|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út červenec 31, 2007 9:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: |
|
|
Kdo by se obtěžoval s plaváním? Zaplacený čas se dá příjemněji strávit ve sprchách. (Berte to jako návrh na podobu dalšího vodního srazu.) |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 8:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
máslo napsal: | Vodafone: co jsem teda chodil do bazénu na FELu, tak nikdo z mých vrstevníků (mimochodem narozdíl ode mě všichni sportovci ) si plavky při sprchování nenechával. | Já si je taky obvykle nenechávám... Ale tohle bylo jiné - za prvé v Babylonu si je nechává cca. 90% populace a za druhé před teploušema (o kterých to vím ) se trošku víc stydím než obvykle Je to ale asi jen otázka cviku. Nějaké tři čtyři bazény a odhalím se taky  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 7:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Re: Saints 3.8. |
|
|
Waky napsal: | pemel napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Mám takový neblahý tušení, že nás tentokrát ze Saints vyhoděj ...  |
Neboj, žádní provokatéři (až na tebe) tam nedorazej.  |
Já nejsem provokátér. To nás tam ale moc nebude ... |
No, to nebude. Nedorazí: Stonerock, Adam, jojx, Nikítkovi, sergej, nejspíš i máslo... Spíš kdo dorazí? |
Já dorazím určitě. |
TXB napsal: | To by bylo možná lepší řešit v příslušném threadu. Ale se mnou zatím můžete počítat. Na šestou, nebo na sedmou?  |
Tak já budu vzorná a "přestěhuju" debatu o srazu do příslušné nitě.
Já asi nebudu pro nikoho tak podstatnej moment, leč dorazím.
S tou hodinou - nechci nikomu nic vnucovat, ale mám dojem, že v tom Saints otvírají normálně v sedm, tak by to asi bylo lepší na tu sedmou(?)
....
Datum 3.8. mám, doufám, správně.
......
TXB, dorazí s Tebou taky CD s fotkama pro mě? (Že se tak drze připomínám ... co se týče vlastního prospěchu, opičí zištnost u mě zatím vítězí nad Němcem ) |
To jsem si mohl myslet, že mě předběhneš!!! Grrrrrrrrrr
No, už je to dobrý  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 7:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Saint´s |
|
|
TXB: pokud si vzpomínám, normálně tam otevírají až v 19.00, vzhledem k našemu počtu nemá smysl je otravovat s dřívejší otvíračkou...
Jinak pro všechny opáčko: tento pátek, 3.8.2007, sraz v Saint´s, všichni vítáni _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 7:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Saints 3.8. |
|
|
pemel napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Mám takový neblahý tušení, že nás tentokrát ze Saints vyhoděj ...  |
Neboj, žádní provokatéři (až na tebe) tam nedorazej.  |
Já nejsem provokátér. To nás tam ale moc nebude ... |
No, to nebude. Nedorazí: Stonerock, Adam, jojx, Nikítkovi, sergej, nejspíš i máslo... Spíš kdo dorazí? |
Já dorazím určitě. |
TXB napsal: | To by bylo možná lepší řešit v příslušném threadu. Ale se mnou zatím můžete počítat. Na šestou, nebo na sedmou?  |
Tak já budu vzorná a "přestěhuju" debatu o srazu do příslušné nitě.
Já asi nebudu pro nikoho tak podstatnej moment, leč dorazím.
S tou hodinou - nechci nikomu nic vnucovat, ale mám dojem, že v tom Saints otvírají normálně v sedm, tak by to asi bylo lepší na tu sedmou(?)
....
Datum 3.8. mám, doufám, správně.
......
TXB, dorazí s Tebou taky CD s fotkama pro mě? (Že se tak drze připomínám ... co se týče vlastního prospěchu, opičí zištnost u mě zatím vítězí nad Němcem ) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 7:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
bright napsal: | máslo napsal: | bright: no, já bych radši kdyby se tam chodilo především kvůli tomu plavání než kvůli okukování ve sprchách. Jinak ale platí, že se nikdy nesprchuju v plavkách ... i když pokud by na mě všichni upínali hladové pohledy (o čem pochybuju, kdybyste mě viděli nahýho ), tak to bych si to možná ještě rozmyslel . |
Za sebe můžu říct, že vzhledem k myopii jsem rád, že najdu kohoutek od sprchy a východ, a drobnosti vidím jen do půl metru, takže hladově koukám, jen když mám opravdu hlad.  |
hm, tak to já to mám ve společných sprchách podobné. Ale aspoň mě tato vada chrání přes tím, aby se mi při pohledu na nějakého "Oliverka" tentononc,....jako myslím uvedl do svislejší polohy.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 7:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo napsal: | bright: no, já bych radši kdyby se tam chodilo především kvůli tomu plavání než kvůli okukování ve sprchách. Jinak ale platí, že se nikdy nesprchuju v plavkách ... i když pokud by na mě všichni upínali hladové pohledy (o čem pochybuju, kdybyste mě viděli nahýho ), tak to bych si to možná ještě rozmyslel . |
Za sebe můžu říct, že vzhledem k myopii jsem rád, že najdu kohoutek od sprchy a východ, a drobnosti vidím jen do půl metru, takže hladově koukám, jen když mám opravdu hlad.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
pemel napsal: | máslo napsal: | Mimochodem kdyby bylo něco v Prahe, tak bych asi taky šel. Už dlouho jsem nebyl plavat a nějak se sám nemůžu vůbec odhodlat . |
Já chodím plavat docela pravidelně (alespoň 1 x týdně). Co takhle založit plavecký kroužek Gay komunity  |
No já když navrhoval kdysi ten Liberec, tak jsem původně měl na mysli něco takového. Jakože by se občas mohl uděla nějaký sraz v bazénu tady v Praze. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 6:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Vodafone: co jsem teda chodil do bazénu na FELu, tak nikdo z mých vrstevníků (mimochodem narozdíl ode mě všichni sportovci ) si plavky při sprchování nenechával.
pemel: good idea...
bright: no, já bych radši kdyby se tam chodilo především kvůli tomu plavání než kvůli okukování ve sprchách. Jinak ale platí, že se nikdy nesprchuju v plavkách ... i když pokud by na mě všichni upínali hladové pohledy (o čem pochybuju, kdybyste mě viděli nahýho ), tak to bych si to možná ještě rozmyslel . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 2:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo napsal: | Eh, sprchovat se v plavkách? Tak to ste teda pěkný suchaři, to jsem si nemyslel .
Mimochodem kdyby bylo něco v Prahe, tak bych asi taky šel. Už dlouho jsem nebyl plavat a nějak se sám nemůžu vůbec odhodlat . |
Stačí říct, svoláme fanclub a půjde se. Ale ne že se pak budeš sprchovat v plavkách a připravíš tím své příznivce o zlatý hřeb dne!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 2:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
máslo napsal: | Mimochodem kdyby bylo něco v Prahe, tak bych asi taky šel. Už dlouho jsem nebyl plavat a nějak se sám nemůžu vůbec odhodlat . |
Já chodím plavat docela pravidelně (alespoň 1 x týdně). Co takhle založit plavecký kroužek Gay komunity  |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 12:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
máslo napsal: | Eh, sprchovat se v plavkách? Tak to ste teda pěkný suchaři, to jsem si nemyslel . | Ale dělá to tam i většina heteráků, resp. ostatních. Asi se oprávněně bojí, neboť co chvíli tam vleze nějaká ženská, která si poplete směry. Je tam všechno tak proklatě blízko
Jinak v pátek se mnou nepočítejte. Bakalářka volá... _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 11:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Eh, sprchovat se v plavkách? Tak to ste teda pěkný suchaři, to jsem si nemyslel .
Mimochodem kdyby bylo něco v Prahe, tak bych asi taky šel. Už dlouho jsem nebyl plavat a nějak se sám nemůžu vůbec odhodlat . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 3:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Manuel: Nechceš v pátek přivést svého nepřímého příbuzného v druhém stupni? |
Máš s mými kolateráty nějaké ďábelské plány? |
Nic specifického Jen bys ho mohl vytáhnout do společnosti a srazu tím zvýšit návštěvnost.  |
Nevím, jestli už náhodou nejede na dovolenou, ale poptat se můžu. (Opravdu to zvýší návštěvnost?) |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 3:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Manuel: Nechceš v pátek přivést svého nepřímého příbuzného v druhém stupni? |
Nic specifického Jen bys ho mohl vytáhnout do společnosti a srazu tím zvýšit návštěvnost.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 3:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Manuel: Nechceš v pátek přivést svého nepřímého příbuzného v druhém stupni? |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 3:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel: Nechceš v pátek přivést svého nepřímého příbuzného v druhém stupni? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 2:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
No to se musíte sprchovat po skupinkách, aby vám nebyla zima.  |
|
|
|
|
 |
po červenec 30, 2007 11:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: Re: Dojmy z Liberce |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | murex napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Vodafone napsal: | pemel napsal: | - Kolegové mě silně zklamali Já se těšil do sprchy na zlatý hřeb večera a oni si nesundali plavky  | Ty sis je sice sundal, ale zato jsi byl celou dobu zády, takže taky nic
Oproti tomu jiný nejmenovaný člen výpravy (a ne, že bych si jeho jméno nepamatoval, jak už slyším hlasy) se odhalil nejen přede mnou, ale i před ostatními návštěvníky v prostoru šatních skříněk  |
To myslíš jako mě?  |
jak to že mě nikdo nezavolal na podívanou???  |
No já nevim proč jsi tam tak spěchal co nejrychleji pryč ze sprch i ze šaten. |
ona totiž přestala ze sprchy téct teplá voda víš...  |
|
|
|
|
 |
po červenec 30, 2007 10:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
murex napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Vodafone napsal: | pemel napsal: | - Kolegové mě silně zklamali Já se těšil do sprchy na zlatý hřeb večera a oni si nesundali plavky  | Ty sis je sice sundal, ale zato jsi byl celou dobu zády, takže taky nic
Oproti tomu jiný nejmenovaný člen výpravy (a ne, že bych si jeho jméno nepamatoval, jak už slyším hlasy) se odhalil nejen přede mnou, ale i před ostatními návštěvníky v prostoru šatních skříněk  |
To myslíš jako mě?  |
No já nevim proč jsi tam tak spěchal co nejrychleji pryč ze sprch i ze šaten. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červenec 30, 2007 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Budou fotky?  |
|
|
|
|
 |
po červenec 30, 2007 10:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Vodafone napsal: | pemel napsal: | - Kolegové mě silně zklamali Já se těšil do sprchy na zlatý hřeb večera a oni si nesundali plavky  | Ty sis je sice sundal, ale zato jsi byl celou dobu zády, takže taky nic
To myslíš jako mě?  |
|
|
|
|
 |
po červenec 30, 2007 8:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Vodafone napsal: | pemel napsal: | - Kolegové mě silně zklamali Já se těšil do sprchy na zlatý hřeb večera a oni si nesundali plavky  | Ty sis je sice sundal, ale zato jsi byl celou dobu zády, takže taky nic
To myslíš jako mě?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červenec 30, 2007 7:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
pemel napsal: | Teď už snad ani nemá cenu, abych něco psal. | Má to cenu. Tohle bylo totiž zhodnocení akce z mého úhlu pohledu, který se toliko podobal přednášce pana Čepelky/Vozába o tom, kterak jeli cimrmanologové do Liptákova autem a jak po cestě brali benzín.
Záměrně jsem vynechal celý akvapark, abys měl o čem se rozepsat. Naopak jsem se podrobně věnoval stavu vakuových záchodů ve vlacích ČD, neboť jsem v tom ohledu měl nanahraditelnou pozici  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po červenec 30, 2007 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Vodafone napsal: | pemel napsal: | - Kolegové mě silně zklamali Já se těšil do sprchy na zlatý hřeb večera a oni si nesundali plavky  | Ty sis je sice sundal, ale zato jsi byl celou dobu zády, takže taky nic
Tak teď začnou všichni litovat, že nejeli  |
|
|
|
|
 |
po červenec 30, 2007 7:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
pemel napsal: | - Kolegové mě silně zklamali Já se těšil do sprchy na zlatý hřeb večera a oni si nesundali plavky  | Ty sis je sice sundal, ale zato jsi byl celou dobu zády, takže taky nic
Oproti tomu jiný nejmenovaný člen výpravy (a ne, že bych si jeho jméno nepamatoval, jak už slyším hlasy) se odhalil nejen přede mnou, ale i před ostatními návštěvníky v prostoru šatních skříněk  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po červenec 30, 2007 7:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pemel napsal: | - Kolegové mě silně zklamali Já se těšil do sprchy na zlatý hřeb večera a oni si nesundali plavky |
No fuj, že se nestyděj!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 30, 2007 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Vodafone napsal: | Protože kolega Pemel nějak ne a ne přijít se svým obsáhlým podčárníkem o včerejší akci, zkusím ho předehnat se svými dojmy. |
Když já měl zrovna dneska spousty práce Teď už snad ani nemá cenu, abych něco psal.
Snad jen pár postřehů
- I bez brýlí jsem kolem sebe zaregistroval nespočet jedinců, kteří by stáli za hřích Dokonce tam byl zajímavý pár "Oliverků"
- Ve výřivce se jeden hetero pár (ten kluk byl fakt pěkný) měl k sobě tak, že jsme čekali, kdy k nám připluje cosi bílého
- Na masážních tryskách se dají masírovat opravdu různé části těla Jen musíte dávat pozor, abyste nedopadli jako jeden, co si hrál v bazénu, jedna "končetina" mu tam uvízla a pak ho museli přijet vysvobotit hasiči To nebylov Liberci; viděl jsem to v TV (pořad se tuším jmenoval "Co tě to napadlo?")
- Kolegové mě silně zklamali Já se těšil do sprchy na zlatý hřeb večera a oni si nesundali plavky
- Jinak je Liberec moc fajn Tobogány, sauna, výřivky... |
|
|
|
|
 |
po červenec 30, 2007 7:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: Re: Akvapark |
|
|
Vodafone napsal: | murex napsal: | njn vodafone nemá moc dobrou paměť na jména...  | Teda! Taková podpásovka, Dalibore!  |
Oskare, nic si z toho nedělej... Tayi mi to tvé občanské jméno dočasně vypadlo z hlavy...  |
|
|
|
|
 |
po červenec 30, 2007 6:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Re: Akvapark |
|
|
murex napsal: | njn vodafone nemá moc dobrou paměť na jména...  | Teda! Taková podpásovka, Dalibore!  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|