|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt duben 30, 2015 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
Předmět: Když má teď být to MS v ledním hokeji |
|
|
tak jedna tematická...
 |
|
|
|
|
 |
čt leden 20, 2011 12:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
|
|
 |
ne leden 16, 2011 5:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
yhn uživatel

|
Předmět: |
|
|
Koukám, že se tady sportuje ostošest.  |
|
|
|
|
 |
út duben 01, 2008 6:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Pražské duhové jaro |
|
|
Ve dnech 2. až 4. května 2008 se v Praze uskuteční 9. ročník mezinárodního volejbalového turnaje gay/lesbických družstev Pražské duhové jaro. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 04, 2007 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Hlavně si ten článek strašně protiřečí. Nejprve se v něm tvrdí, že "až třetina hráčů amerického fotbalu měla sex s jiným mužem". Aby to pak objasnili tím, že "třetina hráčů amerického fotbalu se s mužem líbala, vzájemně se uspokojovali rukou nebo ústy". Znám heteráky, co se ze srandy líbaj s jinejma heterákama (však jsi to, máslo, nedávno viděl taky ), ale s gayema ne, a společnou onanii a v menším procentu i orál mohli zažít v pubertě. Tu studii by bylo potřeba důkladně pročíst, protože ten článek o ní je dost zjednodušenej. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 04, 2007 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Ale jako vem si, že tam se nepíše, že by si tam s ostatníma kamarádama jenom pořád smkali do řiti... myslim si, že nemalá část těch kluků maj třeba nějakou tu svojí holku a většinou spíš budou na holky než na kluky. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 04, 2007 9:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Pokud to obrátím na sebe - já jsem nikdy z dlouhé chvíle nic s holkou neměl. Tak proč by heterosexuálvoé měli mít "z dlouhé chvíle" něco s klukem?  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 04, 2007 11:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
Předmět: Re: gay fotbal |
|
|
Heh, to je vtipný. Tam řeknou, že třetina těch sportovců jsou gayové a pak z nich vypadne, že si akorát vzájemně trochu zkrátili chvíli. Gayů tam bude imho podstatně míň. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 04, 2007 12:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
|
|
 |
st prosinec 27, 2006 1:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To sergej: |
|
|
Fajn. Aspoň to budu mít z první ruky.
A do tý doby budu dál věřit v nekonečnou sílu kapitálu, která se o nás postará.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 10:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: To Stonerock: |
|
|
Martin napsal: | Já si právě nemyslim, že bude homosexualita vždycky odchylka od průměru. A chtě nechtě musim zavadit o "knihu mrtvých", protože ve starověku, před příchodem křesťanství, byla homo/bisexualita něco běžného, a v antickém řecku dokonce preferovaného.
Je otázka jenom jak dlouho bude trvat, než lidi setřesou ty křesťanský bláboly a předsudky a vrátí se ke svojí přirozenosti.  |
Nedělej si iluze, možná setřesou křesťanský bláboly, ale nahradí je jinými, třeba komunistickými, nebo třeba nějakými úplně novými bláboly. Nebo nás ovládnou muslimové a všechny gaye popraví, Honzík pude na řadu jako první a bude popraven veřejně na teheránském hlavním náměstí.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 9:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Martin napsal: | Já si právě nemyslim, že bude homosexualita vždycky odchylka od průměru. A chtě nechtě musim zavadit o "knihu mrtvých", protože ve starověku, před příchodem křesťanství, byla homo/bisexualita něco běžného, a v antickém řecku dokonce preferovaného.
Je otázka jenom jak dlouho bude trvat, než lidi setřesou ty křesťanský bláboly a předsudky a vrátí se ke svojí přirozenosti.  |
Nějak mi nedošlo, že máš na mysli až tak daleký časový horizonty...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 9:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Stonerock: |
|
|
Já si právě nemyslim, že bude homosexualita vždycky odchylka od průměru. A chtě nechtě musim zavadit o "knihu mrtvých", protože ve starověku, před příchodem křesťanství, byla homo/bisexualita něco běžného, a v antickém řecku dokonce preferovaného.
Je otázka jenom jak dlouho bude trvat, než lidi setřesou ty křesťanský bláboly a předsudky a vrátí se ke svojí přirozenosti.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: To Adam: |
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | Sbor a orgie? To jde dohromady.  |
Proč by ne? Spojíš příjemné s ještě příjemnějším. Navíc obsáhneš širokou plejádu hrdelních zvuků. |
Marně váham, co má bejt v tvym případě to "příjemný" a co to "ještě příjemnější"...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Martin napsal: | Ne, vážně, já akorát doufám, že se dožiju doby, aby už takovýhle "vydělovací" organizace pro gaye, nebo já nevim, černochy, nebyly potřeba.  |
Já si právě nemyslim, že je to "dobou"... Homosexualita vždycky bude odchylka od průměru, která navíc do nemalý míry determinuje některý aspekty života, a jako taková podle mě zůstane podnětem pro svý nositele k tomu, aby se na jejim základě nějakym způsobem sdružovali. Jak už jsem psal o kousek níž - tohle je podle mě naprosto přirozená lidská vlastnost, která určitě nemá co dočinění pouze s "obranou vůči nepřátelům", ale i s prostou lidskou potřebou po sdílení (o níž jsi určitě, jsa krajní individualista, alespoň něco četl ). _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | Já to skutečně vyjímečně nemyslel ironicky. Ale myslím, že hrdlo by mohlo dosíci širšího použití, než je produkce zvuků.  |
wow  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Já to skutečně vyjímečně nemyslel ironicky. Ale myslím, že hrdlo by mohlo dosíci širšího použití, než je produkce zvuků.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: To Adam: |
|
|
Martin napsal: | Sbor a orgie? To jde dohromady.  |
Proč by ne? Spojíš příjemné s ještě příjemnějším. Navíc obsáhneš širokou plejádu hrdelních zvuků. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Adam: |
|
|
Sbor a orgie? To jde dohromady.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
A proč nemůžou bejt sportovci v klubu s heterákama (ne že by takovejch nebylo až dost )
Ne, vážně, já akorát doufám, že se dožiju doby, aby už takovýhle "vydělovací" organizace pro gaye, nebo já nevim, černochy, nebyly potřeba.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Hele, asi takhle - podle mě je u těchhle spolků prvotní motivací sdružování gayů (protože k sobě tíhnou, jsouce menšinou). A ten sport tomu dává praktickej obsah. |
Not ak je třeba to nějak zastřešit. proč ale tak podivno učinností jakou sport bezesporu je? Nešel by ten sbor? |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | Kdybych si měl vybrat, jestli půjdu hrát něco kolektivního do gay oddílu nebo do běžného oddíl, tak jdu jasně mezi teploušky  |
Víš, že na tom něco bude? U mě je to teda spíš o tom, že se mezi většim mnozštvim ht kluků nijak zvlášť necítim - připadam si tam tak nějak nepatřičně... |
Myslíš nadřazeně?  |
Spíš naopak... Je to nesmyslný, ale neni mi to prostě nijak zvlášť příjemný... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Martin napsal: | Jo, a ty gay sportovce z toho "gay průměru" vytrhuje co? |
To, že jsou to sportovci... Hele, asi takhle - podle mě je u těchhle spolků prvotní motivací sdružování gayů (protože k sobě tíhnou, jsouce menšinou). A ten sport tomu dává praktickej obsah. _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Kdybych si měl vybrat, jestli půjdu hrát něco kolektivního do gay oddílu nebo do běžného oddíl, tak jdu jasně mezi teploušky  |
Víš, že na tom něco bude? U mě je to teda spíš o tom, že se mezi většim mnozštvim ht kluků nijak zvlášť necítim - připadam si tam tak nějak nepatřičně... |
Myslíš nadřazeně?  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Kdybych si měl vybrat, jestli půjdu hrát něco kolektivního do gay oddílu nebo do běžného oddíl, tak jdu jasně mezi teploušky  |
Víš, že na tom něco bude? U mě je to teda spíš o tom, že se mezi většim mnozštvim ht kluků nijak zvlášť necítim - připadam si tam tak nějak nepatřičně... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jo, a ty gay sportovce z toho "gay průměru" vytrhuje co? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Martin napsal: | Jednoduše asi tak, že heteráci spolu taky nekamaráději stylem: "Ty seš taky na holky?" "JO!" "Tak pojď na pivo." |
Protože je to nijak z toho "průměru" nevyděluje - naopak. _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Stonerock: |
|
|
No, od "průměru", jak se to vezme.
Jednoduše asi tak, že heteráci spolu taky nekamaráději stylem: "Ty seš taky na holky?" "JO!" "Tak pojď na pivo." _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
 _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Martin napsal: | To Libor: No o tom přesně mluvim. Jak "mezi svýma"? Já nechápu někoho, jako "svýho", jenom proto, že se mu náhodou líběji kluci. To je uplně nelogický. |
Podle mě je naprosto přirozený, že se má člověk tendence sdružovat s lidma, s kterýma má něco společnýho, pokud je to něco, co ho odlišuje od "průměru", a to v jakymkoliv ohledu... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|