|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 3:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Nebo spíš okomentovat co patří ke komu
Het sekce mě drsně zatáhla do svých zvrhlých hrátek, ještě dneska mám na rukou modřiny  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 3:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
máslo napsal: | Nakonec se tam všichni se všema "vyspali" a ještě se to natočilo na video . |
Video nežádám, jen by mě zajímalo, jestli si i v tomto případě HT sekce vystačila sama, nebo zda se to míchalo  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 3:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
máslo napsal: | youngman napsal: | ..... ..... no jak to tady sleduju tak jsem zatím asi udělal dobře, že jsem tam nešel, nikdo si to prosím neberte osobně  | Udělal jsi jedině dobře. Nakonec se tam všichni se všema "vyspali" a ještě se to natočilo na video .
|
No tak super, tak mi můžešl poslat nějaké promo video a okomentovat kdo je kdo  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 2:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
youngman napsal: | ..... ..... no jak to tady sleduju tak jsem zatím asi udělal dobře, že jsem tam nešel, nikdo si to prosím neberte osobně  | Udělal jsi jedině dobře. Nakonec se tam všichni se všema "vyspali" a ještě se to natočilo na video .
Martin napsal: | Kdo vypadal jako anděl nevim, viděl jsem tam jednoho vychrtlýho rádobymodýlka v příčně pruhovanym tričku. |
Olda mi teda vychrtlej nepřišel vůbec. Spíš bych řekl, že to byl právě takový ten typický nabušenec (aby ne, když je pořád v posilce). _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 11:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Manuel: příště by to chtělo, abych nebyl od pěti vzhůru a od čtvrt na sedm nepracoval  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 25, 2007 9:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Ano, za těch cca 7 hodin se tam vyskytlo drahně zábavných momentů.
pepcza: Do budoucna musíš vymyslet nějaký lepší způsob dopravy, zabava se totiž pravidelně rozjíždí po jedenácté.
Stonerock: Chtělo to ještě tak dvě piva, bylo tam pořád příliš mnoho sebekontroly. (Za což asi nokin děkuje všem božstvům.)
máslo: Tentokrát to vypadalo, jako že si HT sekce vysačí sama ... |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 9:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Díky všem za povedenou akcičku Všechny sem Vás velice rád po dlouhé době zase viděl a doufám, že se velice brzy bude akce opakovat Jen by se chtěl omlouvit, že sem se Vám mohl věnovat až později, než jsem chtěl - povinnost je povinnost. Omlouvám se - ale i tak jsme si užili
Ještě tedy neodolám a zareaguju na Martina:
Dobrá, když to tedy budu brát z takovéhoto (tvého) podledu (můj je tedy jiný). Jim dělá dobře pocit, že jsou středem pozornosti. Komu by se nelíbilo být za nejhezčího kluka pod sluncem (ono to zajisté něco udělá se sebevědomím dané osoby). Nám zase dělá dobře přítomnost takové osoby. Obě strany jsou spokojeny. Co tedy řešíte?
Super akce - díky za ní. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Hlavně, že jsme se v obecné rovině shodli.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Martin: V onom příkladu mi nešlo o výsměch jedné straně, ale výsměch v obecné rovině, tedy celé sportovní aktivitě. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nemyslim výsměch, aspoň obecně ne. Myslim že jsou rádi, jak je z nich někdo na větvi. Zvláště když odložeji tričko (nebo si sednou na klín ). Je to otázka zvýšení sebevědomí a případně exhibicionismu. Něco jinýho bych za tim nehledal.
Jo a jestli nechodíš na sportovní utkání, aby ses nevysmál, tak jsi eště neviděl hokejovej zápas mezi Francií a Kazachstánem.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | "A ON JAKO VÁŽNĚ NIKDY NEŽIL?!" |
Pro ostatní: v jiném podniku před srazem jsme nechtěně vyslechli úryvek z debaty vedení Pinkstaru o Járovi da Cimrmanovi. ROFL  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
máslo napsal: | občas už jsem z nich měl skoro křeč v tlamě . |
tento úsek zprávy by si zasloužil určitý komentář, ale docela bych nerad aby se z toho adam osypal....  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
ne, udělal dobře. Je to ztráta času, když se tam nic pohoršujícího neděje;) |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Já i Kuba jsme se tam velmi dobře bavili . Jinak Ondra s Adamem jsou výborný baviči - občas už jsem z nich měl skoro křeč v tlamě . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Martin napsal: | Kdo vypadal jako anděl nevim, viděl jsem tam jednoho vychrtlýho rádobymodýlka v příčně pruhovanym tričku. |
Tak to jsem o hodně přišel. Přesně můj typ
Martin napsal: | To TXB: Když už jsi to hodil do placu, tak řeknu názor - Nechoději tam náhodou proto, aby si z těch, co nad nima slintaji, dělali prdel? |
Pokud tím myslíš výsměch tak rozhodně ne. Nebudu chodit na fotbalové zápasy proto, abych se vysmíval fotbalistům. Pokud jsi myslel legraci/zábavu, tak to zcela jistě. Ale měl jsem dojem, že kvůli zábavě tam chodí všichni a nezávisle na tom, jestli se řadí do teplé většiny nebo menšinové HT sekce. Samotný pocit spadat alespoň dočasně do nějaké menšiny, může být sám o sobě zajímavým zážitkem. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nene, udělal jsi špatně Fakt se nic pohoršujícího nedělo, a to sem tu za morální autoritu prosím pěkně  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
..... ..... no jak to tady sleduju tak jsem zatím asi udělal dobře, že jsem tam nešel, nikdo si to prosím neberte osobně  |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To jojx: brekeke. Jak komu.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Martin: o prdel šlo zcela bez pochyb  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Martin napsal: | Nechoději tam náhodou proto, aby si z těch, co nad nima slintaji, dělali prdel? | Choděj  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Sraz byl dobrej, rád jsem vás zas viděl. Očividně jsem jako vždy přišel o zlatý hřeb večera, ale na to už jsem si zvykl
brighte...jen si musím něco ujasnit..."A ON JAKO VÁŽNĚ NIKDY NEŽIL?!"
Manueli, příjemný rozhovor, za týden budu mít zase o čem povídat. A díky za informaci o existenci imunologie, připsal jsem si ji na seznam oddělení, která jsem letos ještě nenavštívil
Waky, my vždy pokecáme jen "po troškách", ale dřív nebo později se určitě dostaneme k vážnějším tématům, než jsou strasti v práci
Stonerock: slibuju, že bude víc příspěvků o tom, co mi v práci udělalo radost a méně o tom, co mi radost neudělalo...když se zadaří, tak už za dva týdny po jednání o ročních prémiích
Adame, nebyl jsi tam, nesuď. Tvoji představivost buď drž na uzdě, nebo se můžeš vyjadřovat v jiných vláknech. A nevysadil jsi náhodou nějaké prášky, resp. nezačal brát něco, co bys neměl? Jinak si tvé chování poslední dobou opravdu nedovedu vysvětlit...
ad buznobijec: zvláštní, ale zrovna tebe si tak představit nedovedu _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 8:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To all: Sraz byl velice fajn. Včetně 70 letého angličana, kterýžto mě pozval na dvě metaxy, a bavil jsem se sním o "Jistě, pane ministře".
To Adam: Na tomhle srazu nebyl nikdo nijak zvlášť hroznej..... Je fakt, že poznámky některých vyvolených by si měla "hetero sekce" asi přečíst - pak by se vidělo. Kdo vypadal jako anděl nevim, viděl jsem tam jednoho vychrtlýho rádobymodýlka v příčně pruhovanym tričku. Možná to byl Olda. Pokud ano, bylo by mi divné proč se nechal osahávat.
To TXB: Když už jsi to hodil do placu, tak řeknu názor - Nechoději tam náhodou proto, aby si z těch, co nad nima slintaji, dělali prdel? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 7:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Proboha, oni tam dělali něco tělesného? Já myslel, že to už inkvizice definitivně vymýtila a děcka zůstaly jen na čápech a vranách  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 7:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Adam: Mám jen jedinou otázku. Zda ji budeš považovat za řečnickou, nechám čistě na tobě: Co vede HT kroužek k opakovaným návštěvám našich srazů?  |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 7:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
TXB: Hele, na nějakých srazech jsem byl, takže si to dovedu dost dobře představit. Nevím, kde vidíš spokojenost na obou stranách, já zatím čtu, že byli spokojení bright a pemel (brighte, ty tentokrát nejsi na černé listině! ...aby bylo jasno). A jestli byli heteráci vzezření kluků z plakátů, jaké sem pemel ke všeobecnému nadšení dává, tak mám tu situaci jasně před očima.
Tak. A teď do mě, protože jsem tu bezkonkurenčně za největšího padoucha, protože si odpouštím sladké řečičky a stává se ze mě buznobijec.  |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Adam: Na srazu jsem sice nebyl, ale z toho, co zde čtu, chápu, že byla spokojenost na obou zúčastněných stranách. Nějak si nedokážu dát dohromady, co je tedy vlastně dle tebe špatně: Nebyl jsi tam. Kdo tam byl, je spokojen. Nechtěl jsi tam. Tvrdíš, že ti nic co se tam dělo, nechybí. Na co si vlastně stěžuješ?  |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 6:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
PEMELI, SICE ZASE ŘEKNEŠ, ŽE JSEM HULVÁT, ALE POKUD TENTO PŘÍSPĚVEK MYSLÍŠ VÁŽNĚ, TAK JSI SLIZKÉ PRASE A ZTĚLESŇUJEŠ VŠE, CO NA BUZNÁCH NESNÁŠÍM. /btw přesně kvůli tomuhle na srazy už nechodím/
Neuvažuje, pánové, o změně statutu ze srazů GK na sraz slintajících buzen a naháněných heteráků? Jen nevim, kdo se na koho bude chodit dívat jako do zoo. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 6:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Musím konstatovat, že "hetero sekce" je čím dál tím hezčí Olda vypadá doslova jako anděl Však taky na něm mohli všichni oči (někteří i ruce) nechat Až z toho byl chudák v rozpacích  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 6:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
omlouvám sedodatečněza měi mikypa ale nekdo se bavil dloubáním do našeho vozu čehož výsledkem byl vyloupnutý zámek a ukradený kabel ...takže miška odjel s vozem už ve středu dom bo měl dohodnutý servis.... no a já už prakticky sám ani nevycházím...
snad se tedy uvidímeněkdy příště....  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 3:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: Re: Sraz |
|
|
maara napsal: | Sraz byl super, některé věci, co jsem tam zažil, jsem si nepředstavoval ani v nejhezčích snech  |
ahoj, no to by mě docela zajímalo co se tam dělo, jestli to není přísně tajné |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|