|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 11:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Nick Guest napsal: | bright napsal: | Nick Guest napsal: | Tu slovní hříčku s RLux - "lokomoušn"/ vo komouších - jsem včera viděl někde v novinách. Poslouchal jsem VoA.
A ty?  |
VoA a RFE  |
Já RFE nechytal, páč to rušili, takže spíš BBC. A co posloucháš dneska? (Jako: v týhle době)  |
Myslíš jako v současné, subjektivně lehce prehumní době? Rádio ani ne, leda v autě. A i tam mi rušej stanice, naposledy Černou horu, jejíž signál přepustili Impulsu Přesedlal jsem na youtube a chystám se na last.fm, tedy až mi s tím nějakej dobrodinec naučí někdy zacházet. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 11:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
bright napsal: | Nick Guest napsal: | Tu slovní hříčku s RLux - "lokomoušn"/ vo komouších - jsem včera viděl někde v novinách. Poslouchal jsem VoA.
A ty?  |
VoA a RFE  |
Já RFE nechytal, páč to rušili, takže spíš BBC. A co posloucháš dneska? (Jako: v týhle době)  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 11:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nick Guest napsal: | Tu slovní hříčku s RLux - "lokomoušn"/ vo komouších - jsem včera viděl někde v novinách. Poslouchal jsem VoA.
A ty?  |
VoA a RFE  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 10:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
bright napsal: | Nick Guest napsal: |
Když na Rádiu Luxembourg - ještě za komančů - pouštěli Locomotion, myslelo se, že je to vo nich...  |
Ehm, impertinentní dotaz, kolik ti je, že si pamatuješ, co hráli za starého režimu?  |
Tu slovní hříčku s RLux - "lokomoušn"/ vo komouších - jsem včera viděl někde v novinách. Poslouchal jsem VoA.
A ty?  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 8:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nick Guest napsal: |
Když na Rádiu Luxembourg - ještě za komančů - pouštěli Locomotion, myslelo se, že je to vo nich...  |
Ehm, impertinentní dotaz, kolik ti je, že si pamatuješ, co hráli za starého režimu?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 2:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Když na Rádiu Luxembourg - ještě za komančů - pouštěli Locomotion, myslelo se, že je to vo nich...  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
út říjen 02, 2007 2:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
MooX napsal: | bright: bohuzial, nenapodobnitelne. ani keby si bol ozraty ako prasa, by ta anglictina znela aspon nejak anglicky. | Jestli chceš slyšet "angličtinu", tak si poslechni Aničku Dajdou níže, na tu nikdo nemá. Áááj von tu féénk júúú  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út říjen 02, 2007 2:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
MooX uživatel
Založen: 17.10.2005 Příspěvky: 53 Bydliště: Slovensko, Bratislava
|
|
|
bright: bohuzial, nenapodobnitelne. ani keby si bol ozraty ako prasa, by ta anglictina znela aspon nejak anglicky. |
|
|
|
|
 |
po říjen 01, 2007 6:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
MooX: Na výkon v karaoke po pátým pivu by to ještě šlo  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po říjen 01, 2007 5:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
MooX uživatel
|
|
|
|
|
 |
po říjen 01, 2007 5:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
MooX uživatel
|
|
|
No mi na slovensku mame "spevacku" Jadranka, ju neprekona nikto. |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 11:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
|
|
 |
út září 25, 2007 9:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Superstar:-) |
|
|
Nezapomenutelná Anička Dajdou  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so září 22, 2007 7:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adarhaz uživatel+

|
|
|
bright napsal: | Adarhaz napsal: | 90% všeho co se hraje v gay klubech  | Helenka, Hanička, Ilonka a Maruška tě neberou?  |
Tak víš co, 80´s hraju někdy v plzeňskym klubu - snažim se co nejvíc narvat zahraniční, ale samozřejmě se hraje na přání - ale taková "Přejdi Jordán" od HV je výborná. A spousta dalších, ok.
Ale mam na mysli to, že tu neni žádnej gay klub, kde by aspoň jednou za tejden (měsíc, kdyby tak aspoň) hráli rock. Ale ty radio hity, remixy remixů, house a NEJVĚTŠÍ SHIT: R´N´B!!!!
Jasný, "moje" věci nezahrajou nikde, ale i u nás už sou populární a taneční (tak by to ty "DJ"ové mohli zvládnout): I Am X... Dost gayů je poslouchá a ještě sem je nikde neslyšel (jo, zahrál sem "Spit It Out" a lidi v pohodě)
viz. http://www.youtube.com/watch?v=BPNmc71b7iE
Štvou mě taky remixy - proč nepouští orig.? Důvod je jasnej:-) _________________ vampiria |
|
|
|
|
 |
pá září 21, 2007 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Heky uživatel
|
|
|
|
|
 |
pá září 21, 2007 12:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adarhaz napsal: | 90% všeho co se hraje v gay klubech  | Helenka, Hanička, Ilonka a Maruška tě neberou?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá září 21, 2007 11:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adarhaz uživatel+

|
|
|
90% všeho co se hraje v gay klubech  _________________ vampiria |
|
|
|
|
 |
st září 19, 2007 5:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Lunetic |
|
|
Pamatuje se na skupinu Lunetic a jejich (s)hit Máma  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
st září 19, 2007 10:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Tak to je teda BĚS s velkým B (ten Mumuland).
No, ale ono z dílny těhle úžasnejch snad nelezlo nic jiného. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st září 19, 2007 10:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Dnes v Albertu mi připomněli Mumuland
PS: Na tom klipu je zajímavej jen ten nikdy nepoužívanej dálniční most.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st září 19, 2007 10:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Ano, Eva a Vašek jsou čistej brutus Vždy a všude, nejen tady.
Ta Brightova ukázka mě tak moc neznechutila, to znám horší (nebudu jmenovat, abych se nedotkla nějakejch helenkofilů a spol. ) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út září 18, 2007 1:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Eva a Vašek |
|
|
U mě jednoznačně vedou Eva a Vašek  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út září 18, 2007 11:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Music Shit |
|
|
Kolekce vašich nejotřesnějších hudebních zážitků.
Vykopávám: David Hasselhoff: Hooked On A Feeling _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne st září 19, 2007 10:47 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|