|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po listopad 12, 2007 12:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
No jsem sice velice špatný spisovatel, ale tedy také přispěju svou troškou do mlýna. Dokážu se do přispěvatele docela dobře vcítit, protože ten příběh je, včetně věku, jak ten můj přes kopírák s jedinými rozdíly, že jsem nedávno už CO prošel a vzhledem ke své citové chladnosti a okoralosti jsem se z toho nezhroutil, ale spíš sem byl neuvěřitelný neruda a protiva. Což jsem tedy dodnes, ale o něco méně No nic, psanou formou se vyjadřovat fakt neumim, takže toho asi nechám, stejně by to byly jen knížecí rady člověka, který se s tím taky prakticky nijak nepopral.
Ale jinak jsem na toto fórum před 1 1/2 rokem přišel stejným způsobem. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 11:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Můžeš si to připravit tak, že jí smskou nebo mailem napíšeš, že jí chceš neco důležitého svěřit, až se spolu uvidíte. No a pak o tom začne ona sama a vyzví to. (Použil jsem poprvé přesně tenhle postup a reakce byla: no, já to tušil už z těch smsek:) _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 11:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
youngman napsal: | zdenda napsal: | Taky jsem si nedokázal sex s klukem představit a teď po dvou letech... |
sex s klukem si dovedu představit a už bych ho dokonce asi i potřeboval, ale nedovedu si představit jak a jestli to někdy zrealizuju |
Jo, tak to máme stejný problém
Jinak já se na zdvořilostní otázku naučil dopovídat popravdě a těm co mne zají velice dobře po dodání-proč?-rychle oznámím prečo. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
jojx napsal: | je mi 24 a informační kampaň jsem zahájil letos v květnu - postupně snižuju množství alkoholu při kterém to říkám  |
To mě by zatím nepomohl asi ani ten alkohol  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 10:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
bright napsal: | youngman: Vytvoř si situaci, nadechni se a vyklop jí to. Jinak to prostě nejde.  |
No ono se řekne vytvoř si situaci a vyklop jí to, ale ono to se mnou není tak jednoduché. Právě abych mohl vytvořit nějakou vhodnou situaci tak bych potřeboval aby spozorovala, že se se mnou něco děje, ale to je těžké když jsem se to naučil mistrně skrývat. O těch prázdninách jak mě to totálně rozsekalo jsem byl přesvědčen o tom, že jí to musím vyklopit v horizontu půl roku, ale to mě teď, co jsem trochu vychladl, opustilo a teď se toho trochu zdráhám, protože nevím jestli jsem na to připravený. Prostě jsem úplně zmatenej z toho co mám a nemám dělat . Navíc kamarádka je v posledním ročníku vejšky, takže když to neudělám do cca června 2008, tak už pak těžko, protože to už spolu pravděpodobně nebudeme trávit tolik času. Takže jsem taky pod takovým trochu časovým tlakem, stojí to prostě za h...o, omlouvám se za vulgarismus. Já vím, že vy se na to koukáte s odstupem času s nadhledem, ale asi si taky dobře pamatujete tu beznaděj, když jste si něco podobného zažívali. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 10:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
je mi 24 a informační kampaň jsem zahájil letos v květnu - postupně snižuju množství alkoholu při kterém to říkám  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 10:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
jojx: a v kolika letech u tebe proběhl CO ve vztahu k tvému okolí  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 10:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
youngman: Vytvoř si situaci, nadechni se a vyklop jí to. Jinak to prostě nejde.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 10:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
když jsem to říkal svojí kámošce před 2 lety (právě ona měla být ta první) - tak jsem užil tak náročný metafory, že ona, byť je bytost velmi inteligentní, to nemohla a taky nerozšifrovala - tomu se snaž vyhnout, protože se to tak přivede do neuveřitelně idiotských situací
právě tohle fiasko odsunulo můj CO o další rok a půl - jenom z prosté neschopnosti říct slova "jsem na kluky" ve chvíli, kdy už jsem jí obsah jednoznačně chtěl říct _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Nick Guest napsal: | Lidé, kteří si stěžují, jsou nesnesitelně otravní, ale jsme schopni je snášet. Lidé, kteří si stěžují, že si nestěžují, jsou naporosto nesnesitelní.
G. K. Chesterton |
Díky takové to citáty mě povzbuzují . Jsem si do zančné míry vědom toho, že si za to můžu sám. Asi by bylo nejlepší kdyby mě přejelo auto, všichni to vzali jako tragédii a já měl pokoj.  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 10:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
jojx napsal: | youngmann: normálně na kámošku vtrhni a svoje problémy jí tak trochu nacpi - aspoň uvidíš jak moc je to kámoška - život je krátkej na to, abys ztrácel čas s lidma, kteří se jako kamarádi tváří a nejsou |
Ona opravdu patří mezi moje nejlepší a nejbližší přátele, to za tu dobu co se známe vím. Problém je ale ve mně, já to na ní nesvádím, ale potřeboval bych s tím pomoci, ale k prvnímu kroku se osobně moc nemám.  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 8:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
youngmann: normálně na kámošku vtrhni a svoje problémy jí tak trochu nacpi - aspoň uvidíš jak moc je to kámoška - život je krátkej na to, abys ztrácel čas s lidma, kteří se jako kamarádi tváří a nejsou _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
jojx napsal: | Vodafone napsal: | Většinu lidí, když se ptají: "Jak se máš?" ve skutečnosti vůbec nezajímá pravda, jenom chtějí slyšet, že se máš dobře. Je spíš takový český zlozvyk odpovídat na tuto zdvořilostní otázku jinak, než pozitivně. |
neeee, to opravdu ne, to by mohlo platit mezi známými ale ne mezi nejlepšími přáteli - tam otázka "jak se máš" vždycky směřuje ke zjištění skutečného stavu
ale je to dobře, notoričtí stěžovatelé lezou lidem na nervy, přesto, dobří přátelé jsou od toho, abychom je (ne příliš často) využili jako vrbu - měli by nás vyslechnout, snažit se pochopit a když je to nutné vynadat (a my to musíme umět kdykoli na revanž poskytnout jim |
Lidé, kteří si stěžují, jsou nesnesitelně otravní, ale jsme schopni je snášet. Lidé, kteří si stěžují, že si nestěžují, jsou naporosto nesnesitelní.
G. K. Chesterton _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 7:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Ad sex: Tak tady se speciálně vyplácí nespěchat a rozhodně, pokud jsi tak ještě neučinil, prostudovat http://hiv.004.cz. Jak se teď všude píše: Better safe than sorry. - Opatrnost se vyplácí. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 7:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
pemel napsal: | youngman:
Připojuji se k uvítacímu výboru Víceméně souhlasím se vším, co už tu kluci napsali; snad bych doplnil jednu věc Teď si to určitě nedovedeš představit, ale až se někomu z Tvých blízkých svěříš s tím, že jsi gay, tak se Ti strašně moc uleví Konečně se totiž nebudeš muset přetvařovat před těmi, na kterých Ti záleží. Ze své zkušenosti musím říct, že je fajn, když jdu někam se svými kamarády a můžu klidně říct:"támhleten kluk by stál za hřích"  |
díky za uvítání, snad se jednou tak stane doufám že už ale nebudu v pokročilém věku |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 7:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
jojx napsal: | Vodafone napsal: | youngman napsal: | Když se mě někdo zeptá jak se mám, jak se mi daří, tak řeknu že dobře a ještě se u toho usměju, . Já nevím proč ale nedokážu říct, ne mám se špatně, chytaj mě depky. | Tohle je ale dobrá vlastnost. Většinu lidí, když se ptají: "Jak se máš?" ve skutečnosti vůbec nezajímá pravda, jenom chtějí slyšet, že se máš dobře. Je spíš takový český zlozvyk odpovídat na tuto zdvořilostní otázku jinak, než pozitivně. |
neeee, to opravdu ne, to by mohlo platit mezi známými ale ne mezi nejlepšími přáteli - tam otázka "jak se máš" vždycky směřuje ke zjištění skutečného stavu
ale je to dobře, notoričtí stěžovatelé lezou lidem na nervy, přesto, dobří přátelé jsou od toho, abychom je (ne příliš často) využili jako vrbu - měli by nás vyslechnout, snažit se pochopit a když je to nutné vynadat (a my to musíme umět kdykoli na revanž poskytnout jim) |
ano to je i můj názor, nejbližší prátele by měli zjišťivat jak se skutečně máš, a ne to prohodit jen jako frázi. Já sloužím bohužel jen jako ta vrba  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 7:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
zdenda napsal: | Taky jsem si nedokázal sex s klukem představit a teď po dvou letech... |
sex s klukem si dovedu představit a už bych ho dokonce asi i potřeboval, ale nedovedu si představit jak a jestli to někdy zrealizuju |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
youngman:
Připojuji se k uvítacímu výboru Víceméně souhlasím se vším, co už tu kluci napsali; snad bych doplnil jednu věc Teď si to určitě nedovedeš představit, ale až se někomu z Tvých blízkých svěříš s tím, že jsi gay, tak se Ti strašně moc uleví Konečně se totiž nebudeš muset přetvařovat před těmi, na kterých Ti záleží. Ze své zkušenosti musím říct, že je fajn, když jdu někam se svými kamarády a můžu klidně říct:"támhleten kluk by stál za hřích"  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
To je složitější. Byli jsme na takové akci, no a jeden kolega, který to o mě věděl (a je taky náš), tak to tam v určitém stavu alkoholového opojení prohlásil nahlas... Teda ne, že by mi to nějak zvlášť vadilo, spíš jsem byl rád, že už to mám za sebou.  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 7:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Vodafone napsal: | youngman napsal: | Když se mě někdo zeptá jak se mám, jak se mi daří, tak řeknu že dobře a ještě se u toho usměju, . Já nevím proč ale nedokážu říct, ne mám se špatně, chytaj mě depky. | Tohle je ale dobrá vlastnost. Většinu lidí, když se ptají: "Jak se máš?" ve skutečnosti vůbec nezajímá pravda, jenom chtějí slyšet, že se máš dobře. Je spíš takový český zlozvyk odpovídat na tuto zdvořilostní otázku jinak, než pozitivně. |
ale je to dobře, notoričtí stěžovatelé lezou lidem na nervy, přesto, dobří přátelé jsou od toho, abychom je (ne příliš často) využili jako vrbu - měli by nás vyslechnout, snažit se pochopit a když je to nutné vynadat (a my to musíme umět kdykoli na revanž poskytnout jim) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 7:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Vodafone: To by mě taky zajímalo. Někdo z přítomných si prohlídl tvůj profil na iboys? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Vodafone napsal: | Působím v jakémsi studentském spolku, a nedávno jsem tam byl poměrně nekompromisně vyoutován. Vůbec nikdo se nad tím nepozastavil, ani jakkoli nezměnil svůj přístup ke mně. |
co to znamená, že jsi BYL NEKOMPROMISNĚ vyoutován? |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 7:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Je samozřejmě otázka, kde se pohybuješ (i místně), ale já jsem se zatím v Praze ani mezi známými, ani neznámými s žádným projevem nevraživosti nesetkal. Pokud nemají tvoji známí zjevně staroselskou mentalitu (což nepředpokládám), tak není pravděpodobné, že by reagovali nějak nepříznivě.
Doma to většinou berou nejlíp sourozenci (teď nevím, jestli jsem nepřehlíd, pokus o nich psal) - asi proto, že si představují, jak po tobě budou jednou dědit.  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 7:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
youngman: Časem taky zjistíš, že jeden a týž člověk může zcela změnit názor na homosexualitu poté, co pozná nějakého gaye (např. tebe) osobně. Do té doby zná jen to obecné cliché. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
youngman napsal: | Bohužel ne všichni to tak chápou . | To si myslíš teď. Až to začneš zjišťovat, dojdeš k tomu, že to tak chápou skoro všichni, a že ti, co to nechápou, to buď rychle pochopí, nebo vůbec nestojí za to, aby ses jimi zabýval...
Působím v jakémsi studentském spolku, a nedávno jsem tam byl poměrně nekompromisně vyoutován. Vůbec nikdo se nad tím nepozastavil, ani jakkoli nezměnil svůj přístup ke mně. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 6:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
TXB: ano máš pravdu není to dobré srovnání přiznávám, i takto lze interpretovat má slova. Nicméně v žádném případě to tak jak si níže popsal necítím. S tou teorií o homosexualitě jako vrozenou vlastnosí se samozžejmě plně stotožňuju a neberu jí jako postižení. Jenom jsem chtěl vyjádřit, že to lidé s homosexuální orientaí nemají ve společnosti tak lehké a musí se vypořádávat s předsudky a nepochopením podstaty věci částí společnosti. A já osoběn z této skutečnoti mám strach . Nejvíce se mi tu líbilo stanovisko, že jediné, co je všem gayům ve skutečnosti společné, je jeich orientace na stejné pohlaví, jinak se jendná o naprosto běžného člověka. Bohužel ne všichni to tak chápou . |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 6:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
youngman napsal: | Když se mě někdo zeptá jak se mám, jak se mi daří, tak řeknu že dobře a ještě se u toho usměju, . Já nevím proč ale nedokážu říct, ne mám se špatně, chytaj mě depky. | Tohle je ale dobrá vlastnost. Většinu lidí, když se ptají: "Jak se máš?" ve skutečnosti vůbec nezajímá pravda, jenom chtějí slyšet, že se máš dobře. Je spíš takový český zlozvyk odpovídat na tuto zdvořilostní otázku jinak, než pozitivně. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 6:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
1. jaképak "vás gaye"? snad NÁS, ne?
Bright-svatá pravda,a le bohužel sleduji i HT
To se složilo víc lidí, i já a taky o prázdninách. Akorát to trvalo asi 2 hodiny, pak jsem šel spát a ráno bylo takové mno, zajímavé
Taky jsem začal chápat sebevrahy, ale nikdy ne tak, abych se ktomu odhodlal. Žádný ze způsobů se mi nezdá dost rychlým a pokud ano, tak zas zasahuje další lidi a jako skorokolega to strojvedoucímu nemůžu udělat.
Taky jsem si nedokázal sex s klukem představit a teď po dvou letech...
to se spraví, neboj chce to čas a klid. Srovnat si, co chceš. A jak bylo psáno, říkat ostatním až si v sobě věci sám srovnáš.
Jo, čekal jsem mnoho reakcí typu:"Fakt, to si děláš srandu, ne?" Já byl ten překvapený pokaždé(až na 2 vyjímky, které potvrdily očekávání) to bylo-A jako co? Tak chceš kluka. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 6:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
youngman: Jeden kámoš to pěkně vystihl Teď máš pocit, že tě všichni pozorují a řeší, jestli jsi nebo nejsi gay. Neuplyne mnoho času a dost kluků bude mít pocit, že pozoruješ ty je a přemýšlíš o tom, jestli jsou gayové.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 11, 2007 5:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Vítám tě mezi námi. Vše, co považuji za podstatné, už tu asi padlo, ale nedá mi to, abych se nevyjádřil k jednomu tvému stanovisku:
youngman napsal: | Proti gayům nemám nic, tak jako proti postiženým lidem, naopak s nimi soucítím, protože si dovedu představit, že to v životě nemají lehké. |
Tohle není ideální srovnání a pokud to skutečně takhle cítíš, není to možná dobře. Již bylo prokázáno, že homosexualita je v okamžiku narození již daná, ale zároveň to není nemoc, takže srovnání s postiženými mi nepřipadá dobré. Homosexualita je spíš vrozená vlastnost - že je někdo homosexuál, je do jisté míry srovnatelné s tím, že je levák, nebo blonďák. Ti jsou stejně tak v menšině, ale zároveň nejsou ani nemocní, ani postižení. Je to prostě vrozená vlastnost a jako takovou je dobré brát i homosexualitu. Zkus o tom popřemýšlet, věřím, že pak pro tebe bude alespoň trochu snazší se s tím vyrovnat.
Rozhodně nepropadej depresím, netlač na sebe, ani na své okolí. Jestli to někomu řekneš zítra, za týden, za tři měsíce, nebo vůbec, je čistě a jen na tobě. Důležité je, že jsi začal. Ačkoli se ti teď leccos může zdát jako utopie, věřím, že neuplynou ani dva měsíce a mnohé budeš vnímat úplně jinak  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|