|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červenec 16, 2007 11:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
To jako že my nemůžeme mít svatbu nebo co?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 11:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Tím je míněno "na pořadu dne". Samozřejmě nejde o mojí svatbu - což není těžké vyvodit už jen z toho, na jakém fóru se nacházíme  |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 8:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | Tenhle pátek by bylo moc brzy a příští mám svatbu. |
Sakra, ty to bereš hákem.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 7:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
Předmět: Re: výlet vs. hospoda |
|
|
pemel napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | A na kdy bys ten sraz tak viděl? |
Zatraceně, to jsem si mohl myslet, že když něco navrhnu, budu se v tom muset víc angažovat
No, tak já tady nejsem od 21.7 (sobota) do 27.7... Takže někdy mimo tento termín  |
Co třeba první týden v srpnu? |
Takže třeba pátek 3.8.  |
To bych se mohl po dlouhé době zjevit i já. Tedy za předpokladu, že nebudou vedra a že zdraví dovolí. _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 6:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
pemel: Fajn termín. Ne, že ho někdo přesune Tenhle pátek by bylo moc brzy a příští mám svatbu. |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 6:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
pemel: To je cestopis!
Hospodu klidně - a je lepší, že až později, tento týden jsem nějakej nachcípanej. |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 4:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | A na kdy bys ten sraz tak viděl? |
Zatraceně, to jsem si mohl myslet, že když něco navrhnu, budu se v tom muset víc angažovat
No, tak já tady nejsem od 21.7 (sobota) do 27.7... Takže někdy mimo tento termín  |
Co třeba první týden v srpnu? |
Takže třeba pátek 3.8.  |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 2:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | A na kdy bys ten sraz tak viděl? |
Co třeba první týden v srpnu? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 2:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | A na kdy bys ten sraz tak viděl? |
No, tak já tady nejsem od 21.7 (sobota) do 27.7... Takže někdy mimo tento termín  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 1:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | Co takhle zase někdy sraz v Saint´s? Dva výlety po sobě, navíc se plánuje další do aquaparku... Nezapomněli jste na mateřské lůno, místo, odkud někteří z nás pocházíme?  |
Jen za podmínky, že tam zase budeš do půl těla.  |
Takováhle podmínka spíš účastníky odradí A pokud ne, mohli by být zklamáni, odhalovat se nechystám Ovšem nemůžu nic vyloučit, alkohol a vedro dokáží udělat divy. |
Naopak to zvedne účast
A na kdy bys ten sraz tak viděl? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 1:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | Co takhle zase někdy sraz v Saint´s? Dva výlety po sobě, navíc se plánuje další do aquaparku... Nezapomněli jste na mateřské lůno, místo, odkud někteří z nás pocházíme?  |
Jen za podmínky, že tam zase budeš do půl těla.  |
Takováhle podmínka spíš účastníky odradí A pokud ne, mohli by být zklamáni, odhalovat se nechystám Ovšem nemůžu nic vyloučit, alkohol a vedro dokáží udělat divy. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 1:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Co takhle zase někdy sraz v Saint´s? Dva výlety po sobě, navíc se plánuje další do aquaparku... Nezapomněli jste na mateřské lůno, místo, odkud někteří z nás pocházíme?  |
Jen za podmínky, že tam zase budeš do půl těla.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 1:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: výlet vs. hospoda |
|
|
Co takhle zase někdy sraz v Saint´s? Dva výlety po sobě, navíc se plánuje další do aquaparku... Nezapomněli jste na mateřské lůno, místo, odkud někteří z nás pocházíme?  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 9:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Díky Pemelovi za podrobné info z výletu, teď mám pocit, jako bych se toho výletu sám zúčastnil. Rovněž se omlouvám za svou nepřítomnost, ale nečekaně se mi protáhla jedna povedená akcička kdesi na dalekém severu a domů jsem dorazil až v sobotu večer...
Jsem rád, že jste si to užili, těším se na příští akci, na které se, jak doufám, objevím. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 15, 2007 10:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
Předmět: :-( snad priste |
|
|
Ahojík všichni lidi z minulého srazu (možná už teď předminulého, tak tedy pro 100% identifikaci - Karlštějn), a také zdravím všechny jiné, hodné a příjemné lidičky
Musím se vám omluvit za neúčast, a dokonce i za to, že jsem se neomluvil z účasti. Nebylo to tím, že by můj mozek neprahnul po informacích a drbech od fajn lidí, ale bylo to tím, že jsem byl na tý dovolený, jak jsem určitě říkal na sraze - Oleška.
Trochu Vám popíšu jak to tam bylo. (Ale už bez diakritiky, je to rychlejší, teda alespoň pro toho, kdo to píše )
Jelo se v sobotu 7.7.'07 neco okolo 10 hodiny a prijelo se 14.7.'07 ve 12 hodiny stredoevropskeho casu
Pocasi se nam moc nepovedlo, ale sem tam byly i sluncem prosvicene chvilky, ale jinak to bylo fain. Na nalade, mimochodem velmi dobre nalade, pridavala nejen parta se kterou jsem tam jel, ale i lidé, kteri prijeli jen tak na "navstevu" byly fajn
Sice me dost mrzi fakt, ze jsem nemoh' na dalsi sraz, ale skutecnost, ze jsem prozil jednu vcelku "zajimavou" a zabavnou dovolenou, mi ubira na mrzutosti.
Uz se tesim na pristi sraz, teda jenom na ten, na kterej budu moci dorazit.
S pozdravem a pranim vseho dobreho se s Vama loucim..... ne na dlouho  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 15, 2007 10:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Doplňuji stručnou (a ke zveřejnění upravenou) fotodokumentací
Sergej obdivuje něco velkého a zrezivělého...
"zvonkové návěští" (díky Waky) aneb kadibudka se zvonečkem...
nenechte se zmást, podle tabulky pod exponátem jde o "rameno návěštidla mřížkové konstrukce systému tungsram"...
...ono to fungujé
po našem odchodu zůstala páka ve správné poloze - jak vidíte na následující fotce...
Sergej, jak ho neznáte
jiné mašinky...
pan průvodce si zapaluje cigaretu a pouští se pln elánu a s úsměvem na rtech do řeči se Sergejem...
...panu průvodci už začíná docházet cigareta, zřejmě i trpělivost, významně se kouká na hodinky a rozhlíží po okolí
- no comment -
pan průvodce si šel uklidnit nervy pouštěním mašinek
...v dílně...
odchod z muzea...
přetlakovaná parovka na zastávce
..."ztraceni" v přírodě...
startovací rampa: směr Praha
cíl: Lány
(ostatní fotky budou v nejbliží době - jako vždy na požádání) |
|
|
|
|
 |
ne červenec 15, 2007 6:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Fejeton z výletu |
|
|
Jak jsem slíbil tak činím. Tady je fejeton ze včerejšího výletu:
Je sobota 14.7. čas 10:10 a já jsem právě dorazil na Hradčanskou. Ve vestibulu metra už netrpělivě postávají Sergej, Adam a Waky. Chvíli čekáme, jestli ještě někdo nedorazí. Volají TXB a Manuel, že mají zpoždění, neb autobus s TXB dorazil na Knížecí o něco později než měl (jak typické ). Vyrážíme pomalu na nádraží s tím, že koupíme lístky. Do odjezdu vlaku zbývá už jen chvíle, když se přiřítí TXB a Manuel. Jejich plíce zůstaly v metru na Hradčanské Tak nás bude jen šest No co, kvantita je plně vynahrazena kvalitou přítomných výletníků Usazujeme se ve vagónu, ozve se zapískání a vlak se dává do pohybu. Zastavujeme v každé stanici, ale cesta ubíhá docela rychle. Sergej už to nemůže vydržet a pouští se do karbanátků od maminky. Chvíli před polednem konečně dorážíme do Lužné. Po výstupu z vlaku míříme do muzea. Sergej fotí všechny vystavené stroje a já si hraju se všemi vystavenými hejblátky V expozici nacházíme stařičkou váhu a tak ji hned zkoušíme. Po prohlídce depa se chvíli usadíme na lavičce a užíváme si stínu vysokých bříz. Začíná být opravdu horko Jak si tak sedíme, přichází průvodce, který je dvojčetem Zdeňka Srstky a nabízí nám odborný výklad. To neměl chudák dělat Sergej toho pohotově využívá a vyptává se na parametry motorů Mezitím volají z domova Adamovi, že maminka měla nehodu s vařícím olejem. Bohužel nás Adam bude muset opustit (jen pro dnešek) a vrátit do Prahy Protože jsme v muzeu strávili skoro dvě hodiny, rozhodujeme se, že se svezeme s Adamem do Řevničova a zkrátíme si cestu Zatímco čekáme na peronu přijíždí parní lokomotiva. Z pojistného ventilu vypouští oblaka páry. Jelikož to znělo nějak divně, pouštíme se do debaty co by se stalo, kdyby ventil selhal Bright nám bude muset určitě promluvit na pohřbu Přijíždí vlak a než s stačíme rozkoukat jsme v Řevničově. Rychle se loučíme s Adamem a vystupujeme. Vyrážíme na náročný pochod. Je co nás turistická značka zavede do lesa ztrácíme orientaci (nikoliv tu sexuální). Sergej nás vede skrze zelené houštiny, mokřady a bažiny… Konečně dorážíme k rybníku, kolem kterého vede turistická trasa. Můj návrh na koupání se nesetkává s kladným ohlasem Sergej hledá houby, ale zjišťuje, že není první. Rozebíráme jižanské typy. Jak by řekla Halina: „jestli hledáš chlapa, nehleď na chorvata“ TXB se Sergejem probírají faunu a flóru, fotíme mrtvé krtečky (kde má kalhotky s kapsama?). Jak se blížíme k cíli docházejí některým zásoby vody. Cestu si krátíme pomlouváním ostatních Nedaleko před cílem nám cestu skříží slepýš. Sergej ho se zručností krotitele divé zvěře chytá a my si ho zvídavě prohlížíme Cesta příjemně ubíhá my se blížíme k Lánům. Těsně před cílem míjíme originální kruhový objezd. Odbočka se směrovkou „Praha“ končí po pár metrech v poli Bohužel je už šest hodin a tak si nestihneme prohlédnout zámecký park S jazykem na vestě míříme do hospody a prach v hrdle spláchneme zlatavým mokem Osazenstvo hostince je docela zajímavé, někteří by stáli za hřích Bohužel tu nevaří a tak se vydáváme na exkurzi po Lánských hospodách. V patách je nám jeden ze zajímavých objektů z hostince. Smůla, nemíří za námi Objevujeme podnik s kuchařem a objednáváme a dáváme si zaslouženou večeři. Čas neúprosně utíká a jelikož TXB musí být do devíti v Praze tak nás společně s Waky opouštějí Zbyli jsem už jen tři. Já, Sergej a Manuel. Ten bohužel nesnáší jízdu autobusem a tak s ním čekáme na vlak, který jede ze Stochova až ve 22:47 Jdeme si prohlédnout zámek alespoň zvenčí. Hmm, vojáci hradní stráže by taky stáli za hřích Volám TXB a zjišťuju, že vlak stihli. Zastavil jim pohledný mladík v kraťáskách a dovezl je na nádraží. Kdyby jela Waky sama, tak ten vlak asi nestihne Máme ještě fůru času a tak se jdeme podívat k hrobu tatíčka Masaryka. Je kupodivu úplně obyčejný. Prostý náhrobní kámen, vedle odpočívá choť Charlota a syn Jan. Vydáváme se do Stochova dokud je světlo, s tím, že si čekání na vlak ukrátíme v hospodě. Naštěstí je jedna kousek od nádraží otevřená.Ve 22:47 konečně přijíždí vlak do Prahy. Zastávky pomalu ubíhají, nastupují a vystupují zajímavé objekty. V půl dvanácté zastavujeme v Dejvicích. Únava nás ještě nepřemohla a tak jdeme do hospody na poslední pivo Zavírají v půl jedné a my se ocitáme na noční ulici. Noční tramvaj jede až za dlouho at tak vyrážíme přes Chotkovy sady dolů do města. Chvíli posedíme na lavičce a už kolem nás krouží jeden mladík Ještě, že jsme tři Zvedáme se a přes Klárov a Kampu jdeme na Karlův most. V jednu v noci je tu kupodivu docela živo. Potkáváme spousty „Oliverků“. To je nové pojmenování pro našince, které jsme v podnapilém stavu vymysleli Konečně jsme u Národního divadla. Manuelovi jede za chvíli tramvaj, loučíme se. Mě se nechce čekat na stanici, a tak se se Sergejem svezu na Václavské náměstí, kde si přesednu na tramvaj do Modřan. V půl třetí jsem konečně doma, rychle se osprchuju a hup do postýlky (na Adama ). |
|
|
|
|
 |
ne červenec 15, 2007 4:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
ehm tedy na tenhle výlet nedorazím, protože jsem pryč (ale to jste se možná všimli)  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 15, 2007 3:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Právě jsem dorazil domů. Výlet byl moc fajn a že dopadl, jak dopadl, byla docela souhra náhod. Nejdříve to zkrácení o jednu stanici, do kterého se původně nikomu nechtělo, následně dřívější odpojení mě a Waky od zbytku a nakonec ten milý řidič (jen) v trenýrkách a slunečních brýlích, který mě a Waky stahnul z Lán do Stochova na nádraží, bez nějž bychom asi včas nedorazili (protože bychom hledali nádraží) a vlak by nám ujel. A ještě k tomu následná výluka, která způsobila, že vlak končil v Dejvicích, což mi naprosto vyhovovalo Tam jsme se s Waky rozloučili a další události už nesouvisely se srazem.
Nej sobotní zážitky: průvodce hospodský noční výhled z Letné
pemel: ty narážky na hostinskýho ("správný chlap") souvisely s touhle definicí
Jak jste vůbec pokračovali vy?  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 15, 2007 2:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Je to tak, kdo nejel, prohloupil. Bylo sice vedro, ale krásná příroda i vláčky v muzeu a nepřítomnost ostatních se obrátila z nevýhody ve výhodu v tom okamžiku, kdy jsme je mohli začít drbat, pomlouvat a kujit pikle!  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 15, 2007 2:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Tak dnes si ten spánek opravdu zasloužím. U večeře už k němu málem došlo ...
Kdo nejel, prohloupil.  |
|
|
|
|
 |
so červenec 14, 2007 5:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Omlouvám se, výletu se nezúčastním. Právě se totiž odebírám na lože (navrátiv se před nedlouhou dobou z hospody), pročež nelze předpokládat, že bych se byl z pelechu schopnej vyhrabat dřív než odpoledne.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 13, 2007 3:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: Re: Zítřejší výlet |
|
|
bright napsal: |
Koho konkrétně hodláte zítra ztratit?  |
Budeme se ztrácet po dvojicích. Ale bojím se, že nás policejní teplovize najde.  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 13, 2007 12:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Zítřejší výlet |
|
|
Koho konkrétně hodláte zítra ztratit?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 13, 2007 11:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
|
|
 |
čt červenec 12, 2007 12:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Tak vzhledem k tomu že mi ty pemelovy odkazy na idos nějak nefungují, hodím to sem ještě ručně. Ze Stochova jedou vlaky na Prahu 16:56, 17:17 a 18:50, 19:41 (rychlík), 19:59 a 22:47. Pěšky je Stochov od Lán asi 3 km.
Autobusy přímo z Lán do Práglu jedou v 16:00, 16:40, 18:16, 19:10 a 20:53 (poslední dva s přestupem a čekáním na Kladně)
Tedy sečteno a podtrženo nemusíme nikam spěchat a můžeme si v klidu prohlédnout muzeum a pak se pomalu courat lesem, abychom při rychlejším tempu neutrpěli fyzickou újmu. Nehledě na to že světlo je do devíti a má být (prý) krásné počasí.
P.S. plánuje se též něco potom v Praze na večer? _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st červenec 11, 2007 8:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
No vidím že je to zorganizované skvěle Takže doufám že dorazí všichni ti co se zahlásili + spousty dalších, kteří si to jistě do soboty rozmyslí a přidají se k nám.
A co takhle přemluvit k účasti i někoho zvenku, nejlépe nějaké heteráky.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st červenec 11, 2007 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
|
|
 |
st červenec 11, 2007 12:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Liberec |
|
|
pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | bright napsal: | Co byste říkali na soboru 28.7. nebo neděli 29.7.? |
No tak klidně, nemám v té době nic v plánu, ale chtěl bych to včas vědět najisto. |
Mě ten termím taky vyhovuje. Měli bysme to dohodnout co nejdřív, abysme zavčas rezervovali jízdenky na žlutou linku. |
Já nepojedu z Prahy a počítám, že takoví Nikítkovi taky ne. Btw, Nikítkovi, pojedete-li přes Hradec, mohli byste mě vyzvednout. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červenec 11, 2007 8:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Re: Liberec |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | bright napsal: | Co byste říkali na soboru 28.7. nebo neděli 29.7.? |
No tak klidně, nemám v té době nic v plánu, ale chtěl bych to včas vědět najisto. |
Mě ten termím taky vyhovuje. Měli bysme to dohodnout co nejdřív, abysme zavčas rezervovali jízdenky na žlutou linku. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|