|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 2:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: |
|
|
Tak mě napadá, když všichni trávíme Silvestra doma, proč jsme někam společně nevyrazili  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 1:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
máslo napsal: | Já to letos budu slavit asi podobně. Ale je to u mě opravdu výjimečná situace, protože ty předchozí roky byly velmi bujaré. Trochu se mi zastesklo, že bych mohl být třeba taky jednou zas s rodinou. |
Tak to máme lotos úplně stejné. Jedna se mi zasteslko po silvestru v kruhu rodiném a pak taky před pár dny se kalilo - takže mám teď takové to období jednoho týdne, kdy si člověk říká. Alkoholu nikdy více!  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 1:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Já to letos budu slavit asi podobně. Ale je to u mě opravdu výjimečná situace, protože ty předchozí roky byly velmi bujaré. Trochu se mi zastesklo, že bych mohl být třeba taky jednou zas s rodinou. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 1:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Pozor na ledviny! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 1:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
jojx: taky se budeš procházet? |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 12:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
hm, koukám že nakonec skoro všichni budeme trávit Silvestra stejně!  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 12:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
taky souhlasim, hodlám strávit silvestr velmi podobně _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 12:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
beef.eater tester
|
|
|
Ok abych teda napsal i neco k tematu.. Naprosty souhlas s Nikomem, prijde mi hrozne strojeny bavit se jenom proto, ze se to prece na silvestra dela. Jako to bylo kdysi v reklame na jeden nejmenovany alkohol: kazdy den je co slavit Navic neplanovany akce byvaji obvykle taky ty nejlepsi. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 28, 2007 11:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
zpět k tématu... Na nějaké bujaré oslavy si připadám už dost starý. Nesnáším takové to... "tak a teď se budem pěkně bavit, protože je poslední den roku."
Nevím, proč se nezmastit někdy jindy naprosto bezdůvodně.
takže to "slavím" doma, jenom to šáňo si dám a připojím popůlnoční procházku... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 28, 2007 11:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
beef.eater tester
|
|
|
Ne
Zpráva co jsem mu poslal se silvestra vůbec netýká, youngmana ani neznam, jen mě zaujal nějaký jeho jiný post a nechtěl bych, aby tu zprávu přehlédl. Tak se omlouvam za off-topic. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 28, 2007 11:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
aha, budete trávit Silvestra spolu? _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 28, 2007 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
beef.eater tester
|
|
|
to youngman: Mrkni prosím do soukromých zpráv. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 28, 2007 10:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: Jak trávíte Silvestra? |
|
|
Jak bežně trávíte Silvestra? Vyrážíte s přáteli do ulic za noční zábavou, boucháte petardy nebo jen tak sedíte doma u televize apod.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|