjen 11, 2007 4:08 pm
Autor Zpráva
Wítek
guru+

Lukki napsal:
bright napsal:
Lukki: Obávám se, že Wítek nemá nic proti tučňákům jako symbolu Linuxu, ale obezity Wink

No tak jsem to špatně pochopil no....
Ale stejně, by mě to zajímalo.. ale to patří do jiného vlákna... Tak zase nic Sad

Zajímavé co kazdemu muj obrazek rika ... no ani jeden jste se netrefil Smile

Na začátek stránky  

čt říjen 11, 2007 3:43 pm
Autor Zpráva
Lukki
uživatel++

bright napsal:
Lukki: Obávám se, že Wítek nemá nic proti tučňákům jako symbolu Linuxu, ale obezity Wink

No tak jsem to špatně pochopil no....
Ale stejně, by mě to zajímalo.. ale to patří do jiného vlákna... Tak zase nic Sad

Na začátek stránky  

čt říjen 11, 2007 3:38 pm
Autor Zpráva
bright
šaman

Na začátek stránky  

čt říjen 11, 2007 3:35 pm
Autor Zpráva
Lukki
uživatel++

bright napsal:
Wítek: teď mi došel význam tvého avataru... Confused Co máš proti tučňákům? Twisted Evil

taky jsem si toho tedka vsiml, jeste pred tim, nez jsem si precetl tvuj prispevek....

Wítek napsal:
bright napsal:
Wítek: teď mi došel význam tvého avataru... Confused Co máš proti tučňákům? Twisted Evil

VŠECHNO

Mel jsi nekdy nejakou distribuci linuxu, pokud odpovis "Ano" tak mi prosim napis jakou... abych si ji nainstaloval, a zjistil co ti na ni tak strasne vadilo.
Ja mam Ubuntu 7.04 FF, a jsem nadmiru spokojen.

Doufam jen, ze nepatris k tem lidem, kteri nesnaseji Linux "at all".. proste je nechapu proc tak strasne nadrzujou Mrkvosoftu, kdyz na nej stejne pak zase nadavaj....

Na začátek stránky  

čt říjen 11, 2007 1:46 pm
Autor Zpráva
jojx
guru+++

Tomáš napsal:

Ber to tak, že cokoliv tu řekneš, bude později použito proti tobě. Někteří lidé na fóru mají neuvěřitelnou paměť na blbosti a talent na překrucování Wink

jinde jsou buzny vykroucené, u nás zásadně překroucené Smile

Na začátek stránky  

čt říjen 11, 2007 10:07 am
Autor Zpráva
rog
uživatel

Tomáš napsal:
...dneska se ještě nepřidám, mám školu, a přestože Etika v psychologii není zrovna moc stravitelná, dám jí ještědruhou šanci Rolling Eyes

Poněvadž mám čerstvé a ne zrovna pozitivní zkušenosti s etikou v psychologii - tedy lépe řečeno s morálností některých psychologů a psychiatrů, tak tě raději nechám studovat. Wink Běhání domluvíme přes sz.

Na začátek stránky  

čt říjen 11, 2007 10:02 am
Autor Zpráva
rog
uživatel

Wítek napsal:
Rogu podivej se do me Fitness poradny ... nekdy si pripadam ze jsem tady jediny ktery sportuje Laughing

Hm, taky začínám nabývat podobného dojmu.

Na začátek stránky  
Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 32, 33, 34  Další