|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so únor 16, 2008 3:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 11:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Re: Exodus |
|
|
Waky napsal: | ta kniha je zlá a autor je patrně mentální sadista |
To sis dovolila hodně. Autor je holandský křesťanský terapeut Aardeweg, který je velice uznáván a má obrovské úspěchy (mezi nimiž ovšem není žádný prokazatelně "uzdravený" pacient).  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Re: Exodus |
|
|
Waky napsal: | K tomu všemu je dost nepříjemné, že ukořistili doménu "homosexualita", takže kdo si zadá tohle heslo do vyhledávače, vyjede mu jako první zvrácený Exodus. | Naštěstí vyhledávače jsou inteligentní, takže na heslo "homosexualita" je na prvním místě poměrně kvalitní nezaujatý článek z Wikipedie, na druhém 004.cz a až na třetím tenhle Exodus
Musím přiznat, že jsem už kdysi (v období pre-CO) stránky sdružení Exodus pročetl. A je třeba přiznat, že nad některými argumenty jsem musel dlouho přemýšlet, jak je vyvrátit, protože vypadají poměrně věrohodně. Tím je toto sdružení ještě víc nebezpečné. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 12:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Exodus |
|
|
Sdružení Exodus je obludné.
Myslím, že žádná z těch knih nemá nárok na první místo - musí se o ně dělit všechny, protože jsou všechny úplně příšerné (dogmatické, ideologické, zvrácené a účelově zamotávající úplné lži s polo- a čtvrtpravdami.)
Četla jsem jednu knihu, jmenuje se "Terapie homosexuality", a byla jsem z ní špatná asi týden, protože ta kniha je zlá a autor je patrně mentální sadista. (Mně zasáhla na místě úplně nečekaném a s homosexualitou v podstatě nesouvisejícím, ale dost ošklivě.)
Jestli se obrátí tímhle směrem někdo, komu je fakt špatně a čeká pomoc, může mu to pomoci tak hodit si mašli
To nemluvím o dalším účelovém ideologickém zabarvení, které odpovídá realitě člověka asi tolik, jako sovětské příručky politruka z roku 1953 skutečné realitě v zemi.
....
K tomu všemu je dost nepříjemné, že ukořistili doménu "homosexualita", takže kdo si zadá tohle heslo do vyhledávače, vyjede mu jako první zvrácený Exodus. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 16, 2007 7:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: |
|
|
Tak sem taky přidám pár titulů (které jsem však nečetl)
http://homosexualita.cz/content.html?m=6&mm=
Ono vůbec celý web http://www.homosexualita.cz stojí za přečtení. Člověk tam najde snad všechny argumenty homofobů, které kdy kdo formuloval a může si tedy dopředu, pro případ konfrontace, připravit fundované protiargumenty. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 16, 2007 5:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Strašidelný zámek - knihy |
|
|
Když už jsem tu umístil doporučující tipy, napadlo mi, že by se mohlo taky otevřít vlákno "odstrašující četby" - pro knihy hlásající lež a zlo či jinak hnusné, bez ohledu, zda jsou posedlé homofobií nebo jiným typem obsese.
Prvenství patří tomuhle dílu:
http://www.kmspraha.cz/knihkupectvi/ostatni-tituly/129111 _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|