|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne srpen 12, 2007 4:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Re: Plavání |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | maara napsal: | sergej sudoplatov napsal: | maara napsal: | Už jsem to opravil, myšleno kolem šesté kde jinde než v Podolí... |
Tak to jo, podolský bazén je klasika, tam chodim už od dětství, tak je tam takový bližší vztah. No já klidně pudu, ale chtělo by to říct ještě někomu, třeba pemelovi nebo brightovi, či jiným plavbychtivým pražákům. | Asi takhle: my tam dnes jdeme minimalne 2... |
Tak to jo, takže bych se pouze připojil jako takový přívěsek  | staci prijit. vidim to tak na 18:30 _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
ne srpen 12, 2007 4:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
maara napsal: | sergej sudoplatov napsal: | maara napsal: | Už jsem to opravil, myšleno kolem šesté kde jinde než v Podolí... |
Tak to jo, podolský bazén je klasika, tam chodim už od dětství, tak je tam takový bližší vztah. No já klidně pudu, ale chtělo by to říct ještě někomu, třeba pemelovi nebo brightovi, či jiným plavbychtivým pražákům. | Asi takhle: my tam dnes jdeme minimalne 2... |
Tak to jo, takže bych se pouze připojil jako takový přívěsek  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne srpen 12, 2007 4:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
Předmět: |
|
|
pemel napsal: | Já byl pavat už včera  |
No šak plavat by se správně mělo denně  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne srpen 12, 2007 4:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | maara napsal: | Už jsem to opravil, myšleno kolem šesté kde jinde než v Podolí... |
Tak to jo, podolský bazén je klasika, tam chodim už od dětství, tak je tam takový bližší vztah. No já klidně pudu, ale chtělo by to říct ještě někomu, třeba pemelovi nebo brightovi, či jiným plavbychtivým pražákům. | Asi takhle: my tam dnes jdeme minimalne 2... _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
ne srpen 12, 2007 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Já byl pavat už včera  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 12, 2007 4:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
maara napsal: | Už jsem to opravil, myšleno kolem šesté kde jinde než v Podolí... |
Tak to jo, podolský bazén je klasika, tam chodim už od dětství, tak je tam takový bližší vztah. No já klidně pudu, ale chtělo by to říct ještě někomu, třeba pemelovi nebo brightovi, či jiným plavbychtivým pražákům. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne srpen 12, 2007 4:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Plavání |
|
|
Už jsem to opravil, myšleno kolem šesté kde jinde než v Podolí... _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
ne srpen 12, 2007 4:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Ovšem pokud nějaký bazén, tak jedině Podolí, nic jiného neuznávám, ostatní sou jen trapná brouzdaliště  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne srpen 12, 2007 4:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
maara napsal: | Kdyby někdo chtěl jít plavat dneska tak kolem óté večer, tak dejte vědět! |
No dneska mám docela čas, jen nevim co to je kolem "óté" večer. Jestli páté či šesté?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne srpen 12, 2007 4:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Plavání |
|
|
Kdyby někdo chtěl jít plavat dneska tak kolem šesté večer, tak dejte vědět! _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj
Naposledy upravil maara dne ne srpen 12, 2007 4:27 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 12, 2007 2:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
Předmět: Re: plavání |
|
|
pemel napsal: | Tomáš napsal: | pemel napsal: | Když já plavu akorát prsa, kraula neumím vůbec  |
Tak to seš teda trapák! Ale věř, že v tom trapáctví jsem s tebou  |
To jsem rád, že nejsem sám Aspoň se ty prsa snažím plavat pořádně (s brejličkama)
Třeba by nás aquameni kraula naučili  |
Hm, tak já kraula taky moc neumím, ale prsa se taky snažim pořádně s brejlema. Mělo by se to plavání nějak zorganizovat, aby si každý nechodil zvlášť, ale aby se založila nějaká nová tradice podolského plavání! _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 8:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | pemel napsal: | Když já plavu akorát prsa, kraula neumím vůbec  |
Tak to seš teda trapák! Ale věř, že v tom trapáctví jsem s tebou  |
To jsem rád, že nejsem sám Aspoň se ty prsa snažím plavat pořádně (s brejličkama)
Třeba by nás aquameni kraula naučili  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
pemel napsal: | Když já plavu akorát prsa, kraula neumím vůbec  |
Tak to seš teda trapák! Ale věř, že v tom trapáctví jsem s tebou  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 6:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
aquamen napsal: | Nevím co se nás všichni bojí??? Chodí se plavat jednou týdně, když se kluci mezi sebou dohodnou tak i víckrát, jsou mezi námi i kluci co se teprve učí kraula. Na gay závody a hry se jezdí dobrovolně to jenna vysvětlenou  |
Když já plavu akorát prsa, kraula neumím vůbec  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 12:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
aquamen tester
|
Předmět: plavání |
|
|
Nevím co se nás všichni bojí??? Chodí se plavat jednou týdně, když se kluci mezi sebou dohodnou tak i víckrát, jsou mezi námi i kluci co se teprve učí kraula. Na gay závody a hry se jezdí dobrovolně to jenna vysvětlenou  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 7:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Už jsem se chtěl zeptat taky, ale pak mi bylo oznámeno, že zítra je nějaká důležitá oslava, na kterou bych měl přijít, takže já tentokrát nemůžu, ale vnitřně už tak nějak počítám s příštím týdnem.
EDIT: tak nepočítám.... v neděli odjíždim na několik dní _________________ ...not gay enough 
Naposledy upravil máslo dne so srpen 11, 2007 10:32 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Nechcete si jít někdo zítra večer zaplavat  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 02, 2007 8:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
|
|
pemel napsal: | Jestli to s tím plaváním myslíte vážně, tak bysme klidně mohli chodit do Podolí Já sice chodím do Axy, protože tam nebývá tolik lidí, ale konec konců to mám do Podolí z domova blíž. |
Já už tam jeden čas chodil i pravidelně (v pondělí před osmou večer). Teď už jen občas...
Stačí se přidat... _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
ad starý dědci a očumování: Jo, mě tam už několikrát očumovali. Já se většinou nebojim ty starý dědky vypičovat ať si jdou do hajzlu a čuměli byste, jak rychle se pak dokážou spakovat . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 9:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
maara napsal: | V Podolí sice bývají lidé staršího data, ale nikdy mě tam nikdo nijak okatě neočumoval ani neobtěžoval. Je tam výborný venkovní bazén (hlavně v zimě je to supr) a různé další atrakce (pára, taktéž bez jakýchkoliv obtěžovačů). |
sergej sudoplatov napsal: | Co máte proti Podolí? To je náhodou nejlepší bazén v Praze. Pokud se někam má chodit, tak jedině do Podolí, jinam odmítám jít. Žádný dědci mě tam nikdy neočumovali, a i kdyby, prd bych si z toho dělal. a maj tam skvělej 50m bazén, parní lázně, 6m hloubku na potápění a dá se tam i skvěle skákat do vody. |
Jestli to s tím plaváním myslíte vážně, tak bysme klidně mohli chodit do Podolí Já sice chodím do Axy, protože tam nebývá tolik lidí, ale konec konců to mám do Podolí z domova blíž. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 5:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
|
|
pemel napsal: |
Ty máš na mysli http://www.aquamen.cz nebo existuje ještě nějaká jiná skupina Podolí moc nemusím, protože tam chodí do sprch očumovat starý dědci  |
Nevím, zda se to dá nazvat skupinou. Začala tam chodit kdysi parta lidí, kteří tam různě přivádějí své kamarády, a tak se tam někdy sejde 15 lidí a někdy nepřijde nikdo. Prostě více lidí ví o tomto termínu a tak když můžou a chce se jim, tak občas přijdou. Takže pokaždé jiná sestava...
V Podolí sice bývají lidé staršího data, ale nikdy mě tam nikdo nijak okatě neočumoval ani neobtěžoval. Je tam výborný venkovní bazén (hlavně v zimě je to supr) a různé další atrakce (pára, taktéž bez jakýchkoliv obtěžovačů). _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 4:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Pokyč napsal: | To jste tam ještě nebyli??? Tak to já jo...  | Byl. Viz předchozí příspěvek  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 3:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Pokyč uživatel
|
|
|
Vodafone napsal: | pemel napsal: | Wítek napsal: | A nezapomeň že ne všichni jsme z Prahy ale je to dobrý nápad  |
Tak můžeme třeba jednou za měsíc udělat o víkendu výjezdní plavání v Hradci Králové, Pardubicích nebo v Brně  | Třeba takové městské lázně v HK jsou vybaveny unikátní historickou technologií umělého vlnobití pomocí kyvné desky. To stojí za vidění
http://lazne.webpark.cz/ - Tak hnusné www stránky organizace se jen tak nevidí  |
To jste tam ještě nebyli??? Tak to já jo...  |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 3:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
bright napsal: | Přesně ten jsem myslel. A tobogan má podle těch stránek dokonce černou díru.  | Má. Ale blikají tam žárovičky, aby ses nebál
Jediný problém byl, že když jsme se tam s rodinkou vydali, bylo tam tak přeplněno, že jsme museli asi 45 minut čekat, než se na nás vůbec dostala volná skříňka...  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 3:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Podolí |
|
|
Nikdy jsem tam nebyl, ale taktéž jsem slyšel, že se to tam hemží lidma s postraními úmysly... Jooo, a nechodí tam mladí prostituti hledat zákazníky? _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 3:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Co máte proti Podolí? To je náhodou nejlepší bazén v Praze. Pokud se někam má chodit, tak jedině do Podolí, jinam odmítám jít. Žádný dědci mě tam nikdy neočumovali, a i kdyby, prd bych si z toho dělal. a maj tam skvělej 50m bazén, parní lázně, 6m hloubku na potápění a dá se tam i skvěle skákat do vody. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 2:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Vodafone napsal: | pemel napsal: | Wítek napsal: | A nezapomeň že ne všichni jsme z Prahy ale je to dobrý nápad  |
Tak můžeme třeba jednou za měsíc udělat o víkendu výjezdní plavání v Hradci Králové, Pardubicích nebo v Brně  | Třeba takové městské lázně v HK jsou vybaveny unikátní historickou technologií umělého vlnobití pomocí kyvné desky. To stojí za vidění
http://lazne.webpark.cz/ - Tak hnusné www stránky organizace se jen tak nevidí  |
Přesně ten jsem myslel. A tobogan má podle těch stránek dokonce černou díru.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 2:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
pemel napsal: | Wítek napsal: | A nezapomeň že ne všichni jsme z Prahy ale je to dobrý nápad  |
http://lazne.webpark.cz/ - Tak hnusné www stránky organizace se jen tak nevidí  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 1:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
bright napsal: | pemel napsal: | Wítek napsal: | A nezapomeň že ne všichni jsme z Prahy ale je to dobrý nápad  |
Tak můžeme třeba jednou za měsíc udělat o víkendu výjezdní plavání v Hradci Králové, Pardubicích nebo v Brně |
V novinách jsem četl, že v HK otevřeli nový plavečák. |
To zní zajímavě  |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 12:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pemel napsal: | Wítek napsal: | A nezapomeň že ne všichni jsme z Prahy ale je to dobrý nápad  |
Tak můžeme třeba jednou za měsíc udělat o víkendu výjezdní plavání v Hradci Králové, Pardubicích nebo v Brně |
V novinách jsem četl, že v HK otevřeli nový plavečák. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|