|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
ne říjen 14, 2007 11:24 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: |
|
|
Bylo to pěkné. Procházka podzimním parkem, návštěva výstavy citrusů a kaktusů (foto nejdelšího dodám později ), muzea (útrpného práva a historického školství), hvězdárny (s pozorováním noční oblohy), vinárny... Zvláštní uznání patří Manuelovi, který dorazil ač churav. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
pá říjen 12, 2007 8:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
Tak já jsem asi na zítřejší výlet příliš teplej - přesněji 38,4 stupňů. Nejhorší je, že už to trvá skoro měsíc. Trochu se bojím, že je to nějaká prolongovaná agónie ... Jděte se za mě alespoň podívat na tu kriminalistickou expozici.
(Dneska ráno je to trochu lepší, možná přeci jen dorazím.) |
|
|
|
|
|
čt říjen 11, 2007 10:06 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
ani nevíte, jak mě to štve, že tam nebudu taky...
ale zase na druhou stranu, hodne dobrej kamarad mi odjizdi na pul roku do nemec, a velmi dobra kamaradka na 2 roky do anglie. takže to jdeme zapít... toť omluvenka _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
Psychologist: Well, that's a start. |
|
|
|
|
|
čt říjen 11, 2007 5:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+
|
Předmět: Sraz |
|
|
Takze na vas budu cekat ve 14h na hl. nadrazi, udelame si malou prochazku po meste a pak se schovame do nejakyho baru
pripadne kdyby nekdo chtel nejakou kulturni vlozku, muzem se nekam zajit podivat:
galerie moderniho umeni:
* grafika symbolistu
* ceske vytvarne umeni 20. stoleti
* vizualni umeni ze stredniho slovenka
muzeum:
* kriminalita vych. cech v 16.-18. sloleti
* od pevnosti k salonu republiky
* Ignac Preissler (1676 - 1741)
hvězdárna:
* podzimní hvězdná obloha v planetáriu, výstava, film, ukázka dalekohledu, aktuální informace s využitím velkoplošné videoprojekce, při jasné obloze pozorování _________________
|
|
|
|
|
|
čt říjen 11, 2007 5:36 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: Sraz |
|
|
Připomínám všem účastníkům, že sraz je ve 14 h. na nádraží. Kdo se k nám chce připojit později, nechť si opatří na některého z účastníků číslo, aby si pak mohl zjistit, kde budeme. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
út říjen 09, 2007 11:36 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Hergot, 10 dní nejsem na netu a tady už to žije společenským životem beze mě.
No nevím jestli se zúčastním, možná ano, možná ne, zatím tak 50:50. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
po říjen 08, 2007 9:25 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | jojx napsal: | Manuel de Falla napsal: |
Adam: Absence postele neznamená, že tam nelze pohodlně spát. |
v tom případě si musíš vybírat dobře čalouněné typy |
Myslím, že tě Adam uškrtí. |
Ale ne, neuškrtím
Manuel de Falla napsal: | bodyia: Kdyby mělo dojít na přehlídku dechových orchestrů, tak to bude určitě beze mě... |
Tak nějak. |
|
|
|
|
|
po říjen 08, 2007 9:13 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
jojx napsal: | Manuel de Falla napsal: |
v tom případě si musíš vybírat dobře čalouněné typy |
Myslím, že tě Adam uškrtí. |
|
|
|
|
|
po říjen 08, 2007 8:58 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
Manuel de Falla napsal: |
v tom případě si musíš vybírat dobře čalouněné typy _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
po říjen 08, 2007 8:54 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
bodyia: Kdyby mělo dojít na přehlídku dechových orchestrů, tak to bude určitě beze mě, ale jinak dobrý.
Jinak:
a) pokud mi bude tak jako dneska, dorazím na denní program
b) pokud mi bude hůř, uvidím, jak moc hůř mi bude (výrok logicky nenapadnutelný)
c) pokud mi bude líp, budu možná pošilhávat i po nějakém místě k přespání ...
|
|
|
|
|
po říjen 08, 2007 2:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Koukám na program... že bychom z odpoledního lampionového průvodu udělali Gay Pride Marsh? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po říjen 08, 2007 2:34 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bodyia admin
|
|
|
Sobota 13. je fajn termín, dle dlouhodobé předpovědi má být i ještě docela hezky... jestli budeme doma, tak taky rádi přijedeme;-)
Jinak ještě pro informaci - od 10. do 14. probíhají XIV. městké slavnosti v Pardubicích, ev. se po prohlídce HK dá přesunout tam (20km, pár minut autem) viz: http://web.ipardubice.cz/page.php?what=clanek&link=2007091001 |
|
|
|
|
|
ne říjen 07, 2007 9:30 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pemel šaman
Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Re: Sraz 13.10. |
|
|
bright napsal: | pemel napsal: | bright napsal: | pemel napsal: | bright napsal: | Tak jsem vygooglil příjezdy vlaků do Hradce a navrhuju sraz buď ve 14 nebo v 16 h na nádraží. | Proč tak pozdě Já bych jel klidně už dopoledne, abysme si to v Hradci v klidu prohlídli | Na prohlídku Hradce stačej bohatě dvě hodiny | A plánuje se to i s přespáním Poslední vlak bez přestupu totiž jede zpátky do Prahy ve 20:08 a s přestupem v Pardubicích ve 21:05 Sice pak jede ještě jeden v 00:39, ale cesta trvá skoro 3 hodiny | Se spacákem tě určitě ubytuje Adam ve svém bejváku | Já bych tam jel právě radši už dopoledne, abysme pak nespěchali na vlak zpátky _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
|
ne říjen 07, 2007 9:21 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
bright napsal: | Se spacákem tě určitě ubytuje Adam ve svém bejváku |
Ehm.... |
|
|
|
|
|
ne říjen 07, 2007 9:16 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
pemel napsal: | bright napsal: | pemel napsal: | bright napsal: | Tak jsem vygooglil příjezdy vlaků do Hradce a navrhuju sraz buď ve 14 nebo v 16 h na nádraží. | Proč tak pozdě Já bych jel klidně už dopoledne, abysme si to v Hradci v klidu prohlídli | Na prohlídku Hradce stačej bohatě dvě hodiny | A plánuje se to i s přespáním Poslední vlak bez přestupu totiž jede zpátky do Prahy ve 20:08 a s přestupem v Pardubicích ve 21:05 Sice pak jede ještě jeden v 00:39, ale cesta trvá skoro 3 hodiny | Se spacákem tě určitě ubytuje Adam ve svém bejváku _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
ne říjen 07, 2007 9:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pemel šaman
|
|
|
bright napsal: | pemel napsal: | bright napsal: | Tak jsem vygooglil příjezdy vlaků do Hradce a navrhuju sraz buď ve 14 nebo v 16 h na nádraží. | Proč tak pozdě Já bych jel klidně už dopoledne, abysme si to v Hradci v klidu prohlídli | Na prohlídku Hradce stačej bohatě dvě hodiny | A plánuje se to i s přespáním Poslední vlak bez přestupu totiž jede zpátky do Prahy ve 20:08 a s přestupem v Pardubicích ve 21:05 Sice pak jede ještě jeden v 00:39, ale cesta trvá skoro 3 hodiny _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
|
ne říjen 07, 2007 9:02 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
pemel napsal: | bright napsal: | Tak jsem vygooglil příjezdy vlaků do Hradce a navrhuju sraz buď ve 14 nebo v 16 h na nádraží. | Proč tak pozdě Já bych jel klidně už dopoledne, abysme si to v Hradci v klidu prohlídli | Na prohlídku Hradce stačej bohatě dvě hodiny _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
ne říjen 07, 2007 8:58 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pemel šaman
|
|
|
bright napsal: | Tak jsem vygooglil příjezdy vlaků do Hradce a navrhuju sraz buď ve 14 nebo v 16 h na nádraží. | Proč tak pozdě Já bych jel klidně už dopoledne, abysme si to v Hradci v klidu prohlídli _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
|
so říjen 06, 2007 9:58 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: Sraz 13.10. |
|
|
Tak jsem vygooglil příjezdy vlaků do Hradce a navrhuju sraz buď ve 14 nebo v 16 h na nádraží. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st říjen 03, 2007 9:25 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Adame, já nevěřím svým očím??? ty se nudíš???
Chodíš ty vůbec na stejnou školu? Já jsem už dneska například strávil 3 hodiny ve studovně a to je, prosím, 3tí školní den...
Ale rád slyším, že se konečně seznamuješ. Dokonce v cizích jazycích |
|
|
|
|
|
st říjen 03, 2007 1:09 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
bright napsal: | Info je takové, že původně chtěl Adam ukázat Hradec a nakonec je z toho hradecký sraz v sobotu 13.10., který nejspíš začne někdy odpoledne a potrvá do pozdních nočních hodin. Problém je jen v tom, že v Hradci není žádný buzní podnik, takže nesmíme dělat místním ostudu. Což my stejně nikdy neděláme |
s tou ostudou je to pravda... nikdy nedelam(e) ostudu...
btw dik za odpoved.. _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
|
|
|
|
|
st říjen 03, 2007 12:58 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Info je takové, že původně chtěl Adam ukázat Hradec a nakonec je z toho hradecký sraz v sobotu 13.10., který nejspíš začne někdy odpoledne a potrvá do pozdních nočních hodin. Problém je jen v tom, že v Hradci není žádný buzní podnik, takže nesmíme dělat místním ostudu. Což my stejně nikdy neděláme _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st říjen 03, 2007 12:52 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
koukam, ze komunita jde okupovat dalsi mista v CR, coz samozrejme schvaluju...
dokonce bych uvazoval i o ucasti, akorat bych potrebova nejake info... v praze to uz znam (samozrejme s nadsazkou...) _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
|
|
|
|
|
st říjen 03, 2007 11:55 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Mohli bychom zastihnout v rozáriu v Kuklenách i poslední kvetoucí růže. (Ale nevím, kde přesně to je, ani jestli je tam otevřeno.) | V Kuklenách je jen velký hřbitov _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st říjen 03, 2007 10:47 am |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
waweer napsal: | Manuel de Falla napsal: | waweer napsal: | Manuel de Falla napsal: | Kolik místa máš tam kde bydlíš? Já jen, kdybychom nestihli vlak ... |
bright si uz zamluvil jedno misto u mne, kdo dalsi ? |
... abychom ti tam následně nezaložili menší teplé tábořiště... Jaká je kapacita? |
Na sezeni by se nas sem veslo dost, naspani to bude uz horsi, asi tak 4 lidi |
Aha, takže přednost maj hubený?! Logicky ...
Mohli bychom zastihnout v rozáriu v Kuklenách i poslední kvetoucí růže. (Ale nevím, kde přesně to je, ani jestli je tam otevřeno.) |
|
|
|
|
|
út říjen 02, 2007 9:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | waweer napsal: | Manuel de Falla napsal: | Kolik místa máš tam kde bydlíš? Já jen, kdybychom nestihli vlak ... |
... abychom ti tam následně nezaložili menší teplé tábořiště... Jaká je kapacita? |
Na sezeni by se nas sem veslo dost, naspani to bude uz horsi, asi tak 4 lidi _________________
|
|
|
|
|
|
út říjen 02, 2007 9:39 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Adam napsal: | Takže brighte - stečí na věž! | Já už tam byl _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
út říjen 02, 2007 9:20 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
waweer napsal: | Manuel de Falla napsal: | Kolik místa máš tam kde bydlíš? Já jen, kdybychom nestihli vlak ... |
My to snad stihnem dřív, ale v anatomii ležim už teď.... shit
waweer napsal: | a ti zdatnejsi by mozna mohli vylist i na bilou vez, pokud uz neskoncila sezona, zkusim to zjistit |
Nejen ti zdatnější, vylezl jsem tam i já. Takže brighte - stečí na věž! |
|
|
|
|
|
út říjen 02, 2007 9:13 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
waweer napsal: | Manuel de Falla napsal: | Kolik místa máš tam kde bydlíš? Já jen, kdybychom nestihli vlak ... |
_________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
út říjen 02, 2007 9:10 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|