|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Líbí se vám medvědi nebo holátka? (myšleno ochlupení po celém těle) |
Pořádný koberec, to je ono! |
|
11% |
[ 11 ] |
Sem tam to chce hladkou kůži, ale lehká medvědovitost nevadí. |
|
44% |
[ 42 ] |
Preferuji úplná "holátka". |
|
38% |
[ 36 ] |
Je mi to jedno, není to pro mě důležité. |
|
5% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 94 |
 |
pá prosinec 28, 2007 3:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Re: Líbí se vám medvědi nebo holátka? |
|
|
bright napsal: | Co myslíš pod pojmem "holátka"? Já si představuju někoho, kdo se všude holí na kůži, že vypadá jako děcko. Takže ti z mého pohledu ve výběru chybí nejběžnější kategorie: běžně chlupatý, přiměřeně upravený. |
Spíš jsem měl na mysli jedince, kteří nemají od přírody ochlupení na hrudi, zádech atd. O intimní partie se tady vůbec nejedná a o holení taky ne. Jde mi o přirozené ochlupení "běžně odhalitelných" partií  _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 28, 2007 3:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Líbí se vám medvědi nebo holátka? |
|
|
Co myslíš pod pojmem "holátka"? Já si představuju někoho, kdo se všude holí na kůži, že vypadá jako děcko. Takže ti z mého pohledu ve výběru chybí nejběžnější kategorie: běžně chlupatý, přiměřeně upravený. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 28, 2007 2:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Líbí se vám medvědi nebo holátka? |
|
|
Docela by mě zajímalo jaké jsou vaše názory. Podle tématu "fotky pěkných kluků" to občas vypadá, že muži s ochlupením snad ani neexistují  _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|