|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá srpen 17, 2007 9:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
Předmět: |
|
|
Mne staci sliny Ale supermarket je fakt v pohode. Nemusis si kupovat analni lubrikant, protoze ten tam stejne vetsinou nemaji, staci ti normalni a na tom nikdo nepozna, na co ho potrebujes Ale neni se proc stydet - to zbozi tam preci maji, protoze si mysli, ze si to nekdo koupi  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 17, 2007 9:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Artmguy uživatel
|
|
|
no,rozhodně zapomen na mýdlo
myslím,že hypermarkety jsou ideální řešení |
|
|
|
|
 |
po leden 23, 2006 3:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adarhaz uživatel+

|
|
|
Fuckt v pohodě do hypermarketu a koupit si ho, prodavačky sou stejně kolikrát natolik tupý, že neví na co to je a u pokladny nemaj čas na to si prohlížet (seš jeden z dlouhý fronty, anonym:-) Dobrej je KY Jelly, stojí kolem 60,- Kč, na vodní bázi. _________________ vampiria |
|
|
|
|
 |
st listopad 02, 2005 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
tom Anonymní
|
|
|
Jestli si to fakt budeš dělat sám, tak třeba ta indulona nebo tělový krém je ok.
Jestli ale sám nebudeš, tak na přípravky na olejový bázi bacha, narušujou prezervativ a mohl by ses dostat do velkejch problémů. Pak ti nezbejvá než překonat stud a koupit lubrikant. |
|
|
|
|
 |
st listopad 02, 2005 6:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: TO pepe: |
|
|
Hele, Ty stydlíne, odkud jsi a kolik Ti je? Použít jde prakticky všechno, co se klouže , ale bacha na mýdlo! _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
st listopad 02, 2005 5:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepe Anonymní
|
|
|
nj ale ja se proste stydim
nekde jsem cetl neco o indulone , nejde pouzit? |
|
|
|
|
 |
st listopad 02, 2005 5:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
Na koupi lubrikačního gelu v lékárně plnoletý být nemusíš  _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
st listopad 02, 2005 5:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepe Anonymní
|
|
|
nejsem jeste plnolety  |
|
|
|
|
 |
st listopad 02, 2005 1:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
|
|
a co takhle nějaký internetový obchod - objednáš to vpodstatě anonymně a přijde ti to poštou  |
|
|
|
|
 |
út listopad 01, 2005 8:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
Já bych Ti poradil, aby ses přestal stydět, zašel do lékárny a pořídil si lubrikační gel. Hlavu Ti za to nikdo trhat nebude. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
út listopad 01, 2005 5:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepe Anonymní
|
Předmět: lubrikace |
|
|
Ahoj rad bych se zeptal : chci si udelat prvni analni sstyk (sam sebe) a nevim co pouzit misto lubrikantu. Jsem velmi stydlivy a tudis jsem se chtel zeptat jestli neco oc je "doma" se da pouzit |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|