|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Paříte na Dance a Trance ? |
Ano |
|
33% |
[ 3 ] |
Ne |
|
44% |
[ 4 ] |
Někdy |
|
0% |
[ 0 ] |
Nevím co je to za styl |
|
22% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 9 |
 |
st listopad 07, 2007 3:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
Předmět: Ferry Corsten |
|
|
Všem doporučuji
http://mp3s.nadruhou.net/ferry-corsten-beautiful-2b66
super trancík  _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
ne září 30, 2007 10:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Ne, šlo o odpolední čaje  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne září 30, 2007 10:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
To nic, to je jen taková aktualizace. Dichtung und Wahrheit.  |
|
|
|
|
 |
ne září 30, 2007 9:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Tak to vypadá, že někdy budeme muset udělat sraz formou tůry po pražských klubech. Doufám, že jich většinu od mého mládí nezrušili ... | Ty si máš co stěžovat...  |
Tehdy však nešlo o kluby, ale o candrbálovny.  |
Candrbálovny  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne září 30, 2007 9:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Tak to vypadá, že někdy budeme muset udělat sraz formou tůry po pražských klubech. Doufám, že jich většinu od mého mládí nezrušili ... | Ty si máš co stěžovat...  |
Tehdy však nešlo o kluby, ale o candrbálovny.  |
|
|
|
|
 |
ne září 30, 2007 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Tak to vypadá, že někdy budeme muset udělat sraz formou tůry po pražských klubech. Doufám, že jich většinu od mého mládí nezrušili ... | Ty si máš co stěžovat...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne září 30, 2007 9:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Tak to vypadá, že někdy budeme muset udělat sraz formou tůry po pražských klubech. Doufám, že jich většinu od mého mládí nezrušili ... |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Souhlas a Armin v b je taky dobrej
Editace Waky, 7.11.2009, odstranění nadbytečné citace |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 8:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Wítek napsal: | Tomáš napsal: | No jasně, DJ "Těsto"... Tak to už jsem v obraze Až se tady někdy zjeví Lukki, ten se určitě rád zapojí do konverzace (na displeji mobilu měl jméno toho Těsta, ale pššš, to prozrazuji příliš )
tuhle byl v Mladý frontě článek o Paul van Dykovi, tak jsem si z toho odnesl, že je to sociálně uvědomělý DJ s vzezřením italského gigola... |
A tak to má být ne ? |
Taky si myslim...
BTW na tom telefonu mam logo, ktery sem si psal sam...
It says: "Tiësto is GOD!"
 _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
Psychologist: Well, that's a start. |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 12:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Wítek napsal: | TXB napsal: | Mám rád dance... a z toho hlavně eurodance klasiku. Vzhledem k tomu, že to stejně nikdo neposlouchá, to asi ani nemá smysl dál rozvádět  |
Docela mě zajíma jaký interprety posloucháš  |
Solid Base, E-Type, NaNa Hedin, Pandora, jinak pár zajímavých od La Bouche, 2Unlimited, Captain Hollywood Project, Crispy, Daze, DC-10, La Cream, Indra, Leila K, Orion Too, Voodoo & Serano,.... ale to už jsou spíš jednotlivé písničky. Z českých mě ale velmi příjemně překvapila Verona - You Gotta Move On (optimálně radio edit) |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 11:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Tomáš napsal: | No jasně, DJ "Těsto"... Tak to už jsem v obraze Až se tady někdy zjeví Lukki, ten se určitě rád zapojí do konverzace (na displeji mobilu měl jméno toho Těsta, ale pššš, to prozrazuji příliš )
tuhle byl v Mladý frontě článek o Paul van Dykovi, tak jsem si z toho odnesl, že je to sociálně uvědomělý DJ s vzezřením italského gigola... |
A tak to má být ne ? |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 11:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
No jasně, DJ "Těsto"... Tak to už jsem v obraze Až se tady někdy zjeví Lukki, ten se určitě rád zapojí do konverzace (na displeji mobilu měl jméno toho Těsta, ale pššš, to prozrazuji příliš )
tuhle byl v Mladý frontě článek o Paul van Dykovi, tak jsem si z toho odnesl, že je to sociálně uvědomělý DJ s vzezřením italského gigola... _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 11:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
TXB napsal: | Mám rád dance... a z toho hlavně eurodance klasiku. Vzhledem k tomu, že to stejně nikdo neposlouchá, to asi ani nemá smysl dál rozvádět  |
Docela mě zajíma jaký interprety posloucháš  |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 11:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
mno tak jsem si přečet co všechno to jako žánr má splňovat a z toho co se za Trance vydává bych řekl že to nesplňuje ani jedna skladba - obzvláště mnohovrstevné melodie jsou pro mě matoucí
připomnělo mi to Raymonda Chandlera jak popisuje jednu melodii z rádia těmito slovy: "...Chačaturjan se činil v továrně na traktory..." _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 11:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bright napsal: | Nevzpomínat, co bylo před deseti lety. (brightův zákon #2)  |
pepczův dodatek a) : když někde hraje hudba stará stejně jako ty, zacpi si uši a s řevem uteč _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 11:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nevzpomínat, co bylo před deseti lety. (brightův zákon #2)  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 10:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Mám rád dance... a z toho hlavně eurodance klasiku. Vzhledem k tomu, že to stejně nikdo neposlouchá, to asi ani nemá smysl dál rozvádět  |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Re: Dance@Trance |
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | Wítek napsal: | Máte nějaké odkazy nebo názor na tento styl hudby ??? Napište  |
Až mi vysvětlíš, co to znamená, řeknu ti, jaký na to mám názor  |
Jsem to sem nepsal, abych nebyl za mimoně, že to neznám.
Nějaký tanec v transu?  |
Trance je žánr elektronické taneční hudby, který se začal vyvíjet počátkem 90. let 20. století. Domovem mu je hlavně Nizozemsko a Německo, odkud se v průběhu let šířil dál do Evropy a světa.
Trance bývá popisován jako melodický styl s více či méně volnou formou vycházející z kombinace techna a housu. Nehledě na jeho přesný původ je trance považován za významný pokrok v oblasti postmoderní taneční hudby. Opakující se základní motiv se během skladby zároveň rozvíjí ve mnohovrstevnatou melodii. Vzniklá hudba pak silně závisí na kompozici, která musí udržet vše přirozené a zároveň bezmyšlenkovitě se neopakující. Bicí mohou být rázné, ale není jim kladena taková důležitost, jako např. u drum'n'bassu nebo techna.
S šířením tohoto druhu hudby došlo i k jeho diferenciaci a vzniku subžánrů, například Progressive Trance, který se melodičností a snivostí blíží k Dreamu (např. Ferry Corsten), Goa Trance, Tech-Trance (Push), Uplifting (LayDee Jane), Acid (Kai Tracid) a mnoho dalších směrů.
Mezi nejznámější trancové skladatele patří například holandští DJ Tiësto, Svenson & Gielen, Armin van Buuren, Rank 1, Ferry Corsten, PUSH; němečtí Paul van Dyk a ATB. V těchto zemích se tomuto hudebnímu stylu také nejvíc daří, v Česku zatím trance tak rozšířen není, ale čím dál tím víc se začíná prosazovat. Zástupcem trancu v ČR je např. Michael Burian, Ronny K., ze Slovenských trance DJs stojí za zmínku určitě Kamil Polner. |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Wítek napsal: | Máte nějaké odkazy nebo názor na tento styl hudby ??? Napište  |
Až mi vysvětlíš, co to znamená, řeknu ti, jaký na to mám názor  |
Jsem to sem nepsal, abych nebyl za mimoně, že to neznám.
Nějaký tanec v transu?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 9:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Wítek napsal: | Máte nějaké odkazy nebo názor na tento styl hudby ??? Napište  |
Až mi vysvětlíš, co to znamená, řeknu ti, jaký na to mám názor  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 8:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Minimalistix - Whistling Drive ... super věc |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 8:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Dance@Trance |
|
|
Máte nějaké odkazy nebo názor na tento styl hudby ??? Napište  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|