|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po prosinec 24, 2007 12:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: | Pokud mne můj národ zklamal, pak si nezaslouží ani to nejnižší živoření.  | To je citát Patky, Kulhavce nebo Tlusťocha?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 23, 2007 11:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Maku napsal: | Dělá se mi na blití... ano - tak zní název Topicu.
Skutečně se mi dělá na blití... z tohodle národa. |
Pokud mne můj národ zklamal, pak si nezaslouží ani to nejnižší živoření.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 21, 2007 12:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
A... nic Šťastné a veselé  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 21, 2007 12:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Tomáš napsal: | Maku: patetické | A ? |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 21, 2007 12:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Maku: patetické _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2007 11:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Dělá se mi na blití... ano - tak zní název Topicu.
Skutečně se mi dělá na blití... z tohodle národa. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2007 7:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
A tato představa mne neopustí nikdy. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2007 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
A pro názornost se před tou redaktorkou ještě zavlnil v bocích...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2007 7:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ta představa, mě bude pronásledovat.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2007 7:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Mistr je vůbec vtipálek. Jednou na dotaz, jestli nosí slipy nebo trenky, odpověděl v tv: "I like it swinging." _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2007 6:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
youngman napsal: | bright napsal: | Mistr holt neholduje humoru a la pinkstar  |
mě je jedno co na to Karel, ale vadí mě, že to dělá silně negativní reklamu ostatním slušným lidem (gayům), pak se ani nedivím, že si lidé se slovem gay asociují zvrhlého úchyla, kterému jde akorát o sex Pak se můžeme (my gayové) těžko divit tomu, že na nás ostatní koukají s despektem.
Trochu chápu ten podtext věci samé, Lukášovi jde o zviditelnění se nějakou šokující zprávou, kterou bulváry rády otisknou, aby zaplnily volné místo v tom braku, který vydávají. Nicméně uvědomme si, která část společnosti tento brak čte a která část společnosti zastává negativní postoj ke gayům  |
V principu pochopitelně souhlasim, ale lidi se obecně na osoby z bulváru dívaji jako na úchyly, bez ohledu na jejich orientaci. Názor si spíš dělaji podle gayů ve svém okolí.
Ovšem z mistrovy věty: "Jenže já jsem se nikdy členem řádu teplých bratrů nestal." Sem si potrhal bránici. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 9:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
přesto kdyby mu někdo dal přes držku, zapomněl bych to označit za nešťastné řešení _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 2:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Tak jsem to taky skoukl - respektive jsem se tím proklikal. Vždyť to tam bylo úplně utopený v samolibých slintech. Přes Lukáše, lukáše, lukáše nebylo na Karla skoro vidět.
Udivuje mě, že to tam ten magor, jehož největší ambicí je bezpochyby dostat se na první stránku xxx (doplňte jméno největšího bulvárního deníku na světě - já ho neznám) nějak víc nenapálil. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 12:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: Re: pohled na gaye |
|
|
pemel napsal: | To youngman:
Mě by daleko víc vadilo, kdyby na gaye jako na spodinu společnosti koukali třeba naši spolužáci z fakulty. |
souhlasím, ale v běžném životě se nepohybujeme pouze mezi prozíravými lidmi |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 12:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo napsal: | Teď jsem si pustil ten jeho video blog (konkrétně GAY BLOG - Sex s Gottem?) a musim říct, že moc pěkně mluví. Působí inteligentně a dobře se to poslouchá. | Přímo chodící reklama na logopedii a Mensu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 12:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: pohled na gaye |
|
|
To youngman:
Mě by daleko víc vadilo, kdyby na gaye jako na spodinu společnosti koukali třeba naši spolužáci z fakulty. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 12:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Teď jsem si pustil ten jeho video blog (konkrétně GAY BLOG - Sex s Gottem?) a musim říct, že moc pěkně mluví. Působí inteligentně a dobře se to poslouchá. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 12:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: článek v Aha! |
|
|
Lidi jsou hloupí. S tím se dá leda smířit. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 12:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: Re: článek v Aha! |
|
|
pemel napsal: | To youngman:
Názor čtenářů bulvárního plátku Aha! na gaye mě opravdu nepálí Takoví lídé si o nás budou vždycky myslet jen to nejhorší, i kdyby v novinách psali, že gayové jsou svatí  |
nejde jen o Aha, to je problematika všech bulvárů a že to čtou masy!, nicméně nelze nad tím jen mávnout rukou (nebo lze, ale já nechci) protože to vyvolává multiplikační efekt a následně se to šíří společností jako lavina !
Asi jsem pořád na toto téma nějak moc přecitlivělý  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 12:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
IsmaelSatro uživatel

|
|
|
To pemel: tak tak, na čtenáře Aha! mám zase svůj určitej názor já <pst>ale občas vydaj dobrý a levný dvd</pst>  _________________ Spíše než třeba hovězím, lze tučnět tukem iluzí... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 12:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: článek v Aha! |
|
|
To youngman:
Názor čtenářů bulvárního plátku Aha! na gaye mě opravdu nepálí Takoví lídé si o nás budou vždycky myslet jen to nejhorší, i kdyby v novinách psali, že gayové jsou svatí  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 17, 2007 10:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
citace: | Pak se můžeme (my gayové) těžko divit tomu, že na nás ostatní koukají s despektem. |
_________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 17, 2007 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
bright napsal: | my vs oni  |  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 17, 2007 10:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
my vs oni  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 17, 2007 9:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
bright napsal: | Mistr holt neholduje humoru a la pinkstar  |
mě je jedno co na to Karel, ale vadí mě, že to dělá silně negativní reklamu ostatním slušným lidem (gayům), pak se ani nedivím, že si lidé se slovem gay asociují zvrhlého úchyla, kterému jde akorát o sex Pak se můžeme (my gayové) těžko divit tomu, že na nás ostatní koukají s despektem.
Trochu chápu ten podtext věci samé, Lukášovi jde o zviditelnění se nějakou šokující zprávou, kterou bulváry rády otisknou, aby zaplnily volné místo v tom braku, který vydávají. Nicméně uvědomme si, která část společnosti tento brak čte a která část společnosti zastává negativní postoj ke gayům  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 17, 2007 9:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
youngman: Klid. Pokud vím, tak žádní heteráci neřešili, že jim David Kraus dělá ostudu s písní o Zuzaně Norrisové http://www.youtube.com/watch?v=GmZmNvdftQA
Každý se zviditelňuje, jak umí. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 17, 2007 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Mistr holt neholduje humoru a la pinkstar  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 17, 2007 9:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: média a gayové |
|
|
Tak to je opravdovej hnus http://www.ahaonline.cz/cz/spolecnost/21262/comment?module=phorum&action=all#comment Fakt výborná reklama pro gaye v očích široké veřejnosti To jsou ty věci které mě strašně štvou a pak se stydím jít s pravdou ven že jsem gay Kvůli jednou takovému magorovi (Lukáš Rejmon) se na nás (gaye) ostaní (heteráci) dívají jako na spodinu společnosti, i kdyby ostatní gayové měli svatozář. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 15, 2007 3:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
|
|
 |
pá prosinec 14, 2007 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: Re: dela se mi na bliti... |
|
|
zdravicko napsal: | ...z teplousu  |
Jestli to myslel vážně tak je to omezenej chudák nic víc. To je to samé jako kdyby on byl levák (já jsem pravák) a já prohlásil z leváků mi je na blití (proti levákům nic nemám, jedná se pouze o přirovnání a myslím, že celkem výstižné).
Proč to píšu? Četl jsem článek na Super.cz http://www.super.cz/co-se-kde-sustne/19522-podhurskeho-svadel-gay-.html s titulkem: "Podhůrského sváděl gay!" no "pěkně" to pan reportér napsal, kdoví jak to bylo, ale když se to podá tou správnou formou tak z toho může být "zajímavý" článek. Vadí mě jak některá česká "média" interpretují a záměrně zkreslují určité události. Potom to hází na všechny gaye špatné světlo. Je to vlastně to samé jako s cikány. Když jich bude 9 sekat latinu a 1 bude dělat bordel stejně to vrhne negativní světlo i na ostatní.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|