|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Artmguy napsal: | ...asi pred pul rokem (někdy kolem vánoc) jsem jsi začal uvedomovat,že jsem trošku jinačí než většina ostatních kluků kolem mě a tak nejak sem se smiřil s tím,že jsem gay |
Hurá - vlákno coming out!
Artmguy napsal: | ...(na což jsem hrdý)... |
Hurá podruhé - vlákno Jsem gay a jsem na to hrdý!
Artmguy napsal: | Přišel první přítel,kterého jsem opravdu miloval a byli jsme nerozlučná dvojici.on ale po třech mesících vztahu zahynul na motorce...no a od te doby jsem nejak umlkl a proklínal jsme svet kolem sebe,že sem to musel být ja,kdo neco takového zažil.docela dlouho trvalo než jsem se s tou ztratou smířil. |
To taky znám... Je to strašný. Smutno je mi ještě teď.
Artmguy napsal: | ... a tak jsem tady ,abych zaase objevil ten ztrracený krásný pohled na život... |
Ten tady částečně najdeš, ale ne úplně. Mně se to nepovedlo. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 10:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Artmguy uživatel
|
|
|
...
Naposledy upravil Artmguy dne čt únor 17, 2011 7:29 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 10:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Artmguy napsal: | Wítek napsal: | Artmguy napsal: | bright napsal: | Artmguy napsal: | já už se docela chytám
prosím,nedhodte nejakou otázku...prosím |
Tak třebaaa... proč jsi zavítal na tohle forum? |
mno tak asi takhle....asi pred pul rokem (někdy kolem vánoc) jsem jsi začal uvedomovat,že jsem trošku jinačí než většina ostatních kluků kolem mě a tak nejak sem se smiřil s tím,že jsem gay(na což jsem hrdý).Přišel první přítel,kterého jsem opravdu miloval a byli jsme nerozlučná dvojici.on ale po třech mesících vztahu zahynul na motorce...no a od te doby jsem nejak umlkl a proklínal jsme svet kolem sebe,že sem to musel být ja,kdo neco takového zažil.docela dlouho trvalo než jsem se s tou ztratou smířil. a tak jsem tady ,abych zaase objevil ten ztrracený krásný pohled na život... |
Hm to je těžké překonávat. A jak jsi na tom ? Už je lépe ? |
je,opravdu už jsem to v sobě překonal a říkám jsi,že eliáš by chtěl,abych žil naplno.no a tak se tak nejak rozkoukávám a zkouším začít znova. |
takové forum je skvělé místo na začínání znova - když chceš najdeš hromadu bezstarostných lidí se kterými je zábava a když chceš najdeš hromadu depresivních troublemakerů se kterými si pobrečíš do alenlujá
prostě obojího do sytosti  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 10:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
C.Checo uživatel

|
|
|
jojx napsal: | C.Checo napsal: | No tak někdo bude muset nahodit téma, abychom to měli ještě jednodušší Třeba počasí (jak říkával mistr v tanečních)  |
taneční bych radši nezmiňoval - jsem na tanec dřeco (patrně bukové) a to co na nich oceňovali ostatní mě taky minulo |
No já jsem byl spokojen a chci jít po třetí...Každého baví něco jiného  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 10:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
C.Checo napsal: | No tak někdo bude muset nahodit téma, abychom to měli ještě jednodušší Třeba počasí (jak říkával mistr v tanečních)  |
taneční bych radši nezmiňoval - jsem na tanec dřeco (patrně bukové) a to co na nich oceňovali ostatní mě taky minulo _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 10:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Artmguy uživatel
|
|
|
...
Naposledy upravil Artmguy dne čt únor 17, 2011 7:29 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Artmguy napsal: | bright napsal: | Artmguy napsal: | já už se docela chytám
mno tak asi takhle....asi pred pul rokem (někdy kolem vánoc) jsem jsi začal uvedomovat,že jsem trošku jinačí než většina ostatních kluků kolem mě a tak nejak sem se smiřil s tím,že jsem gay(na což jsem hrdý).Přišel první přítel,kterého jsem opravdu miloval a byli jsme nerozlučná dvojici.on ale po třech mesících vztahu zahynul na motorce...no a od te doby jsem nejak umlkl a proklínal jsme svet kolem sebe,že sem to musel být ja,kdo neco takového zažil.docela dlouho trvalo než jsem se s tou ztratou smířil. a tak jsem tady ,abych zaase objevil ten ztrracený krásný pohled na život... |
smutný osud... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 10:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Artmguy napsal: | bright napsal: | Artmguy napsal: | já už se docela chytám
Hm to je těžké překonávat. A jak jsi na tom ? Už je lépe ? |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 10:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Artmguy uživatel
|
|
|
...
Naposledy upravil Artmguy dne čt únor 17, 2011 7:28 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Artmguy napsal: | já už se docela chytám
Tak třebaaa... proč jsi zavítal na tohle forum? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 9:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
C.Checo napsal: | No tak někdo bude muset nahodit téma, abychom to měli ještě jednodušší Třeba počasí (jak říkával mistr v tanečních)  |
Je takový dusno, že se potím jako dveře od chlíva. (asi takhle ) _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 9:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Artmguy uživatel
|
|
|
...
Naposledy upravil Artmguy dne čt únor 17, 2011 7:28 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 9:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
C.Checo uživatel

|
|
|
No tak někdo bude muset nahodit téma, abychom to měli ještě jednodušší Třeba počasí (jak říkával mistr v tanečních)  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 9:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | Artmguy napsal: | tak já bych se rád zapojil.muzete nejak prosím začít?  |
eh....ehm...tedy...jaksi...to bychom v podstatě...mohli ? |
čistě teoreticky... prakticky něco nadhoď a my už se chytíme  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 9:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Artmguy napsal: | tak já bych se rád zapojil.muzete nejak prosím začít?  |
eh....ehm...tedy...jaksi...to bychom v podstatě...mohli ? _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 16, 2007 9:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Artmguy uživatel
|
|
|
...
Naposledy upravil Artmguy dne čt únor 17, 2011 7:26 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 08, 2007 5:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
Předmět: Pro všechny příchozí a nováčky ... zapoj se do povídání |
|
|
Bylo tady už několikrát vyčteno že se nováčci nemají jak zapojit do již probíhajících debat, proto zakládám debatu která by jim to měla ulehčit. Tak pojďte do toho !!! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|