|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 10:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: |
|
|
TXB napsal: | bright napsal: | No, u ženskejch to na 99% není fobie z mašin, ale neschopnost naučit se je ovládat. |
Ne, to není neschopnost naučit se je ovládat. Ony se bojí naučit se je ovládat, případně se to naučit nechtějí... přesně do téhle skupiny se řadí moje maminka  |
Nevzpomínam si, že bych tě byl povil...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 10:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | Jinak, na fóru určitě bude pár... filemafobiků (hehe ), fobofobiků, pedofobiků (nebudu nikoho jmenovat ), dysmorfofobiků (celá plejáda)... |
To červené je na někoho konkértního? A azurové? |
K azurový se bez mučení hlásim.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 7:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
bright napsal: | No, u ženskejch to na 99% není fobie z mašin, ale neschopnost naučit se je ovládat. |
Ne, to není neschopnost naučit se je ovládat. Ony se bojí naučit se je ovládat, případně se to naučit nechtějí... přesně do téhle skupiny se řadí moje maminka  |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 6:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Mno každý má svojí fóbii ja ji začínám mít ze vztahů  |
Zrovna ty si stěžuj...  |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 5:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
[quote="Adam"] bright napsal: | Našel jsem definici sociální fobie:
"Jde o iracionální strach projevovat se v přítomnosti cizích lidí. A nejde jen o verbální projev. Postižený se nedokáže ve společnosti třeba ani napít nebo najíst. Základním faktorem všech těchto situací je strach z posměchu. Jedinci se sociální fobií jsou často lidé nejistí a do sebe uzavření, trpící komplexem méněcennosti. Nejen, že se bojí kritiky, strach mají i z cizí pomoci." |
Podle téhle definice jsem ukázkový sociální fobik.
bright napsal: | Jinak, na fóru určitě bude pár... filemafobiků (hehe ), fobofobiků, pedofobiků (nebudu nikoho jmenovat ), dysmorfofobiků (celá plejáda)... |
Mno každý má svojí fóbii ja ji začínám mít ze vztahů  _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 2:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | To červené je na někoho konkértního? A azurové? | Hm...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 2:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Našel jsem definici sociální fobie:
"Jde o iracionální strach projevovat se v přítomnosti cizích lidí. A nejde jen o verbální projev. Postižený se nedokáže ve společnosti třeba ani napít nebo najíst. Základním faktorem všech těchto situací je strach z posměchu. Jedinci se sociální fobií jsou často lidé nejistí a do sebe uzavření, trpící komplexem méněcennosti. Nejen, že se bojí kritiky, strach mají i z cizí pomoci." |
Podle téhle definice jsem ukázkový sociální fobik.
bright napsal: | Jinak, na fóru určitě bude pár... filemafobiků (hehe ), fobofobiků, pedofobiků (nebudu nikoho jmenovat ), dysmorfofobiků (celá plejáda)... |
To červené je na někoho konkértního? A azurové? |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 1:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
koltko napsal: | A nejšťastnější bych byl za cibofobii (fobie z jídla)... | Tak to jsme dva Trpím jednofázovou bulimií...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 1:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
|
|
...tak to já mám asi na prvním místě kancerofobii a nosofobie, dále se občas u mě vyskytuje kakotechnofobie (strach z nemotornosti), a když musím do práce tak i siderodromofobie... A nejšťastnější bych byl za cibofobii (fobie z jídla)... _________________ Das ist für mich böhmisches Dorf...
Nic po mně raději nechtějte. Všechno slíbím, nic nesplním... |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 12:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
No, u ženskejch to na 99% není fobie z mašin, ale neschopnost naučit se je ovládat.
Jinak, na fóru určitě bude pár autofobiků, defecaloesiofobiků, filemafobiků (hehe ), fobofobiků, idrosofobiků, xerofobiků (že by já?!? ), tafefobiků, cenotofobiků, demofobiků, pedofobiků (nebudu nikoho jmenovat ), kairofobiků, dysmorfofobiků (celá plejáda), gamofobiků a možná i nějaký ten maieusiofobik by se našel  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 12:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
|
|
|
... měl jsem kolegyni která měla fóbií přehršel.. namátkou vybírám: fóbie z automatické pračky - takže prala jen, když měla doma syna.... fóbie z telefonu - volala jen, když jí to číslo někdo vytočil.... fobie z jízdy ranními a odpoledními vlaky a autobusy a taková exkluzivní - fobie z bankovních automatů - takže u něj stála, čekala až někdo přijde, řekla mu pin a nechala si od něj vybrat hotovost... ona spíš byla jaksi... to....
přitom je paradoxní, že pracovala ve funkci, kde měla v rukou lidské bytosti a jejich životy....
takže ony ty výrazy co napsal bright zní sice směšně, ale na příkladu je vidět, že jsou občas i využitelné.... _________________ Das ist für mich böhmisches Dorf...
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 12:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
bright napsal: | Našel jsem definici sociální fobie:
"Jde o iracionální strach projevovat se v přítomnosti cizích lidí. A nejde jen o verbální projev. Postižený se nedokáže ve společnosti třeba ani napít nebo najíst. Základním faktorem všech těchto situací je strach z posměchu. Jedinci se sociální fobií jsou často lidé nejistí a do sebe uzavření, trpící komplexem méněcennosti. Nejen, že se bojí kritiky, strach mají i z cizí pomoci." | Tak sociální fóbií určitě netrpím Ve společnosti piju až, až a s některými věcmi bych si nechal rád pomoct
P.S.: Maieusiofobie u mě rozhodně nehrozí  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 12:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Našel jsem definici sociální fobie:
"Jde o iracionální strach projevovat se v přítomnosti cizích lidí. A nejde jen o verbální projev. Postižený se nedokáže ve společnosti třeba ani napít nebo najíst. Základním faktorem všech těchto situací je strach z posměchu. Jedinci se sociální fobií jsou často lidé nejistí a do sebe uzavření, trpící komplexem méněcennosti. Nejen, že se bojí kritiky, strach mají i z cizí pomoci."
Plus několik zajímavých fóbií navíc:
"acrofobie - strach z výšky, androfobie - strach žen z mužů, autofobie - strach ze sebe sama, basofobie - strach z chůze, obava z upadnutí, defecaloesiofobie - strach z bolestivých stolic, filemafobie - strach z líbání, fobofobie - strach z vlastního strachu, idrosofobie - strach z pocení, maieusiofobie - strach z porodu, paraskevidekatriafobie - strach z pátku 13. xerofobie - strach ze střízlivosti, kancerofobie- strach z rakoviny,tafefobie - strach z pohřbení zaživa, cenotofobie - strach z čehokoli nového, demofobie - strach z lidí, pedofobie - strach z dětí, kairofobie - strach ze zmeškání správné příležitosti, dysmorfofobie- strach z deformace či vlastní ošklivosti, gamofobie - strach ze sňatku." _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 7:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Re: Začínám mít fóbii z mé lenosti |
|
|
jojx napsal: | Wítek napsal: | Lenost mě poslední dobou pronásleduje ... mám z ní fóbii ... nevíte jak se jí účelně zbavit ?  |
zkoušel jsem ji unudit dlouhým nicneděláním, výsledky se zatím zpracovávají |
Tak až přuijdeš na to jak ji nuděním unudit dej vedět  |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Wítek napsal: | Lenost mě poslední dobou pronásleduje ... mám z ní fóbii ... nevíte jak se jí účelně zbavit ?  |
zkoušel jsem ji unudit dlouhým nicneděláním, výsledky se zatím zpracovávají _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 11:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Lenost mě poslední dobou pronásleduje ... mám z ní fóbii ... nevíte jak se jí účelně zbavit ?  |
Nejsi sám  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
čt září 27, 2007 11:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Začínám mít fóbii z mé lenosti |
|
|
Lenost mě poslední dobou pronásleduje ... mám z ní fóbii ... nevíte jak se jí účelně zbavit ?  |
|
|
|
|
 |
ne září 09, 2007 9:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | ježiš co až budem my důchodci ?  |
Budeme na vodstřel "Ža našich mladejch let bylo fšechno jináč... celý dny jsme řešilí, že jsme na kluký a nic jsme nevyřešilí..."  |
Ano, v té době budeš mít pod svým avatarem v této diskusi alespoň sedmiciferné číslo  |
No tak to se vyplatí a ještě se bojím že mezitím budu nakupovat v tescu ty zlevněný potraviny a jediný moje čtení budou letáky  |
|
|
|
|
 |
ne září 02, 2007 9:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | ježiš co až budem my důchodci ?  |
Budeme na vodstřel "Ža našich mladejch let bylo fšechno jináč... celý dny jsme řešilí, že jsme na kluký a nic jsme nevyřešilí..."  |
Ano, v té době budeš mít pod svým avatarem v této diskusi alespoň sedmiciferné číslo  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne září 02, 2007 2:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | ježiš co až budem my důchodci ?  |
Jako bych tě slyšel...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | ježiš co až budem my důchodci ?  |
Budeme na vodstřel "Ža našich mladejch let bylo fšechno jináč... celý dny jsme řešilí, že jsme na kluký a nic jsme nevyřešilí..."  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 7:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | Uź jste někdy zažili, když se dva důchodci dohadujou o jedno volné místo a trumfují se přitom, kdo z nich je víc nemocný? Zážitek.  |
to jsem taky zažil ... koukám že důchodci jsou taky málo oblíbení ... ježiš co až budem my důchodci ?  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 5:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
máslo napsal: | Takový já posílám rovnou "někam". A ještě jim vzkážu, že když už jsou tak starý, tak už by taky mohli mít trochu slušnosti. |
Nejlepší je je vyzvat, aby předložili tzv. mrzačenku, případně aktuální lékařskou zprávu. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 5:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Sedám si dozadu, abych měl výhled na celej autobus. K tomu mám sluchátka, takže si zřejmě důchodci myslej, že je neuslyším a je od nich pokoj. A krom toho do práce jezdím v tak odpudivým stavu (zarostlej, brejle, rozcuchanej), že to radši i ti hardcore jedinci předem vzdají, než aby měli co k dočinění s takovým individuem  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 5:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Důchodci |
|
|
pemel napsal: | bright napsal: | TXB napsal: | bright napsal: | Jj, na tohle je nejlepší si sedat na první sedadlo hned u řidiče. Pak všichni důchodci stojej mimo zorné pole.  |
Jenže tím ztrácíš výhled. |
Co bys chtěl na důchodcích vidět? |
Dopravní prostředky nepoužívají jen důchodci  |
Pak si musíš vybrat. Buď koukat na cestu a sedět, nebo koukat na objekty a stát.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 5:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
|
Předmět: re: seniorky |
|
|
já si v dopravních prostředcích vybírám místa, abych měl rozhled na celou prostoru - co kdyby se tam objevil někdo zajímavej - a místa, ke kterým se senioři špatně dostávají... Samo, že pouštím staré osoby sedat, ale pokud je mi nesympoš nebo si to sám vynutí nějakejma blbejma připomínkama, tak řeknu, že jsem byl minulý týden na operaci, a že se ještě necítím fit...
Ale jinak proti starouškám nic nemám, naopak v naší obci jsem pro ně skoro jako modla, byl jsem jimi už od malička hýčkán... ale už mi babči pomalu vymíraj  _________________ Das ist für mich böhmisches Dorf...
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 4:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
bright napsal: | TXB napsal: | bright napsal: | Jj, na tohle je nejlepší si sedat na první sedadlo hned u řidiče. Pak všichni důchodci stojej mimo zorné pole.  |
Co bys chtěl na důchodcích vidět? |
Dopravní prostředky nepoužívají jen důchodci  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Uź jste někdy zažili, když se dva důchodci dohadujou o jedno volné místo a trumfují se přitom, kdo z nich je víc nemocný? Zážitek.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 4:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | bright napsal: | Jj, na tohle je nejlepší si sedat na první sedadlo hned u řidiče. Pak všichni důchodci stojej mimo zorné pole.  |
Co bys chtěl na důchodcích vidět? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 4:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
bright napsal: | Jj, na tohle je nejlepší si sedat na první sedadlo hned u řidiče. Pak všichni důchodci stojej mimo zorné pole.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|