|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út prosinec 11, 2007 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
Nechlubte se, kolik jste už nakoupili dárků a spíš se rozepište, co konkrétně. Potřebuju inspiraci  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 11, 2007 7:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Teď mě napadlo, jak vlastně gayové tráví Vánoce? Mám na mysli už dospělé gaye, popřípadě partnery, kteří spolu žijí.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 11, 2007 11:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
no já mám koupený zatím jen jeden dárek asi to dopadne jako vždy že ty ostatní budu kupovat dva dny před Štědrým dnem |
|
|
|
|
 |
út prosinec 11, 2007 11:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Pro Pemela |
|
|
No vidíš, začátek máš úspěšně za sebou a teď už to bude jen a jen lepší  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út prosinec 11, 2007 12:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: dárky |
|
|
Dnes jsem koupil první dva vánoční dárky  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 10, 2007 12:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | ... letos plánuju vánoce ignorovat ještě okázaleji než vloni.  |
Díky školnímu zápřahu se přidávám ... ač nerad  _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 09, 2007 10:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
... letos plánuju vánoce ignorovat ještě okázaleji než vloni.  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 09, 2007 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Ha, JUC páchal lesní pych.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 09, 2007 5:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: jmelí |
|
|
Copak jmelí, ale jmelí. Já na to chodím se synem. Stoupnu si takhle pod strom a křičím na něj "HÁZEJ"...  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 09, 2007 4:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: jmelí |
|
|
Dnes jme byli na Dobříši natrhat jmelí a podařilo se nám sundat ze stromu tři obrovské trsy  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 08, 2007 7:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
|
|
 |
so prosinec 08, 2007 6:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
ottos: Souhlasím. Mohl bys jim to, prosím, za mě vysvětlit? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 08, 2007 5:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
ja se vám divím že se s tím tak stresujete.... vánoce mají být o tom že si člověk udělá pohodu a sejde se s těmi které má rád... a ne se honit za tim kde co komu koupim... vo tom to fakt neni...  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
út prosinec 04, 2007 1:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
zdenda napsal: | no tak asi o5 po roce budu psát to samé-Vánoce= svátky stresu a nervů, kterej kokoot to mohl nazvat svátky klidu a míru... |
Ten klid a mír je jen taková symbolika v negaci. Když byl svátek práce, tak taky nikdo nepracoval a všichni šlapali v průvodu  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 03, 2007 6:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
no tak asi o5 po roce budu psát to samé-Vánoce= svátky stresu a nervů, kterej kokoot to mohl nazvat svátky klidu a míru... _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
po prosinec 03, 2007 12:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Naprostej souhlas s TuXem. Rok po roce je snášim hůř a hůř... Co mě ale v poslední době příjemně překvapilo, je fakt, že zdaleka nejsem sám, kdo má k Vánocům podobně negativní postoj. A to včetně lidí, u kterejch jsem to fakt nečekal - o kterejch jsem předpokládal, že tý kýčovitě-sentimentálně-konzumní atmosféře budou podlíhat mírou hrubě nemalou. _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 11:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Proti Vánocům nic nemám, každý rok se na ně ještě docela těším (i když je to rok od roku slabší a stres a práce předvánoční dobu docela znepříjemňují), ale letos bych je nejradši tak o půl roku odložil. Budou to hlavně výdaje, které se mi vůbec nehodí  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 10:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Ja uz se tesim az bude po Vanocich. Vanoce povazuju za svatky stresu a komerce. Jak se objevi v obchodech vanocni vyzdoba, tak z toho mam trauma. Uz aby to bylo za nama. Jako tradicne nevim, co mam komu dat. Nejradsi bych to vsechno zrusil. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 8:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Tak jsem si do okna nainstaloval vánoční světýlka a už svítím  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 16, 2007 12:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Vánoce |
|
|
O Vánocích jsem se už rozepisovala tuším loni, takže se nebudu opakovat. Pro mě jsou ty svátky spojené:
a) s honičkou, finančním pouštěním žilou a neustálým obíháním nějakých příbuzných
b) s rozjitřenou emoční atmosférou, v níž velmi snadno vybředávají na povrch problémy přes rok zatloukané a skrývané, takže velmi snadno dochází k vypjatým hysterickým scénám a všichni pak mají nervy nadranc
....
Na druhou stranu bych přes to všechno nedokázala s klidnou myslí sedět 24.-25.12. sama doma a ignorovat, že nějaké svátky vůbec jsou. Jsem měkoň a přišlo by mi to dost líto (asi úplně nejvíc).
....
Možná se ale letos konečně dočkám ideálních svátků podle svých představ. Dcera přijde na Štědrý den a zůstane do dalšího dne, na štědrovečerní večeři budem u našich (to znamená, že musím nakupovat jen minimum jídla, tudíž žádné brutální nákupy v supermarketech, hurá ), výzdobu můžu pojmout taky jen symbolicky (to mě taky těší ), jeden den volna můžu využít na své resty, které stále nestíhám ... možná přestanu mít vůči Vánocům takový odpor. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá listopad 16, 2007 12:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Veliký teriér |
|
|
koltko napsal: | Matky přítel má ruského černého teriéra (čornyj rossijskij těrjer). Ve svých čtyřech letech je to pořádný tank, má přes 75 kg. Je to vlastně takový malý poník.... |
Jé, to je teda velikánskej pes
Vůbec neznám takovou obří rasu teriérů, budu se muset dovzdělat.
To musí být správnej pes ... ale nechtěla bych vidět, kolik toho sní. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá listopad 16, 2007 11:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Ježibaba |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Ale ještě je volná role Ježibaby.  |
Tady se hlásí jedna  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá listopad 16, 2007 1:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Tak.
Ale ještě je volná role Ježibaby.  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 15, 2007 11:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Jediná princezna široko daleko jsem tu já  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 15, 2007 7:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pemel: I ty princezno...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 15, 2007 7:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
bright napsal: | Princezny všeho druhu jsou príma, dokud neomrzí jejich sledování.  | Princové jsou lepší  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 15, 2007 7:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
přesně, svátky jsou to pokojné, pro pokojné lidi _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 15, 2007 6:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Já se těším aspoň na Chobotnice z druhého patra a Hodinu zpěvu  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
čt listopad 15, 2007 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Princezny všeho druhu jsou príma, dokud neomrzí jejich sledování.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 15, 2007 6:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ježíšek nechodí? Kdo mi dává dárečky? Santa Václav Claus?
K věci, já se posledních pár let cejtim jako jedinej člověk, kterej má vánoce rád. Já se na to fakt těšim... Bramborovej salát, řízky, zdobení stromečku, dárky, atmosféra, vánoční světýlka na okně (což mi připomíná, že bych je už měl pověsit ), atmosféra, pouliční osvětlení, vánoční trhy, grog.............
Na druhou stranu je fakt rozdíl to trávit s příbuznejma u Pyšný princezny, než se svojí princeznou  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|