|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Ošahávali vás někdy hetrosexuálové? |
Ano |
|
51% |
[ 19 ] |
Nepamatuju se |
|
5% |
[ 2 ] |
takové štěstí jsem neměl |
|
24% |
[ 9 ] |
Ne nestalo se mi to |
|
18% |
[ 7 ] |
|
Celkem hlasů : 37 |
 |
ne prosinec 16, 2007 1:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
U nás v práci říká vedoucí jednomu kolegovi "koloušku"... |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 16, 2007 12:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Zajímalo by mě, jak na to randy reaguje. Jestli dělá jakoby nic, vrní přitom blahem, naoko se ohradí, nebo mu tu ruku shodí? Každopádně musí na tom pracovišti panovat zajímavé mezilidské, takřka teplé vztahy.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 16, 2007 11:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
bright: záleží, co si randy podepsal v pracovní smlouvě  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 16, 2007 1:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
randy napsal: | jedine moj sef ma obcas chyti za prdelku )) | Platí tě za práci.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 16, 2007 12:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
randy tester
Založen: 16.12.2007 Příspěvky: 4 Bydliště: Banska Bystrica (Slovakia)
|
|
|
jedine "heterak" ma osahaval
zial take stastie, aby ma nejaky sexos obchytkaval som nemal. jedine moj sef ma obcas chyti za prdelku )) _________________ romii |
|
|
|
|
 |
st prosinec 05, 2007 7:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mulit uživatel
|
|
|
. |
|
|
|
|
 |
út duben 17, 2007 1:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: Re: okolí možná ne, ale muži v rodině ano - cítí Vaši teplos |
|
|
Martin napsal: | Manuel de Falla napsal: | ... dneska je z něj stárnoucí melancholickej alkoholik a já mu dávám pěknou sodu. Inu, kdo zaseje vítr ...  |
Nemáme stejnýho otce?  |
Možný je všechno.  |
|
|
|
|
 |
ne duben 15, 2007 4:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | ... dneska je z něj stárnoucí melancholickej alkoholik a já mu dávám pěknou sodu. Inu, kdo zaseje vítr ...  |
Nemáme stejnýho otce?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 27, 2006 3:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jo, no předně si myslim, že tvuj příspěvek je nabitej předsudkama. Ale k věci.
Stává se ale i, že rodiče jsou ke svým dětem kritičtější, než kdokoliv jiný. Ani pak to ale nezakládá mustr k nějakýmu tušení. Spolužáci jenom hrábnou po první možné odpovědi "je teplej", neznamená to, že by něco (zvlášť podle těhle symptomů) tušili, jenom je to shodou okolností pravda. A myslim, že to co lidem v hlavě secvakne je puzení říct "já to tušil", každej by byl rád ten prozíravej, co "to věděl už dávno", zřejmě i z důvodu, že si myslí, že jsme identifikovatelní na první pohled: jedna škatulka, nebo druhá. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 27, 2006 3:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jsem netvrdil, že to ht ví, ale že to mohou podvědomě tušit.
Rodiče jsou většinou k vlastním dětem nekritičtí a nevidí na nich to, co ostatní. Některým vůbec nedojde ten zájem malých kluků, kteří ještě nemají vsugerováno, s čím by si měli a neměli hrát, o holčičí hračky a máminy věci.
Spolužáci to vytuší snadno. Stačí, že si uvědomí, že nemáš potřebu se vytahovat a povyšovat nad ostatní kluky jako to (občas) dělají oni. Později, že nemáš potřebu s nimi řešit sex s holkama a že s žádnou nechodíš.
Nedokážu to lépe popsat, ale většinou, když se to dozvědí, tak jim to v hlavě secvakne a spontánně řeknou: "že mně to nedošlo dřív" nebo "jednou mě to i napadlo". _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No, vono lidi ze sebe rádi dělaji chytřejší, než sou... Po coming outu generálem...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 9:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Rodiče poznají |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Nějak sem mu narušil jeho schéma, ve kterém sou buzny růžovočký kluci s nalepenejma řasama, ladně se pohybující jako modelky na molu a pištící vysokám hláskem ála Hranáč. |
Ale Vojto, ty se pohybuješ ladně jako modelka
Manuel de Falla napsal: | ... ale otec se mi taky snažil moje odjakživa zjemnělé manýry vyhnat z hlavy. Ale karta se obrátila - dneska je z něj stárnoucí melancholickej alkoholik a já mu dávám pěknou sodu. Inu, kdo zaseje vítr ...  |
U mě si to naši pohnojili už odmala. mamka mě vedla k umění, literatuře a přírodě, což se víceméně uchytlo a dál to roste, ale tatík se ze mě snažil vykřesat sjezdového lyžaře, fotbalistu, hokejistu, hráče rugby (s jakym i se píše rugb-sta?) a to se teda neujalo vůbec. Dneska mě štve skoro všim. On je z úplně jiné dimenze než já. Všechny jeho alely jsou recesivní.
Stonerock napsal: | Moje máma tvrdí, že ji to prej napadlo jako teoretická možnost jenom proto, že jsem nikdy neprojevoval zájem o holky, ale ne kvůli nějakejm mejm konkrétnim projevům, chování apod. Nemam důvod jí v tomhle nevěřit. |
Tohle tvrdil táta taky. Nevěřim mu ani slovo, chce jen navodit dojem všeznalého a jak mě děsně zná. Je úplně mimo. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 6:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
valbo napsal: | Martin napsal: | Ste vztahovačný, vycejtěj prd, a navíc se takhle chovaji i když tam žádnej gay neni...  |
Pravda.
Ale můj otec mi jednou řekl, že už jako malý sem se mu nezdál a tak proto mne trestal, byl na mne přísnej a prostě že prý ze mne chtěl udělat chlapa.
Za to mu fakt moc děkuju
No a jeho otec taky.
Takže to možná nepoznaj v okolí ale mužská linie Vašich otců a dědů asi jo.
 |
Na tom asi něco bude. S dědou mám, pravda, super vztah, ale otec se mi taky snažil moje odjakživa zjemnělé manýry vyhnat z hlavy. Ale karta se obrátila - dneska je z něj stárnoucí melancholickej alkoholik a já mu dávám pěknou sodu. Inu, kdo zaseje vítr ...  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 1:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
TXB napsal: | Libor napsal: | Pokud to nepoznají bežní hetero kluci, tak ordiče ano. Věřím tomu |
Já mám jinou zkušenost. Krom bratra nepoznal nikdo nic a to ani v náznaku. Natožpak rodiče  |
Tak nějak... Moje máma tvrdí, že ji to prej napadlo jako teoretická možnost jenom proto, že jsem nikdy neprojevoval zájem o holky, ale ne kvůli nějakejm mejm konkrétnim projevům, chování apod. Nemam důvod jí v tomhle nevěřit. _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 12:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
TXB napsal: | Maku napsal: | To, že ti to nikdo neřekl - neznamená, že to nikdo netuší. Když jsem to někomu řekl, tak mi většinou řekl, že si to myslel... Tak to lhot často je. Ale jen proto, že si to o někom myslíš, neznamená, že se ho na to zeptáš... Kdyby to náhodou nebyla pravda, mohlo by to mít fatální následky  |
Ne, mluvím o lidech, kterým jsem to řekl. Většině z nich to způsobilo dost velký šok  |
No já to řekl jednomu kamarádovi který je známý homofob. Chudák z toho byl celej zmatenej. Nějak sem mu narušil jeho schéma, ve kterém sou buzny růžovočký kluci s nalepenejma řasama, ladně se pohybující jako modelky na molu a pištící vysokám hláskem ála Hranáč. Nějak sem mu do toho schématu nezapadal, ale nakonec to vzal docela dobře. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
TXB napsal: | Maku napsal: | To, že ti to nikdo neřekl - neznamená, že to nikdo netuší. Když jsem to někomu řekl, tak mi většinou řekl, že si to myslel... Tak to lhot často je. Ale jen proto, že si to o někom myslíš, neznamená, že se ho na to zeptáš... Kdyby to náhodou nebyla pravda, mohlo by to mít fatální následky  |
Ne, mluvím o lidech, kterým jsem to řekl. Většině z nich to způsobilo dost velký šok  |
Lidé jsou různí _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 11:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Maku napsal: | To, že ti to nikdo neřekl - neznamená, že to nikdo netuší. Když jsem to někomu řekl, tak mi většinou řekl, že si to myslel... Tak to lhot často je. Ale jen proto, že si to o někom myslíš, neznamená, že se ho na to zeptáš... Kdyby to náhodou nebyla pravda, mohlo by to mít fatální následky  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 10:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
TXB napsal: | Libor napsal: | Pokud to nepoznají bežní hetero kluci, tak ordiče ano. Věřím tomu |
Já mám jinou zkušenost. Krom bratra nepoznal nikdo nic a to ani v náznaku. Natožpak rodiče  |
To, že ti to nikdo neřekl - neznamená, že to nikdo netuší. Když jsem to někomu řekl, tak mi většinou řekl, že si to myslel... Tak to lhot často je. Ale jen proto, že si to o někom myslíš, neznamená, že se ho na to zeptáš... Kdyby to náhodou nebyla pravda, mohlo by to mít fatální následky  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Libor napsal: | Pokud to nepoznají bežní hetero kluci, tak ordiče ano. Věřím tomu |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 9:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Rodiče poznají |
|
|
valbo napsal: | Martin napsal: | Ste vztahovačný, vycejtěj prd, a navíc se takhle chovaji i když tam žádnej gay neni...  |
Pravda.
Ale můj otec mi jednou řekl, že už jako malý sem se mu nezdál a tak proto mne trestal, byl na mne přísnej a prostě že prý ze mne chtěl udělat chlapa.
Za to mu fakt moc děkuju
No a jeho otec taky.
Takže to možná nepoznaj v okolí ale mužská linie Vašich otců a dědů asi jo.
 |
Rozumím Ti. Mě vyprávěli mamka, babička i taťka, že od mých , 3 let jsem se jim nezdál. Byl jsme podle nich málo chlap. Příliš citlivej a málo mužskej. a tak na mě byli přísní, tvrdí... Za každou emoci nebo jemnost na mě křičeli. A bylo peklo. Přiznali, že to přehnali. Ale zažil jsme to také tak. Takže a tom co říká borek něco je.
Ale sílou se z gaye nevychová chlap. spíše se hodně ublíží na všechny strany.
Pokud to nepoznají bežní hetero kluci, tak ordiče ano. Věřím tomu _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 9:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
valbo napsal: | [... mužská linie Vašich otců a dědů asi jo. |
Nepoznají nic. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: ... |
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 1:23 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 4:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ste vztahovačný, vycejtěj prd, a navíc se takhle chovaji i když tam žádnej gay neni...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 3:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: ... |
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 1:24 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 11:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Borku, tohle jsem zažíval od cca 8 třídy, teda to, že ho ze mne dělali až do 3. ročníku, kdyokolnosti mne donutily se tomu nebránit a podívat se po netě... _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | Možná by bylo docela dobrý, kdyby to hlasování nebylo anonymní.  |
Se klidně přiznám Ale ono je to stejně snadno odvoditelný.... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 7:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Možná by bylo docela dobrý, kdyby to hlasování nebylo anonymní.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 12:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Neví to, ale tuší to. I hátéčka tohle umí vycítit, i když si to vědomě nepřipouštějí. Že na tebe někteří skáčou a jiní ne, může mít plno důvodů, které s tebou ani nemusejí nijak přímo souviset. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 11:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: no. |
|
|
Nevím čím to je. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
Naposledy upravil valbo dne ne srpen 13, 2017 12:29 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|