|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 9:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | zdenda napsal: | Tak se mi někdo plete na nákup vysněného vozu, asi někdo brzo dostane po tlamě, neb to asi bude jeho práce.  |
Čestný pionýrský, ale já to nejsem, mně stačí auto s polovičním počtem válců (navíc Fiat ani nikdy V8 nedělal). |
fiat dělal taky vždycky jenom domácí spotřebiče  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st říjen 17, 2007 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
zdenda napsal: | Tak se mi někdo plete na nákup vysněného vozu, asi někdo brzo dostane po tlamě, neb to asi bude jeho práce.  |
Čestný pionýrský, ale já to nejsem, mně stačí auto s polovičním počtem válců (navíc Fiat ani nikdy V8 nedělal). _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út říjen 16, 2007 6:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
bright napsal: | Proč vy dva se nedáte dohromady?  | Tak tenhle příspěvek by patřil spíš do vlákna "vtípky"  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út říjen 16, 2007 6:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Proč vy dva se nedáte dohromady?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út říjen 16, 2007 6:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Adam napsal: | pemel napsal: | Adam  |
A den má svůj smysl. Hned je mi líp.  |
Moc se nepřeceňuj Já jsem si ulevil a hned je mi fajn
zdenda napsal: | Pemeli, pokud to mělo být na mne, tak ten to opravdu není, je to osoba mimo, ale možná to bylo unáhlené, ale přece, radši zatím bez závěrů, vyšetřování pokračuje. |
Nééé, to nebylo na tebe  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út říjen 16, 2007 6:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Pemeli, pokud to mělo být na mne, tak ten to opravdu není, je to osoba mimo, ale možná to bylo unáhlené, ale přece, radši zatím bez závěrů, vyšetřování pokračuje. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
út říjen 16, 2007 6:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
pemel napsal: | Adam  |
A den má svůj smysl. Hned je mi líp.  |
|
|
|
|
 |
út říjen 16, 2007 6:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Spíš "kdo?" Adam  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po říjen 15, 2007 10:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Tak se mi někdo plete na nákup vysněného vozu, asi někdo brzo dostane po tlamě, neb to asi bude jeho práce.  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 10:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bright napsal: | pepcza napsal: | Neprozřetelně jsem mu však za zprovoznění notebooku slíbil láhev Jamesona...ale co, za Jamesona dám pár stovek a prémie mi to pokryjou...  |
Měl jsi mu dát hubáka a říct teplé lidské slovo a měl bys to ZADARMO. A to se rozhodně vyplatí  |
ééé, on není můj typ. navíc, kdybych to udělal jak radíš, asi by zas ten notebook vzal a pak mi ho přerazil vejpůl o držku. _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | Neprozřetelně jsem mu však za zprovoznění notebooku slíbil láhev Jamesona...ale co, za Jamesona dám pár stovek a prémie mi to pokryjou...  |
Měl jsi mu dát hubáka a říct teplé lidské slovo a měl bys to ZADARMO. A to se rozhodně vyplatí  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 7:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Ráno mi umřel notebook, včetně půlroční práce, která nebyla nikde zazálohovaná a od které se bude odvíet výše ročních prémií. Myslel jsem, že je po mě. Naštěstí pak naklusal kolega zachránce a notebook resuscitoval a já okamžitě všechno důležité zazálohoval pro jistotu hned na dvě různá místa.
Neprozřetelně jsem mu však za zprovoznění notebooku slíbil láhev Jamesona...ale co, za Jamesona dám pár stovek a prémie mi to pokryjou...
edit: opravena příšerná hrubka _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 5:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Lukki napsal: | pemel napsal: | Šéf  |
tak teďka ale nevím, jestli ti/tě ten tvůj šéf udělal (radost), nebo jestli tě naštval....  | B) je správně  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 5:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
pemel napsal: | Šéf  |
tak teďka ale nevím, jestli ti/tě ten tvůj šéf udělal (radost), nebo jestli tě naštval....  _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
Psychologist: Well, that's a start. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 4:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Šéf  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út říjen 09, 2007 8:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
|
|
Vodafone napsal: | koltko napsal: | Z toho vyplývá, že v těchto dnech musí nastat fáze opačná - čili nov - tedy stav, kdy je Měsíc nepozorovatelný - a je osvětlována pouze jeho odvrácená strana. Nov nastává 11.10. v sedm hodin ráno... | A nyní, protože jste byli obzvlášť hodná skupinka, vám předvedu, co by se stalo, pokud bychom se podívali dalekohledem přímo do Slunce...  |
... jako kdybys mě někdy slyšel
btw. já dodnes neumím nastavit sluníčko do dalekohledu jinak než přímým vyhledáváním... sic to občas trochu víc zapálí, ale viditelnost mám stále ještě suprovou... takže nepotvrzuji tu zažitou teorii o páneh hvězdářích s bílou holí  _________________ Das ist für mich böhmisches Dorf...
Nic po mně raději nechtějte. Všechno slíbím, nic nesplním... |
|
|
|
|
 |
út říjen 09, 2007 8:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Vodafone napsal: | koltko napsal: | Z toho vyplývá, že v těchto dnech musí nastat fáze opačná - čili nov - tedy stav, kdy je Měsíc nepozorovatelný - a je osvětlována pouze jeho odvrácená strana. Nov nastává 11.10. v sedm hodin ráno... | A nyní, protože jste byli obzvlášť hodná skupinka, vám předvedu, co by se stalo, pokud bychom se podívali dalekohledem přímo do Slunce...  |
už chybí jen: "Pepíčku, pojď se podívat"  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út říjen 09, 2007 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
koltko napsal: | Z toho vyplývá, že v těchto dnech musí nastat fáze opačná - čili nov - tedy stav, kdy je Měsíc nepozorovatelný - a je osvětlována pouze jeho odvrácená strana. Nov nastává 11.10. v sedm hodin ráno... | A nyní, protože jste byli obzvlášť hodná skupinka, vám předvedu, co by se stalo, pokud bychom se podívali dalekohledem přímo do Slunce...  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út říjen 09, 2007 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
koltko: já jsem neměl den blbec, to očividně všichni ostatní, když se nedokážou dohodnout, co vlastně chtějí _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út říjen 09, 2007 2:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
koltko napsal: | ...Toliko malý exkurz do Královské vědy  |
O medicíně tam toho moc nebylo....  |
|
|
|
|
 |
út říjen 09, 2007 11:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
|
|
|
pepcza napsal: | koltko napsal: | pepcza: o víku se na Slunci dvě skvrny objevily, ale jelikož se sluníčko nachází v minimu své činnosti - jakoby spí - jde o nevýznamný projev sluneční aktivity... Jinak samozřejmě skvrny, jakožto útvary na Slunci, člověka sami o sobě nijak neovlivňují. A tak dětem na přednáškách říkám:
Za tu tvou pětku z matematiky skvrny určitě nemůžou. Buď je chyba ve tvých vědomostech anebo v učiteli... Že si ale všichni vždycky vyberou tu druhou variantu Takže Sluníčko do toho prosím netahat!!!  |
A just budu tahat já blbnu, jen když jsou výraznější erupce. znatelně blbnu. ehm, nebyly dneska nějaké?  |
Žádné výrazné erupce určo nebyly. Až někdy budou, tak ti dám vědět a schválně estli se s nimi sejdeš.... A třeba zrovna den blbec mít nebudeš.
Úplněk včera rozhodně nebyl. Poslední byl 27.09., k dalšímu dojde 26.10.... Z toho vyplývá, že v těchto dnech musí nastat fáze opačná - čili nov - tedy stav, kdy je Měsíc nepozorovatelný - a je osvětlována pouze jeho odvrácená strana. Nov nastává 11.10. v sedm hodin ráno... Toliko malý exkurz do Královské vědy  _________________ Das ist für mich böhmisches Dorf...
|
|
|
|
 |
po říjen 08, 2007 9:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
To sice nevím, ale byl úplněk  |
|
|
|
|
 |
po říjen 08, 2007 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
koltko napsal: | pepcza: o víku se na Slunci dvě skvrny objevily, ale jelikož se sluníčko nachází v minimu své činnosti - jakoby spí - jde o nevýznamný projev sluneční aktivity... Jinak samozřejmě skvrny, jakožto útvary na Slunci, člověka sami o sobě nijak neovlivňují. A tak dětem na přednáškách říkám:
Za tu tvou pětku z matematiky skvrny určitě nemůžou. Buď je chyba ve tvých vědomostech anebo v učiteli... Že si ale všichni vždycky vyberou tu druhou variantu Takže Sluníčko do toho prosím netahat!!!  |
A just budu tahat já blbnu, jen když jsou výraznější erupce. znatelně blbnu. ehm, nebyly dneska nějaké?  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po říjen 08, 2007 9:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
|
|
|
pepcza: o víku se na Slunci dvě skvrny objevily, ale jelikož se sluníčko nachází v minimu své činnosti - jakoby spí - jde o nevýznamný projev sluneční aktivity... Jinak samozřejmě skvrny, jakožto útvary na Slunci, člověka sami o sobě nijak neovlivňují. A tak dětem na přednáškách říkám:
Za tu tvou pětku z matematiky skvrny určitě nemůžou. Buď je chyba ve tvých vědomostech anebo v učiteli... Že si ale všichni vždycky vyberou tu druhou variantu Takže Sluníčko do toho prosím netahat!!!  _________________ Das ist für mich böhmisches Dorf...
|
|
|
|
 |
po říjen 08, 2007 7:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
spolupráce s kolegy a rádobyšéfem: řekněme, že se má na stránce ukázat číslo. číslo je uložené bez omezení počtu desetinných ani celých míst. grr. podle instrukcí s ním mám ale zacházet jako s celým číslem. grrrrrr. ale přitom nesmí při práci s ním zmizet desetinná místa. dopr... a mám ho zpracovávat se dvěma desetinnými místy. hergot si ze mě dělají p...l!? jsou snad nějaké skvrny na slunci že všem zase přeskočilo?!  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po říjen 08, 2007 7:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Sparta vs Slavia 0:2  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 05, 2007 8:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Zveličování vlastních problémů je hrozná (buzní) vlastnost  |
Nojo, kdybychom měli každej po tuctu dětí, to by nás ten sebestřednej jemnocit asi přešel ..., ale takhle na to máme téměř právo.  |
|
|
|
|
 |
pá říjen 05, 2007 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
bright napsal: | TXB napsal: | problémy přátel... mám takový pocit, že s kým se jeho partner nerozešel, tomu zemřel při autonehodě, a pokud si přítele hledají, tak mají neskutečné problémy s nejbližšími příbuznými... pomalu každý den objeví minimálně jeden člověk s těmito problémy... | Zveličování vlastních problémů je hrozná (buzní) vlastnost  |
tak že už aspoň vim PROČ...  _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
Psychologist: Well, that's a start. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 04, 2007 11:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | problémy přátel... mám takový pocit, že s kým se jeho partner nerozešel, tomu zemřel při autonehodě, a pokud si přítele hledají, tak mají neskutečné problémy s nejbližšími příbuznými... pomalu každý den objeví minimálně jeden člověk s těmito problémy... | Zveličování vlastních problémů je hrozná (buzní) vlastnost  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 04, 2007 11:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
koltko napsal: | ... mou noční můrou těchto dní jsou houby... naše rodina - mimo mé osoby, ale o víku mě to asi nemine - plundruje už několikátý den lesy a vozí koše hub... už jich přivezli kolem 150 kil... už mi ty hnědáci vylejzaj pomalu i ... vším  | Mi o tom povídej... doma to houbama tak smrdí, že musej bejt otevřený vokna  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|