|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út červenec 10, 2007 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: Liberec |
|
|
bright napsal: | Co byste říkali na soboru 28.7. nebo neděli 29.7.? |
No tak klidně, nemám v té době nic v plánu, ale chtěl bych to včas vědět najisto. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červenec 10, 2007 11:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Liberec |
|
|
Co byste říkali na soboru 28.7. nebo neděli 29.7.? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 10, 2007 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
Wítek napsal: | Díky za přání ... užijeme si to to si piš, jo a jinak pondělní večení aquapark ... to by bylo hodne nebezpecne ... a halvne si nedokazu nikoho z nas predstavit ze by tam jel  |
Já bych si "někoho" třeba i dokázal představit, ale jmenovat nebudu, nemuselo by se mi to vyplatit. V lepším případě by Nikom použil zvýrazňovač, v horším by mě při nejbližším setkání dekapitoval  |
|
|
|
|
 |
út červenec 10, 2007 10:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | bright napsal: | Tak jsem se dnes dozvěděl, že v libereckém aquaparku mají jeden den v týdnu nudistický večer.  |
No to já vím, ale ani ve snu mě nenapadlo, že bychom tam mohli jít "na Adama", vzhledem k tomu, že se tam většina lidí stydí (zdá se) jít i v plavkách. No já nevím, při nudistickém večeru bych už za některé své reflexy asi neručil.  |
Hmmm, nudistický večer, to zní zajímavě Ale obávám se, že by to nedopadlo dobře Jedině, že by do Liberce jeli jenom krátkozrací  |
No myslím že krátkozrakých je nás tady možná i nadpoloviční většina. OStatně ne nadarmo jsme tady kdysi zakládali Klub krtečků. Podívej se na ottosův avatar.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červenec 10, 2007 8:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
pemel napsal: | TXB napsal: | pemel napsal: | Jinak co ta příští sobota Zatím se hlásili Sergej, Stonerock a Adam. Bright a Vodafone nemůžou; to je nás žalostně málo Co ostatní Třeba jojx, TXB, Nikítkovi, Tomáš, Waky... (omlouvám jsem jestli jsem někoho vynechal ). |
Pro mě je to nereálný kvůli spojení, protože kdybych měl být v 9:56 v Dejvicích, musel bych ráno vstávat v pět ...a pak čekat hodinu a čtvrt v Praze. |
Není problém vyrazit o něco později
Nikom napsal: | bohužel, já i pan Wítek jsme společně úplně někde mimo... |
Užijte si dovolenou  |
Díky za přání ... užijeme si to to si piš, jo a jinak pondělní večení aquapark ... to by bylo hodne nebezpecne ... a halvne si nedokazu nikoho z nas predstavit ze by tam jel  |
|
|
|
|
 |
út červenec 10, 2007 8:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | bright napsal: | Tak jsem se dnes dozvěděl, že v libereckém aquaparku mají jeden den v týdnu nudistický večer.  |
No to já vím, ale ani ve snu mě nenapadlo, že bychom tam mohli jít "na Adama", vzhledem k tomu, že se tam většina lidí stydí (zdá se) jít i v plavkách. No já nevím, při nudistickém večeru bych už za některé své reflexy asi neručil.  |
Hmmm, nudistický večer, to zní zajímavě Ale obávám se, že by to nedopadlo dobře Jedině, že by do Liberce jeli jenom krátkozrací  |
|
|
|
|
 |
út červenec 10, 2007 4:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
bright napsal: | Tak jsem se dnes dozvěděl, že v libereckém aquaparku mají jeden den v týdnu nudistický večer.  |
No to já vím, ale ani ve snu mě nenapadlo, že bychom tam mohli jít "na Adama", vzhledem k tomu, že se tam většina lidí stydí (zdá se) jít i v plavkách. No já nevím, při nudistickém večeru bych už za některé své reflexy asi neručil.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červenec 10, 2007 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tak jsem se dnes dozvěděl, že v libereckém aquaparku mají jeden den v týdnu nudistický večer.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 10:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Odjíždíme čímže a přesně odkud? Autobusem z Hradčanský? Nebo si to zas s něčím pletu? |
Odjíždíme vlakem v 10:30 z nádraží Praha-Dejvice. Sraz nejdpozději v 10:15 ve vestibulu stanice metra "A" - Hradčanská. |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Odjíždíme čímže a přesně odkud? Autobusem z Hradčanský? Nebo si to zas s něčím pletu? |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 10:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
TXB napsal: | OK, do půli týdne potvrdím nebo odvolám účast  |
No tak doufám že potvrdíš.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
OK, do půli týdne potvrdím nebo odvolám účast  |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Manuel de Falla napsal: | TXB napsal: | Pokud bych vzal v úvahu ten v 10:30... mohl bych být v 9:50 autobusem Na Knížecí, ale nějak nevím, jak dál...  |
No já tě případně mohu galantně vyzvednout, mám to prakticky po cestě.  |
Jedeš taky? Tak to už by nás bylo osm: já, Sergej, Stonerock, Adam, Zdenda, Waky, TXB a ty.
Jestli by to TXB stíhal, tak není problém posunout ten odjezd na 10:30. Viděl bych to tak, že bysme dali sraz nejpozději v 10:15 ve vestibulu metra Hradčanská. |
No asi to tak bude nejlepší, nemusíme to zas tak hrotit, když dost lidí ten první vlak nestíhá. Ale pak budete muset v lese přidat do kroku, abychom tam nezůstali za tmy, sami v černém lese. Húúúú.  |
Naštěstí je po cestě Pilská hájovna, určítě by u sebe nechali na noc spočinout znavené pocestné. Přinejhorším bysme přespali na zámku u pana prezidenta 
Naposledy upravil pemel dne po červenec 09, 2007 10:43 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 10:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
pemel napsal: | Manuel de Falla napsal: | TXB napsal: | Pokud bych vzal v úvahu ten v 10:30... mohl bych být v 9:50 autobusem Na Knížecí, ale nějak nevím, jak dál...  |
Jedeš taky? Tak to už by nás bylo osm: já, Sergej, Stonerock, Adam, Zdenda, Waky, TXB a ty.
Jestli by to TXB stíhal, tak není problém posunout ten odjezd na 10:30. Viděl bych to tak, že bysme dali sraz nejpozději v 10:15 ve vestibulu metra Hradčanská. |
No asi to tak bude nejlepší, nemusíme to zas tak hrotit, když dost lidí ten první vlak nestíhá. Ale pak budete muset v lese přidat do kroku, abychom tam nezůstali za tmy, sami v černém lese. Húúúú.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 10:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | TXB napsal: | Pokud bych vzal v úvahu ten v 10:30... mohl bych být v 9:50 autobusem Na Knížecí, ale nějak nevím, jak dál...  |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 10:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
TXB napsal: | Pokud bych vzal v úvahu ten v 10:30... mohl bych být v 9:50 autobusem Na Knížecí, ale nějak nevím, jak dál...  |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 10:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | Pokud bych vzal v úvahu ten v 10:30... mohl bych být v 9:50 autobusem Na Knížecí, ale nějak nevím, jak dál...  |
Buď metrem B na Můstek, přestoupit na A a jet na Hradčanskou. Nebo přímo tramvají č. 20 do zastávky Hradčanská. _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne po červenec 09, 2007 10:13 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 10:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Pokud bych vzal v úvahu ten v 10:30... mohl bych být v 9:50 autobusem Na Knížecí, ale nějak nevím, jak dál...  |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 9:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
TXB napsal: | pemel napsal: | Jinak co ta příští sobota Zatím se hlásili Sergej, Stonerock a Adam. Bright a Vodafone nemůžou; to je nás žalostně málo Co ostatní Třeba jojx, TXB, Nikítkovi, Tomáš, Waky... (omlouvám jsem jestli jsem někoho vynechal ). |
Pro mě je to nereálný kvůli spojení, protože kdybych měl být v 9:56 v Dejvicích, musel bych ráno vstávat v pět ...a pak čekat hodinu a čtvrt v Praze. |
Není problém vyrazit o něco později
Nikom napsal: | bohužel, já i pan Wítek jsme společně úplně někde mimo... |
Užijte si dovolenou  |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 9:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
pemel napsal: | Jinak co ta příští sobota Zatím se hlásili Sergej, Stonerock a Adam. Bright a Vodafone nemůžou; to je nás žalostně málo Co ostatní Třeba jojx, TXB, Nikítkovi, Tomáš, Waky... (omlouvám jsem jestli jsem někoho vynechal ). |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 5:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
bohužel, já i pan Wítek jsme společně úplně někde mimo... |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 4:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Možná, možná budu v té době v pze, takže bych se dovil, bude-li mi umožněno ctěnými p.t. diskutujícími. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 3:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Waky - účast |
|
|
Tak já se tedy s dovolením hlásím k účasti
Pojede Fidík? _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 3:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
bright napsal: | Nikom napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Jaký zase regulátor. Já žádnýho nemám  |
Asi jsem mu jen špatně rozuměl. |
ne, on není úplně blbej, jenom si nic nepamatuje... žádnej bazén nebude. |
Ty jsi tedy nepřející. By to tam těma svejma svalíkama oživil.  |
Měli jsme Wítka přihlásit na Muže roku 2007
Jinak co ta příští sobota Zatím se hlásili Sergej, Stonerock a Adam. Bright a Vodafone nemůžou; to je nás žalostně málo Co ostatní Třeba jojx, TXB, Nikítkovi, Tomáš, Waky... (omlouvám jsem jestli jsem někoho vynechal ). |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 12:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Jaký zase regulátor. Já žádnýho nemám  |
Ty jsi tedy nepřející. By to tam těma svejma svalíkama oživil.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 12:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | Jaký zase regulátor. Já žádnýho nemám  |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 12:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Jaký zase regulátor. Já žádnýho nemám  |
Asi jsem mu jen špatně rozuměl.
Co se týče sobotního výletu, mrzí mě to, ale nemůžu se zúčastnit. Vzhledem k pokroku v plánovaném rodičovství v minulém století se jedna třetina naší rodiny narodila od června do srpna, takže slavíme a slavíme a slavíme.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 9:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Tak podle tohoto jízdního řádu se mi jako optimální jeví ten v 9:56, který přirazí do Lužné těsně po jedenácté. Dopoledne se může prohlédnout muzeum, poté něco pojíst a pak se pomalu vydat směrem k Lánům, kam se dorazí někdy v podvečer. Už se mi ten výlet začíná rýsovat v jasnějších obrysech. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 9:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|