|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Vzali kamarádi dobře to že jsi gay ? |
V pohodě, je to jako před tím |
|
78% |
[ 41 ] |
Přestali komunikovat |
|
3% |
[ 2 ] |
Chovají se ke mě jinak |
|
17% |
[ 9 ] |
Nesmířili se s tím |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 52 |
 |
so červen 21, 2008 7:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
Předmět: |
|
|
Rausek: Já bych se jen nerad vměšoval... ale znáš důvod proč tě neokřikujou??? Mě by to docela zajímalo  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červen 21, 2008 7:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
2 ttomp:Bohužel k tomu asi nedojde - od té doby, co o mě kámošky ví, že sem gay, mě neokřikují... |
|
|
|
|
 |
so červen 21, 2008 7:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
ttomp: Noooo, uvidíme Ale máme problém, pokud Rausek opravdu přinese nejvyšší oběť, jak nám potom řekne jak experiment dopadl???  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červen 21, 2008 7:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ttomp guru

|
|
|
Pevně doufám, že experiment, k jehož provedení se zavázal Rausek, nám pomůže rozlousknout tuto záhadu.
Rausek: V případě, že při plnění svého poslání přineseš na oltář vědy tu nejvyšší oběť (což není nereálné), budeme na tvoji počest nosit každý rok snítku šeříku.  |
|
|
|
|
 |
so červen 21, 2008 6:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
ttomp:
1. Já vim: D
2. Tak přímo sem to říct nechtěl, nemusíš mit nutně hlad, ale koukat se tam chceš... třeba jen proto, že ti to mléko dřív chutnalo...tak mozek ještě uplně nechápeme, tak možný je všechno
Rausek: Jo, tak to klidně udělej, ale pak si na mě nestěžuj, že ti jedna přilítla  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červen 21, 2008 6:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Fajn až mě příště kámoška okřikne, tak jí odpovim: "Promiň, ale já mam hroznej hlad..."  |
|
|
|
|
 |
so červen 21, 2008 6:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ttomp guru

|
|
|
House:
1. Správná připomínka.
2. Tvrdíš teda, že je to z hladu?  |
|
|
|
|
 |
so červen 21, 2008 5:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
ttomp: Když jde o to zachování rodu, neměli by jsme se koukat níž???
To druhý by možná taky šlo...ale já mam další teorii, v kojeneckém věku nám přeci ty dvě věci dávali najíst...třeba je to v podvědomí zakódovaný a mozek si to pamatuje... _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červen 21, 2008 5:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ttomp guru

|
|
|
Možná je to pozůstatek instinktu, který nás nutí zachovávat rod nebo-li moderní obdoba kultu plodnosti. Místo, aby se člověk patlal s Věstonickou Venuší, upře tam svůj hloubavý pohled
Nebo to může být touha objevovat: "Tenhle kousek těla nemám. Jak asi vypadá?"  |
|
|
|
|
 |
so červen 21, 2008 4:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Kam jsme se to až dostali??? Ale je teda fakt, že poprsí je fakt zajímavý...Taky se tam někdy kouknu, nvm proč  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
pá červen 20, 2008 11:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nycsson uživatel

|
Předmět: . |
|
|
Jo clovek se rad podiva (nebo je to jenom tlak spolecnosti??) |
|
|
|
|
 |
ne květen 11, 2008 10:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
To je zajímavé, ale taky mi to velmi imponuje (na druhou stranu ovšem nechává chladným). |
|
|
|
|
 |
ne květen 11, 2008 9:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
To je pravda, taky se někdy na kozáctvo podívám, ten houpavý pohyb při chůzi, neřkuli při běhu (to už je spíš jak když se v rasově pytli zmítaj chycený psi) je takový hypnotizující...  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne květen 11, 2008 10:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Hmmm... já ženským koukám do výstřihu pořád. Nevím, proč to dělám - asi nějak podvědomě. Prostě, když se tam houpá taková masa tkáně, tak to stojí za pohled
Jedna moje kamarádka už je na to tak zvyklá, že větu "Nečum mi na kozy, vole..." odříkává automaticky, i když to zrovna nedělám. |
|
|
|
|
 |
so květen 10, 2008 10:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Rausek: Blahopřeju ke kámošům. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so květen 10, 2008 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Tak o mě se to kamarádi dozvěděli náhodou, když mi kámoška poslala, takovej odkaz na test, kterej měl zhodnotit muj sexuální život, no místo a vyhodnocení testu se mi ukázalo: údaje byly odeslány na "takamaradka"@seznam.cz... No a přes ní se to doneslo k naší další kamarádce a ta se mě na to na jedný párty zeptala (už měli trochu upito). Tak sem jí narovinu řek, že jo. Začala pofňukávat, pak mě objala a za chvíli se odtáhla ze slovy: "Promiň ty se mě asi štítíš co?" což mě v tý situai hrozně rozesmálo. Ještě na tý párty sem měl takový narážky, protože sem si řek, že nemá cenu zatloukat. Takže se dozvěděli i kámoši. Jeden z nich mi přímo řek, že sem blbej, že sem to před nima tajil a jestli sem si o nich snad nemyslel, že jsou jako pan prezident a že by mě odkopli. Na našich vztazích se nic nezměnilo akorát mi už kámoška nenadává, že jí koukam do výstřihu.  |
|
|
|
|
 |
po říjen 08, 2007 5:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Důkladně rozebrat, přesně bod po bodu  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
po říjen 08, 2007 2:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
koltko napsal: | ... asi před měsícem jsem tady přemýšlel, jak říct kolegokámošovi, kterej je taky gay, ale velký bojíto, že jsme na stejné lodi... Nakonec jsem se rozhodl pro zde také zmiňovanou formu e-mailu... Navíc jsem to pojal jako pátrací akci, kdy si mě měl sám odhalit. Napsal jsem mu pár indicií, které jsem mu v průběhu odpoledne doplňoval, zpřesňoval. Hádal, hádal až dohádal. Možná to zní infantilně, ale oba jsme se zabavili, navíc kámoš se odreagoval, takže výsledek pro něj nebyla tak velká darda... Nakonec sám potvrdil, že to byla skvělá hra, a nezlomilo ho to tolik, jako kdybych mu to řekl přímo osobně... v tejdnu to jdeme zapít
mám alepoň další účinnou metodu pro ostatní....  |
No teda, to s tou "pátrací akcí" se ti fakt povedlo  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po říjen 08, 2007 1:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
C.Checo uživatel

|
|
|
koltko napsal: | ... asi před měsícem jsem tady přemýšlel, jak říct kolegokámošovi, kterej je taky gay, ale velký bojíto, že jsme na stejné lodi... Nakonec jsem se rozhodl pro zde také zmiňovanou formu e-mailu... Navíc jsem to pojal jako pátrací akci, kdy si mě měl sám odhalit. Napsal jsem mu pár indicií, které jsem mu v průběhu odpoledne doplňoval, zpřesňoval. Hádal, hádal až dohádal. Možná to zní infantilně, ale oba jsme se zabavili, navíc kámoš se odreagoval, takže výsledek pro něj nebyla tak velká darda... Nakonec sám potvrdil, že to byla skvělá hra, a nezlomilo ho to tolik, jako kdybych mu to řekl přímo osobně... v tejdnu to jdeme zapít
mám alepoň další účinnou metodu pro ostatní....  |
Tohle je super metoda, taky jsem to takhle udělal a počítám, že ještě nekolikrát zopakuji...Není to pak taková pecka  |
|
|
|
|
 |
po říjen 08, 2007 1:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
|
|
... asi před měsícem jsem tady přemýšlel, jak říct kolegokámošovi, kterej je taky gay, ale velký bojíto, že jsme na stejné lodi... Nakonec jsem se rozhodl pro zde také zmiňovanou formu e-mailu... Navíc jsem to pojal jako pátrací akci, kdy si mě měl sám odhalit. Napsal jsem mu pár indicií, které jsem mu v průběhu odpoledne doplňoval, zpřesňoval. Hádal, hádal až dohádal. Možná to zní infantilně, ale oba jsme se zabavili, navíc kámoš se odreagoval, takže výsledek pro něj nebyla tak velká darda... Nakonec sám potvrdil, že to byla skvělá hra, a nezlomilo ho to tolik, jako kdybych mu to řekl přímo osobně... v tejdnu to jdeme zapít
mám alepoň další účinnou metodu pro ostatní....  _________________ Das ist für mich böhmisches Dorf...
Nic po mně raději nechtějte. Všechno slíbím, nic nesplním... |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 1:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
pemel napsal: | Wítek napsal: | pemel napsal: | Wítek napsal: | Pemele na akademické půdě se těžko chová jak 15ti letý puberťák a hlavně já nejsem jako on abych drbal postraně jiné a tím jim ubližoval. No budu se k němu chovat normálně ať pochopí že nejsem žádná svi..  |
Wítku, ty jsi na lidi až moc hodný Chápu, že chceš na akademické půdě zachovat důstojnost, ale věz, že s některými lidmi to po dobrém nejde  |
Se všema to jde po dobrém ... ale někdy je to dobro lepší než být zlý. Talže zkouším nejdřív podobrém a osvědčilo mě to mam klid  |
Spolužák už se zklidnil  |
řekněme že jsem s ním začal mluvit otevřeně a je to v pohodě. |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 12:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Wítek napsal: | pemel napsal: | Wítek napsal: | Pemele na akademické půdě se těžko chová jak 15ti letý puberťák a hlavně já nejsem jako on abych drbal postraně jiné a tím jim ubližoval. No budu se k němu chovat normálně ať pochopí že nejsem žádná svi..  |
Wítku, ty jsi na lidi až moc hodný Chápu, že chceš na akademické půdě zachovat důstojnost, ale věz, že s některými lidmi to po dobrém nejde  |
Se všema to jde po dobrém ... ale někdy je to dobro lepší než být zlý. Talže zkouším nejdřív podobrém a osvědčilo mě to mam klid  |
Spolužák už se zklidnil  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
čt září 27, 2007 11:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
pemel napsal: | Wítek napsal: | Pemele na akademické půdě se těžko chová jak 15ti letý puberťák a hlavně já nejsem jako on abych drbal postraně jiné a tím jim ubližoval. No budu se k němu chovat normálně ať pochopí že nejsem žádná svi..  |
|
|
|
|
 |
ne září 23, 2007 8:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Pemele na akademické půdě se těžko chová jak 15ti letý puberťák a hlavně já nejsem jako on abych drbal postraně jiné a tím jim ubližoval. No budu se k němu chovat normálně ať pochopí že nejsem žádná svi..  |
Wítku, ty jsi na lidi až moc hodný Chápu, že chceš na akademické půdě zachovat důstojnost, ale věz, že s některými lidmi to po dobrém nejde  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so září 22, 2007 11:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Wítek napsal: | pemel napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Není ten spolužák náhodou closet case s poruchou sebehodnocení? |
No to nevím ale je to trubka ... ted se do me zase navezl a dela si ze me srandu takovou jako ze jsem buzinka ze nic nesvedu ... hroznej clovek. a nevím si s ním rady ... ignorace nepomáhá  |
Co třeba rozhlásit o něm, že je taky gay A ještě můžeš přidat smyšlenou historku o tom, jak jste si to spolu krásně užili  |
Pemele na akademické půdě se těžko chová jak 15ti letý puberťák a hlavně já nejsem jako on abych drbal postraně jiné a tím jim ubližoval. No budu se k němu chovat normálně ať pochopí že nejsem žádná svi..  |
jsi vůbec Čech?  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so září 22, 2007 11:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
pemel napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Není ten spolužák náhodou closet case s poruchou sebehodnocení? |
No to nevím ale je to trubka ... ted se do me zase navezl a dela si ze me srandu takovou jako ze jsem buzinka ze nic nesvedu ... hroznej clovek. a nevím si s ním rady ... ignorace nepomáhá  |
Co třeba rozhlásit o něm, že je taky gay A ještě můžeš přidat smyšlenou historku o tom, jak jste si to spolu krásně užili  |
Pemele na akademické půdě se těžko chová jak 15ti letý puberťák a hlavně já nejsem jako on abych drbal postraně jiné a tím jim ubližoval. No budu se k němu chovat normálně ať pochopí že nejsem žádná svi..  |
|
|
|
|
 |
čt září 13, 2007 4:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No kámošovi jeho tak trochu vyhrožoval, že zná u něj v práci pár lidí, a že by se mohl nenápadně zmínit, což by se jim asi nelíbilo. Kámoš mu s úsměvem odvětil, že klidně, ať si poslouží, ale ať počítá s tím, že se taktéž nenápadně zmíní, že byl v posteli docela fajn a že se dá předpokládat, že tomu i uvěří  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
út září 11, 2007 5:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Ani ne, stačilo by se před skupinou spolužáků/spolužaček zeptat, jestli se vzhledem ke svým častým narážkám cítí být zcela ztotožněn s vlastní orientací - a podle situace to případně rozvést. |
|
|
|
|
 |
út září 11, 2007 4:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Wítek napsal: | bright napsal: | Není ten spolužák náhodou closet case s poruchou sebehodnocení? |
Co třeba rozhlásit o něm, že je taky gay A ještě můžeš přidat smyšlenou historku o tom, jak jste si to spolu krásně užili  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út září 11, 2007 11:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bright napsal: | pepcza napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Není ten spolužák náhodou closet case s poruchou sebehodnocení? |
Někdy jedna dobře mířená rána vydá za tisíce zbytečných slov. Každopádně, jestli se do tebe takhle naváží, bude mít nějaký problém sám se sebou. |
Nejdřív bych ale zkusil "ohněm proti ohni". |
To znamená co? Oslovovovat ho debílku? Obávám se, že při srážce s blbcem se neradno snížit na jeho úroveň, protože lidi okolo zapomenou nebo nebudou vědět, kdo si začal, a nabudou dojmu, že jsou blbci oba dva. |
Tak samozřejmě záleží na vhodném aplikování téhle metody, jen říkám že dotyčného dostatečně vyvede z míry stejný přístup z druhé strany, což většinou stačí k tomu, aby dal pokoj. _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|