|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt březen 09, 2006 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
Předmět: |
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:51 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt březen 09, 2006 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Kino |
|
|
Stonerock napsal: | da.jo napsal: | ne, jdu do kina, protože chci vidět film a nebudu pokaždý shánět doprovod  |
Já se stydim... Já se strašně stydim... Já musim souhlasit s da.jem...  |
To ano. Ja se zase stydim jit do kina sam..Vetsinou se domluvim a jdu s nejakou kamaradkou. Stydim se si koupit jen 1 listek nooo  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt březen 09, 2006 2:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
da.jo napsal: | ne, jdu do kina, protože chci vidět film a nebudu pokaždý shánět doprovod  |
Já se stydim... Já se strašně stydim... Já musim souhlasit s da.jem...  |
|
|
|
|
 |
st březen 08, 2006 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: c |
|
|
Spatne se me spalo, nesmyslne slataniny tady na vebu... _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st březen 08, 2006 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:56 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st březen 08, 2006 2:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ne da.jo nesháněj pokaždé doprovod, on amybarbitol a síť nejsou vždycky po ruce.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út březen 07, 2006 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:55 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út březen 07, 2006 7:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
|
|
da.jo napsal: | já se nikdy při kupování jednoho lístku necítil trapně... |
To bylo a je nejspíš proto, že o společnost někoho dalšího nestojíš a nedejbože aby to snad byl ještě kluk...  _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
út březen 07, 2006 7:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:58 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út březen 07, 2006 1:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: To Libor |
|
|
Adam napsal: | Myslíš, že se tě ten kluk ptal protože neslyšel, nechtěl tomu věřit že jenom 1, nebo další hozená rukavice? Vždycky, když takhle propásnu kouzlo okamžiku, jsem naprosto v háji. |
Bud se divil nebo hozena rukavice..To nevim..Ale docela me to cestou z kina zralo Ale ted uz je lip  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po březen 06, 2006 5:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
To je škoda, holt život je takový
Jo od SMS je 48 hodin, myslíte, že ještě prozvoní, že mu došla?  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
po březen 06, 2006 4:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To Libor |
|
|
Myslíš, že se tě ten kluk ptal protože neslyšel, nechtěl tomu věřit že jenom 1, nebo další hozená rukavice? Vždycky, když takhle propásnu kouzlo okamžiku, jsem naprosto v háji. |
|
|
|
|
 |
po březen 06, 2006 11:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Kino |
|
|
To me mrzi. Posilam usmev a podporu. M mrzi to, ze jsem si vcera uplne nervozni kupoval jeden, slovy 1 listek na Zkrocenou horu. Strasne jsme se stydel, ze nemam na to, abych si nasel kluka. A mladik u pokladny(celkem pohledny) se me 2x zeptal jestli chci opravu jen 1 listek? Az cestou od pokladny me napadla veta: Pokud pujdes se mnou klidn ekoupim listky 2  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so březen 04, 2006 6:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No tak co mě totálně nasralo? no jednoduchá věc. Napřed jsem si myslel, že spí, protože přijel pozdě, ale když z něj vylezlo, že od rána dává dohromady nábytek a nemůže napsat blbou SMS že nemůže, tak to byl vrchol. A když jsem napsal jasně, že po doručení, resp. přečtení sms má prozvonit a ono nic už cca 35 min, tak jak se říká, naděje umírá poslední. Moje nadějej je pohřbená 3 m pod zem a rakev z lepenky. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
pá březen 03, 2006 10:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No malá aktualidsace, možná jsem trochu jednal unáhleně a snad se to nějak vysvětlí dnes či zítra. |
|
|
|
|
 |
čt březen 02, 2006 4:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 3:05 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt březen 02, 2006 4:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No tak něco do víru diskuse. Už jsem to tu asi před chvílí psal, ale mám takovou náladu, že nevím, co jsem dělal před 2 minutami, tak to prosím omluvte. ASi jsme se rozešli, takže výborný den. No co, ať jim to vyjde, ale taky mi tato skutečnost mohla být oznámena dříve.  |
|
|
|
|
 |
čt březen 02, 2006 2:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: TO Libor: |
|
|
Mslím si, že témat je tady až příliš, takže jsem vcelku rád, že Tě už žádné nenapadá
Do diskuse se nemůže nikdo nutit a pokud jde o mě, tak jsem mnohem radši, že se diskutuje méně, než aby se diskutovalo o ničem (o da.jovi). Až někdo bude mít co říct, tak napíše. Já na to nemám teď čas. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
čt březen 02, 2006 2:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: TO Adam a Martin: |
|
|
llukynek napsal: | Rovněž se připojuji. |
Mě zase štve, že se tu moc nediskutuje. Mě se nechce hádat.chce s emě příjemně popovídat apobejt.. Pojdme kecat vic..Ale me uz nenapadaji nova zajimava temata. Nebo se vratme ke starym. Pokud k nim mame co rici _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt březen 02, 2006 1:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: TO Adam a Martin: |
|
|
Rovněž se připojuji. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
čt březen 02, 2006 12:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Úsvit mrtvých |
|
|
Ano, dnes se připojuji k adamovi, neboť můj dnešní, jinak báječný, den zakalila právě ta samá skvrna, která nas*ala jeho.
Také se nemohu dočkat zmateného kolotoče věcných, vzájemně se popírajících myšlenek a velikánů filosofie, i lidského ducha všeobecně, opepřené moderními, takřka invenčními, urážkami. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 01, 2006 11:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Dnes mě vysloveně nas---o zmrtvýchvstání jednoho z místních intenzívnívh diskutérů. Intenzívní co se týče aktivity a počtu příspěvků a intenzity co se týče vyčerpávavosti. Bohužel s oním tvorem zmrtvýchvstala i celá armáda filozofů, myslitelů a schizofreniků, jejichž názory onen (ne)tvor nekriticky přejímá. |
|
|
|
|
 |
st březen 01, 2006 7:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 3:05 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st březen 01, 2006 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: ??? |
|
|
da.jo napsal: | Křesťané jsou neuvěřitelný paka. |
a to je novinka? |
|
|
|
|
 |
st březen 01, 2006 6:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 3:07 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út únor 14, 2006 4:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Sere me..ba ne je me spis k placi |
|
|
Chce se me plakat. Nic se me nedari. Spolubydlici chce bydlet pristi rok s dalsimi doktorandy misto me. _Ztracim kamaradky. Nemam komu se sverit a vyplakat. Porad si melu to sve jak je me spatne z dramaterapie. A chci delat jen specku. Delam ze sebe chudinku. Kazi se veci doma i v praci. A domluva s lidmi..Touzim se vyplakat a na nekoho se pripoutat. Mit tatinka, ochrance..Jsme hodne sebelitostnej, saju energii a delam ze sebe chudacka. Nemam skutecne pratele a kamarady... Jsem unaveny a je me smutno.. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po únor 13, 2006 9:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: x |
|
|
Zacal semest. Cekali jsme na vyuku temer hodinu. a pani doktorka z lekarske fakulty co na smela ucit na nas zapomela. Proste neprijela a ani si nezdechla, ze prijet ma. No a dnes jsme meli dalsi lekarsky predmet. Gerontologii. Hmm, v nemocnici to bylo osklive. Vyuka byla azjimava. ALe odbyta. Nemeli na nas z pajdaku. Specialni pedagogy cas.. Ikdyz se tady ta pani snazila a nechce po nas ani, abychom se ucili. Ze nam da zapocet jen tak.ani tam nemusime chodit. To me docela zklamalo, jinak bylo fajn _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne únor 12, 2006 4:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: Moje řeč |
|
|
Voidwalker napsal: | Staří lidi by se měli reciklovat dokud jsou mladí |
To je geniální myšlenka! Tu si budu muset pamatovat... (Abych ji pak moh' vydávat za svou vlastní a ohromovat s ní okolí... ) |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
ten smajlík tu není, ale existuje jeden, kterej hází šavli, tak ten bych se za svoji osobu hodil |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 11:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To zdenda: |
|
|
Doufej, že se ti to nezanítí. Mě to dělali 2x na jedný noze a 4x na druhý. Popros je, ať ti na potom předepíšou Algifen, nebo něco ještě silnějšího. Jinak jestli se chceš bát, znám to nazpaměť. Prakticky bych to mohl dělat sám  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|