|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
pá srpen 17, 2007 1:16 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
Předmět: Re: Zvířata a já |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Wítek napsal: | Ták kdo se podělí se zkušenostmi se zvířaty ??? |
Nevím, jestli je to úplně šťastně formulovaná otázka ... |
Upraveno |
|
|
|
|
|
pá srpen 17, 2007 12:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
|
Předmět: |
|
|
jojx napsal: | Wítek napsal: | jojx napsal: | Wítek napsal: | jojx napsal: | my měli rybičky (to vám asi dojde, že v tom případě šlo o platonický vztah) |
Jojx : RYbičkou jou super začátek já na nich začínal svoji chovatelskou kariéru ... pak to poračovao křečkama želvou potkanem a předevčírem jsem si pořídil fretku ... jsem nadšený ale přemýšlím že se vrátím i k těm rybičkám ... koukat se jak bezstarostně plavou je nesmírně uklidňující. |
známá říká, že má rybičky ráda - prej když maj hlad tak neřvou
taky jsme měli želvu, ale seznámení s rybičkama neproběhlo k oboustranné spokojenosti |
Až tak ... tekla krev jo ? |
těžko říct, svědci nejsou |
Chudáci rybičky ... ale zase želva měla aspoň co žrát ... neměli jste ji trápit hladem |
|
|
|
|
|
pá srpen 17, 2007 12:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Adam napsal: | Měli jsem 4 pískomily. Dělali v noci děsnej hluk. |
Co jsi s nimi provedl? Pozn. pro neznalé: pískomil = gerbil _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
pá srpen 17, 2007 12:36 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
Wítek napsal: | jojx napsal: | Wítek napsal: | jojx napsal: | my měli rybičky (to vám asi dojde, že v tom případě šlo o platonický vztah) |
Jojx : RYbičkou jou super začátek já na nich začínal svoji chovatelskou kariéru ... pak to poračovao křečkama želvou potkanem a předevčírem jsem si pořídil fretku ... jsem nadšený ale přemýšlím že se vrátím i k těm rybičkám ... koukat se jak bezstarostně plavou je nesmírně uklidňující. |
taky jsme měli želvu, ale seznámení s rybičkama neproběhlo k oboustranné spokojenosti |
těžko říct, svědci nejsou _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
pá srpen 17, 2007 12:33 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
|
|
|
jojx napsal: | Wítek napsal: | jojx napsal: | my měli rybičky (to vám asi dojde, že v tom případě šlo o platonický vztah) |
|
|
|
|
|
pá srpen 17, 2007 12:31 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
Wítek napsal: | jojx napsal: | my měli rybičky (to vám asi dojde, že v tom případě šlo o platonický vztah) |
taky jsme měli želvu, ale seznámení s rybičkama neproběhlo k oboustranné spokojenosti _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
pá srpen 17, 2007 12:18 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
|
|
|
Tomáš napsal: | Měl jsem dva potkany, ale oba už zemřeli na rakovinu (budiž jim země lehká, doufám, že je v tom lese nevyhrabalo žádné masožravé zdechlinomilné zvíře).
Teď máme dva kocoury (ragdoll a britský modrý) a fenku kavalíra.
Sexuální zkušenost se zvířaty (pokud je to to, na co ses ve skutečnosti Wítku ptal) nemám |
Tomáši teď jsi mě hluboce urazil |
|
|
|
|
|
pá srpen 17, 2007 12:07 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru
|
|
|
Měl jsem dva potkany, ale oba už zemřeli na rakovinu (budiž jim země lehká, doufám, že je v tom lese nevyhrabalo žádné masožravé zdechlinomilné zvíře).
Teď máme dva kocoury (ragdoll a britský modrý) a fenku kavalíra.
Sexuální zkušenost se zvířaty (pokud je to to, na co ses ve skutečnosti Wítku ptal) nemám _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
|
pá srpen 17, 2007 10:24 am |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
|
|
|
pemel napsal: | Ti co byli v červnu na Karlštejně už Fidíka znají
|
No Fido pes který nezná únavu a bolest takový agent 007 mezi psi
tady vypadá jako nějaký pes z časopisu |
|
|
|
|
|
pá srpen 17, 2007 10:22 am |
|
Autor |
Zpráva |
pemel šaman
Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Ti co byli v červnu na Karlštejně už Fidíka znají
|
|
|
|
|
|
pá srpen 17, 2007 10:21 am |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
|
|
|
Adam napsal: | Máme pdva psy. nesnáším psí štěkot. Měli jsem křečky. Jenou dokonce 24 najednou. Pochcípali na nějakou nemoc. Měli jsem 4 pískomily. Dělali v noci děsnej hluk. Máma chtěla kočku. Nemám rád kočky. jsou zákeřné. ségra chtěla koně. Bojím se koní. Nemám rád rybičky. Moc práce. Máme 9 papoušků. Dělají bordel a řvou, ale jsou to miláčkové největší. Jednou si pořídím morče nebo kakadua. |
Tak kakadu a morče zajímavý rozptyl ... morče mi příjde moc houpé ... co potkan ? |
|
|
|
|
|
pá srpen 17, 2007 10:15 am |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Máme pdva psy. nesnáším psí štěkot. Měli jsem křečky. Jenou dokonce 24 najednou. Pochcípali na nějakou nemoc. Měli jsem 4 pískomily. Dělali v noci děsnej hluk. Máma chtěla kočku. Nemám rád kočky. jsou zákeřné. ségra chtěla koně. Bojím se koní. Nemám rád rybičky. Moc práce. Máme 9 papoušků. Dělají bordel a řvou, ale jsou to miláčkové největší. Jednou si pořídím morče nebo kakadua. |
|
|
|
|
|
pá srpen 17, 2007 9:56 am |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
|
|
|
jojx napsal: | my měli rybičky (to vám asi dojde, že v tom případě šlo o platonický vztah) |
|
|
|
|
|
pá srpen 17, 2007 9:34 am |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
my měli rybičky (to vám asi dojde, že v tom případě šlo o platonický vztah) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
pá srpen 17, 2007 9:27 am |
|
Autor |
Zpráva |
Artmguy uživatel
|
|
|
Wítek napsal: | Ták kdo se podělí se zkušenostmi se zvířaty ??? |
a ty se nepochlubíš? |
|
|
|
|
|
pá srpen 17, 2007 9:11 am |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
Wítek napsal: | Ták kdo se podělí se zkušenostmi se zvířaty ??? |
Nevím, jestli je to úplně šťastně formulovaná otázka ... |
|
|
|
|
|
pá srpen 17, 2007 8:41 am |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
|
Předmět: Zvířata a já |
|
|
Ták kdo se podělí se zkušenostmi s chováním nějakého zvířátka
Naposledy upravil Wítek dne pá srpen 17, 2007 1:15 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|