|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt září 06, 2007 12:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Dneka se mi zdálo, že si Tomáš bere v kostele Waky, Bright jde za svědka Tomášovi a kokršpaěl svědčí Waky. V první řadě kostelních lavic pláčou dojetím všichni z GK a nejvíc bulí Stonerock, protože si na Tomáše prý dlouho myslel. Ještě tam byl jojx zaháknutý do Manuela a Lukki do Makuho.
Jaká je diagnóza? |
|
|
|
|
 |
so srpen 25, 2007 10:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Já se vrátil na gympl a dostal nového češtináře - Jiřího Čunka, který začal tím, že nám dal diktát. Hajzl jeden  |
A napsal jsi po C správné i?  |
|
|
|
|
 |
so srpen 25, 2007 4:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mmmm tester
|
|
|
me se zdala nocni mura, nevim uz ani poradne co, ale nestalo to za nic  |
|
|
|
|
 |
út srpen 14, 2007 10:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Já se vrátil na gympl a dostal nového češtináře - Jiřího Čunka, který začal tím, že nám dal diktát. Hajzl jeden  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
út srpen 14, 2007 10:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Re: Sen |
|
|
koltko napsal: | ... Dneska jsem měl zajímavý sen... Strávil jsem noc plnou romantiky, vášně a sexu s mojí paní vedoucí, které je pětačtyřicet let.... Pamatuji si, že jsme si konverzovali o sexu a já jí povídám, že jsem gay... Ona na to, že to nemůže být pravda, a že mi to dokáže... Začala mě líbat, hladit no a skončilo to...... Bohužel si však nepamatuji, k jakému závěru jsme došli po mém výkonu... |
To je přímo hororový sen. Nevzbudil jsi se zpocený hrůzou?  |
|
|
|
|
 |
út srpen 14, 2007 10:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
Předmět: Sen |
|
|
... Dneska jsem měl zajímavý sen... Strávil jsem noc plnou romantiky, vášně a sexu s mojí paní vedoucí, které je pětačtyřicet let.... Pamatuji si, že jsme si konverzovali o sexu a já jí povídám, že jsem gay... Ona na to, že to nemůže být pravda, a že mi to dokáže... Začala mě líbat, hladit no a skončilo to...... Bohužel si však nepamatuji, k jakému závěru jsme došli po mém výkonu...
Když jsem šel, ale ráno po ulici, nevšiml jsem si, že by mě děvčata nějak zvlášť zajímala
Paradoxní je, že vloni, když jsme prožívali v práci hektické období, paní vedoucí se na mě ve sklepě vrhla a začala mě vášnivě líbat a chtěla, abych jí ošahával, sama mi dala ruce na její ňadra... No připadal jsem si při tom, jak nezkušené poleno, ale vytrhl jsem se... naštěstí je vdaná, tak jsem to přes její manželství zahrál do autu... že nechci rozbíjet její vztah a takový řeči... bohužel ještě neví, že jsem gay, bo v tý firmě dělám na poloviční úvazek, jen dvakrát do týdne, tak jsem neměl potřebu se svěřovat
Naštěstí na prémiích se to neprojevilo, stále máme suprový kolegiální vztah... |
|
|
|
|
 |
pá červenec 13, 2007 6:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Zvláštní... tentýž sen se mi zdá každé ráno v koupelně  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 13, 2007 3:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Taková hnusná věc se mi zdála: Kouknu do zrcadla - a vidím, že mám strašlivě křivý zuby. Dole se mi úplně křížily. Brrr! |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 6:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
pemel napsal: | bright napsal: | pemel napsal: | Mě se dnes zdálo, že jsem byl plavat v bazénu a byl tam jeden nááádhernej kluk. Dal se se mnou do řeči a pozval mě na skleničku. Škoda, že ten sen tak brzo skončil Ale třeba to dnes v noci bude mít pokračování  |
Nejdůležitější je, jestli ses probudil v suchu.  |
Myslíš, jestli mě jako náhodou v noci nevyplavil přílalový déšť?  |
Předpokládám že to byla pouze místní přeháňka.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 3:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Pepin.03 uživatel
|
|
|
Na 100 procent...ten kluk jsem byl asi já, co?
Tak a už to začína, objevuju se Ti ve snech........škoda, že nepiju alkohol.
...jednou skusiš....... |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 3:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
bright napsal: | pemel napsal: | Mě se dnes zdálo, že jsem byl plavat v bazénu a byl tam jeden nááádhernej kluk. Dal se se mnou do řeči a pozval mě na skleničku. Škoda, že ten sen tak brzo skončil Ale třeba to dnes v noci bude mít pokračování  |
Nejdůležitější je, jestli ses probudil v suchu.  |
Myslíš, jestli mě jako náhodou v noci nevyplavil přílalový déšť?  |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 2:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | jojx: To je tak, když se člověk kouká na prsa.  | koukal jsem i na vilovou čtvrť (ony to byly taky 2 rozlohou nejvýraznější části toho snu) |
Nemyslel jsem koukání ve snu.  |
vždycky se najde někdo, kdo ti je nasune do výhledu  |
A prsí se ti nestydatě do očí Jo ty vzpomínky Ještě, že má Kuba takové skvělé nápady. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 2:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | jojx: To je tak, když se člověk kouká na prsa.  | koukal jsem i na vilovou čtvrť (ony to byly taky 2 rozlohou nejvýraznější části toho snu) |
Nemyslel jsem koukání ve snu.  |
vždycky se najde někdo, kdo ti je nasune do výhledu  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 2:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: | jojx: To je tak, když se člověk kouká na prsa.  | koukal jsem i na vilovou čtvrť (ony to byly taky 2 rozlohou nejvýraznější části toho snu) |
Nemyslel jsem koukání ve snu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 1:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | jojx: To je tak, když se člověk kouká na prsa.  | koukal jsem i na vilovou čtvrť (ony to byly taky 2 rozlohou nejvýraznější části toho snu) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 1:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx: To je tak, když se člověk kouká na prsa.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 1:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
mě dneska celou noc pronásledovala nějaká prsatá ženština takovou jinak docela sympatickou vilovou čtvrtí, vůbec nebylo poznat co mi vlastně chce, ale já zdrhal a zdrhal ale ona na tu postavu vyvíjela netušenou rychlost a co chvíli mě chytala vzadu za mikinu - že by se ze mě stával heterofob?
taky jsem se ráno probudil uplně rozlámanej jako bych opravdu celou noc proběhal _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 12:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pemel napsal: | Mě se dnes zdálo, že jsem byl plavat v bazénu a byl tam jeden nááádhernej kluk. Dal se se mnou do řeči a pozval mě na skleničku. Škoda, že ten sen tak brzo skončil Ale třeba to dnes v noci bude mít pokračování  |
Nejdůležitější je, jestli ses probudil v suchu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne červen 24, 2007 11:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Mě se dnes zdálo, že jsem byl plavat v bazénu a byl tam jeden nááádhernej kluk. Dal se se mnou do řeči a pozval mě na skleničku. Škoda, že ten sen tak brzo skončil Ale třeba to dnes v noci bude mít pokračování  |
|
|
|
|
 |
st červen 06, 2007 3:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Hm, tak se mi tuhle zdálo, že se na mě naprosto nečekaně vrhla moje nejlepší kamarádka a začala mě vášnivě líbat. Nebo se o to aspoň snažila. A já se ji snažil od sebe pokud možno citlivě oddálit. Bylo to totiž až nečekaně nepříjemný... Nejednou jsem uvažoval, kam až bych byl schopen s holkou zajít. Zdá se, že ještě míň daleko, než jsem si myslel. Já jsem fakt snad totálně teplej nebo co...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Děkuji za podporu. Radim mi dneska už asi 3krát potvrdil, že mi ještě kopačky nedá. Teď ještě eliminovat všechny kamarády.
Hysterie? Nejspíš možná už jo... kdo by to byl řekl... |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 5:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Bylo to pošahaný. |
Pošahaný sny jsou nejlepší. Pokud ti teda někdo, koho nemusíš, nešahá někam, kam nemá.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 5:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Nikom: To znamená, že bude letos teplý léto.
Takže si přece jenom půjdu koupit ten nafukovací bazén. |
Nebo by se příští sraz komunity mohl odehrávat ve tvém novém nafukovacím bazénku sice namačkaní jako sardinky, ale na druhou stranu by odpadlo takové to ostýchání se někoho dotknout  |
Kostnatá část komunity by mi ho propíchla a ta druhá část by mi z něj vytěsnila vodu.  _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne po červen 04, 2007 5:44 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 5:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Z poslední doby mi utkvěl v paměti ozvláště jeden sen:
Jsem s nějakou holkou a profesorem na dějiny psychologie (ten, který mě zkoušel). Vím, že to skončí "trojkou" (proboha, nulová pravděpodobnost v obou případech, naštěstí k tomu ve snu ani ve skutečnosti nedošlo), sedíme v kavárně a povídáme si o Klausových výrocích o globálním oteplování a zdrojích energie (doznívání zdejší debaty plus přečtení rozhovoru s Klausem v Reflexu). Bylo to pošahaný. |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 5:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Nikom: To znamená, že bude letos teplý léto.
Nebo by se příští sraz komunity mohl odehrávat ve tvém novém nafukovacím bazénku sice namačkaní jako sardinky, ale na druhou stranu by odpadlo takové to ostýchání se někoho dotknout  |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 4:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Nafukovací bazén |
|
|
bright napsal: | Nikom: To znamená, že bude letos teplý léto.
Podle všeho bude vedro. Alespoň část léta. Vzhledem k vlně veder vzniklých devastací Země se bazén bude stopro hodit, mrznout v něm nebudeš  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 12:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom: To znamená, že bude letos teplý léto.
Takže si přece jenom půjdu koupit ten nafukovací bazén. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 12:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
no jo, mě se sny moc nezdávaj (teda spíš si je nepamatuju pokud se mi to hned ráno nějak nepřipomene) ale poslední kterej si pamatuju dává za pravdu waky.
Zdála se mi předpověď počasí (jsem prostě nudnej patron) ale fakt úplně celá včetně biofaktoru a rozptylovejch podmínek no a druhej den bylo uplně jinak
takže nezoufej _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 10:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Nikomův sen |
|
|
Nejsem velký odborník na snáře, ale to málo, co vím, je, že většinou je to téměř nebo úplně naopak.
Takže když se někomu zdá o něčí smrti, bude prý ten člověk dlouho žít. To už jsem slyšela víckrát. Naopak prý sen o svatbě může věštit něco špatného. Takže analogicky k tomu by měl sen o rozchodu znamenat, že spolu ti dotyční zůstanou až do důchodu. (Pokud to mezi nima už neskřípe a ten sen je spíš odrazem reality současné než předzvěstí nějaké vzdálené - ale to jistě není Váš případ). _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 9:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Čekám na výsledek testu a jsem nervózní jak prase, takže se tady oderaguju.
Vzhledem k tmou, že můj dědeček má zdravotní problémy a já před zkouškou z patologie, není vůbec divu, že jsem měl divokou noc. Ale zase takhle divokou... to jsem teda nečekal.
Zdál se mi sen o mým klukovi. Jeli jsme autem - Radim řídil - do nějaké zapadlé vesničky v Rakousku. Byl tam právě nějaký festival (asi piva?). Brali jsme sebou jednoho kamaráda. Jelikož jsem člověk bez iluzí o své osobě, bylo mi úplně jasný, že je ten kluk krásnější, chytřejší a je s ním větší sranda. Mě samotnýho přitahoval. No ale tak byli jsme na tom festivalu a já jsem šel koupit panáky, když jsem se vrátil ke stolu, Radim i kamarád byli bryč. Pak zmizeli i ostatní a já zůstal úplně sám.
Když jsem se pak dostal z tý vesnice, zastihl jsem ty dva spolu. Radim apaticky si vyslechl můj hysterycký řev a řekl, že se mnou končí.
Myslíte, že to je znamení? Dostanu brzo kopačky? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|