|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt září 13, 2007 10:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jerusalem uživatel

|
Předmět: Re: HLEDÁM ZPOVĚDNÍKA |
|
|
pemel napsal: | Kdybys hledal protestanského faráře, tak by to snad takový problém nebyl  |
No jo, jenže protestantský farář mi prostě rozhřešení nedá, i kdyby chtěl. Nemůže. Stejně jako já sám sobě... |
|
|
|
|
 |
čt září 13, 2007 9:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
jerusalem napsal: | Hledám katolického kněze, který mi neodmítne udělit svátost smíření a rozhřešení proto, že jsem gay. Nejlépe z Prahy. E-mail: jerusalem@centrum.cz |
U katolíků je to přímo "mission imposible" Nekonvenčních farářů jako je třeba Zbigniew Czendlik je jako šafránu Kdybys hledal protestanského faráře, tak by to snad takový problém nebyl  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
st září 12, 2007 11:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Ano, děkuji Tak držím palce! |
|
|
|
|
 |
st září 12, 2007 11:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jerusalem uživatel

|
|
|
Adam napsal: | On tě může odmítnout zpovídat proto, že jsi gay? Vysvětlíš mi to prosím? |
Ano. Nevíš, jaký je postoj kléru ke gayům? Většina křesťanů považuje homosexualitu za hřích a stejně tak naprostá většina kněží, i když podle mé zkušenosti... (byl jsem mnichem) dobrá třetina kněží jsou homosexuálové.... Rozhřešení bych od "normálního" kněze dodostal v případě, že bych uznal svou "hříšnost" a zavázal se, že již nikdy více nebudu gayem, resp. "praktikujícím gayem". K tomu se ovšem nezaváži - nepovažuji to za hřích, ale v tom případě mi kněz rozhřešení nedá. Proto hledám kněze, který nepoklonkuje alespoň v tomto papeži a a ví, že kdo je gay, žije sexuálně monogamně a je věrný svému partnerovi, tímto nehřeší...
Stačí? |
|
|
|
|
 |
st září 12, 2007 9:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
jerusalem napsal: | Hledám katolického kněze, který mi neodmítne udělit svátost smíření a rozhřešení proto, že jsem gay. Nejlépe z Prahy. E-mail: jerusalem@centrum.cz |
Tohle mě zajímá. Nejsem kněz a asi není moc lidí, kteří mají k církvi tak daleko jako já. Trochu tápu v tom, co vše je povinností zpovědníka a co je a kdy se dává svátost smíření a rozhřešení. On tě může odmítnout zpovídat proto, že jsi gay? Vysvětlíš mi to prosím? |
|
|
|
|
 |
st září 12, 2007 8:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
Předmět: |
|
|
ja se klidne hlasim... ze si gay mi vadit urcite nebude...  _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
Psychologist: Well, that's a start. |
|
|
|
|
 |
st září 12, 2007 4:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jerusalem uživatel

|
Předmět: HLEDÁM ZPOVĚDNÍKA |
|
|
Hledám katolického kněze, který mi neodmítne udělit svátost smíření a rozhřešení proto, že jsem gay. Nejlépe z Prahy. E-mail: jerusalem@centrum.cz |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|