|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Máš oblíbené místo kam se rád vracíš? |
Ano |
|
95% |
[ 20 ] |
Již ne |
|
0% |
[ 0 ] |
Ne |
|
4% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 21 |
 |
po říjen 01, 2007 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: |
|
|
Lukki napsal: |
omluva přijata, prostě jsi se unáhlil...  |
a příště chci o všem vědět jako první  |
|
|
|
|
 |
po říjen 01, 2007 8:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
murex napsal: | Lukki napsal: | murex napsal: | Lukki napsal: | Mno tak nejlepsi misto které mě napadá je POSTEL
Tam se opravdu nějradši vracim, po pernym školním/pracovním dnu... |
I přesto že tě v ní nikdo nečeká?  |
A to říká kdo? Že na mě nikdo v posteli nečeká.... hmm? |
Jo promiň, asi mi něco uniklo  |
omluva přijata, prostě jsi se unáhlil...  _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
Psychologist: Well, that's a start. |
|
|
|
|
 |
po říjen 01, 2007 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Lukki napsal: | murex napsal: | Lukki napsal: | Mno tak nejlepsi misto které mě napadá je POSTEL
A to říká kdo? Že na mě nikdo v posteli nečeká.... hmm? |
Jo promiň, asi mi něco uniklo  |
|
|
|
|
 |
po říjen 01, 2007 5:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
murex napsal: | Lukki napsal: | Mno tak nejlepsi misto které mě napadá je POSTEL
A to říká kdo? Že na mě nikdo v posteli nečeká.... hmm? _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
|
|
|
|
 |
ne září 30, 2007 6:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | Zajímavé motto a ty jsi taky takový u psychologa ? | Tvá otázka má zajímavou konotaci  | Tomu se říká "kouzlo nechtěného"  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 10:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Lukki napsal: | Mno tak nejlepsi misto které mě napadá je POSTEL
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Zajímavé motto a ty jsi taky takový u psychologa ? | Tvá otázka má zajímavou konotaci  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 9:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Lukki napsal: | Mno tak nejlepsi misto které mě napadá je POSTEL
Zajímavé motto a ty jsi taky takový u psychologa ? |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 8:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Mno tak nejlepsi misto které mě napadá je POSTEL
Tam se opravdu nějradši vracim, po pernym školním/pracovním dnu... _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 10:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
|
|
 |
pá duben 14, 2006 2:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Luzni lesy |
|
|
fiosdar napsal: | Libor napsal: | Máš rád lužní les? Chodíš si do něj odpočinout? Jezdíš do nějakého konkrétního, který máš rád? |
mam rad les, u nas za domom, zobrat psa a vybehnut len tak, horuci letny vzduch sa teteli, sucho rozvoniava travu, slnko sa chysta k purpurovemu zapadu, lezat a bezat... leto je krasne, leto je plne zivota, krasy a slnka. vona ihlicia a radost z objavovania nepoznaneho i v znamom lese... |
Les je krásný..i jarní a letní louka je moc fajn..někde u potucku  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá březen 24, 2006 11:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
Předmět: Re: Luzni lesy |
|
|
Libor napsal: | Máš rád lužní les? Chodíš si do něj odpočinout? Jezdíš do nějakého konkrétního, který máš rád? |
mam rad les, u nas za domom, zobrat psa a vybehnut len tak, horuci letny vzduch sa teteli, sucho rozvoniava travu, slnko sa chysta k purpurovemu zapadu, lezat a bezat... leto je krasne, leto je plne zivota, krasy a slnka. vona ihlicia a radost z objavovania nepoznaneho i v znamom lese... _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
pá březen 24, 2006 10:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Luzni lesy |
|
|
Máš rád lužní les? Chodíš si do něj odpočinout? Jezdíš do nějakého konkrétního, který máš rád? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Mám moc rád jabloně, trnky, třešně a hlohy. To v časném jaru. A taky lužní lesy, než se olistí stromy - sasanky, česneky, křivatce a tak. Potom orchideje, ale to musí člověk vědět, kam na ně zajít. Vlastně mám rád všechny kytky. Vyjma trav. Na ty mám šílenou alergii a bažinná nebo mokřadní louka na konci května je pro mě naprosto zničující. |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 9:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Já se zase netěšim na jeseň.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 9:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | Jo, v Praze u ČVUT je alej těď nevim asi se sakurama. Vypadá to fantasticky a když opadávají okvětní lístky, tak se tam člověk uplně "brodí"...
A jinak třešně, jasmín...heřmánek.  |
sakury...och... uz sa tesim na jar... _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 9:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jo, v Praze u ČVUT je alej těď nevim asi se sakurama. Vypadá to fantasticky a když opadávají okvětní lístky, tak se tam člověk uplně "brodí"...
A jinak třešně, jasmín...heřmánek.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 8:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: ? |
|
|
Martin napsal: | No mě je to jedno kdy, ale už aby začaly kvést.  |
Mas nejake oblibene kvetouci rostliny, stromy?? Misto kam chodivas kdyz kvetou stromy? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá březen 17, 2006 8:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No mě je to jedno kdy, ale už aby začaly kvést.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá březen 17, 2006 6:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Sady a parky |
|
|
Moc mám rád sady když stromy začínají kvést. Může být k večeru:-) _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá březen 03, 2006 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Pekna mista |
|
|
Moc krasné misto jsou obchody s cajem nebo kavou. A pak jsem si oblibil jedno krasne malebne namensticko s kostilekem. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 6:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
U mě se to mění s ročním obdobím. V časném jaře chodím do lužních lesů v Polabí fotit sasanky a jiné bylinky jarního aspektu, když se v květnu začnou olisťovat stromy, tak chodím na jeden kopeček u nás na chalupě. Je jediný v širém okolí v placcatém Polabí, takže mám rozhled. V létě jsem rád v Krkonoších, kde koukám do údolí a západ slunce. V babím létě zase rád jezdím do Českého krasu nebo Českého ráje kochat se barvami podzimu. Když je pozdní podzim, vyrážím na keltské hradiště u Zbraslavi. Vždycky tam fouká, je nevlídno a naprosto to odpovídá představě depresívního podzimu. Voní tam hlína, lítá listí a sem tam poprchává. To mám moc rád. V zimě nevylézám. A když už, tak vzhledem k odporu k zimním sportům zůstávám ve středních Čechách a konám procházky na Petřín. |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 4:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
jj, objevil jsem u nás jeden hřbitov, když jsem šel náhodou filmovat rtolejbusy (on je totiž těsně nad tratí) no, hrozně krásné, klidné a tiché místo, ač je u skoromagistrály. |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 3:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Voidwalker uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 86 Bydliště: Peklo,Zlínský kraj
|
Předmět: hřbitov |
|
|
Rad bych se nekdy podíval do Prahy, na památky a tak, ale hlavně na olšanský hřbitov, viděl jsem o nem dokument, menovalo se to Město mrtvých.
Ja sem driv bydlel vedle zaniklého židovského hřbitova, a jako malý jsme tam vykopavali lidské kosti (hrali sme si na archeologi)  _________________ Lidé jsou jen zvířata |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 2:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Hrbitov pro ne |
|
|
Voidwalker napsal: | Já rád chodím na hřbitov |
V Olomouci je krasny zidovsky hrbitov. Takhle navecer kdyz tam jdes zadnim stale otevrenym vchodem citis ten mir. to smireni. Vzdyt vnemcine e hrbitov Friedhof. Dvur mireni.. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 2:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Voidwalker uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 86 Bydliště: Peklo,Zlínský kraj
|
Předmět: Hřbitov |
|
|
Já rád chodím na hřbitov _________________ Lidé jsou jen zvířata |
|
|
|
|
 |
so prosinec 10, 2005 1:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
mihman uživatel

|
|
|
Já přímo jedno oblíbené místo nemám. Také u mě záleží, jaká je roční doba Třeba teď v zimě mě stačí vyjít si ven ... kamkoli, nic specifického...
Jinak moje postýlka... Hodně se tam třeba schoulým a nemusím nad ničím přemýšlet ... zakryji se takovou dečkou ... a hned je mi dobře. Ale s tou bazilikou... MY tu sice žádnou nemáme, ale mám strašně rád a hodně mě uklidňuje, když si zajdu do kostela ... Dokážu tam být třeba i hodinu ... člověk tam může jak odpočívat, dobře se tam i přemýšlí nebo se jen kochat architekturou... A navíc ... byli jste někdy na kůru? Taky je to tam hezký  |
|
|
|
|
 |
pá září 30, 2005 8:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Oblíbená místa |
|
|
Místa nejen uvnitr, ale i venku. Nejaka pekna mista kde je dobre. Ja mam moc rad vecer na Vysehrade. Nebo treba okoli certovky.V Olomouci pak zajit si k domu. Pozorovat svetla, vnimat atmosferu mista. Stejne jako jeho silu. Podobne krasne je sedet na schodech pred bazilikou na svatem kopecku. Pozorovat zapad slunce a rozsveceni mesta. Sama bazilika ma moc krasnou moc a moc krasne se tam clovek dostava dovnitr. K sobe domu. Do srdce. Minuly tyden tam byl na travniku schouleny roztomily jezecek. Jake je Tvoje oblibene misto?  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|