|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt leden 12, 2012 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
Předmět: |
|
|
Je to sice staré, ale dočetl jsem se k tomu teď. Jakpak jsi na tom teď youngman? Jestli vůbec na forum ještě chodíš, když poslední příspěvky jsou z roku 2008:-) V té Tvé zpovědi se také trošku vidím. |
|
|
|
|
 |
so únor 07, 2009 12:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jrjrjrj tester
|
|
|
Měl jsem a ještě stále mám podobné prožívání. Hledal jsem dlouho, až se objevila tato studie, která mi otevřela oči. Zajímavý pohled na věc, z mého pohledu pravdivý. Nedělat ze sebe chudinky a bojovat! Jen my jsme hybatelé světa. Cesta může trvat i několik let, ale stojí to za to!!!
Cítím, že je to s pocity lepší a lepší. Prostě to jde. Co se týká nevyléčitelost, tak nesouhlasím. Nazval bych to nedostatkem odvahy - odvahy chovat se jako chlap.
http://www.diskriminace.cz/vh-terapie/terapie.pdf
Hodně štěstí! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 24, 2007 1:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: s odstupem času |
|
|
Tento příspěvek už po třetí mažu a přepisuji, takže to zkrátím. Jsem docela rád, že toto diskusní vlákno prozatím utichlo. Dnes už to vše pro mě není tak docela „zhroucený svět“, dnes už se cítím vyrovnaněji a do značné míry i spokojeněji, ale pořád to není 100%, chce to asi více času. Všem bych chtěl poděkovat za vaše příspěvky, hodně mi pomohly se v tom všem trochu zorientovat. Přeji vám všem pohodové prožití vánočních svátků a aby jste byli obklopeni lidmi, kteří vás mají rádi a které máte rádi vy (je to asi to nejdůležitější, toto vám totiž žádný dárek nevynahradí)  |
|
|
|
|
 |
po listopad 26, 2007 12:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: hloupé poznámky jako reakce k poznámkám povahy podobné |
|
|
Na citečky mě neužije. Mám radši akci...
Vsadím se, že pro některé diskutující by to bylo minimálně ne úplně nezajímavé, ale když teda Witku nechceš, tak tu teda svoje sexuální aktivity rozmazávat nebudu. Už jsem to sice začal do detailu popisovat a mám toho asi 4 wordovský stránky, ale v rámci integrity tohoto světa je smažu
Teď vážně.
Vaše obavy o že s něčím podobným přijdu jsou nepodložené. Zvlášť, když jsem nic podobného ani nenaznačil. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 10:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Raději bych hovořil o vrátkách  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
bright napsal: | Jj, kde zůstaly CITY?  |
správná poznámka zameťme si před vlastními vraty ... a netahejme to sem _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 9:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jj, kde zůstaly CITY?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
zhroucený svět to bude pokud tu Nikom bude řešit sex se svýma partnerama hlavně těma současnýma  _________________ ------------------------------------------------------
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 8:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Adam: jo _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 7:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
O sexu s Kozou se mi zdálo minulou noc...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 7:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Re: sex |
|
|
Wítek napsal: | Rozlišujme prosím sex a sex ... myslím že každý z nás si představí úplně něco jiného pod takovým slovem. |
Správně, někdo si představí muže se ženou, jiný například dva chlapy, a vyskytnou se i tací, kteří si třeba představí chlapa s kozou či jiným hospodářským zvířetem... Ale to patří do jiného tématu... _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 7:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom: Gratuluju k c-o!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 6:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Adam: ale vždyť je to jasné, Nikom to napsal pěkně... Tak si to hoši (hošani) uživejte, dokaď jste mladí  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 6:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom: jsem ztracen v tvých sexuálních partnerech. Při počtu dvou, z nichž identita je mi známa jen u jednoho, by to chtělo nějaký přehled.... jojxi???Jestli půjdu na půlení mediků netuším, ale jestli mě definitivně neodrovnají kavo-kavální anastomózy (můj svět se hroutí), tak si debilku narazím taky a můžeme utvořit duo polomediků s debilkou. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 6:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
citace: | Já jsem ten sex neměl komentovat. Ten, se kterým jsem měl sex dřív mě nechápe a ten, s kým ho mám teď, ho radši ani nekomentuje a ještě chce dečku... achjooo . končím s ním, ale vážně. |
No vida, sice velkým obloukem, ale nakonec jsme se vrátili k tématu zhroucený svět  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: debilka a sex |
|
|
Tu debilku (považuji to za naprosto korektní název) mi uháčkovala moje drahá prababička, respektive mojí sestře. Zjistiv, že nemám žádnou nedůstojnou blbinu, kterou bych si v případě nenadálé pohnutky narazil na kebuli, jsem onu debilku svojí sestře na jedné rodinné oslavě zabavil a nechal se s ní vyfotit. Od té doby leží bez užitku v mé šatní skříni. Ale takhle to nenechám. Jsem rozhodnut vzít si jí v týdnu na půlení mediků (Adame, jestli příjdeš, tak to uvidíš na vlastní oči - jednak pěkně zbouraného Nikoma a pak jeho čepičku).
Já jsem ten sex neměl komentovat. Ten, se kterým jsem měl sex dřív mě nechápe a ten, s kým ho mám teď, ho radši ani nekomentuje a ještě chce dečku... achjooo . končím s ním, ale vážně.  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 5:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Nikom napsal: | Sex není nic nemorálního??? Není to nestydaté??? A už není ani tabu???
Tak proč ho lidi dělají?
|
Rozlišujme prosím sex a sex ... myslím že každý z nás si představí úplně něco jiného pod takovým slovem. Jenom nechápu asi přesně tvoji připomínku to jako že sex neprovozuješ pokud neni nemorální, nestydatý a tabu ?
jojx: Asi mi něco nedošlo že ? _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 4:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright: "Debilka" ti nepřipadá jako kvalitativní hodnocení? To je mi novinka.... |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 4:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
jojx napsal: | Nikom: jsem to pečlivě zvážil a rozhod jsem se využít právo NEKOMENTOVAT
věřím, že odměnou mi bude luxusní háčkovaná dečka  |
 |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 4:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam: Nehodnotil jsem kvality čepičky ani jejích nositelů, ale ptal jsem se, jestli si ji Nikom vyrobil sám. A ty sis ji sám uháčkoval? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 3:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
jojx + bright: Hele, pánové, já mám taky takovouhle háčkovanou "debilku", ale žlutou s barevnými zvířátky. Můžete mě v ní běžně potkat v HK i v Praze.
Nikom: náhodou ti ta čepička sluší! |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 3:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Nikom: jsem to pečlivě zvážil a rozhod jsem se využít právo NEKOMENTOVAT
věřím, že odměnou mi bude luxusní háčkovaná dečka  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 3:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Asi začnu háčkovat.  |
Ty sis tu debilku na avataru sám neuháčkoval?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 1:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: sex |
|
|
Sex není nic nemorálního??? Není to nestydaté??? A už není ani tabu???
Tak proč ho lidi dělají?
Asi začnu háčkovat.  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 3:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
youngman:
No já bych to vůbec zbytečně neodděloval (jako sex a vztahy) jejich poměr v určitých životních událostech se může různit a může být pramálo vypovídající o člověku samotném.
Sex není nic nemorálního, nestydatého ani tabu - tak v čem je problém?
Takže mám prostě dojem, že to moc řešíš a že jeden neuváženej čin ti může vyřešit hodiny zbytečnýho přemýšlení _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nene, tak to nevyznělo. Vyznělo to tak - a proto jsem to taky vysvětloval - že já jsem to myslel jako sexuální zkušenosti.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: Re: To youngman: |
|
|
Martin napsal: | Sorry, ale jojx to pochopil líp, než ty. Nešlo mi o zkušenosti typu "měl jsem 2007 chlapů", ale o zkušenosti vztahový.
Tj. zkušenosti se zvládánim citů, ne vášnivejch poloh.  |
No super, takže nakonec to vyznělo tak, že mě jde jen o sex ... To bohužel resp. bohu dík nejde  |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To youngman: |
|
|
Sorry, ale jojx to pochopil líp, než ty. Nešlo mi o zkušenosti typu "měl jsem 2007 chlapů", ale o zkušenosti vztahový.
Tj. zkušenosti se zvládánim citů, ne vášnivejch poloh.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
až pochopíš, bude tvých problémů půlka
co kdybys nechal rozum počítat kvadratický rovnice a pustil se rovnýma nohama do bitev - některé se nedají vyhrát, ale kdo říká, že celkovým smyslem je vyhrát? _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
jojx napsal: | tady nejde o 100%, tady se bavíme o životě  |
Teď jsem trochu nepochopil jak to myslíš? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|