|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út prosinec 04, 2007 2:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Gratulace pro Pemela |
|
|
Takže - všechno nejlepší k narozeninám, ať se Ti daří v soukromém životě, v práci, ve studiu i v politice, hodně zdraví a štěstí
....
Na ty pesimistický řeči vůbec nedej, oni jen tak kecaj  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út prosinec 04, 2007 12:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: narozeniny |
|
|
máslo napsal: | A teď už to bude jenom horší  | Resp. lepší už to nebude  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 04, 2007 11:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
pemel napsal: | Dnes mám narozeniny Je mi už 28  | A teď už to bude jenom horší  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 04, 2007 9:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
pemel napsal: | Dnes mám narozeniny Je mi už 28  |
Tak přeju všechny nejlepší "dědulo" Přeji ti hodně štěstí jak v životě tak v ODSce. Hodně lásky atd...  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 04, 2007 8:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: narozeniny |
|
|
Dnes mám narozeniny Je mi už 28  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 03, 2007 12:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Zajímavé, zvlášť to o jejím rodičovství. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 03, 2007 11:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 4:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
"Normální" ve smyslu: "Věřím v Boha, ale nepřeháním to, neomezuje mi to život, když nestihnu nedělní bohoslužbu, tak se zas nic tak strašného nestalo, předmanželský sex, homosexualita, antikoncepce jsou věci, které jsou mi víceméně putna, nechápu, co se na tom řeší." Takže prostě "normální" mládež. Ale ty uvozovky jsou potřeba, přeci jen to jsou křesťani.
A nejsem masochista, mezi katolíkama se ze mě naopak stává sadista  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 4:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: pro masochistu |
|
|
masochisto. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 3:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
"Normální" ve smyslu, že nevidí svět černobíle nebo že pochybují? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 3:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Nikome, co se tak divíš? Copak je tak neuvěřitelné, že bych se zrovna já modlil k Bohu a šel po cestě, kterou nám vytyčil Ježíš? No, pravda, je to trochu divné, ostatně, ani to není pravda... Ale otčenáš odříkat umím Prostě chodím do kroužku mladých křesťanů, říkají tomu spolčo, protože je zajímavé konfrontovat své názory s opačnými a debatovat o věcech víry, církve, života atd. Nehledě na fakt, že je zajímavé poznávat jejich mentalitu. Pemel má pravdu, jsou mezi nimi jak echt radikální inkvizitoři, tak "téměř normální" lidé  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 2:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: mladí křesťané |
|
|
pemel napsal: | Když jsem ve své domovské organizaci MKD prodělal svůj coming out, tak to všichni vzali úplně v pohodě. Po oznámení, že letos na jaře budu končit, mě většina z nich řekla, že je to škoda. |
Obě tvrzení jsou neuvěřitelná  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 2:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: mladí křesťané |
|
|
Ze své vlastní zkušenosti musím říct, že není mladý křesťan jako mladý křesťan. Mezi členy Mladých křesťanských demokratů se našli dokonce i tací, kteří Zákon o RP podporovali. Samozřejmě byli i tací (a byla jich většina), kteří proti němu tvrdě bojovali a homosexualitu označovali za rakovinu lidstva
Když jsem ve své domovské organizaci MKD prodělal svůj coming out, tak to všichni vzali úplně v pohodě. Po oznámení, že letos na jaře budu končit, mě většina z nich řekla, že je to škoda. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 2:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Tome, ty a kroužek mladých křesťanů??? vysvětli!!! Obhajuj!!! |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 1:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Myslel jsem ten styk... Přece jenom byli přítomni i tací, co v pubertě společně neonanovali a tak nemají představu, jak vypadá ďábel.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 1:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Naopak! Bavil jsem se zcela otevřeně, nic jsem nevynechal, nic jsem nezatajil. Prezentoval jsem oba pohledy na homosexualitu. Ale pravda je, že při slovech: "Je zcela běžné, že dva chlapci v pubertě společně onanují a neznamená to, že jsou homosexuálové", přítomný mnich málem spadl ze židle  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 12:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Takže pánové - být homosexuálem není hřích, ale homosexuální styk je špatný  |
Tento jejich názor jsi přece znal předem a přesto jsi jim ho neodprezentoval k posouzení?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 12:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
ve středu jsem měl v kroužku mladých křesťanů téma "Homosexualita a křesťanství"... žádný kotel se nekonal, přestože jsem jim nejdříve pustil klip "It´s OK to be gay" a přednášel s růžovou páskou přes čelo Ale pravda, někteří se asi zdráhali prezentovat své radikální názory Takže pánové - být homosexuálem není hřích, ale homosexuální styk je špatný  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 29, 2007 11:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo: Co máš nejraději? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 29, 2007 10:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Mmmm.... cukrárna... to bych si taky nechal líbit .
To se ti to nakonec vyplatilo ji podpálit  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 29, 2007 9:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Pozitivní vztahy s majitelkou cukrárny jsou k nezaplacení. V předchozím zaměstání jsme s cukrárnou sousedili a krabice zákusků za pásku do tiskárny (v ceně 30Kč, uhrazené v hotovosti), nebyla ničím neobvyklým  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 29, 2007 10:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
|
|
Taxem včera v noci – kolem půl jedenáctý – při odchodu z práce zjistil, že hoří u nás v obci cukrárna/kavárna, která měla být zítra slavnostně otevřena. Ihned jsem zavolal velitele našich obecních hasičů - měli to nedaleko, hořící objekt je od hasičárny cca třicet metrů. Taky jsem se trochu nadejchal těch zplodin, takže mi pak bylo pěkně blbě…
Škoda je jen půl milionu… Včasným zásahem se oheň nedostal do ostatních místností, navíc nad cukrárnou je penzion pro seniory...
Dneska se mám zastavit u paní majitelky a dostanu od ní permanentku na odběr dortíků z její cukrárny  _________________ Das ist für mich böhmisches Dorf...
Nic po mně raději nechtějte. Všechno slíbím, nic nesplním... |
|
|
|
|
 |
út listopad 20, 2007 8:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Na vteřinu jsem myslel, že tvůj  |
|
|
|
|
 |
út listopad 20, 2007 2:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
30000. příspěvek!  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
po listopad 19, 2007 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Manuel: Protestuju rozhodně proti tomu, že to bylo bez mýho přičinění.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
po listopad 19, 2007 8:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel: Pravil pan Burns, který vedle mě proležel noc v jinak prázdném bytě...  |
|
|
|
|
 |
po listopad 19, 2007 8:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
A protestuješ proti tomu úkonu jako takovýmu, nebo ti vadí jen virtuální forma?  |
|
|
|
|
 |
po listopad 19, 2007 8:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
TXB: O jisté zkušenosti (např. virtuální braní si mě do huby ) se netřeba dělit, těchto dotyční nabyli bez mého sebemenšího přičinění. S čímž můžu nesouhlasit, proti čemuž můžu dokonce i protestovat, ale to je tak to jediný, co s tim můžu dělat.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
po listopad 19, 2007 7:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Stonerock: Ty se o ně hodláš podělit?  |
|
|
|
|
 |
po listopad 19, 2007 2:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Zjevně jste se rozhodli tyto zkušenosti taktéž urychleně nabýt.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|