|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út leden 29, 2008 8:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tygřík uživatel

|
Předmět: |
|
|
Nebýt takový uzavřený, nesmělý melancholik tak klidně projevuju city i na veřejnosti  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 08, 2007 11:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
...jak je to dál...dál se háže kamením a píská... _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 08, 2007 11:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
mulit uživatel
|
|
|
Naposledy upravil mulit dne st prosinec 12, 2007 6:47 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 08, 2007 3:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: pro mulITA: |
|
|
mulit napsal: | Rozčilení jenom předstírám, abych nebyl jenom za suchoprda, když už jsem ten šutr... |
Mluvil tady někdo o kamenech?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 07, 2007 11:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mulit uživatel
|
|
|
Naposledy upravil mulit dne st prosinec 12, 2007 6:47 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 07, 2007 10:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Re: zjevení |
|
|
Já napsal: | Statisticky je gayů 4%... |
mulit napsal: | Tomu ovšem nevěřím. |
Z toho si nic nedělej, já taky ne. Číslo 4% jsem použil pouze jako symbol, protože o konkrétní číselnou hodnotu v příspěvku vůbec nešlo, šlo pouze o to, že jde o menšinu a v tom se snad shodneme. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 07, 2007 5:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
mulit napsal: | youngman napsal: |
- souhlas s multim |
Helle, já nejsem žádnej nějakej multi kulti, tutti fruti, jo?
Já jsem mulit, tzn. jak praví slovník cicích slov: nerost (křemičitan hlinitý), |
sory se omlouvám za zkomolení přezdívky  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 07, 2007 5:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: pro mulITA: |
|
|
Tak se nerozčiluj ... každej nemá tak blízko k nerostům, aby si je hned zapamatoval  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 07, 2007 5:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mulit uživatel
|
|
|
|
|
|
|
 |
pá prosinec 07, 2007 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Příslib traktátu |
|
|
Jé, tady se teď vyrojilo takovejch témat, že si přímo říkají o Wačí traktát
Přes víkend si nějaké připravím.
....
V něčem mě ovšem může předstihnout Martin/Teheránec, protože ten se v těhle věcech vyzná lépe než já (nejednou jsem už šla k němu na radu). Jelikož máme na tyhle věci prakticky stejný názor, tak mi nakonec může být jedno, když něco napíše dřív  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 07, 2007 2:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
mulit napsal: | Vodafone napsal: | Statisticky je gayů 4%, takže takové svazky jsou něco neobvyklého. |
Tomu ovšem nevěřím. Zatím každé "sčítání homosexuálů" probíhalo přes dotazníky, nějakým způsobem vynucení přiznání. Mne se na ulici zeptat redaktorka s mikrofonem (v lepším případě s kamerou), jakou mám orientaci, zatajím i to, že je zítra sobota. Spousta lidí se ani sama sobě nepřizná, jak je na tom, natož aby přiznávali něco někomu jinému. Dokud bude ve společnosti převažovat klima byť jen sebenepatrněji méně příznivé k minoritě, než k majoritě, budou statistiky tímto zákonitě ovlivněné. A to samozřejmě směrem ke snížení počtu lidí hlásících se k minoritě. Na světě neexistuje tak vyspělá a liberální společnost, aby se to talo vysondovat přes vědomou deklaraci své orientace. Jediný způsob, jak zjistit přesně počet lidí s jakoukoli orientací (tedy včetně homosexuální), je vzít staisticky významný vzorek populace a provést na něm odborný lékařský výzkum - sexuologické vyšetření. Pomocí přístrojů, senzorů monitorujících míru vzrušení jedince na vnější vizuální stimuly. I toto se dá obelstít, ale pouze ve výjimečných případech (podobně jako detektor lži), většina netrénovaných jedinců, předem neseznámených s tím, co je bude čekat, tak bezpečně vydá relevantní data. Žádný podobný hromadný výzkum se dosud nekonal, protože zákony chrání především jedince a to je snad dobře. Pokud uděláte dobrovolný výzkum, už máte zkreslená data. Kdybych byl diktátor enormně se zajímající o sex. orientaci svého lidu , tak bych tento výzkum provedl, a byl by jednou provždy klid v dohadech, kolik že čeho/koho je..... |
- souhlas s multim |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 07, 2007 2:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Vodafone napsal: | To, že se na tebe někdo bude koukat jako na zjevení je fakt, na který si musíš zvyknout. Je to podobné, jako když potkáš na ulici černocha, tak automaticky nevědomky na něj koukáš jako na zjevení, protože JE to něco neobvyklého... To ale vůbec neznamená, že jsi rasista, nebo že s ním máš nějaký problém. Prostě je jen zvláštní,.. Statisticky je gayů 4%, takže takové svazky jsou něco neobvyklého. A tedy není pro ostatní žádný důvod, nekoukat na ně jako na zjevení. Taky to ale neznamená, že by s takovým párem měli jakýkoli problém. |
zajímavá úvaha, snad jen já osobně nemusím být středem pozornosti v každém ohledu
btw: když vidím černoch je to pro mě to samé jak když vidím koho koliv jiného, a na daného člověka koukám jen když je něčím výrazný a zaujme mně |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 07, 2007 12:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
mulit: Pokud vím, tak ta čtyři procenta mají původ v Kinseyho sexuálních výzkumech z 40. let a kvantifikují množství mužů s trvale homosexuálním chováním v populaci. Nejsem si jistej, jak je přesně definoval, ale to tu má určitě někdo nastudované a rád se o to s námi podělí. _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne pá prosinec 07, 2007 2:43 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 07, 2007 11:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
mulit uživatel
|
|
|
Naposledy upravil mulit dne st prosinec 12, 2007 6:48 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 07, 2007 12:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: zjevení |
|
|
To, že se na tebe někdo bude koukat jako na zjevení je fakt, na který si musíš zvyknout. Je to podobné, jako když potkáš na ulici černocha, tak automaticky nevědomky na něj koukáš jako na zjevení, protože JE to něco neobvyklého... To ale vůbec neznamená, že jsi rasista, nebo že s ním máš nějaký problém. Prostě je jen zvláštní,.. Statisticky je gayů 4%, takže takové svazky jsou něco neobvyklého. A tedy není pro ostatní žádný důvod, nekoukat na ně jako na zjevení. Taky to ale neznamená, že by s takovým párem měli jakýkoli problém. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 07, 2007 12:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: Re: Na veřejnosti.. |
|
|
mulit napsal: |
Vodafone :
Na druhou stranu, takové chození za ruce, letmý polibek, či objetí na uvítanou by se před veřejností skrývat nemuselo a to ani u homo vztahů. Konec konců, pokud k sobě dva lidé patří, je obvyklé to právě tak dávat najevo... |
hm, kdyby toto akceptovali šichni kolem a každý druhý nekoukal na dva gaye když se políbí jak na zjevení tak to bylo super, snad se toho někdy dožiju  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 06, 2007 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mulit uživatel
|
|
|
Naposledy upravil mulit dne st prosinec 12, 2007 6:48 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 19, 2007 5:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Josu, ale až druhé. Plnotučné je jen jedno a jako skoro jihočech si dovoluji takto kritisovati JČ pívovár. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
pá říjen 19, 2007 12:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
erthos uživatel
|
|
|
Ale jsou:) |
|
|
|
|
 |
pá říjen 19, 2007 11:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | jojx napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Stonerock napsal: | Houby. Čtyři do ní vtejkají a pátá z ní vytejká. |
No však, ale z hlediska hydrologie se považuje Mže a Berounka za jednu a tutéž řeku, s dvěma rozdílně pojmenovanými úseky, tedy je to město čtyř řek. |
z hlediska pojmenovávání měst je naprosto buřt, co na to říká hydrologie je jich pět a basta fidli
a navíc je to stejně jedno protože Plzeň je podle svého nejdůležitějšího toku beztak městem piva  |
No jo, ale to by nebylo jednoznačné, protože to sou i Budějice |
ne _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 2:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
jojx napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Stonerock napsal: | Houby. Čtyři do ní vtejkají a pátá z ní vytejká. |
No však, ale z hlediska hydrologie se považuje Mže a Berounka za jednu a tutéž řeku, s dvěma rozdílně pojmenovanými úseky, tedy je to město čtyř řek. |
z hlediska pojmenovávání měst je naprosto buřt, co na to říká hydrologie je jich pět a basta fidli
a navíc je to stejně jedno protože Plzeň je podle svého nejdůležitějšího toku beztak městem piva  |
No jo, ale to by nebylo jednoznačné, protože to sou i Budějice _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 1:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Stonerock napsal: | Houby. Čtyři do ní vtejkají a pátá z ní vytejká. |
a navíc je to stejně jedno protože Plzeň je podle svého nejdůležitějšího toku beztak městem piva  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 1:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Houby. Čtyři do ní vtejkají a pátá z ní vytejká. |
No však, ale z hlediska hydrologie se považuje Mže a Berounka za jednu a tutéž řeku, s dvěma rozdílně pojmenovanými úseky, tedy je to město čtyř řek. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 1:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Pravdu díš. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 1:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Úhlava, Radbuza, Mže, Úslava... Co z toho je potok, strouha nebo kanál? _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 12:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Potoky, strouhy a kanály se nepočítaj. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 12:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Houby. Čtyři do ní vtejkají a pátá z ní vytejká. _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 10:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tři tečou do Plzně a čtvrtá z ní vytéká, protože se jedna z nich přejmenuje. Jedna z mnohých plzeňských kuriozit.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 9:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Stonerock napsal: | V poslední době jsem po Plzni viděl už několik holčičich párů (žádný domněnky - regulérně se držely za ruku, objímaly, líbaly...), ale na stejně otevřený kluky jsem tu v životě nenarazil... Jak je to sakra možný?  |
Tu myslíš předpokládám město čtyř řek, to se nedivim, ale já na nic takového na veřejnosti nenarazil nikdy ani v Praze. Jak je to sakra možný???  |
čtyř? _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st říjen 17, 2007 11:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | V poslední době jsem po Plzni viděl už několik holčičich párů (žádný domněnky - regulérně se držely za ruku, objímaly, líbaly...), ale na stejně otevřený kluky jsem tu v životě nenarazil... Jak je to sakra možný?  |
Tu myslíš předpokládám město čtyř řek, to se nedivim, ale já na nic takového na veřejnosti nenarazil nikdy ani v Praze. Jak je to sakra možný???  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|