|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá září 21, 2007 10:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
swa uživatel
|
Předmět: |
|
|
Díky, určitě to skuknu. Jinak budu ráda i za odkazy méně známých slashařů.
Editace Waky, 7.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ Už si pro vás jdu, už si brousím zoubky... |
|
|
|
|
 |
pá září 21, 2007 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Amater uživatel

|
|
|
|
|
 |
pá září 21, 2007 5:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
swa uživatel
|
|
|
Sam napsal: | Amater napsal: | ...Já píšu dvě osoby a on dvě osoby. Malý experiment. Sama jsem zvědava jak to dopadne. ... |
Zní to zajímavě, držím palce. A naznačíš o čem příběh bude?  |
Jak už jsem uvedla, holkám se většinou chce vypisovat... vypiplávat ty postavy od nuly, vyhrát si s tím slohem, vypilovat to. Jinak tu vaši společnou povídku bych si pak taky docela ráda přečetla (pokud tedy uveřejníte nějaký odkaz nebo tak něco). _________________ Už si pro vás jdu, už si brousím zoubky... |
|
|
|
|
 |
čt září 20, 2007 11:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
Amater napsal: | ...Já píšu dvě osoby a on dvě osoby. Malý experiment. Sama jsem zvědava jak to dopadne. ... |
Zní to zajímavě, držím palce. A naznačíš o čem příběh bude?  |
|
|
|
|
 |
čt září 20, 2007 11:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Amater uživatel

|
|
|
Sam napsal: | Beru to z vlastního pohledu, veškerou fanfiction, ať uz slash nebo general, kterou jsem četl, psaly holky. |
Musím se přiznat, že zatím ani já jsem nečetla od kluků nic. Zajímalo by mně čím to je?
A to čtu hodně a probírám různé články i blogy. Kromě erotických krátkých a to není fanfikce jsem opravdu nečetla nic. Vlastně ano. Kamarád mi napsal povídku In your eyes. Jen pro mně a je opravdu dobře napsaná, ale jinak ne. Název je anglicky, ale je v češtině.
A málem bych zapomněla zrovna tvoříme povídku Doteky pravdy. Já píšu dvě osoby a on dvě osoby. Malý experiment. Sama jsem zvědava jak to dopadne.  |
|
|
|
|
 |
čt září 20, 2007 9:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
Beru to z vlastního pohledu, veškerou fanfiction, ať uz slash nebo general, kterou jsem četl, psaly holky. |
|
|
|
|
 |
čt září 20, 2007 9:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
swa uživatel
|
|
|
Sam napsal: | Ono... mě přijde, že fanfiction obecně, je hodně "holčičí" záležitost, ale možná se pletu. | Jak se to vezme.. je docela rozdíl, když o vztahu dvou mužů píše holka a když píše kluk. Dobrý slash nebo funfiction obecně jde prý z Ruska (nevím, nečetla jsem). U nás to má boom až poslední roky..snad od 2000 nebo 2001? Většinou se klukům nechce piplat s vybroušeným slohem, proto je toho asi málo. Nepovažuju to ale "hodně holčičí záležitost". _________________ Už si pro vás jdu, už si brousím zoubky... |
|
|
|
|
 |
čt září 20, 2007 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
Ono... mě přijde, že fanfiction obecně, je hodně "holčičí" záležitost, ale možná se pletu. |
|
|
|
|
 |
čt září 20, 2007 11:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
swa uživatel
|
|
|
Souhlasím, taky jsem si všimla, že slash u nás píšou většinou holky. Ovšem dovolím si tvrdit, že nepíšeme jen romantiku. Dost se píše i tzv. PWP (já teda pwp moc psát neumím, zůstávám u povídek, které se snaží působit na psychiku). Slash je spíše docela málo známý. Nikdo si do vyhledávače nedá slash, spíše erotické povídky a pod tímhle heslem slash z googlu většinou nevyjede. _________________ Už si pro vás jdu, už si brousím zoubky... |
|
|
|
|
 |
čt září 20, 2007 12:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Amater uživatel

|
Předmět: Slash |
|
|
Ahojky, jelikož mně Sevie zná asi, tak ano čtu slash a píšu slash, i když Harry Potter jednou. Ale jinak všeobecně mám pocit, že SLASH Jako takové málokdo zná a málokdo ocení. Jednak to většinou píšou holky a kluci ne a možná je to pro ně moc romantické, ale to bych jen hádala. Na mých stránkách .. tedy pokud mohu soudit hodí kluků velmi málo a řekla bych, že je to spíš možná záležitost víc holek. Klidně mně ukamenuj, ale kolik kluků píše tyhle romantické nesmysly, když nepočítáme 1 - 2 stránkové erotické povídky kdy většinou: Jde potká jdu na to a konec. Někdy toho lituji, že vlastně nepřijdou a hlavně neozvou se jeslti se jim slash líbí nebo nellibi. A nejen slash a nemusí to být angličtina. Vždyť je i několik báječných povídek v češtině. Člověk by řekl, že je to bude zajímat, ale jak někdy říkám málokdo dnes čte.  |
|
|
|
|
 |
čt září 20, 2007 12:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
Několik slash povídek jsem četl, pár ze Stargate, pár ze Star Treku. Nejraději mám tzv. pre-slash, nebo smarm, kdy vlastně vzniká to romantické pouto.
Psát slash jsem nikdy nezkoušel. |
|
|
|
|
 |
st září 19, 2007 10:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
swa uživatel
|
|
|
|
|
 |
po červen 19, 2006 6:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Locutus*939 uživatel
|
|
|
Me se libi WARHAMMER knizky (teda spise ebooks) je to super a docela i brutalni ty popisy ..tech masakru  |
|
|
|
|
 |
út červen 06, 2006 12:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: slash |
|
|
Sevie napsal: | Ahoj, čte tu někdo slash (gay povídky z fanfiction)? A jestli ano, píše ho taky někdo? Nebo by to někdo chtěl zkusit?
Já miluju Harry Potter a LOTR FF. Je tady taky někdo, kdo zbožňuje Alana Rickmanna či Orlanda Bluma nebo Severuse Snapea (Legolase) a už ho ve své fantazii spároval s někým jiným ze světa HP či Středozemě? Případně je vysazený na jinou postavu, třeba Luciuse Malfoye? Nebo milujete elfy všeobecně, případně další moji lásku, skřetoelfí slash (čili skřet s elfem)? Nebo třeba upíří slash (ve stylu Interwiew s upírem)? V angličtině existuje slash na úplně všechno, třeba na Hvězdnou bránu, Úžasnou Zeměplochu nebo Sherlocka Holmese. Setkal se někdo z vás z něčím podobným nebo si to v duchu vysnil? Nebo to někdo zkouší překládat?
Hrozně by mne zajímalo, jestli je mezi vámi někdo podobně postižený jako já a moji kamarádi! My máme stránky Nápoj lásky s tímhle typem povídek. Nepíšete někdo z vás něco takového -nebo nechcete se nechat inspirovat a pokusit se něco vytvořit? |
Jak jsi se ke slashi dostal? Je to zábava nebo je v tom i pokus o nějaké sdělení? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne červen 04, 2006 5:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Radek uživatel+

|
Předmět: Wow |
|
|
Takže jsem asi jediný,
no, když jsem byl mladší, tak jsem hodně četl fantasy a dokonce i psal...teď už spíš obyčejná beletrie, ale nepohrdnu, občas si přečtu i něco z žánru...
Erotická fantasy? hm...asi před třemi lety vyšla v čr. sbírka erotických fantasy povídek, ale nečetl jsem. Dost pochybuju, že se tam najde něco z gay tématiky...redigovala to myslím Lucie Lukačicová...ale to bych kecal, vůbec si nejsem jistý....
Slash? hm, tak o tom slyšim poprvé...no nic, jsem zase o velikej kus chytřejší...! |
|
|
|
|
 |
po březen 27, 2006 5:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sevie uživatel
|
|
|
Hm, tak koukám, že asi ne. Tak jinak:
Píše tu někdo povídky?
Čte (či dokonce píše) fanfiction nebo erotické povídky?
Znáte knihy nebo alespoň filmy Harry Potter nebo Pán prstenů a líbí se vám?
Copak tady nenajdu aspoň jedinou spřízněná dušička? _________________ Sevie |
|
|
|
|
 |
so březen 25, 2006 10:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sevie uživatel
|
Předmět: slash |
|
|
Ahoj, čte tu někdo slash (gay povídky z fanfiction)? A jestli ano, píše ho taky někdo? Nebo by to někdo chtěl zkusit?
Já miluju Harry Potter a LOTR FF. Je tady taky někdo, kdo zbožňuje Alana Rickmanna či Orlanda Bluma nebo Severuse Snapea (Legolase) a už ho ve své fantazii spároval s někým jiným ze světa HP či Středozemě? Případně je vysazený na jinou postavu, třeba Luciuse Malfoye? Nebo milujete elfy všeobecně, případně další moji lásku, skřetoelfí slash (čili skřet s elfem)? Nebo třeba upíří slash (ve stylu Interwiew s upírem)? V angličtině existuje slash na úplně všechno, třeba na Hvězdnou bránu, Úžasnou Zeměplochu nebo Sherlocka Holmese. Setkal se někdo z vás z něčím podobným nebo si to v duchu vysnil? Nebo to někdo zkouší překládat?
Hrozně by mne zajímalo, jestli je mezi vámi někdo podobně postižený jako já a moji kamarádi! My máme stránky Nápoj lásky s tímhle typem povídek. Nepíšete někdo z vás něco takového -nebo nechcete se nechat inspirovat a pokusit se něco vytvořit? _________________ Sevie |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|