|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne květen 21, 2006 3:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Janka tester
|
Předmět: Edward Furlong |
|
|
Ahojte ešte raz všetci, a ešte sa mi veľmi páči aj Edward Furlong!!!!!!!!  |
|
|
|
|
 |
ne květen 21, 2006 3:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Janka tester
|
Předmět: Gael Garcia Bernal |
|
|
Ahojte všetci, aj mne sa veľmi páči Gael Garcia Bernal!!!! Jevážne veľmi sexy!!! Síce som baba, ale nič nemám proti gayom!!!! Máte vkus!!!! A to snídanie na plutu som ešte nevidela, ale aj an to sa chystám! A s tým Gaelom garciom Bernalom bol super ten film Mexická jazda ale aj Zlá výchová!!!! Aj tam sa bozkáva s mužom!!!!!!!! Mám aj dosť jeho fotiek tak keby mal niekto zájem kľudne pošlem na mail. Pekný dník všetkým prajem.papa  |
|
|
|
|
 |
pá duben 28, 2006 10:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Rarach uživatel

|
|
|
|
|
 |
ne duben 09, 2006 6:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: B_H |
|
|
B-h je mi strachem
(Trembling before G-d) Režie: Sandi Simcha DuBowski, USA, 2001, anglicko-hebrejsky / české titulky, 84 min
Trembling Before G-d je jedinečný celovečerní dokumentární film, který otřásá naším vnímáním víry, sexuality a náboženského fundamentalismu. Snímek tvoří osobní příběhy chasidských a ortodoxních Židů, kteří jsou gayové či lesby, a je současně portrétem lidí, kteří čelí zásadnímu dilematu – jak smířit svojí vášnivou lásku k judaismu a Bohu s drastickým biblickým zákazem homosexuality. Ve filmu se setkáváme se širokým spektrem osobností – z nichž někteří tají svojí orientaci, jiní ji zase otevřeně přiznávají – ve snímku se objeví první veřejně známý ortodoxní gay rabín, tajně ženaté chasidské gay a lesbické páry, lidé opuštění svými náboženskými rodinami a ortodoxní lesbické středoškolačky.
Hraji v patek v malem sala kina Svetozor /v Praze/.. Muze to byt opravdu silny film _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st březen 29, 2006 8:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: ¨Fan CLub |
|
|
Rarach napsal: | Možná bychom měli založit jeho fanklub... protože i pro mě je ten kluk zhmotnělým mokrým snem  | Myslim, ze to bude fan klub plny pulzujici vasne  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st březen 29, 2006 1:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rarach uživatel

|
Předmět: |
|
|
Možná bychom měli založit jeho fanklub... protože i pro mě je ten kluk zhmotnělým mokrým snem  |
|
|
|
|
 |
út březen 28, 2006 12:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Ani ja!  |
|
|
|
|
 |
po březen 27, 2006 4:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Esteban Trueba napsal: | No iste! To si vyhoď z hlavy! Abo chceš ísť na férovku?
Akosi pričasto (čo nie je zlé) mu dávajú roly sexuálne "nevyhranených" hrdinov. Pamätám si jeden film, neviem ako sa volal, kde dvaja kamoši sprevádzali jednu vydatú ženu. Obaja po nej išli aby nakoniec skončili v spoločnom náručí. Byť tak na mieste toho druhého...
Fakt, neviete ako sa to volalo? Neviem či to nebol nejaký juhoamerický film.
Adíos muchachos! |
¡Hola, muchacho! Je to mexickej film od Alfonse Cuaróna, u nás to šlo pod názvem "Mexická jízda", v originále se to jmenuje "Y tu mamá también", neboli "A tvoje máma taky". To víš, kombinaci Gael a španělština, tu si nemůžu nechat ujít...  |
|
|
|
|
 |
po březen 27, 2006 2:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
No iste! To si vyhoď z hlavy! Abo chceš ísť na férovku?
Akosi pričasto (čo nie je zlé) mu dávajú roly sexuálne "nevyhranených" hrdinov. Pamätám si jeden film, neviem ako sa volal, kde dvaja kamoši sprevádzali jednu vydatú ženu. Obaja po nej išli aby nakoniec skončili v spoločnom náručí. Byť tak na mieste toho druhého...
Fakt, neviete ako sa to volalo? Neviem či to nebol nejaký juhoamerický film.
Adíos muchachos! |
|
|
|
|
 |
po březen 27, 2006 1:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Esteban Trueba napsal: | Gael Garcia Bernal bol opäť na zjedenie. Sorry, neviem to ináč vyjadriť. |
A proč bys to měl vyjadřovat jinak, když je to pravda? Jo, a nech si zajít chutě, Gael je muj! Naposled jsem ho viděl před pár tejdnama v Motocyklovejch deníkách a zase byl k sežrání...  |
|
|
|
|
 |
po březen 27, 2006 12:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
Předmět: Pre: Adam |
|
|
Tu as bien déviné!
Gombička = zdrobnelina od gombík.
Znamená to, že život by bol jednoduchý, ľahký, úžasný.
Mne sa, práve že, tie časové roviny páčili - mám veľmi rád kopu príbehov v jednom celku - preto je mojím naj spisovateľom Isabel Allende (+ G.García Márquez, ... donc - magický realizmus).  |
|
|
|
|
 |
ne březen 26, 2006 10:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Špatná výchova |
|
|
Mně na tom filmu zaujala nejvíc hudba. Ta se fakt povedla. Myslím, že ji napsal Alberto Iglesías (opravte mě, jestli se mýlím). Jinak je to ale moc pěkný film, i když má až moc časových rovina.
Qu´est-ce que c´est gombička? Znám gombík... |
|
|
|
|
 |
ne březen 26, 2006 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Snáď som sa dobre trafil do rubriky.
Práve som dopozeral DVD "Zlá výchova" od Almódovara. Videl som to prvý krát a - Bravo! Nie som nejaký filmový odborník, ale ten film ma fakt dostal. Žiaľ (alebo chvalabohu?) opäť film so smutným koncom.
Gael Garcia Bernal bol opäť na zjedenie. Sorry, neviem to ináč vyjadriť. Niekedy mám pocit, že je až nespravodlivé, že existuje tak pekný človek (A nie som to ja ). Spoznať niekoho takého, asi by ma už nebavilo skrývať čo som, kto som, a keby som sa mu páčil aj ja ... La vie serait si belle ... a život gombička! |
|
|
|
|
 |
út březen 21, 2006 12:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rarach uživatel

|
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 10:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Filmy |
|
|
Nekdy si uziji nenarocny gay film. Poplacu si. A to i tehdy kdyz vim, ze to je slatanina. Radsi mam ty kvalitnejsi. Tech vsak moc o gayich neni. Ale jsou nastesti  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne březen 19, 2006 6:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rarach uživatel

|
|
|
Latter Days mi teda přišly úplně hrozný... dojáková slátanina, červená knihovna pro gaye. Ne že by ze mě nevymáčkly slzu (se přiznávám ke své hanbě), ale to je asi jen tím, že těchto filmů je málo.
Doporučuju film Urbania http://www.imdb.com/title/tt0182508/ |
|
|
|
|
 |
pá březen 03, 2006 5:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 3:02 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá březen 03, 2006 3:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Happy end |
|
|
Víte někdo o nějakém alespoň trošku vážném filmu s gay tématikou, který končí happyendem?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po únor 27, 2006 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To Zdenda |
|
|
Máš dobrý kamarády.
Jakou zprávu?! Nic mi od tebe do soukromejch nedošlo  |
|
|
|
|
 |
po únor 27, 2006 8:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
od kamaráda, ee, posílal jsem ti zprávu před nějakou dobou....  |
|
|
|
|
 |
po únor 27, 2006 7:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To Zdenda |
|
|
Kdes to vzal???? |
|
|
|
|
 |
po únor 27, 2006 3:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Vec |
|
|
zdenda napsal: | Doporučuji Sommersturm (letní bouře) a Beautiful thing(nádherná věc) moc krásné a romantické |
Nádherná věc je krásná viděl jsem ji kdysi na Mezipatrech S pritelem _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá únor 24, 2006 11:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Doporučuji Sommersturm (letní bouře) a Beautiful thing(nádherná věc) moc krásné a romantické |
|
|
|
|
 |
pá únor 24, 2006 1:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Jeden svět |
|
|
Asi to bud ehodne silny film. Presto, ze se lisime tak zijeme na Jednom Svete. Touzime milovat a byt milovani _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt únor 23, 2006 7:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 2:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Dárek |
|
|
To bude krasny darek k narozeninam. Dekuji svou informaci si me velmi potesil  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 2:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
Předmět: Re: Od kdy |
|
|
Naposledy upravil da.jo dne pá červenec 11, 2008 8:52 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 2:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Od kdy |
|
|
Nevite kdy pujde Zkrocena hora do kin? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne únor 12, 2006 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
zdenda napsal: | No tak kromě Prahy si to ve svém městě málokdo dovolí, ale na druhou stranu mne zajímá, kolik známých uvidím v kině. |
Jsou lidé (známí lidé), které skutečně nechci potkávat  |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
ee, jak jsem si to po sobě četl, tak mi došlo, že jsem udělal ošíbku. To přitulení jsem myslel, že to budu třeba já a přítel a že aspoň na jedné straně sedící osobabě to nebude nepřirozené.
No tak kromě Prahy si to ve svém městě málokdo dovolí, ale na druhou stranu mne zajímá, kolik známých uvidím v kině. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|