|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po listopad 05, 2007 5:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Po třech hodinách jsem přišel na řadu. Spletl jsem si den a mám přijít jindy. Nepřijdu!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po listopad 05, 2007 12:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Čekám v předlouhé frontě na vyřízení dopravního přestupku. Vypadá to na hodiny. Ještě, že tu je kam píchnout noťas.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 02, 2007 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
no tak Vánoce držím jen u nejbližších, zbytku tvrdě dávám najevo, že je odmítám slavit. Kterej blb vymyslel, že jsou to svátky klidu a míru, když se 90% lidí míní pos..t z toho shonu. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
pá listopad 02, 2007 12:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Pučmeloude!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 02, 2007 12:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Rozkrojil jsem si grapefruit nožem od sádla. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 25, 2007 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB: Jsem se snažil téma vánoce vytěsnit z mysli a ty tohle...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 25, 2007 6:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Do Vánoc zbývají přesně dva měsíce a nejen, že jsem ještě žádné dárky nevybral, ale ani na ně nemám peníze. A co se dárků pro ostatní týká, tak na to už radši nepomýšlím vůbec 
Naposledy upravil TXB dne čt říjen 25, 2007 9:33 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st říjen 24, 2007 4:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Chřipka a pes |
|
|
Celý den mě bolí hlava a v kloubech mi ryje malinkými kladívky asi sto zlovolných trpaslíků. Mám nemocného psa (a tudíž určitou obavu, že umře). Je mi jasné, že se asi nestane prvním nesmrtelným v živočišné říši a že mu je už dost, ale ty emoce to pořád nějak neberou .... _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po říjen 22, 2007 11:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
rog uživatel
|
Předmět: Re: Co mi dneska neudělalo radost? |
|
|
Nick Guest napsal: | Volby ve Švýcarsku. Vyhráli lidovci xenofoba Blochera  |
No tak to není ve Švýcarsku žádná novinka, navíc tam maj tak zvláštní systém, že vláda se sestavuje podle pevné formule - ať vyhraje volby kdokoli. No ale tak to ti aspoň udělaly radost volby v Polsku, ne? |
|
|
|
|
 |
po říjen 22, 2007 9:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Miki uživatel
|
|
|
zdenda napsal: | jak snad, je to fešný mládenec.
velice pěkný design, u 280 zkloubení hranatých tvarů s kulatými a řada 55/66 byla i velice pěkně návrhářsky zpracována. |
280 začaly vyrábět už v roce 1968? Myslel jsem, že první vozy jsou z 1971. S převodovými skříňmi Praga  |
|
|
|
|
 |
po říjen 22, 2007 8:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Vodafone napsal: | bright: Jak moc je starý? Co na něm odešlo? Co v něm zbylo? Možná bych ho sběrnému dvoru trochu "předzpracoval"  | Hooodně starej. Cca 8 let a denně v provozu. Pravděpodobně přepětí v síti zničilo nejen zdroj, ale bohužel i vše ostatní včetně desky. Mám i další dva stále funkční compy, ale ty by tě asi nezajímaly, protože jsou ještě starší a pomalý k zbláznění. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po říjen 22, 2007 8:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
bright: Jak moc je starý? Co na něm odešlo? Co v něm zbylo? Možná bych ho sběrnému dvoru trochu "předzpracoval"  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po říjen 22, 2007 1:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Umřelý počítač |
|
|
bright napsal: | Můj starý comp se dnes, po x letech věrné služby, odebral do věčných lovišť. Budiž mu sběrný dvůr lehký. |
Tak to je mi líto.
Doufám, že jsi na něm neměl žádná nezazálohovaná důležitá data, která se nedají získat zpět a nenávratně budou pohřbena společně s ním. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po říjen 22, 2007 1:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Můj starý comp se dnes, po x letech věrné služby, odebral do věčných lovišť. Budiž mu sběrný dvůr lehký. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po říjen 22, 2007 1:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Co mi dneska neudělalo radost? |
|
|
Volby ve Švýcarsku. Vyhráli lidovci xenofoba Blochera  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
po říjen 22, 2007 12:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | A to ti neudělalo radost?  | nene to mi prave udelalo radost ale jim to radost neudelalo ...  | Aha. Mrkni hore na název vlákna  |
NO A CO ...  _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
po říjen 22, 2007 12:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | bright napsal: | A to ti neudělalo radost?  | nene to mi prave udelalo radost ale jim to radost neudelalo ...  | Aha. Mrkni hore na název vlákna  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po říjen 22, 2007 12:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | A to ti neudělalo radost?  | nene to mi prave udelalo radost ale jim to radost neudelalo ...  _________________ ------------------------------------------------------
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
po říjen 22, 2007 12:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
A to ti neudělalo radost?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po říjen 22, 2007 12:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Volby Polsko |
|
|
Tak to vypadá že Poláci dostali rozum a bratři Kaczyństí pomalu ztrácejí sílu stejně tak jako Liga polských rodin a ta se ani do parlamentu nedostala. Raduju se. Že by zvítězil rozum ??? Uvidíme jak Občanská platforma povede politiku Polska  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
ne říjen 21, 2007 5:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
jak snad, je to fešný mládenec.
velice pěkný design, u 280 zkloubení hranatých tvarů s kulatými a řada 55/66 byla i velice pěkně návrhářsky zpracována. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
ne říjen 21, 2007 4:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No podle pověstí byl prý Ikaros fešný mládenec. Tak snad bude i tenhle.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne říjen 21, 2007 4:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Vždyť jsem na kluky, ne?  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
pá říjen 19, 2007 6:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Aha, takže tím vysněným je Ikarus?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá říjen 19, 2007 5:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
uznávám, byly to dobré vozy, ale od roku 1968, kdy začal dělat László Finta na vývoji nového autobusu, tak ehm sorry, ale Karosa n.p. se mohla jít zahrabat oproti nemzeti vállalat karoszéria és jármügyár Budapest zastoupená fimou Magyar gépjármü külkereskedelmi vállalat. Karosa měla na svou dobu sice pár novinek, ale údržbově úplně na prd. Skláním hlavu před našimi sousedy. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 10:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
zdenda napsal: | sergej sudoplatov napsal: | jojx napsal: | sergej sudoplatov napsal: | jojx napsal: | sergej sudoplatov napsal: | zdenda napsal: | Tak se mi někdo plete na nákup vysněného vozu, asi někdo brzo dostane po tlamě, neb to asi bude jeho práce.  |
Čestný pionýrský, ale já to nejsem, mně stačí auto s polovičním počtem válců (navíc Fiat ani nikdy V8 nedělal). |
fiat dělal taky vždycky jenom domácí spotřebiče  |
To je zajímavý, že by Abarthy byly domácí spotřebiče?  |
určitě  |
No vida, a už je další kandidát na veřejnou omluvu Fiatovi.  |
Promiň soudruhu, ale opravdu československé V8 nemám na müsli, mám na müsli pořádný vůz s průběhem chodu válců- 1-5-3-6-2-4 a mírně zvětšenou kapacitou oproti těmto vozům. |
Máš snad na mysli nějaký vznětový řadový šestiválec s okřídleným šípem ve znaku zabudovaný do některého z klasických autobusů, dříve opouštějících brány národního podniku Karosa Vysoké Mýto? _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | jojx napsal: | sergej sudoplatov napsal: | jojx napsal: | sergej sudoplatov napsal: | zdenda napsal: | Tak se mi někdo plete na nákup vysněného vozu, asi někdo brzo dostane po tlamě, neb to asi bude jeho práce.  |
Čestný pionýrský, ale já to nejsem, mně stačí auto s polovičním počtem válců (navíc Fiat ani nikdy V8 nedělal). |
určitě  |
No vida, a už je další kandidát na veřejnou omluvu Fiatovi.  |
Promiň soudruhu, ale opravdu československé V8 nemám na müsli, mám na müsli pořádný vůz s průběhem chodu válců- 1-5-3-6-2-4 a mírně zvětšenou kapacitou oproti těmto vozům. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 2:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
jojx napsal: | sergej sudoplatov napsal: | jojx napsal: | sergej sudoplatov napsal: | zdenda napsal: | Tak se mi někdo plete na nákup vysněného vozu, asi někdo brzo dostane po tlamě, neb to asi bude jeho práce.  |
určitě  |
No vida, a už je další kandidát na veřejnou omluvu Fiatovi.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 1:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | jojx napsal: | sergej sudoplatov napsal: | zdenda napsal: | Tak se mi někdo plete na nákup vysněného vozu, asi někdo brzo dostane po tlamě, neb to asi bude jeho práce.  |
určitě  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 1:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
jojx napsal: | sergej sudoplatov napsal: | zdenda napsal: | Tak se mi někdo plete na nákup vysněného vozu, asi někdo brzo dostane po tlamě, neb to asi bude jeho práce.  |
To je zajímavý, že by Abarthy byly domácí spotřebiče?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|