|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út červenec 31, 2007 5:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Re: HP |
|
|
Adam napsal: | Tomáš napsal: | Víš, vždy jsi mi ho svojí čupřinou, brýlemi a jizvou ve tvaru blesku připomínal... VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!! |
Jsem také tak magický? Rone, třes se! |
Ještě je nutno dodat, že ten samý den má narozeniny také Neville Longbottom, (mimochodem zajímavé příjmení, když se rozloží na dvě části ) takový ten moula, co všechno poplete a zapomene.
A o chlapci, který se narodí "když červenec bude umírat a srpen se ještě nezrodí" existuje jistá poměrně nepěkná věštba, takže můžeš být, Adame, rád, že se tebe (snad) netýká... _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 3:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Víš, vždy jsi mi ho svojí čupřinou, brýlemi a jizvou ve tvaru blesku připomínal... VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!! |
Jsem také tak magický? Rone, třes se! |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 3:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Adam napsal: | Vodafone napsal: | ...právě dnes slaví postava Harryho Pottera 27. narozeniny... |
Slavím narozeniny ve stejný den jako Harry Poser? No to snad nééééééé...... |
Víš, vždy jsi mi ho svojí čupřinou, brýlemi a jizvou ve tvaru blesku připomínal... VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!! _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 3:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Vodafone napsal: | bright napsal: | Vodafone napsal: | A pak ho vyslovuje Harry, protože díky jedenácti letům výchovy u mudlů není zvyklý nenazývat věci pravými jmény. |
To mi něco připomíná.  | Netuším na co narážíš. |
Narážím jen sám na sebe.  _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne út červenec 31, 2007 3:42 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 3:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Vodafone napsal: | ...právě dnes slaví postava Harryho Pottera 27. narozeniny... |
Slavím narozeniny ve stejný den jako Harry Poser? No to snad nééééééé...... |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 3:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
bright napsal: | Vodafone napsal: | A pak ho vyslovuje Harry, protože díky jedenácti letům výchovy u mudlů není zvyklý nenazývat věci pravými jmény. |
To mi něco připomíná.  | Netuším na co narážíš.
A mimochodem, právě dnes slaví postava Harryho Pottera 27. narozeniny, pokud tedy sedmý díl přežila. Znamená to také, že děj knihy se částečně odehrává v budoucnosti, neboť epilog sedmé knihy je nadepsán slovy "O 19 let později", takže jde o rok 1998+19=2017. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 3:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Vodafone napsal: | A pak ho vyslovuje Harry, protože díky jedenácti letům výchovy u mudlů není zvyklý nenazývat věci pravými jmény. |
To mi něco připomíná.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 9:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: HP |
|
|
bright napsal: | Já nevím s kým? Má znalost Harryho Pottera se omezuje toliko na obsah tohoto vlákna. Povídej, vyprávěj, přeháněj! | To jméno nikdy nikdo nevyslovuje!
Vyslovit si ho dovolí jen profesor Brumbál, neboť to je jediný, kterého se Vy-víte-kdo kdy bál. A pak ho vyslovuje Harry, protože díky jedenácti letům výchovy u mudlů není zvyklý nenazývat věci pravými jmény.
Je to člověk jehož občanské jméno zní TOM MARVOLO RIDDLE
A pokud písmenka vhodně přeskupíš, vyjde ti z toho I AM LORD ... _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 12:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Copa máš proti Jindrovi Hrnčířovi? Že nepije plzeňský?  |
Proti Harrymu nemůže říci žádný gay byť jen jedno špatné slůvko, neboť jak bylo řečeno ve třetím filmu - Harry má chytrýho ptáka, a nyní nově v pětce - Harry si to loni rozdal s vy-víte-kým.... Vítej mezi námi, Harry!!!  |
Já nevím s kým? Má znalost Harryho Pottera se omezuje toliko na obsah tohoto vlákna. Povídej, vyprávěj, přeháněj! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 12:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Copa máš proti Jindrovi Hrnčířovi? Že nepije plzeňský?  |
Proti Harrymu nemůže říci žádný gay byť jen jedno špatné slůvko, neboť jak bylo řečeno ve třetím filmu - Harry má chytrýho ptáka, a nyní nově v pětce - Harry si to loni rozdal s vy-víte-kým.... Vítej mezi námi, Harry!!!  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 12:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | A jéje... Zdá se, že Potterománie je nezávislá na sexuální orientaci... Troufalá otázka: Najde se tu kromě mě aspoň jeden další člověk, kterej se tomuhle fenoménu taky prozatim úspěšně vyhejbá?  |
Copa máš proti Jindrovi Hrnčířovi? Že nepije plzeňský?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 29, 2007 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Stonerock napsal: | A jéje... Zdá se, že Potterománie je nezávislá na sexuální orientaci... Troufalá otázka: Najde se tu kromě mě aspoň jeden další člověk, kterej se tomuhle fenoménu taky prozatim úspěšně vyhejbá?  |
viděl jsem nějakýho brejlatýho kluka v reklamě na jogurt - to je tak jediný co mě z tohohle fenoménu potkalo _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 22, 2007 6:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: Beletrie je fuj! |
|
|
Stonerock napsal: | Manuel de Falla napsal: | Ale jsem ochotnej si přečíst něco, co zakázali. Nebudu-li mít podezření, že to zakázali jenom proto, aby se to četlo. (Narodit se o dvacet let dřív, měl bych tu samizdatovou knihovničku.) |
Tohle chápu... Před pár lety jsem sháněl Mein Kampf... |
Hm, Mein Kampf máme doma, ale bohužel jen ten komentovaný.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 22, 2007 6:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Jo tak já jsem (narozdíl od bráchy a kupodivu i mámy) potterománií naprosto nezasažen. Jediný kousek (filmu) který sem viděl byl ten s létajícím Fordem Anglia (pochopitelně) . _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 22, 2007 1:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Ale jsem ochotnej si přečíst něco, co zakázali. Nebudu-li mít podezření, že to zakázali jenom proto, aby se to četlo. (Narodit se o dvacet let dřív, měl bych tu samizdatovou knihovničku.) |
Tohle chápu... Před pár lety jsem sháněl Mein Kampf... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 22, 2007 1:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Stonerock napsal: | Manuel de Falla napsal: | Stonerock napsal: | TXB napsal: |  |
Dobře, píšu si: Zhulenej křeček nezná Harryho Pottera. Někdo další?  |
Mě to asi taky tak nějak minulo. Ale já se beletrii vyhejbám odjakživa velice důsledně. A, dokud se nezruší ve školách povinná četba, protestně se vyhejbat budu dále!  |
Syndrom Bochořák?  |
Jojo. Ale jsem ochotnej si přečíst něco, co zakázali. Nebudu-li mít podezření, že to zakázali jenom proto, aby se to četlo. (Narodit se o dvacet let dřív, měl bych tu samizdatovou knihovničku.) |
|
|
|
|
 |
ne červenec 22, 2007 1:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Stonerock napsal: | TXB napsal: |  |
Mě to asi taky tak nějak minulo. Ale já se beletrii vyhejbám odjakživa velice důsledně. A, dokud se nezruší ve školách povinná četba, protestně se vyhejbat budu dále!  |
Syndrom Bochořák?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 22, 2007 1:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: Beletrie je fuj! |
|
|
Stonerock napsal: | TXB napsal: |  |
|
|
|
|
 |
so červenec 21, 2007 11:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
TXB napsal: |  |
Dobře, píšu si: Zhulenej křeček nezná Harryho Pottera. Někdo další?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
so červenec 21, 2007 10:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
so červenec 21, 2007 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
A jéje... Zdá se, že Potterománie je nezávislá na sexuální orientaci... Troufalá otázka: Najde se tu kromě mě aspoň jeden další člověk, kterej se tomuhle fenoménu taky prozatim úspěšně vyhejbá?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
so červenec 21, 2007 3:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
Předmět: Re: Potterománie |
|
|
Vodafone napsal: | pepcza napsal: | Už jsem v šesté kapitole a stále doufám, že to není fake ) | No teda!, že se nestydíš... (Taky jsem si ho stáhnul a sám sobě si to omlouvám tak, že si českou verzi stejně koupím, takže JKR vydělá tak jako tak ) |
Tak tak _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so červenec 21, 2007 2:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
pepcza napsal: | Už jsem v šesté kapitole a stále doufám, že to není fake ) | No teda!, že se nestydíš... (Taky jsem si ho stáhnul a sám sobě si to omlouvám tak, že si českou verzi stejně koupím, takže JKR vydělá tak jako tak ) _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
so červenec 21, 2007 1:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Vodafone napsal: | Tak co, kdo už vlastní posledního Harryho Pottera? Kdo si ho chystá koupit v nejbližší době? Děsíte se poslední kapitoly?
Pokud něco víte, prosím nespoilujte, nejlépe až do vydání české verze
Sám tak dlouho asi čekat nevydržím a časem se pustím do anglické  |
Už jsem v šesté kapitole a stále doufám, že to není fake ) _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so červenec 21, 2007 10:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Potterománie |
|
|
Tak co, kdo už vlastní posledního Harryho Pottera? Kdo si ho chystá koupit v nejbližší době? Děsíte se poslední kapitoly?
Pokud něco víte, prosím nespoilujte, nejlépe až do vydání české verze
Sám tak dlouho asi čekat nevydržím a časem se pustím do anglické  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Adam napsal: | Stonerock napsal: | Já už se druhej den probíram knížkou "1001 filmů, které musíte vidět, než umřete". Zatim jsem jich z toho viděl 62... Mam ještě co dělat...  |
Navrhuju umřít neuspokojen.  |
Tak to už je lepší jet do Neapole.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Stonerock napsal: | Já už se druhej den probíram knížkou "1001 filmů, které musíte vidět, než umřete". Zatim jsem jich z toho viděl 62... Mam ještě co dělat...  |
Napiš nějaké, ať vím, jak na tom zhruba jsem. Vezmi nereprezentativní vzorek 11 náhodných. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Já už se druhej den probíram knížkou "1001 filmů, které musíte vidět, než umřete". Zatim jsem jich z toho viděl 62... Mam ještě co dělat...  |
Navrhuju umřít neuspokojen.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Já už se druhej den probíram knížkou "1001 filmů, které musíte vidět, než umřete". Zatim jsem jich z toho viděl 62... Mam ještě co dělat...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 9:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Knížky a daleká toulání |
|
|
Adam napsal: | Já jsem dostal několik cestopisů převážně s tématem Afriky - o Maroku, jak přejet Afriku na kole ov JARu do Egypta, o pobytu v Etiopii a další. Jo jo, teď to ještě všechno zažít na vlastní kůži. |
Inspirovala tě již nějaká knížka k nějaké toulavé cestě? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|