|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Pamatujete si ještě na Aahz.info? |
To teda ;) |
|
78% |
[ 18 ] |
Vůbec |
|
21% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 23 |
 |
st září 01, 2010 3:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
neoboy tester
|
Předmět: Re: Aahz.info |
|
|
Skoda ze uz ten link nefunguje... Rad bych si to pripomnel |
|
|
|
|
 |
čt květen 08, 2008 4:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
LowSpirit tester

|
Předmět: :-) |
|
|
Aahz.info ... prvni gay web, na ktery jsem jako jeste skolak na zakladce narazil...stal se pro me nenahraditelnym zdrojem informaci o gay svete a o tom jak to mezi dvema klukama chodi kdyz maji intim chvilku
ze zacatku jsem ho jen lechce prozkoumaval v ramci hodin informatiky ve skole...a kdyz jsem mel konecne internet doma mohl jsem se vrhnout i na stahovani galerii pametnici si urcite vzpomenou jak byli chytre cele serie vzdycky zabalene v jednom .rar souboru...ale i tak to stahovani bylo na pekelne dlouho (zlate casy pripojeni pres modem)
v me pameti bude mit aahz vzdycky pevne misto...provazel me celym vyoutovacim pubertalnim obdobim...pokud tohle jeho autor bude nekdy cist: Diky moc, ze jsis s tim webikem dal tu praci...bylo tam vse co mlady "nezkuseny" gay kluk potreboval..aahz.info byl proste THE BEST  _________________ The Greatest Thing You'll Ever Learn Is Just to love and Be Loved in Return ... |
|
|
|
|
 |
út srpen 28, 2007 11:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: |
|
|
aahz.info býval svého času součástí skupiny serverů kluci.cz - 004.cz - komunita.cz a dalších. Pokud si dobře pamatuju, tak za tím stál nejdřív takovej docela sympatickej klučina, následně galerie připravoval team vzešlý ze zmiňované spolupráce (to se tam taky objevily preventivní články z 004), v posledních fázích byly nějaký problémy s ukrajinskou mafií, protože spousta fotek tam uveřejněných byly kousky získaný z bývalých SSSR serverů. Zahynulo to stejně jako spousta dalších projektů - prostě to autory přestalo bavit (+ nebyly další money na techniku a konektivitu). |
|
|
|
|
 |
út srpen 28, 2007 9:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jackee uživatel

|
|
|
ach cítím se tak starý  |
|
|
|
|
 |
po srpen 27, 2007 8:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
Je to tak dávno, a přece jako včera.  |
|
|
|
|
 |
po srpen 27, 2007 5:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jackee uživatel

|
|
|
mě by fakt zajímalo jakej řízek za tim stál... nikdy tam nikde nebyl žádnej odkaz, nick, o mě, nic nic a přitom to byl tak super web.... vzpomínám jak sem netrpělivě čekal každou další galerii to je hrozný to už je let....  |
|
|
|
|
 |
st srpen 15, 2007 11:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
|
|
 |
út srpen 14, 2007 5:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Adame připomínáš mi důchodce na sraze po matuře po 70 letech tak jsme tu 4, zbytek tak nějak pomřel...  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 11:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Sam napsal: | Jéjej... Taky jeden z mých prvních g-webů, který jsem objevil. Občas ještě vyťukám adresu, jestli se třeba nevrátí. Ale kdo ví, kam zmizel. Prostě jen tiše odešel... |
Další z momentů, kdy si připadám děsně staře. V podstatě pamatuju gay revoluci v českých zemích a co hůř - celou jsem ji prožil paralelně se svou vnitřní gay identifikací..... Jsem tak starej, že kolem mě chcíply i gay weby. Nestálo by zato z nostalgie obnovit aspoň main page? |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
Jéjej... Taky jeden z mých prvních g-webů, který jsem objevil. Občas ještě vyťukám adresu, jestli se třeba nevrátí. Ale kdo ví, kam zmizel. Prostě jen tiše odešel... |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 10:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Aahz.info? Jasně, že znam. Taky jsem bejval pravidelnym návštěvníkem... (Много лет тому назад...) _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 3:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Adam napsal: | Zahrál jsem to do outu. |
Vážně by mě zajímalo, co sis vymyslel.  |
Tvrdil jsem, že to je asi taková ta reklama, která se ti nedobrovolně otevře při rozkliknutí nějakého odkazu. Tohle tvrzení procházelo do té doby, než otec rozklikl historii, tedy asi 5 minut. Tak jsem to zase svedl na nucené přesměrování. Nechápu jak, ale vyšlo to. |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 3:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | Zahrál jsem to do outu. |
Vážně by mě zajímalo, co sis vymyslel.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 3:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Aahz byl můj úplně první gay web, který jsem objevil. Je to už tak 6 let dozadu. Jednou jsem tam otevřel fotogalerii a úplně poprvé jsem viděl dva kluky v různých heterosexuálně nestandartních pozicích. Každá ta fotka se otevírala ve zvláštním okně a já jak jsem z toho byl vykolejenej, tak jsem jedno takové okno zapomněl zavřít. No a protože jsem v té době prohlížel na tehdy jediném domácím počítači, večer táta tuhle fotku našel. To by vyšetřování Zahrál jsem to do outu. |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 2:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | koltko napsal: | Jóó to byly sparťanské časy  |
Vidím že Maku a bright tu nejsou jediní sparťani!  |
Kušuj, sešívanej! koltko zřejmě myslel spartánské...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 12, 2007 3:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
koltko napsal: | Jóó to byly sparťanské časy  |
Vidím že Maku a bright tu nejsou jediní sparťani!  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so srpen 11, 2007 11:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
Předmět: Aahz.info |
|
|
... jaxi tak matně vzpomínám, byl to můj úplně první gay web, který jsem kdy navštívil a stal jsem se jeho pravidelným návštěvníkem. Přestože jsem ještě neměl doma net, otevřel jsem si tyto stránky občas v knihovně a probrouzdal je, samozřejmě většinou nezávadné rubriky ... Navíc jsem na aahz.info našel odkaz na osobní stránky známého ze školy, takže bylo o blízkého kámoše víc Jóó to byly sparťanské časy  |
|
|
|
|
 |
so srpen 11, 2007 2:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jackee uživatel

|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|