|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út srpen 28, 2007 6:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
murex: doma?  |
|
|
|
|
 |
út srpen 28, 2007 6:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
|
|
 |
út srpen 28, 2007 4:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | bright napsal: | pepcza napsal: | TXB napsal: | pepcza napsal: | TXB napsal: | Ohlášené zvýšení rychlosti připojení k netu na 10M  |
Hele neštvi já si syslím se svým půlmega a 3GB FUP (+100Kč za každý další GB) |
tři stovky na měsíc a deset giga přenosů za den... na dsl.cz by si měli vyměnit ciferník  |
Nehledáš spolubydlícího?  |
Rychlost není všechno  |
Jde o objem  |
Nabízejí jen rychlost, objem budeš muset dodat ty.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út srpen 28, 2007 4:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bright napsal: | pepcza napsal: | TXB napsal: | pepcza napsal: | TXB napsal: | Ohlášené zvýšení rychlosti připojení k netu na 10M  |
tři stovky na měsíc a deset giga přenosů za den... na dsl.cz by si měli vyměnit ciferník  |
Rychlost není všechno  |
Jde o objem  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út srpen 28, 2007 3:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | TXB napsal: | pepcza napsal: | TXB napsal: | Ohlášené zvýšení rychlosti připojení k netu na 10M  |
Rychlost není všechno  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út srpen 28, 2007 2:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
TXB napsal: | pepcza napsal: | TXB napsal: | Ohlášené zvýšení rychlosti připojení k netu na 10M  |
Nehledáš spolubydlícího?  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út srpen 28, 2007 9:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
erthos uživatel
|
|
|
TXB napsal: | pepcza napsal: | TXB napsal: | Ohlášené zvýšení rychlosti připojení k netu na 10M  |
Tak z toho bych měl taky radost:) |
|
|
|
|
 |
út srpen 28, 2007 9:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
pepcza napsal: | TXB napsal: | Ohlášené zvýšení rychlosti připojení k netu na 10M  |
|
|
|
|
 |
po srpen 27, 2007 6:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Hurá, 2. listopadu má v Praze Koncert Róisín Murphy. Těch 847Kč za lístek mile rád obětuju Někdo se připojí? Koncert je od 20:00 v Roxy. _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so srpen 25, 2007 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mmmm tester
|
|
|
potesila me fakulta, ze semestr zacne o dva dny pozdeji |
|
|
|
|
 |
so srpen 25, 2007 3:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Oh, happy day... |
|
|
Vzduch 27°C, voda v bazénu 25°C, modré nebe s bílými obláčky, slabý vánek, bílé víno...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 24, 2007 5:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Re: štěňátko |
|
|
To byl pěkný příběh s happyendem.
Přesně prokázal i moji teorii, která říká, že většina homofobů mezi heteráky "dělá machry," protože si myslí, že je to in. Ale jakmile dojde na konfrontaci a zjistí, že teplouš nemusí nutně chodit v růžovém a šišlat, jsou schopni otočit klidně o 180 stupňů. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
pá srpen 24, 2007 3:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
Předmět: štěňátko |
|
|
sic to není radost dnešního dne, ale potěšení je přetrvávající...
U nás v ulici bydlí jedna rodina, o které by se dala napsat telenovela, a sledovaností by se určitě vyrovnala Horákovým . Paní domu má chovatelskou stanici psů. Několikrát do roka se jim narodí kopa šťěňátek a o jednom takovém je následující příběh.
Protože pro tuto rodinu vytvářím jakési hodnoty, jsem u nich doma poměrně často. Je to vždy však o nervy, neb člověk něco vytvoří a paní domu si za chvíli usmyslí, že by vše mělo být jinak a já chudák to musím přepracovávat. Jenže pak to dopadne tak, že se opět vrátí k původní verzi. Díky tomu, že v jejich domě občas trávím věčnost, vyslechnu si různé drby, názory a příběhy. Jednou si paní domu něco četla v novinách o homosexuálech. A příspěvek začala komentovat. Myslím, že zde nemusím rozvádět hlášky, které padaly z jejích úst ("měli by se léčit", kdyby mi to řek můj syn, hned bych ho vydědila" apod.). Nijak jsem to ani moc nekomentoval, ani se nepouštěl do rozepří, bo jsem byl vyléčen z minulých diskuzí a věděl jsem, že nepřipouští názory druhých... Jen jsem se ve svém nitru usmíval a myslel si něco o vyzrálosti toho člověka. Jen mě trochu zamrzelo, že člověk, který má moc rád psy, má negativní postoj k určitým skupinám lidí.... Tak ale zde asi končí negativní část...
Majitelce se letos na jaře narodila další štěňátka. Jednoho dne jí volal na inzerát jakýsi kluk. Že by si chtěl jednoho pejska zakoupit. Paní si s ním dohodla návštěvu, a když se přijel podívat a ona se s ním zabředla do hovoru dozvěděla se, že je gay a že si chtějí s přítelem pořídit nějakého čtyřnohého miláčka. Tu dotyčnou to asi v první chvíli hodně zarazilo (vždyť bude muset prodat pejska nějakému podivínovi)... Vím, že běhala po kamarádkách a svěřovala se jim s tímto "podivným úkazem". Co s tím? Ale kamarádky a já jsme moudří lidé a tak jsme jí řekli, že také známe několik gayů a jsou to moc dobří a spořádaní lidé (přeci si nebudu střílet do svých vlastních řad . Majitelka tedy pookřála a smířila se s tím, že jejího pejska budou vychovávat dva kluci. Mezitím však budoucí majitelé téměř každý den volali a ptali se na své šťěňátko, jezdili se na něj dívat, přivezli paní kytku a ten jejich úžasný zájem ji zlomil natolik, že najednou byla z těch gayů úplně okouzlená. Nadešel čas, kluci si pejska odvezli a dodnes jsou v kontaktu a hafan se u nich má, jak v peřince. Nedávno ta paní přišla za mnou a řekla mi slova, která si stále pamatuju úplně přesně: "Kdybych mohla, dávala bych odedneška svá šťěňátka už jenom klukům co žijou s klukama. Oni, jak nemají děti a rodiny, tak se asi o ty pejsky starají, jak o své vlastní potomky... Tak krásně, jak ti kluci o něj pečují a mají ho rádi jsem ještě v žádné normální rodině neviděla. A stydím se, že jsem o nich dřív měla takové mínění, ale když všude o nich píšou a vysílají samé špatné věci". Nejenže mě takový obrat potěšil, ale hodně zahřál i u srdíčka..... |
|
|
|
|
 |
po srpen 20, 2007 11:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
TXB napsal: | Ohlášené zvýšení rychlosti připojení k netu na 10M  |
Hele neštvi já si syslím se svým půlmega a 3GB FUP (+100Kč za každý další GB) _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po srpen 20, 2007 11:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Ohlášené zvýšení rychlosti připojení k netu na 10M  |
|
|
|
|
 |
po srpen 20, 2007 6:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Miki uživatel
|
Předmět: Re: megaradost |
|
|
Klikář Když jsem byl naposled v nemocnici, byly tam jen staré doktorky.
koltko napsal: | Dnes mám megaradostný den... Ráno jsem nastoupil do nemocnice, a v příštích dnech jsem se měl podrobit operaci... Nicméně doktor se rozhodl, že mi udělá ještě jedno vyšetření, kterým by se problém mohl zčásti vyřešit anebo operaci oddálit až o několik let. Vyšetření to bylo šíleně nepříjemné, ale doktorovi se podařil husarský kousek, takže můj problém odstranil během jedné hodiny! A to rok si nad tím lámali mozky větší kapacity a pořád si mě přehazovali... Takže po roce budu snad konečně fit... až mám chvílemi pochyby, že to bylo tak snadné... Jsem tedy megašťastnej...
No, ale když jsem do nemo ráno nastupoval a viděl ty kvalitní mladé doktůrky a sanitáře, docela jsem se na pobyt těšil.. Odcházel jsem z nemo moc rád, ale s těžkým srdcem, že jsem si je nemohl vychutnávat déle  | |
|
|
|
|
 |
po srpen 20, 2007 5:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
|
Předmět: megaradost |
|
|
Dnes mám megaradostný den... Ráno jsem nastoupil do nemocnice, a v příštích dnech jsem se měl podrobit operaci... Nicméně doktor se rozhodl, že mi udělá ještě jedno vyšetření, kterým by se problém mohl zčásti vyřešit anebo operaci oddálit až o několik let. Vyšetření to bylo šíleně nepříjemné, ale doktorovi se podařil husarský kousek, takže můj problém odstranil během jedné hodiny! A to rok si nad tím lámali mozky větší kapacity a pořád si mě přehazovali... Takže po roce budu snad konečně fit... až mám chvílemi pochyby, že to bylo tak snadné... Jsem tedy megašťastnej...
No, ale když jsem do nemo ráno nastupoval a viděl ty kvalitní mladé doktůrky a sanitáře, docela jsem se na pobyt těšil.. Odcházel jsem z nemo moc rád, ale s těžkým srdcem, že jsem si je nemohl vychutnávat déle  |
|
|
|
|
 |
po srpen 20, 2007 5:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Povýšení |
|
|
Hurá, já jsem povýšila na guru+  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po srpen 20, 2007 3:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: IT Crowd 2.0 |
|
|
V pátek 24.8.2007 ve 22:30 našeho času bude mít na britské stanici Channel 4 premiéru druhá řada seriálu The IT Crowd. Bohužel nevím, jak v našich zeměpisných šířkách Channel 4 chytit (legálně asi nijak)
zdroj: www.theitcrowd.cz _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne srpen 19, 2007 11:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
moh sem spat az do 11 hodin .....  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 19, 2007 2:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Před chvílí jsem objevil zapomenutou lahvinku makedonskýho růžovýho.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st srpen 15, 2007 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Zlaté stránky |
|
|
Dnes jsem po dlouhé době otevřel zlaté stránky a s potěšením konstatoval, že celý poslední list informačních stránek je věnován první pomoci. Rozebírá se tu krvácení, bezvědomí, KPR, šok, poranění páteře, zlomeniny a popáleniny.
Tak už vím, že když se ocitnu v krizové situaci, a zapomenu co mám dělat, stačí otevřít telefonní seznam. Praktické. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st srpen 15, 2007 7:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
|
|
|
Včera odpoledne jsme byli se šéfkou na návštěvě a připravovat reportáž ve vesnici, které jsme před pěti lety pomáhali po povodních, jednak finanční sbírkou, ale i vlastníma rukama. Hrozně mě potěšilo nejen, že obec zkvétá, ale i to nádherné přijetí tamějšími občany, přestože nikdo nevěděl, že dorazíme. Pět let jsme se neviděli a přesto na nás vůbec nezapomněli i jmenovitě si nás pamatovali... Tak úžasné setkání a upřímná slova zanechala na mé duši velmi pozitivní rýhy... |
|
|
|
|
 |
st srpen 15, 2007 12:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tomáš napsal: | Šel jsem na procházku Šárkou a při té příležitosti jsem se zastavil na tři pivka v tamní hospodě. Jenže to není obyčejné pivo, skřítkové by řekli, že je to kouzelné pivo, neboť je tmavé, třináctistupňové, a co je nejlepší, chutná jako černá káva!! A docela maže
Pak jsem vylezl na takovou skálu, psal smsky a když se setmělo, tak jsem si s hrůzou uvědomil, že jsem zapomněl na veškeré domácí povinnosti a tak jsem prchal domů, v náladě a ve tmě Díkybohu jsem tak šikovný, že jsem to všechno zvládl, troufám si říct, že líp než za střízliva  |
My alkoholici pouze tiše závidíme  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út srpen 14, 2007 10:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Šel jsem na procházku Šárkou a při té příležitosti jsem se zastavil na tři pivka v tamní hospodě. Jenže to není obyčejné pivo, skřítkové by řekli, že je to kouzelné pivo, neboť je tmavé, třináctistupňové, a co je nejlepší, chutná jako černá káva!! A docela maže
Pak jsem vylezl na takovou skálu, psal smsky a když se setmělo, tak jsem si s hrůzou uvědomil, že jsem zapomněl na veškeré domácí povinnosti a tak jsem prchal domů, v náladě a ve tmě Díkybohu jsem tak šikovný, že jsem to všechno zvládl, troufám si říct, že líp než za střízliva  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 11:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Jsem uživatel +++ a jsem na to hrdý! Jooo, teď si na mě dávejte pozor, už jsem velký kluk  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tak jsem konečně zhlédl tolik opěvovaný a slavný film AGM . Není to sice žádný intelektuální kvas, ale člověk se aspoň zasměje. Brightovy a ottosovy titluky musím ovšem také pochválit. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 4:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | Kdepak, bright je náhodou relativně použitelnej, určo víc než někteří jiní. ale až tě dostanu do pracek, doufej, že zrovna nebudu mít "akční den", kdy bych v sobě potlačil všechny pracně vypěstované stereotypy. |
Máš to u mě. Zbijem ho společně. |
Jsem pro oboustranně příjemnější metodu trestu. Každý se do něj pustíme z jedné strany. |
Ehm, sendvič? No, jak bych to řekl... Proč hned zavrhovat to násilí? Jooo, chlapci, a kdo by byl na které straně? |
Chceš to trochu drsně? Máš to mít!
A na jakých stranách bys nás chtěl mít?  |
Ach jo, to jsem si to zase zavařil... Co si o mě ostatní pomyslí? Touhle rychlostí a počtem zvrhlých příspěvků bude brzy moje pověst "heterosexuálního nezkaženého slušňáka" v trapu...
Brighte, já to rád něžně, zpívám u toho "Killing me softly"  |
Tebe ta fikce momentálně oteplenýho het ještě nepustila?
Neumíš zpívat nějakou rytmičtější písničku?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 4:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | Kdepak, bright je náhodou relativně použitelnej, určo víc než někteří jiní. ale až tě dostanu do pracek, doufej, že zrovna nebudu mít "akční den", kdy bych v sobě potlačil všechny pracně vypěstované stereotypy. |
Jsem pro oboustranně příjemnější metodu trestu. Každý se do něj pustíme z jedné strany. |
Ehm, sendvič? No, jak bych to řekl... Proč hned zavrhovat to násilí? Jooo, chlapci, a kdo by byl na které straně? |
A na jakých stranách bys nás chtěl mít?  |
Ach jo, to jsem si to zase zavařil... Co si o mě ostatní pomyslí? Touhle rychlostí a počtem zvrhlých příspěvků bude brzy moje pověst "heterosexuálního nezkaženého slušňáka" v trapu...
Brighte, já to rád něžně, zpívám u toho "Killing me softly"  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 4:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | Kdepak, bright je náhodou relativně použitelnej, určo víc než někteří jiní. ale až tě dostanu do pracek, doufej, že zrovna nebudu mít "akční den", kdy bych v sobě potlačil všechny pracně vypěstované stereotypy. |
A na jakých stranách bys nás chtěl mít?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|