|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt březen 22, 2012 12:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: |
|
|
Upřímné díky. |
|
|
|
|
 |
st březen 21, 2012 11:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Nick Guest napsal: | Kdyby to bylo skrze robota, nebylo by tam v oslovení "Ahoj Nick Guest" místo "Ahoj Nicku"? |
Mohlo ale nemuselo. Skloňování českých jmen není tak složité. aby se nedalo v základu nacpat do několika algoritmů, nebo to jde udělat tak, že robot posílá zprávy na pozadí a nabízí v textareu jen oslovení, které případně uživatel zedituje. Případně to může být kombinace obou postupů. Museli bychom vědět, jak vypadají oslovení lidí s "neskloňovatelným" nickem. |
|
|
|
|
 |
st březen 21, 2012 11:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Done. |
|
|
|
|
 |
st březen 21, 2012 10:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Honza: Učinil jsem, jak jsi řekl. Tobě to přišlo taky?
Kdyby to bylo skrze robota, nebylo by tam v oslovení "Ahoj Nick Guest" místo "Ahoj Nicku"? _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
st březen 21, 2012 10:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Měl jsem také to pochybné potěšení být oblažen onou čuňárnou formou soukromé zprávy. Prosím Bodyiu o zrušení přístupu té neblahé osobě. |
|
|
|
|
 |
st březen 21, 2012 10:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Uživatel Martin0905 se zaregistroval 18. 03. 2012 a zatím vložil 0 příspěvků. Nejspíš to bude pan majitel uvedeného obchodu a zprávy nám do PM posílá buď růčo, nebo pomocí phpbb-áckýho robota. Zrušení registrace: jo a hned, protože porušuje pravidla serveru.
A ve svém příspěvku umázni ten link, jen mu děláš další reklamu.  |
|
|
|
|
 |
st březen 21, 2012 10:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Dnes mi přišla soukromá zpráva tohoto znění:
Od: Martin0905
Komu: Nick Guest
Zaslal: st březen 21, 2012 10:08 pm
Předmět: Proč platit mnohem více, než je skutečná cena Citovat zprávu
Ahoj Nicku, rád bych tě informoval o tom, že na www no advertisement .cz mají naprosto luxusní a úžasnou kolekci Metal Worx za jednoznačně nejlepší ceny na českém trhu. Jedná se o anální kolíky z prvotřídní leštěné chirurgické oceli. Z osobní zkušenosti jednoznačně doporučuji - tvarově vymakané věcičky, které mají stoprocentní účinnost, perfektní pro hygienu. Vše v diskrétním a velice krásném boxu. Vše skladem. A neuvěřitelně sexy pánské spodní prádlo od Eros Veneziani, také jednoznačně za nejlepší ceny v Čechách. Doufám, že jsem tě tímto neurazil, ale dlouho nás s partnerem štvalo, že když si chceme koupit kvalitní a pěknou věc, platíme za to nehorázné prachy. Jestli budeš mít zájem, tak koukni, budeme rádi, když potěšíme i ostatní kvalitním „domácím mazlíčkem“ za rozumnou cenu. Ahoj Martin0905
Rád bych se zeptal ostatních, zda jim přišlo něco podobného. Extra vtipné to není - vlastně je to na blokaci uživatele. Díky. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4)
Naposledy upravil Nick Guest dne st březen 21, 2012 10:53 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne říjen 17, 2010 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: fórum nějak... |
|
|
Nezdá se vám, že fórum poněkud skomírá? je tu tak 1/20 postů co dřív... čím to? _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
út srpen 26, 2008 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: stop |
|
|
Přátelé, pls, nechci se opakovat, ale toto téma bylo opravdu zamýšleno pouze jako informační ohledně chyb atd. K diskuzím je tu spousta dalších. Díky  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 03, 2007 12:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
mě už to taky funguje, ale předtím nee, opravdu. Nekecám. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 8:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Tlačítko "Posledních 50" už mi funguje i po přihlášení  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 6:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
po přihlášení se mi nezobrazuje, skin Avalanche2  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 5:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Mně se to nezobrazuje po přihlášení v tom modrém skinu (zapomněl jsem, jak se jmenuje). _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 5:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Bodík: Mně to funguje dobře. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 02, 2007 5:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
No to je zvláštní, mě se zobrazuje v každým režimu a schválně jsem to tak i nastavoval... vy mě děsíte:-/ |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2007 6:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Aha... já jsem to nepochopil. Respektive, po přihlášení se mi to tlačítko taky nezobrazuje, ale když se odhlásím, tak jo... super dík Bóďo. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2007 2:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
To bodyia:
Díky za tlačítko "Posledních 50" Má to jen jednu chybu, po přihlášení se mi nezobrazuje  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2007 1:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
S možností anonymního přispívání fórum začínalo. Ale zejména z hlediska spamu byla tato možnost zrušena - a nemyslím, že by byla v dohledné době obnovena. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 30, 2007 10:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Ano, z jiných fór znám i případy, kdy si jeden člověk založí dva různé nicky a pak se sám se sebou hádá
Jinak co se týče anonymity IP adresy, tak až na konkrétní reálnou adresu se člověk v drtivé většině případů bez asistence org. č. v t. ř. nedostane. Obvykle pouze zjistí providera, což u velkých operátorů typu O2 je naprosto nic neříkající údaj. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
pá listopad 30, 2007 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
ne mě to jen tak napadlo, jestli tu není nějaká funkce na anonymní dotaz členů, jinak si člověk může založit jiný nick a je to, ale to nechci. A s tím že by se to poznalo, že to jsem já, tak to asi těžko, kdyby měl takovou možnost vznést anonymní dotaz každý člen, ne samozřejmě jen já ale to je fuk, puste to z hlavy |
|
|
|
|
 |
pá listopad 30, 2007 10:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Nejspíš ne, jinak bychom se tu utopili ve spamu...
Navíc teď už je jasné, že ten anonymní bys byl ty, takže už by nešlo o žádnou anonymitu  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
pá listopad 30, 2007 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Anonymně jako bez přihlášení? To podle mě nejde. Pokud myslíš anonymně to, že admini nezjistí vlastníka IP adresy, tak na to je snad nějaký anonymizující sw. Nebo požíváš-li GRPS spojení nebo internetovou kavárnu, dohledávání je obtížné, ne-li nemožné. Proč se na to vlastně ptáš? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 30, 2007 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
nevíte někdo prosím, jestli se sem dá přispívat i anonymně |
|
|
|
|
 |
čt listopad 29, 2007 8:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
bodyia: jj, tak nejak uz sem to pochopil, ale uz sem nechtel mazat prispevek... _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
Psychologist: Well, that's a start. |
|
|
|
|
 |
st listopad 28, 2007 8:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Myslíš příspěvků? To by nejspíš šlo, kouknu na to.
edit - může to být takto (viz button "posledních 50")?
Nikom napsal: | Nešlo by sem dát nějaký tlačítko, který by zobrazilo např. 50 posledních vzkazů?
dík | |
|
|
|
|
 |
st listopad 28, 2007 8:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Ta strašná reklama je tady proto, aby tento server mohl existovat. Tak už u to u reklam bývá. Podívej se kamkoliv jinam, myslím, že tam to bude horší
Lukki napsal: | Mohl bych se jenom informovat, proč je ta strašná flash reklama nahoře. Kdyby to byla reklama velikostí srovnatelná s normálním banerem, tak neceknu ani slovo, ale tohle mi trochu překáží... | |
|
|
|
|
 |
po listopad 26, 2007 11:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: To bodyia |
|
|
Pár dní jsem tu nebyl - a už neumím najít pravidla pro editování příspěvků. Chtěl bych sem vložit obrázek jistého macka (velmi cudnej - Waky ví). Někde tu ta pravidla byla, četl jsem je, když jsem se tady registroval... _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 4:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Mohl bych se jenom informovat, proč je ta strašná flash reklama nahoře. Kdyby to byla reklama velikostí srovnatelná s normálním banerem, tak neceknu ani slovo, ale tohle mi trochu překáží.
Nemyslím si, že mám tento problém sám, jedu totiž na resolution 1024*768, 75Hz, což bych řek, že je docela standard... (u lidí co ještě nemaj širokophlej LCD monitor...) |
|
|
|
|
 |
čt listopad 22, 2007 5:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Nešlo by sem dát nějaký tlačítko, který by zobrazilo např. 50 posledních vzkazů?
dík |
|
|
|
|
 |
čt listopad 08, 2007 9:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Oops, mám tam 336/107%. Je třeba mazat? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|