|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt listopad 15, 2007 7:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: |
|
|
Tak jaký jsi to měl? Byl gulaš silny, baby smutne a muzika ladila? _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 15, 2007 6:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Lukki: |
|
|
Jé to sem prošvihl, kdybys to řekl předem, teda s předstihem, mohl sem přijet a zalarmovat dvě tety, který by se mohly živit jako profesionální plačky.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt listopad 15, 2007 2:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Kdo má dneska odpoledne čas, tak přijeďte do DC, zvu Vás na svůj pohřeb... _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
Psychologist: Well, that's a start. |
|
|
|
|
 |
so říjen 13, 2007 12:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
TXB napsal: | Wítek napsal: | Adam napsal: | Wítek napsal: | Chci tě vidět jak jako zubař budeš každý den v konfrontací se situací že potřebuješ náhrobek ... myslím že spíš představa e něco takovýdleho potřebuješ tě dovede k sebevraždě. |
Necháš se mnou za 5 let ošetřit? (pokud mě nevyhoděj) |
klidně od tebe všechno |
Takže máš pět let, aby sis na ten náhrobek našetřil... |
TXB po tom co jsem teď napsal s tím nemůžu souhlasit ... tak posledních 5 let ... ok tak co udělám jako první ...  _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 8:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Co je tohle za vlákno ... lidi to už tady nemáme žádná témata že se bavíme o tomto ?  |
Chlape, chlape... Ty v sobě nemáš kousek zdravý dekadence...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 7:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Adam napsal: | Wítek napsal: | Chci tě vidět jak jako zubař budeš každý den v konfrontací se situací že potřebuješ náhrobek ... myslím že spíš představa e něco takovýdleho potřebuješ tě dovede k sebevraždě. |
klidně od tebe všechno |
Takže máš pět let, aby sis na ten náhrobek našetřil... |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 6:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Adam napsal: | Wítek napsal: | Chci tě vidět jak jako zubař budeš každý den v konfrontací se situací že potřebuješ náhrobek ... myslím že spíš představa e něco takovýdleho potřebuješ tě dovede k sebevraždě. |
klidně od tebe všechno _________________ ------------------------------------------------------
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 6:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Chci tě vidět jak jako zubař budeš každý den v konfrontací se situací že potřebuješ náhrobek ... myslím že spíš představa e něco takovýdleho potřebuješ tě dovede k sebevraždě. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 5:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Adam napsal: | Wítek napsal: | Co je tohle za vlákno ... lidi to už tady nemáme žádná témata že se bavíme o tomto ?  |
Jsou věci, které nemá cenu odkládat. Nikdo nevíme dne ani hodiny. Otupuje to jemnocit a soucit a ostří cynismus a ironii. Jako budoucí lékař musíš dospět do jisté míry housovitosti, jinak se složíš. |
Chci tě vidět jak jako zubař budeš každý den v konfrontací se situací že potřebuješ náhrobek ... myslím že spíš představa e něco takovýdleho potřebuješ tě dovede k sebevraždě. _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 3:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Právě naopak - ve srovnání s tímto tématem vypadají všechna ostatní tak nějak zbytkově. Žít budeš pár desítek let, v lepším případě, ale na Slavíně si tvůj náhrobek budou lidi prohlížet třeba za tři sta let. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 2:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Co je tohle za vlákno ... lidi to už tady nemáme žádná témata že se bavíme o tomto ?  |
Jsou věci, které nemá cenu odkládat. Nikdo nevíme dne ani hodiny. Otupuje to jemnocit a soucit a ostří cynismus a ironii. Jako budoucí lékař musíš dospět do jisté míry housovitosti, jinak se složíš.
Naposledy upravil Adam dne pá říjen 12, 2007 3:51 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 10:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
|
|
... no holt tohle téma začíná nabírat u některých na aktuálnosti...
jak jsem kdysi psal, já už mám svůj pohřeb do puntíku rozpracovaný, jen do seznamu smutečních hostů přidávám či škrtám osoby, které si přeju/nepřeju na mou poslední cestu pozvat...
btw. kámoš na téma smrt-obřady zpracovává bakalářku, už má asi šedesát stránek... takže někoho otázka smrti životně naplňuje  _________________ Das ist für mich böhmisches Dorf...
Nic po mně raději nechtějte. Všechno slíbím, nic nesplním... |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 10:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Co je tohle za vlákno ... lidi to už tady nemáme žádná témata že se bavíme o tomto ?  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 12:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | mě zakopejte na zahradě a nebo víte co? ať si pozůstalí dělají co chtějí, pohřby jsou tu beztak pro ně  |
Snad nechceš, aby tvé tělo věnovali spolku homosexuálních nekrofilů?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 11:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
mě zakopejte na zahradě a nebo víte co? ať si pozůstalí dělají co chtějí, pohřby jsou tu beztak pro ně  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 6:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
To já bych chtěl hřbitůvek tu v Jihlavě, hezky místo s výhledem na trolejbus. Pohřeb asi Fuga od Bacha, pak by to mohl být pochod rudých námořníků, Svét je náš, Marie od Navarové, A tzakončila by to Petroléum lámpo, Gyongyhajú leány a hej sokoly. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 5:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
pemel napsal: | ... na poslední cestu mě budou vyprovázet pohlední vojáci hradní stráže  |
tak tohle bych si taky přál...  _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
Psychologist: Well, that's a start. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 4:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Jak už jsem tu někde psal; já budu jednou presidentem, takže budu mít státní pohřeb Už to vidím v živých barvách: dubová rakev s ozdobným kování na dělové lafetě, státní vlajka, hymna..., na poslední cestu mě budou vyprovázet pohlední vojáci hradní stráže  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
st říjen 10, 2007 11:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Re: Vlastní pohřeb |
|
|
Stonerock napsal: | ... Klíčová otázka zní: Máte představu o tom, jak byste chtěli být pohřbeni? Někteří z nás ji zde na fóru již vyjádřili, přesto je prosím, aby ji uvedli (a případně rozpracovali do epické šíře... ) i do toho tématu, abychom to měli všechno hezky po kupě...
|
Stonerock bude patrně... zajímavej člověk. Mně se tohle téma vážně líbí. Takže - můj druhej příspěvek tady - kdybych měl odpovědět za sebe:
Rozhodně do země. Nejlíp venkovskej hřbitůvek. Radovan Lukavský by ze záznamu (tak nějak předpokládám, že ho přežiju) četl Andrease Gryphiuse...
...Klín zeje, kyčle, boky, znak,/ chodidlo, holeň, nic než kosti,/ zelenožluté, na omak/ trouchnivé střepy bez mocnosti... Atd. Pak kázání, spíš na starý zákon, nejlíp od evangelickýho faráře, ti bibli rozumějí. K tomu nějaká barokní muzika - Bach, Haendel, Brixi... Nakonec pitka ve venkovské hospodě. Tam už jiné hudební žánry, třeba Mňága ("Život byl prima a neměl chybu,/ teď je mi zima a nemám ani na malibu...").
Tak...  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 9:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Stonerock napsal: | Tomáš napsal: | Ale je fakt, že Trojmezí je pěkný, jen těch turistů...  |
Zejména těch okolenejch... Neni nad to, když si tak člověk jde z kopce a najednou mu kolem hlavy rychlostí blesku prosviští cyklista, div že nebohýho pěšího turistu nesmete do pangejtu...  |
Ale zase máš jistou naději, že se v tobě budou koupat pohlední němečtí turisté.  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 6:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Adam napsal: | zdenda napsal: | Dlouho jsem přemýšlel jakou hudbu na vlastní pohřeb a už vím - Fuga. |
Jaká fuga a od koho? |
Asi myslí J.S.Bacha - Toccata a Fuga.... |
Ptám se pro úplnost, protože fug existuje strašně moc (třeba teď před týdnem mi kamarád přehrával osmnáctihlasou fugu od C. P. E. Bacha). Mimochodem J. S. Bach napsal dokonce 2 Toccaty a fugy d moll, ale všeobecně známá je jen TA jedna.
Kdybych si měl teď vybrat hudbu na pohřeb, měl bych dilema mezi svými oblíbenými patetickými klavírními kusy, nějakým veselým čímsi rozptylujícím chmury všech obou zúčastněných truchlících čekajících na dědictví, nebo starým dobrým Mozartovým Requiem. |
Dobrám...myslel jsem si, že je to jasné, kterou myslí a tak pro úplnost doplním - Toccata and Fugue d-moll / in D minor, BWV 565.
Je to nádherná skladba, ale existují větší dojáky... |
|
|
|
|
 |
st srpen 15, 2007 7:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Adam napsal: | zdenda napsal: | Dlouho jsem přemýšlel jakou hudbu na vlastní pohřeb a už vím - Fuga. |
Jaká fuga a od koho? |
Ptám se pro úplnost, protože fug existuje strašně moc (třeba teď před týdnem mi kamarád přehrával osmnáctihlasou fugu od C. P. E. Bacha). Mimochodem J. S. Bach napsal dokonce 2 Toccaty a fugy d moll, ale všeobecně známá je jen TA jedna.
Kdybych si měl teď vybrat hudbu na pohřeb, měl bych dilema mezi svými oblíbenými patetickými klavírními kusy, nějakým veselým čímsi rozptylujícím chmury všech obou zúčastněných truchlících čekajících na dědictví, nebo starým dobrým Mozartovým Requiem. |
|
|
|
|
 |
st srpen 15, 2007 7:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Na mém pohřbu to bude skoro koncert...
Chci slyšet všechny své oblíbené písně....bude tem Morricone, Beethowen, Bruch, Schumann, Barry White, B.B.King, Marvin Gaye, Pavarotti, 1999.... |
|
|
|
|
 |
st srpen 15, 2007 7:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | zdenda napsal: | Dlouho jsem přemýšlel jakou hudbu na vlastní pohřeb a už vím - Fuga. |
Jaká fuga a od koho? |
|
|
|
|
 |
st srpen 15, 2007 7:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
zdenda napsal: | Dlouho jsem přemýšlel jakou hudbu na vlastní pohřeb a už vím - Fuga. |
Jaká fuga a od koho? |
|
|
|
|
 |
st srpen 15, 2007 7:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Nojo, další exhibicionista, prostě musí být vidět. Trojmezí je tím pádem ideální místo.
Dlouho jsem přemýšlel jakou hudbu na vlastní pohřeb a už vím - Fuga. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
st srpen 15, 2007 1:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Ale je fakt, že Trojmezí je pěkný, jen těch turistů...  |
Zejména těch okolenejch... Neni nad to, když si tak člověk jde z kopce a najednou mu kolem hlavy rychlostí blesku prosviští cyklista, div že nebohýho pěšího turistu nesmete do pangejtu...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st srpen 15, 2007 12:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Stonerock napsal: | Stonerock napsal: | Abych taky přispěl svou trochou do mlýna: Naplánovaný to mam už od svejch 15 let - tehdy jsem si totiž vyhlídnul místo, kam má bejt muj popel vysypanej. Je to naprosto konkrétní místo jednoho takovýho mrňavýho bezejmenýho potůčku v jihočeský části Šumavy v oblasti zvaný Trojmezí. |
Před pár tejdny, když jsem byl na Šumavě, jsem zjistil, že ten potůček zase tak bezejmennej asi nebude... Na jedný mapě, která mi prošla rukama, ho označujou jako Perník... Já vim, pitomej název...  |
No to máš teda recht, být tebou, tak si to s tím potůčkem ještě rozmyslím Ale je fakt, že Trojmezí je pěkný, jen těch turistů...  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
st srpen 15, 2007 2:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Abych taky přispěl svou trochou do mlýna: Naplánovaný to mam už od svejch 15 let - tehdy jsem si totiž vyhlídnul místo, kam má bejt muj popel vysypanej. Je to naprosto konkrétní místo jednoho takovýho mrňavýho bezejmenýho potůčku v jihočeský části Šumavy v oblasti zvaný Trojmezí. |
Před pár tejdny, když jsem byl na Šumavě, jsem zjistil, že ten potůček zase tak bezejmennej asi nebude... Na jedný mapě, která mi prošla rukama, ho označujou jako Perník... Já vim, pitomej název...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. 
Naposledy upravil Stonerock dne st srpen 15, 2007 12:57 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 4:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Re: Předsmrtné kosmetické úpravy |
|
|
bright napsal: | A bezchlupatost má být jako polehčující okolnost?  |
Obávám se, že o nic větší, než být zarostlý jako orangutan
....
Asi jako léčit si blbost acylpyrinem  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|